Det er jammen på tide at noen med baller tar tak !

 

 


Robert Eriksson. Foto: Scanpix

Vil kutte i trygd som sendes ut av landet

Regjeringen åpner for å prisjustere dagpenger, kontantstøtte og barnetrygd som sendes ut av landet. Hensikten er å hindre eksport av trygdeytelser.

  En måte å gjøre dette på, er å kostnadsjustere ytelser som dagpenger, kontantstøtte og barnetrygd. I tillegg vil vi styrke kontrollen og sørge for at informasjonen flyter bedre mellom Skatteetaten, Arbeidstilsynet, politiet og Nav, sier arbeidsminister Robert Eriksson (Frp) til NTB.

 

Han avviser at EØS-avtalen er til hinder for å trimme støtten slik at den matcherkostnadsnivået i landet hvor mottakeren bor. Det samme fastslo advokat og EØS-ekspert Thomas Nordby overfor Dagens Næringsliv da statsråden luftet ideen om en kostnadsjustering av kontantstøtten i fjor høst.

 

 Det er helt riktig at det skal være likebehandling i EØS av retten til kontantstøtte, men jeg mener det vil være fullt mulig at støtten kan indeksreguleres ut fra pris og kostnadsnivå i hvert enkelt land, sa Nordby.

Arbeiderpartiets leder Jens Stoltenberg har beskyldt den nye regjeringen for å stimulere til økt trygdeflukt ved at kontantstøtten nå økes til det dobbelte av Polens minstelønn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kostnadsjustere ! - Ikke godt nok,

hvorfor ikke bare bortjustere helt når man først er igang.

Hilsen synskepeggy.

 

3 kommentarer

kentalternativ.blogg.no

03.01.2014 kl.23:52

Der er vi enige :)

xoxo T.I

04.01.2014 kl.00:03

Det var på tide.

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2014 kl.00:08

kentalternativ.blogg.no: Hei du :)
Ja,nå husker jeg hvem du er.
Spennende greier dette her (alternative) livet.Jeg har visst at jeg var alternativ fra jeg var åtte år.
Dagen,timen og hva jeg holdt på med akkurat da "det skjedde" er like friskt i minnet den dag i dag.
Tilbake til innlegget,av to - og flere onder (der pengene våre havner),må jeg si at jeg liker bedre tanken på at de havner hos fattige (og kanskje ærlige) østeuropeere,enn i hendene på korrupte statsledere som er gode på en ting,slakte ned og undertrykke sine landsmenn.Man har sett rundhåndete gaver til sånne folk alt for lenge fra vår egen (tidligere) maktelite.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2014 kl.00:13

xoxo T.I:
Ja,ikke sant :)
Å få de her greiene opp på bordet for så å (i det minste) vurdere å gjøre noe med det er bare en god ting - med mindre det er et pr-stunt for å øke sin egen popularitet.
Gjør man noe med den stadig økende pengestrømmen ut blir man populær uansett.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits