De avslører virkelig hva de mener om oss !

 

Dette bekrefter bare hva de egentlig mener om alle oss andre

som de tross alt er helt avhengige av.

Nå er jeg helt sikker på at de mener at alle vi andre er

dum,dummere og totalt idioter som det er like lett å lure som å 

rappe godterier fra en baby.

De klarer nå å komme med et løfte for andre gang

som de har brutt en gang før,

De lover ett varmt måltid for dag til alle barn i grunnskolen.

Har vi hørt det før......

De skulle vært kastet i fengsel for

løgn,løftebrudd og for å få alle andre (sine velgere) til å fremstå som idioter -

- det er ærekrenkende,rett og slett.

Og for ikke å snakke om korrupsjon..

Arroganse og totalt uten innsikt hverken i seg selv eller eget parti på skyhøyt nivå,

de har vel som mål å ta igjen selveste sjefen selv og resten av ap(e)gjengen.

de er på god vei,men har enda et stykke igjen,kopier som de er....

Hilsen synskepeggy.

 

9 kommentarer

Sanna

29.07.2013 kl.10:34

Hei synskepeggy!

Jeg må bare spørre deg om noe. Jeg er student og har nettopp flyttet til

Kaigaten i Bergen - har du hørt om noe åndelige hendelser der?

Vi bor i kollektiv, og alle de som har bodd på rommet ved siden av meg

forteller at det går igjen en liten jente der, og at ting flytter på seg. Jenten står å ser på de som sover, noe jeg syntes er utrolig skummelt. Har selv hørt lyder der innefra uten at det er noen der, syntes dette er så skummelt.. Er det noe jeg kan gjøre?

På forhånd takk for svar!

G:)

31.07.2013 kl.17:55

Hei. Kommer G til å ta kontakt før helgen? Kanskje han inviterer meg på bilgreiene som er i helga? Ser du når han kommer til å kontakte meg?

Livet mitt som klarsynt.

31.07.2013 kl.19:59

G:
Det er vel forventningen om at noe man ønsker skal skje som skaper den magiske spenningen - som er mer enn halve opplevelsen av det å vente og se hva som skjer....
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.07.2013 kl.20:03

Sanna: Hei,hei :)
Det er jo ikke noe farlig eller skummelt,så om jeg var deg ville jeg ikke gjort noe med det så lenge du ikke konkret har opplevd noe selv.
Lyder kan være hva som helst,det trenger ikke å ha noe med den lille jenta å gjøre.
Hilsen synskepeggy.

G:)

31.07.2013 kl.22:22

Kan jeg se på det som et positivt svar? :)

Livet mitt som klarsynt.

01.08.2013 kl.13:07

G:
Du får tolke svaret som du vil,men bare det at jeg tok meg tiden til å svare på en slik kommentar er i seg selv positivt.
Hilsen synskepeggy.

G:)

01.08.2013 kl.22:27

Okei, høres bra ut. Så er sannsynlighetene store for at jeg og G finner på noe ganske snart? :)

ingerid trætteberg

03.08.2013 kl.18:38

I det siste har det skjedd ganske mye ånd-messig med meg. For noen uker siden hadde jeg en opplevelse sammen med noen andre(en annen jente og tre gutter), hvor en av dem kan se ånder. Vi satt og pratet da et av lyskasterene slo seg på og lyset ble gradvis sterkere, samtidig begynte jeg og en annen å føle at det var noen andre der inne. To av de andre sjekket lyskasteren og kontrollbordet hvor bryteren var av. Plutselig følte jeg en "vegg" ved det ene benet mitt, jeg klarte ikke å bevege benet gjennom denne veggen. En gutt sa at det var noen som ville snakke med den andre jenta. Etter at hun hadde fått snakket med dem, ble noe av energien borte. Men ikke all, jeg kunne fortsatt ikke bevege foten. Etterhvert ble denne energien sterkere og jeg begynte å føle meg skikkelig trist/deprimert. En annen fikk øye på denne "personen". Jeg kunne verken se eller høre denne personen, men allikevell sa jeg det denne "personen" ville si. "personen" forsvant etterhvert, men det var fortsatt energi igjen. Etter en stund ble energien sterkere igjen. Men denne gangen var den helt annerledes, nesten litt ekkel. Jeg fikk et bilde av noe jeg tror er en mann kledd i svart med en hvit maske og der hvor det skulle ha vært en munn var et slags gitter forann. Da kom det noen andre inn, så vi stoppet å snakke om det. Men det var som om jeg så inne i hodet mitt denne "mannen" komme nærmere og jeg følte en hånd bli lagt forann munnen min. Han ba meg om å ikke si mer(det var jeg som sa at "han" var der)

Så hva betyr dette? ghvordan blir jeg mer åpen for ånder?

Livet mitt som klarsynt.

10.08.2013 kl.15:37

ingerid trætteberg: Hei,hei :)
Det handler om å sette grenser og å være klar og tydelig på hva du ønsker og ikke ønsker.
Du både kan,og har din rett til å beskytte din egen komfortsone fra både de levende og de "døde".
Lykke til :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits