Tjene penger på det alternative - aldri i livet - ikke jeg !!!!!

 

Mine illusjoner om de alternative og det alternative miljøet har forlengst

falt som et korthus,jeg har ingen illusjoner igjen nå etter at skuffelsene har vært like store og mange

som gleden og entusiasmen over å bli kjent med miljøet var i begynnelsen.

Og det er de som kaller seg alternative sin egen skyld,respekten jeg hadde for noen få i miljøet er helt borte nå.

Og merkelig nok,det føles befriende,jeg er tilbake i mitt eget modus,mine egne motiver,mine egne erfaringer

og min egen,helt private kontakt med det åndelige.

Det er vel fordi at jeg er klarsynt selv at jeg så lett gjennomskuer de som tror de er healere,"synske",eller hva det nå måtte være de kaller seg selv.

Det er ikke sånn at man kan velge,det holder ikke å gå noen par kurs for så å tro på noe man ikke trodde på før.

Samtidig vet jeg at alle har "evner",de fleste kaller dem magefølelse,intuisjon osv og så lar de det bli med den vissheten om at "noe" er der.

Og sånn skal det være for de aller fleste,jeg kan garantere at de få som har utviklet "evner",som en prosess gjennom hele livet,vil,uten å nøle si

at det koster mer enn det smaker,men allikevel er helt umulig å velge vekk.

Det er en svært god grunn for at noen er det og noen ikke,de som kaller seg alternative vil ikke forstå det for de har ikke gått den livets skole som er helt nødvendig 

for å "få lov til" å bli bevisst sine evner og å leve med dem hver dag - hele tiden.

Respekt og omtanke,det å lære seg å fryde seg over forskjellene,det å lære seg å akseptere og å tolerere er mye vanskeligere enn man tror,

går man litt etter i sømmene,litt dypere hos de som kaller seg alternative,så kommer de sørgelig til kort....

Hele mitt liv har jeg vært under opplæring,avgjørende øyeblikk husker jeg helt tydelig,første gang var jeg bare 16 måneder,men det var først i voksen alder,i en samtale med min mor 

at jeg forsto hva som faktisk hadde skjedd med meg den gangen,da jeg bare var en baby.Under hele oppveksten har jeg visst at jeg har vært "annerledes",det var tungt å leve med for ei lita jente,

men jeg aksepterte det og ønsket det velkommen inn i livet mitt den sommren jeg fylte åtte år.Jeg husker det også.

Og fra da av var det lettere å forholde seg til at man ikke var helt sosialt akseptert,man vendte seg til å bli kalt den litt rare "gale" jenta,

man forholdt seg lettere til å være den som ikke hadde noen venner,ensomheten,men samtidig følelsen av at man ikke var aleine og man

vendte seg til å være tålmodig.Det var noe annet og større enn mitt noe triste og ofte ensomme liv som ventet på meg der ute.

Sommeren 1983,da var jeg 23,skjedde det så mye i meg,rundt meg og med meg at det blei som et krav å finne ut mer,så mye som mulig,

om det åndelige,mine egne erfaringer med det gjennom livet,men også mer generelt,så da sommerferien var over i 1983 begynte jeg å utforske

mitt eget liv,faktisk.Jeg leste bøker,mange bøker,dengang fant man ikke kunnskapen om det åndelige på "hvert gatehjørne" som nå.

Etterhvert som jeg leste og lærte falt jeg mer og mer på plass selv,jeg kjente igjen det meste av det jeg leste,fikk utallige aha-opplevelser og

jeg visste endelig hva jeg var,det føltes for meg som å komme hjem - endelig.

Roen kom,fryktløsheten kom,vissheten om hvem og hva jeg er kom og det har aldri forlatt meg.

 

For meg er det bare trist å se hvordan åndelighet blir misbrukt,man ser ting man ikke skulle ha sett i en sånn forbindelse,

grådighet,misunnelse,ønske om å promotere seg selv,usunn konkurranse om hvem som er best,kan mest osv.

Det er bare trist,rett og slett.

De som kaller seg alternative har ikke forstått at andre må hjelpe dem for at de skal kunne hjelpe andre,

en forbindelse fra sjel til sjel,der penger,profitt,grådighet,materialisme og prestasjonsjag

ikke har noen plass overhode.

Sjelen spør ikke etter hvor mange biler man har i garasjen eller hvor mye man får utbetalt i trygd

i tillegg til det man tar seg betalt for sine alternative tjenester.

 

Hilsen synskepeggy.

21 kommentarer

Anne Marie

04.01.2014 kl.20:58

Så lenge mennesker tror de kan tjene penger eller utøve "makt" ville enkelte misbruke alt og selge alt inkl sin egen sjel... "Lys og kjærlighets mafiaen"..;) God helg:)

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2014 kl.23:01

Anne Marie: Hei,hei )
Det har du helt rett i,dessverre,men en ting er hva de gjør mot sin egen sjel disse som kaller seg alternative,en annen ting er hva de gjør mot andre sin sjel.
Mye av problemet ligger i (i det alternative) at den alternative distanserer seg personlig fra sine oppdrag.Ei teletorg-tøs trenger ikke se personen bak tragedien,hvor klarsynt er det,når man sørger for å ikke engang å ha øyekontakt med den stakkaren man i neste øyeblikk har tenkt å fullt lovlig robbe for mest mulig penger.
Og en annen ting,det er et faktum at det man betaler for alternative tjenester ikke er i nærheten av å være verdt det man får.
Lys og kjærlighetsmafiaen slutter jeg meg gjerne til :)
God helg til deg og :) Hilsen synskepeggy.

ufo

04.01.2014 kl.23:36

Det er trist at mange misbruker evnene sine, mange av dem har ikke en gang evner. Det gjør at folk får mindre tru på det åndelige. Dem som virkelig er synske og forstår det åndelige vet at penger ikke er alt.

Jeg persjonelig mener at alle har evnen til å heale seg selv. For ett års tid siden fant jeg ut at jeg kunne flytte smertene rundt i kroppen, hvis jeg vondt i øret kunne jeg flytte smertepunktet ned til halsen.Etter en stund prøvde jeg det mer og fant ut at jeg også kunne fjerne smertene helt.

Jeg synes at flere burde prøve det selv. Ikke sikkert alle får det til med en gang, men når du får det til er det garantert at det hjelper, ihvertfall til en hvis grad. Det sparer deg også for mye penger.

Takk for ett tankevekkende innlegg:) Det med falske healere er noe som bør få større oppmerksomhet.

Ønsker deg en fin lørdagskveld:)

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2014 kl.01:38

ufo: Hei,hei ufo og godt nytt år til deg :)
Det er helt sant som du sier,selvhealing har jeg selv erfart mange ganger,omtrent på samme måte som deg.Jeg har også flyttet smerter rundt i kroppen,nå flytter jeg dem til det gule chacracenteret mitt for så å rense og tømme det helt for det som er der og så fyller jeg på med rein,klar og lysende energi.Smerter forsvinner helt eller blir mye mer moderate.
Det er langt fra å heale seg selv til å heale andre,å heale andre har jeg ingen tro på,at man kjenner noe ved besøk hos en "healer"er helt normalt,det har med energier og egne forventninger å gjøre og det betyr ikke at man blir healet for noe som helst,det er derfor "healeren"er interessert i at man kommer tilbake for ny kostbar behandling mer enn en gang,healeren vet nemlig selv at det er rein svindel.
Det er et faktum at 99,99% av alle de som kaller seg healere er syke selv og mottar uføre eller annen form for trygd og jeg har aldri forstått hvordan noen,som i utgangspunktet selv er syke kan heale andre,når alt starter og stopper med en selv blir det ikke lett å finne logikk i det.
Healere,"synske" og alle andre tenkelige og utenkelige alternative popper opp som paddehatter overalt,fra tidenes morgen har man blitt advart mot falske messiaser som skal " komme i hopetall" og som skal "forføre folket",det er ikke en umulig tanke at det er nettopp det vi ser nå...
Takk så mye,ufo og fin kveld ønskes deg og :) Hilsen synskepeggy.

Toril

05.01.2014 kl.11:59

Slik er det innenfor alle miljøer at useriøse ødelegger for andre. Ikke rart at folk mister trua. Har selv fem venner som er opptatt med det alternative, og det som jeg reagerer på er den evige konkurransen dem i mellom om hvem som har mest rett! Ei av venninnene mine er klarsynt, og nå er hun blitt synsk. Den andre venninnen min som også er venninnen til hun andre rakker ned på hun som er klarsynt, men som sier hun er blitt synsk. Hver gang de treffes sitter de og krangler seg i mellom hvem som har mest rett. Jeg greide ikke holde det tilbake, og sa det rett ut. Hvordan skal noen ta dere seriøst når dere sitter og snakker slik om hverandre? Da ble de svar skyldige begge to. I tillegg sitter begge to og rakker ned på Joralf Gjerstad, og at han var useriøs når han holdt på. Jeg kjenner mange som har fått kjempegod hjelp av Joralf Gjerstad, og de har alle sagt at han var og er et varmt menneske som det oser kjærlighet fra.

Ønsker deg en kjempefin og god søndag :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2014 kl.17:18

Toril: Hei igjen,Toril :)
Mye av grunnen til at mine illusjoner og "sannheter" er falt er akkurat dette du er inne på her,samt at jeg har sett mer fake,juks og svindel enn det jeg strengt tatt "har godt av" i det miljøet.De aller fleste i det alternative miljøet holder på sånn som du sier,de sverter hverandre,krangler og er stadig ute etter bekreftelser på hvor "flinke" de er.Det finnes ikke noe åndelig eller spirituelt der slike holdninger råder.
Dine to venninner,jeg vil ikke si at de lyver om sine påståtte evner,men jeg tror de "smører litt tjukt på" for å si det sånn.Ut i fra dine beskrivelser om dem har jeg vanskelig for å tro på at de har mer utviklede evner enn det folk flest har.Folk som holder på sånn,er som regel ikke det de sier at de er og det gjelder også dine venninner.Når jeg leser beskrivelsen av dem så skurrer det veldig for meg.
Du har nok vært inne på samme tanke selv - mer enn en gang.
Vi kan vel være enige om at det (generelle) alternative miljøet ikke er et godt sted å være om man ønsker å utvikle sine evner og heller ikke om man ønsker å utforske det åndelige og spirituelle,rett og slett fordi miljøet ikke representerer det åndelighet og spiritualisme virkelig er.
Joralf Gjerstad kan jeg ikke uttale meg så mye om,har ikke så godt kjennskap til ham,men kan allikevel si at jeg har merket meg at han har blitt kommersiell han også.
Ha en kjempeflott søndagskveld.Klem fra synskepeggy.

kentalternativ

11.01.2014 kl.12:27

Hei skjønner hva du mener.

Men har vært borti noen som driver med dette på heltid....de må jo ha noe å leve av de også.

Men har vært borti MANGE som bare gjør dette for penger og STORE summer.

Selv driver jeg med: Healing, Reading og husrens.... jeg tar 400,- pr gang... da reiser jeg hjem til folk og gjør meg ferdig.....om det tar 1 time eller 3.5 timet det spiller ingen rolle. De 400,- jeg tar er for å dekke bensin og andre reisekostnader..... jeg jobber som lastebilsjåfør og tjener så vidt til livets opphold.... hadde jeg ikke tatt 400,- pr gang hadde jeg ikke kunnet reise hjem til folk som trenger hjelp... det hadde jeg ikke hatt råd til...... jeg har folk på stort sett hele Østlandet jeg hjelper og er helt avhengig av å få dekket mine utgifter for å kunne hjelpe dem. Er det da forkastelig det jeg gjør?

Jeg har ikke gått kurs og lært meg dette... detter er noe jeg i voksen alder oppdaget at jeg har....opplæring og veiledning for jeg underveis.

God helg hilsen Kent

Linn Therese

11.01.2014 kl.12:49

God lørdagsmorgen til deg og dine! Jeg håper resten av kvelden blir enda bedre, og at du koser deg gløgg i hjel! Mange lørdagsklemmer fra lille meg :-)

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2014 kl.13:25

kentalternativ: Hei,hei :)
den første setningen din skurrer veldig for meg - noe må man leve av - det er rett og slett ikke meningen at man skal leve av dette her.Med en gang penger eller profitt eller egen vinning blandes inn forandres dynamikken - til noe negativt.
Jeg har hatt gaven hele livet,som sagt,jeg har hjulpet utallige mennesker gjennom livet,noen ganger uten selv å vite om at jeg har hatt en slik effekt på folk,før i ettertid,når de selv forteller meg det.Jeg har jobbet som nattevakt i helsesektoren i 30 år,mesteparten av tiden i full stilling på natt.Da min sønn døde (for åtte år siden) trappet jeg ned til ca 70% - på natt,men det går vel ikke en eneste måned uten at jeg må "spe på" med en ekstravakt eller flere.Jeg foretrekker ekstravakter,å tjene pengene mine på den måten slik at jeg fortsatt kan gjøre det jeg kan for andre uten at det koster dem jeg hjelper en krone som havner i mine lommer.Der det er vilje finnes vei og jeg kan ikke se at noen hjelper noen med å ta seg betalt for noen alternative tjenester.Der det er penger involvert vil det også finnes en "taper"....
De som trenger "tjenestene" mest er de som har minst,det er en fin ting å huske på.Hvordan skal du fks.kunne hjelpe et barn som naturlig nok ikke har noe å betale med,eller gjør du forskjell på folk,noen hjelper du og noen ikke - da faller i så fall hele den gode intensjonen om å hjelpe folk (hvem og hva de enn er) eller forventer du at foreldrene punger ut....I dette arbeidet er det ingen forskjell,en sjel er en sjel,en ånd er en ånd,en energi er en energi - og bare det.Det er heller ikke nødvendig å reise lange veier,energi,ånd og sjel spør ikke etter avstander,avstander er faktisk helt irrelevant i denne sammenhengen.Men,bla.dette med avstander er bare nok en feilinformasjon fra det alternative miljøet sin side.....
Kanskje du kan bruke litt tid på å utforske hvordan sjel,energi,ånd "jobber",hvilke "betingelser" som gjelder og dynamikken i det hele (opplevelsen,kontakt osv) så er det mulig at du finner en helt annen og bedre måte å gjøre "arbeidet" på.Du kan jo ta utgangspunkt i det faktum at sjelen kan være flere steder samtidig og også det faktum at det er det som er den naturlige tilstand for sjelen å befinne seg i.....
God helg du også :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2014 kl.13:29

Linn Therese:
Det var da en hyggelig SPAM-kommentar :)
Hilsen synskepeggy.

kentalternativ

11.01.2014 kl.19:08

Hei

Syntes du har et snevert syn på saken, i stedet for alltid å tre "Din sannhet" ned over hodet på folk syns jeg du burde stille spørsmål og lytte av og til.

Du skriver at alt kan løses på avstand FEIL!!! Av og til er nærheten, det å bli sett og hørt en del av det folk trenger. Blir litt feil at DU skal definere andre personers behov. Som sagt....still spørsmål og lytt til svarene du får av og til.. det vil åpne din horisont slik at du ser ting i et annet lys.

Men å bruke energi på å prøve å overbevise deg er nok bortkastet bruk av energi. Vi er nok og kommer nok alltid til å være uenige om dette.

Vil bare si at de jeg hjelper er folk som ber meg om hjelp på bakgrunn av anbefalinger fra andre jeg har hjulpet osv.

I ditt virke innen helse er det jo penger med i bildet...er ikke ditt hjerte rent når du hjelper folk der da ?

Fortsatt god helg Kent

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2014 kl.19:14

kentalternativ: Hei igjen :)
Jeg skjønner - når du drar inn jobben min i dette.......
Jeg hadde blitt temmelig positivt forskrekket om du faktisk hadde vært enig med meg.
De som det er meningen du skal hjelpe kommer til deg,ikke du til dem......Universet "jobber" på mystiske måter,men det vet du vel...
Fortsatt god helg til deg og :) Hilsen synskepeggy.

kentalternativ

11.01.2014 kl.19:16

Glemte å besvare en ting..nei gjør ikke forskjell på folk.....det er mange jeg ikke har tatt reisepenger fra da jeg vet de har dårligere råd enn meg. Ang dine ekstravakter...ikke alle som har den muligheten på sin jobb. Og du, det er langt ifra bare de som har lite som trenger hjelp. Der tar du skammelig feil.

Gir meg nå da jeg føler at din dømming av andre provoserer meg mer enn jeg liker.

kentalternativ

11.01.2014 kl.19:21

Ja de kommer til meg som jeg skrev, men det er ofte best å hjelpe dem i deres egne trygge omgivelser..... men du. Du vet ingen ting om hvordan jeg jobber når jeg hjelper andre...så da blir det lite seriøst at du skal belære meg.

IKKE døm andre på bakgrunn av dine egne dårlige erfaringer..... Men åpne ditt hjerte og sinn.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2014 kl.19:28

kentalternativ: Hei igjen :)
Ha en ting klart for deg,Kentalternativ,jeg dømmer ingen - absolutt ingen personlig - men,jeg dømmer måten mange (mis)-bruker de alternative evnene mange tror de har.
Det har med respekt å gjøre - for alt som har fått "kallenavnet" alternativt.Jeg forstår utmerket,det er derfor jeg innbitt taler midt i mot tendensene og trendene jeg ser som,i mange tilfeller ikke har noe med alternativt,slik jeg kjenner det,å gjøre.
Ja,det er like godt at man gir seg her - jeg merker meg at det blir "lagt ord i munnen på meg" - og det liker jeg ikke....
Min oppgave (av mange) er helt klar - det er ikke å provosere,men å få folk til å tenke....
Hilsen synskepeggy.

kentalternativ

11.01.2014 kl.21:00

Fint da ber jeg deg tenke selv, JO du DØMMER når du kommer med påstander.

Hvem har sagt at det er kun ditt syn på hvordan ting skal være er den riktige veien.

Lev med Dine sannheter så kan vi andre leve med våre litt mer åpne sannheter.

Kent

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2014 kl.21:08

kentalternativ: Hei igjen :)
Som sagt,jeg dømmer SAKEN,ikke PERSONEN,
Skjønner du ikke forskjellen,så kan vi heller ikke diskutere (noe som helst).
Alternative evner er noe man har - ikke noe man er.
Hilsen synskepeggy.

kentalternativ

11.01.2014 kl.21:15

No comment !!!!

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2014 kl.22:02

kentalternativ:
Typisk svar det ja........Det svaret avslører mye mer enn om du ikke hadde svart noe....
Hilsen synskepeggy.

kentalternativ

12.01.2014 kl.01:35

Nå må du gi deg du liksom altvitende. Du snakker om kjærlighet, den virker som om er siktet innover mot deg selv.

Du sier du dømmer sak og ikke person, hvordan kan du dømme en sak du ikke kjenner.... hva vet du om hvordan jeg jobber ? Så hvordan kan du da dømme saken...ser du ikke selv hvor dårlig det rimer ?

Har du i det hele tatt, tatt deg bryet å lest ALT jeg har skrevet...virker ikke slik.

Du skrev jo selv at det ikke var vits i å diskutere dette mer.....men du bare MÅTTE ha siste ordet... derfor skrev jeg "No comment".

Dette er siste ord fra meg i denne saken......Slutt å dømme personer eller SAKER du ikke kjenner! Selv om du tror du vet så er det ikke det samme som Å vite.

Uansett hva du måtte mene vil jeg ta imot og tilby hjelp til de som ber meg om det...på DERES premisser, det er nestekjærlighet og empati. Så får du fortsette i det sporet du mener er FASITEN.

Takk for meg og lykke til.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2014 kl.12:40

kentalternativ: Hei igjen :)
Jeg kan ikke se annet enn dømming og fordømming av meg personlig i dine kommentarer her.
At du føler deg personlig angrepet når jeg uttaler meg om det (ikke helt stuereine på noen nivåer) alternative miljøet er på en måte forståelig,men ikke min feil.
Jeg vil uansett påberope meg så godt kjennskap til (deler) av det alternative miljøet at jeg er berettiget og har kunnskap nok til å kunne uttale meg om saken.
Jeg har lest alt du har skrevet,ja,også i din egen blogg,allikevel uttaler jeg meg fortsatt generelt om det alternative miljøet og ikke DEG spesielt.Kan dessverre ikke si det samme om dine uttalelser her,som du selv ser,så går dine uttalelser rett på person....
Sånn er det bare,og jeg skjønner utmerket,skjønner du,jeg har sett det samme før og vil helt sikkert se det igjen.
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits