Om du fikk velge en ting...

 

Om du fikk velge en ting 

som er av største betydning og høyest prioritert for deg,

hva skulle den ene tingen du kan velge være ?

Jeg vet godt hva jeg ville valgt - og velger,

nemlig meg selv..

Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

sophie victoria

27.07.2013 kl.12:31

ville valgt familie (ink kjæresten min)

Funderingsbloggen

27.07.2013 kl.20:21

Ville valgt mitt (snart voksne) barn, uten tvil.

28.07.2013 kl.13:56

Før var jeg veldig redd uforklarlige ting. Jeg er sikker på at detvar noen som ville ha kontakt, eller bare hadde det gøyalt med meg fra den andre siden. Med årene har jeg greid å fortrenge mye av det, og jeg opplever lite. Men på jobb hører jeg ofte en bestemt dame med høyhelte sko som bare kommer og går, som om hun bare ser etter at jeg gjør en god nok jobb. Ekkelt, da jeg ikke kan se eller høre, bare lyden av skoene som nærmer seg bak ryggen eller rett forran nesen på meg. Har også sett en gammel dame her hjemme, men hun smilte bare og gikk igjen. Har aldri sett henne siden. I går kveld så jeg et program om synske barn, og tenkte det hadde vært spennende om noe skulle skje igjen. Da jeg gikk til sengs, kom en kjempe sterk røyklukt. Etter litt irritable tanker tenkte jeg "kan du gå? Det stinker" og 2-3 sekunder etterpå var lukta borte?

Har du som er synsk, noen tanker om dette? Er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe denne/disse personene? Jeg er ganske redd av meg, men de kontakter meg likevel. HVA skal jeg gjøre? Ville jo vært fint å kunne være til hjelp uten å være redd.

Livet mitt som klarsynt.

28.07.2013 kl.21:59

Anonym:
Jeg syns du skal ha et avslappet forhold til dette her.Det er tydelig for meg at du er i en slags dialog med energiene rundt deg,
La det bare utvikle seg av seg selv (eller ikke) og blir det for tett for deg så sier du fra om det,noe du har gjort,og som du ser virker.Det handler om å sette grenser,ikke bare er det nødvendig for din egen del,men energier og ånder setter pris på det,for dem er det bla.en bekreftelse på at du er klar over at de er i nærheten.
Det er iallefall ikke noe dårlig rundt deg,kanskje litt ivrig bare.
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits