Noe mystisk skjer med kattene mine....

 

 

Naboen min hater katter, han og familien hans har gitt utrykk for det mange ganger.

I det siste har kattene mine kommet hjem

uforklarlig syke

og to katter har ikke kommet hjem igjen i det hele tatt.

Jeg har vært ute å lett etter dem,

det er ingen spor,det er som om de er sunket i jorden....

Hilsen synskepeggy

9 kommentarer

ssilje89

18.07.2013 kl.07:32

Oy.. Har du snakket med naboen om dette? :S

Marie

18.07.2013 kl.09:17

Uffda, jeg håper virkelig ikke naboen er innblandet i dette.. Det hadde vært forkastelig.. Håper du finner ut hva som skjer med pusene dine!

PappaRoy

18.07.2013 kl.09:35

ohh, shitt :S

Toril

18.07.2013 kl.11:40

Åh nei! Håper inderlig at kattene dine dukker opp igjen, og håper de er i god behold! Det må jo være et mareritt for en hver dyreeier når slikt skjer. Håper virkelig at ikke naboen er innblandet i dette. Vi hadde en nabo der vi bodde en gang som hatet katter, og han skjøt kattene når han ikke visste hvem som eide dem. Det verste var at han fortalte det selv, og jeg ble kjempesint på ham da han fortalte det. Jeg spurte ham rett ut om han ikke eide samvittighet, for hjemme satt det antakelig eiere som lette fortvilt etter katten sin.

Jeg håper og krysser fingre, tær og labber på kattene for at kattene dine kommer hjem! Ingen har rett til å gjøre kattene våre noe ond uansett som de ikke liker katter!

Ønsker deg en kjempefin torsdag :)

Klem fra Toril

outofoffice

19.07.2013 kl.13:49

Huff da, det høres jo litt spesielt ut. Håper virkelig naboen ikke er innblandet.

ufo

19.07.2013 kl.18:22

Uff håper at kattene kommer til rette igjen og at ikke naboen har en finger med i spillet. Hvis han har det må det være noe alvorlig galt med han.

Hvis du finner ut at det er han er det eneste rette å gå til politiet og håpe at dem kan gjøre noe med det. Ingen har rett til å drepe ett dyr samme hvor mye man hater det. Hadde det kanskje vært en ide og spurt naboen din om det? Ikke sagt det rett ut, men nevnt det for han og spurt han om han hadde sett noe til dem?

Jeg krysser fingerene for at kattene dukker opp igjen:)

Ønsker deg en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

22.07.2013 kl.21:45

Toril: hei hei,Toril :)
Jeg har hatt en mistanke i noen måneder nå.Ting skjer som ikke kan være tilfeldig og jeg har selv sett hvordan de behandler kattene,de kaster stein etter dem,jager dem og kaster vann på dem.
I mars blei to av kattene mine uforklarlig syke,begge måtte til dyrlege for behandling,den ene klarte vi å redde (Negro),men den andre (Lilla) var blitt så syk - og det hadde skjedd på bare få timer - at dyrlegen rådet oss til å avlive henne,dyrlegen mente at hun ikke ville tåle behandling uansett.På grunn av omstendigheter fikk vi ikke den døde katten obdusert.Etter det ca i begynnelsen av mai forsvant to av kattene mine helt sporløst,de gikk ut som vanlig og siden har ingen sett dem,noe som er rart for alle naboene mine kjenner kattene mine og ville sagt ifra om de hadde sett dem,noen av naboene var jo med på leiteaksjon også.
Jeg håper selvsagt at naboen ikke har noe med det å gjøre,men samtidig blir det litt mye og i tillegg har han (og familien) sagt at de ikke liker (mine) katter.
Jeg har ikke lenger tro på at de to savnede kattene kommer hjem,men skulle ønske at jeg visste hva som har skjedd med dem.
ha en kjempefin kveld,Toril.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.07.2013 kl.21:47

outofoffice:
Ja,det håper jeg også,men dessverre så oppfører de seg på en slik måte (mot dyr) at det er umulig å utelukke at de er innblandet.
Du vet,man får en følelse av at noe ikke er helt rett.....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.07.2013 kl.22:00

ufo: Hei,hei ufo :)
Jeg har ikke snakket med naboen om mine mistanker,men for ca ett år siden tok jeg ham på fersken flere ganger i å kaste store steiner etter kattene (ikke bare mine).Jeg sa til ham hva jeg mente om det og at han umulig kunne vite om han traff katt eller ikke når han kastet,han kan ikke vite hvor steinen treffer når han kaster den.han sa til meg at han var dritt lei alle kattene rundt huset og hadde det vært opp til han ville han brukt rottegift for å få dem fjernet.
Jeg blei sjokkert over både det han sa og gjorde,men svarte ham bare at om han virkelig hadde så store problemer med uskyldige katter så hadde han nok større problemer med det meste annet også.Siden det har det ikke vært noe hjertelig naboskap mellom oss og det passer meg i grunnen bra.Det er ikke folk jeg vil si er sympatiske og greie.
Synd for ham at det ikke er ulovlig å ha katter,uansett hvor mye han irriterer seg over dem.
Ønsker deg en fin kveld også,ufo :)Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits