Klin gal hund eller uansvarlig eier ?

 

 Eieren: Ville skutt hunden selv, hvis jeg kunne

Hadde jeg kunnet, ville jeg skutt hunden selv, sier Mihail Mihailov (24), den ene eieren av de to rottweilerne som angrep en ett-åring i Bronnsgate søndag kveld.


 Angrep for andre gang.
---------------------------------------------------------

 

 

 

Det er spørsmålet jeg stiller meg.

 

Hilsen synskepeggy.
 

 

9 kommentarer

L8R

15.07.2013 kl.19:42

Jeg syns ikke noen hunder burde blitt drept for å skade mennesker. Ingen dyr burde.

Livet mitt som klarsynt.

15.07.2013 kl.19:50

L8R: Hei,hei :)
Jeg er enig med deg.
For noen år siden leste jeg om en undersøkelse som var gjort for å kartlegge hvor aggressive og farlige dyr (alle typer) egentlig er for mennesker,hva som utløste angrep osv.Undersøkelsen viste,ikke overraskende,at man ikke kan skylde på dyret når angrep eller andre ulykker skjer der dyr er involvert.Undersøkelsen konkluderte faktisk med at så og si alle angrep fra dyr på en eller annen måte er menneskeskapt.
Undersøkelsen viste også (ikke overraskende det heller) at angrep fra dyr sjelden skjer helt umotivert og spontant,man får nok av varsler (fra dyret) før det angriper.
hilsen synskepeggy.

L8R

15.07.2013 kl.20:08

Det er jo også en veldig god grunn.

Men jeg tenkte mest på at vi er like alle sammen. Alle skapninger har rett til liv. Og det irriterer meg at mennesket tror de har rett til å bestemme om en hund har rett til liv eller ikke bare fordi den hunden kanskje gjør det litt vanskelig for enkelt mennesker. At den f.eks. biter. Det er greit at den biter, men fortjener den å dø for det om? Hva med alle mordere som får fortsette å leve livet sitt når de har tatt livet til andre?

En hund som biter et menneske er blitt provosert på en eller annen måte, eller at den føler seg truet, det gjelder for alle dyr.

Søsteren min stakk fingeren sin inn i buret til rotta mi som hun vet biter, og så ble hun bitt. Men det betyr ikke at rotta må dø som hun sa den burde, det var jo hun som truet han med å stikke hånda si inn i huset hans.

Og jeg kommer ikke til å endre mening på dette bare fordi disse hundene har skadet en baby.

Tenk på alle kattene som blir drept fordi eieren ikke orker å ha kattunger. De dør jo faen meg fordi mennesker ikke "orker" å ha dem. Ville de ikke hatt kattunger, burde de ha sterilisert katta, ikke drept kattungene når dem er født fordi det er det som er lettest og billigst for dem.

Ruby

15.07.2013 kl.20:11

Uansvarlig eier deluxe! Ingen hunder er født aggresive. De følger kun instinkter så er enig i at hunder ikke burde avlives for å skade mennesker. De burde heller bli flyttet til noen som faktisk klarer å ta ordentlig vare på dem.

Livet mitt som klarsynt.

15.07.2013 kl.20:23

Ruby: Hei,hei :)
Det ligger et godt synlig skyldspørsmål i hele denne historien (og andre lignende historier) - som gir deg hundre prosent rett :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.07.2013 kl.20:31

L8R: Hei igjen :)
Det du er inne på her med at alt og alle har rett til liv er en annen diskusjon,men en svært interessant diskusjon det også.
Det forskrekker meg ofte at siviliserte,humane osv.mennesker ikke har større respekt for liv enn det man har,man har jo ikke engang respekt for seg selv og da er det ikke mulig å forvente respekt for noen eller noe annet heller.
Det er sant som det er sagt,først respekt for seg selv og eget liv - så følger respekt for andre og annet liv - helt av seg selv.
Dessverre så er det fremdeles sånn at svært mange aldri skulle ha hatt dyr.
Uansett så syns jeg at du har interessante og riktige tanker om dette :)
Hilsen synskepeggy.

future.blogg.no

15.07.2013 kl.20:43

Superfin blogg du har, kos deg videre i sommerferien! Kunne du lest og kommentert bloggen min? :)

overlevelse

17.07.2013 kl.21:18

Har mannen hatt vette i behold, så hadde hunde eieren tatt livet av bikkja si selv den første gangen.

Livet mitt som klarsynt.

18.07.2013 kl.02:16

overlevelse:
JA !!

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits