Kvalitetstid !

 

Nattevakten vet å nyte denne tiden på døgnet.

i sin siste ferieuke..

Sitter nå og ser utover fjorden,

røkelse er tent og gir en fin aroma ut i rommet,

Salvie,for sikkerhets skyld - så ikke noe ondt kommer å tar meg,

helt plutselig...

Himmelen er rød og rosa,sjøen er farget av himmelen,eller tvert om.

En lett bris feier gjennom stuen,der dører og vinduer står åpent.

Ingen lyder unntatt naturen selv.

etter at jeg flyttet hit har jeg forstått at 

stillheten lager lyd,

men behagelig lyd.

Ingenting haster,ingenting skulle vært gjort,

akkurat nå.

Fullstendig harmoni,naturen og jeg.

Kvalitetstid med meg selv,kaller jeg dette her

denne stunden,fyllt av 

det de fleste mangler 

fred - og ro.

Det er da man vet den største sannhet - 

- vi er alle på vei mot det samme målet.

Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

Toril

27.07.2013 kl.12:28

Kjempevakkert og nydelig skrevet, og jeg føler jeg plutselig var hos deg :) Jeg har ferie frem til uken etter skolestart, for da begynner koret som jeg dirigerer, men neste uke har jeg to spillejobber på tverrfløyte i begravelser.

Har hatt en kjempeherlig ferie selv :) Siden abyssinerhunnkatten vår Nadina fikk 6 kattunger 07.06.2013 har vi ikke reist bort over lengre tid, men vi har tatt oss noen dager hit og dit:)

22.06 - 23.06.2013 var min mann og jeg på sangerstevne sammen med koret, og det var ei kjempemorsom og artig helg.

12.07.2013 reiste vi ned til Porsgrunn, for nevøen til mannen min giftet seg der, og vi var noen dager på Østlandet i kjempeherlig og nydelig vær hvor vi besøkte slekt, familie og venner:)

Vi kom hjem onsdag 17.07.2013. Nå har vi storkost oss i Trondheim i det kjempefine sommerværet. Vi har vært sosiale med familie og venner, vært på stranden og grillet sammen venner og bare kost oss:) I ettermiddag skal vi nok en gang på stranden for å grille sammen med søsteren til mannen min og mannen hennes, og i kveld skal vi i Nidarosdomen. Det er Olavsfestdager i Trondheim nå, og det vil vi ha med oss:) Mannen min begynner på jobb på mandag.

Ellers er august full av gjøremål. Neste helg er det klubben min sin katteutstilling. Helgen etter har kullet som gikk på folkehøgskolen det året jeg jobbet der 20 års jubileum, og jeg ønsker å dra til folkehøgskolen for å treffe gjengen:) 17.08.2013 fyller svigermor 80 år, og det blir feiring for henne.

Sommeren her har vært kjempherlig:)

Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei fortsatt kjempefin og god helg:)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

28.07.2013 kl.21:23

Toril: Hei igjen Toril og fortsatt god sommer :)
Du har hatt en travel men hyggelig sommer,ser jeg :)
Ferien min i år går over i historien som en av mine absolutt beste noensinne.Hver dag har bare vært full av ro,harmoni,følelse av tilstedeværelse og at alt er greit.
Det er ikke ofte i en travel hverdag at man opplever de øyeblikkene jeg vil kalle lykke,det er derfor det er så viktig at man ikke glemmer dem når man får dem.
Det er bare så sørgelig at ferien min er over i morgen,jeg føler at den er over før den har begynt :)
Ha en fortsatt fin søndagskveld,Toril :) Klem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits