Vi er klar !!!!!!

 

Nå som det er forbud mot både nisseluer på skoler og i barnehager,

og forbud mot kors og andre kristne symboler i det offentlige rom,mens hijab,burka,helskjegg,turban osv....

er helt ok både i det offentlige rom og ellers - det er jo bare for å vise "hvor man står" og hvilke overbevisninger man har.

Bare man ikke er norsk,med norske,kristne verdier så er det helt ut akseptert.

Politikerstyrt forskjellsbehandling på høyt nivå,og det er helt sikkert en grunn for det - 

som,som vanlig ikke tjener nordmenn flest .

--- Vil jeg fortsette å pynte til jul og kose meg i min egen stue,

man vet ikke hvor lenge det varer før man får et forbud.......

  

Hilsen synskepeggy.

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Toril

02.12.2013 kl.18:07

Denne utviklingen mener jeg er helt feil! Vi lever i et kristent land med religionsfrihet, og unger har i i mange år brukt røde og blå nisseluer på skolen. De aller fleste av oss feirer jul uansett om man tror på kristendommen eller ikke. Nå er jo julen en hedensk skikk, men vi har tatt den inn nå i desember fordi det faller sammen med flere andre kulturer sin feiring av f.eks. vintersolverv.

Jeg ser ikke noe problem om unger og ungdommer går med nisseluer i desember!

Hva skjer når vi f.eks. reiser til et muslimsk land? Jo vi hade vel ikke fått lov til å praktisert vår tro, og også måtte tatt hensyn til religionen og skikkene i det landet vi kommer til. Akkurat det har jeg stor forståelse for. Det samme mener jeg gjelder andre veien. De fleste nordmenn feirer jul, og vår skikk med å feire jul skal ingen få ta fra oss!

Jeg tror ikke at det blir forbud mot å feire jul i Norge, og til det er det for mange nordmenn som da kommer til å reagere!

Kommer også til å fremdeles å pynte hjemme til jul, og jeg kommer også til å gå med korset mitt, og hvis folk blir støtt av at jeg bruker korset mitt som jeg fikk fra min mormor i konfirmasjonsgave er det deres problem!

Kjemepfine bilder, og så koselig du har pyntet :)

Ønsker deg en kjempefin mandagsettermiddag, og ei kjempefin og god uke :)

Klem fra Toril

ufo

06.12.2013 kl.19:06

Utviklingen er skremmende. Jeg håper folk ikke hører på forbudet mot det og går med nisselue på gaten i ren protest.

Nisser og jul er en del av Norsk tradisjon og det bør dem som kommer her respektere. Det er vårt land og vår kultur, liker dem det ikke kan dem dra tilbake. Jeg er beskymret for utviklingen som er på gang.

Vi opplever til stadighet at vår kultur blir mer og mer undertrykt.Ikke bare her i Norge, men også andre Europeiske land. Mens muslimene får stadig mer rettigheter. Er det forbudt mot religiøse symboler burde det også vært forbudt mot hijab og burka, men det er vist bare mot kristne symboler det gjelder fordi det er støtende.

Norsk politikk er blitt så dobbeltmoralsk. Man skal ha religions frihet, men det er først når alle kan bruke sine religiøse symboler fritt, det betyr at kristne kan bruke sine religiøse symboler fritt, og at muslimene eller andre religiøse kan bruke sine religiøse symboler fritt.

Men dessverre trur jeg vi bare har sett starten på det. Det er mye mye mer som vil skje i framtiden. Og alt blir nok ikke like hyggelig. Men når folk vil begynne å forstå alvoret er det altfor sent. Men i dag blir vi som ser det stemplet som rasister.

Hvis det er noen muslimer som skulle lese dette, så er ikke dette ment rasistisk. Men det er slik det er. Jeg skjenner en del muslimer selv og dem deler faktisk synet mitt i denne saken.

Flott innlegg, bra du skriver om det:)

Ønsker deg en god helg:)

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2014 kl.07:10

ufo: Hesann :)
GODT NYTT ÅR, UFO.
Takk for det gamle og jeg er helt sikker på mange flere gode debatter og kommentarer i det nye :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits