Har du (over) naturlige evner ?

 

 - Ser du ansikter som kommer og går når du lukker øynene.

- Kjenner du noen ganger uforklarlige "kuldegysninger begrenset til et lite område hvor som helst på kroppen.

- Kan du plutselig kjenne snev av lukt du ikke vet hvor kommer i fra og som ikke passer inn i situasjonen (stedet) du er i.

- Kan du plutselig høre en sang bli spilt i nærheten som du kanskje nettopp har gått og nynnet på,eller tenkt på en avdød som på en eller annen måte har en forbindelse til sangen.

- Kan du plutselig høre ukjente lyder på kjent steder.

- Ser du lys/lysglimt i øyekroken eller rett frem (opp),blå eller blanke på farge.

- Får du rare motiver på bildene dine.

 

Det er ikke sikkert at du har evner fordi om du opplever en eller flere av disse tingene,

men det jeg kan si,som er helt garantert er at det er noen på den andre siden som er svært interessert i å komme i kontakt med deg.

Hva med å invitere inn og ønske velkommen i livet ditt.

Du vil aldri angre på at du gjorde det :)

 
(google)

 

 

Hilsen synskepeggy.

21 kommentarer

08.01.2014 kl.23:29

Mamman min er klarsynt, har selv både sett, hørt og opplevd ting jeg ikke helt har fått til å henge sammen :) Men blir liksom ikke helt redd av d heller, det som skremmer me litt er at jeg av og til drømmer ting som faktisk skjer, eller som har akjedd uten at jeg vet om det før i senere tid..

edelonepiece

08.01.2014 kl.23:31

nor det kommer til akkuratt dette syns jeg ting er spennende =P min oldemor har bestandig sakt til meg at jeg må sette meg ned alene å finne mitt 3dje øye for noen vil ha kontakt med meg. men jeg tør ikke, jeg vil ikke være åpen for andre ting, for er veldig husredd å veldig lett skvetten =/ men har ''arvet' noe hos min oldemor nor hun døde, å det er at jeg kan kjenne på meg selv om det er trygt eller ikke å være i et hus eller en plass, å hjemme kan jeg be enegien å gå bort så lar den meg være... men føler jeg ser akkuratt dit energien står, men det står liksom ikke noe dær.. Blir å følge bloggen din spennede =D

nina

08.01.2014 kl.23:47

Til en viss grad så er jeg vel det:)

"Så" faktisk mormoren min i et juleselskap, glimtvis. Hun kommer stadig i drømmene mine oxo. ♡

Lina Litheria

09.01.2014 kl.04:05

Jeg opplever alt av dette flere ganger i uken. Men hva gjør jeg for å få kontakt??

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2014 kl.14:48

nina: Hei Nina :)
Er det ikke flott og betryggende å ha den kontakten,selv om du ikke vet det (bevisst) så "snakker" du ofte med henne.
Hvor ellers skulle alle de "rette"tankene fra,eller det lille ekstra når du trenger det og som du selv ikke trodde at du hadde....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2014 kl.14:53

Anonym: Hei,hei :)
Jeg kjenner til det å være sanndrømt,men det er sånt man ikke snakker så mye om,nettopp fordi at det ofte er i ettertid at drømmene gir mening og når man sier noe da,i ettertid så kan man oppleve å bli kalt mye rart...
Du er ikke redd og det er en god begynnelse,resten er tålmodighet,alt kommer til deg når det skal.
Selv har jeg ventet mesteparten av livet,men nå som jeg vet mye mer,vet jeg også at det var verdt å vente på.
Masse lykke til videre :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2014 kl.14:59

Lina Litheria: Hei,hei :)
Du kan til en grad få fortgang på prosessen ved meditasjon.
Det er en prosess du gjennomgår og dessverre så er det sånn at det ikke er vi selv som bestemmer tempoet i den prosessen.
Det du kan gjøre er å være bevisst,åpen og gjerne fokusere (under meditasjon) på at du ønsker mer og bedre kontakt.
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2014 kl.15:06

edelonepiece: Hei,hei :)
Jeg syns du skal gjøre som oldemoren din sier,det er ikke farlig og jeg kan gi deg en liten øvelse her som er så enkel at alle kan prøve den.
Når du legger deg om kvelden kan du trykke lett med fingertuppen på det stedet mellom øynene der det tredje øyet sitter,på da vil du kjenne trykket etter at du har tatt vekk fingeren og du vil automatisk fokusere på det stedet,da sovner du med det fokuset og mens du sover gjør underbevisstheten din resten.Meytrenger du faktisk ikke gjøre (bevisst) annet enn å være tålmodig og å gjøre denne enkle øvelsen så ofte du kan og vil.
Lykke til :)Hilsen synskepeggy.

ufo

09.01.2014 kl.18:12

Drømmer ofte om det som kommer til å skje. Jeg føler at andre er der. Vet at døde familiemedlemmer kommer til meg. Særlig oldemoren min, hender noen ganger at jeg våkner av at hun står ved sengekanten min. 2 ganger har jeg våknet av at noen har stryket meg over ansiktet.

Jeg har som du vet opplevd mye mer også. Synes folk burde tørre å åpne seg mer, det er ikke skummelt. Men jeg var selv redd i begynnelsen for det "unormale". Men har funnet ut at det er helt normalt.

Ønsker deg en fin kveld:)

Ailin

10.01.2014 kl.06:49

I min familie har det alltid vært forengler med i bildet, eller som det også kalles : Vardøg.

Jeg tror jeg har noe lignende, ikke i form av at jeg hører det før det skjer. MEN knirkelyder. Hvis jeg venter på noen så kommer det en slags knirkelyd i nakken min/hodet, kort etter kommer de jeg venter på. sånn har det alltid vært for meg. min mormor kunne alltid høre min morfar komme hjem lenge før han kom. så hun kunne gjerne plutselig sprette opp av stolen og sette på kaffe og si at nei nå kommer han hjem. og riktig nok, idet kaffen ble ferdig gikk han inn døren uten å ha ringt på forhånd. litt morsomt.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2014 kl.12:57

Ailin: Hei,hei :)
Jeg kjenner godt til det du sier her.
Jeg hørt alltid min sønn komme hjem ca ti minutter før han kom inn døren,samme med min datter,jeg hører hun kommer,slenger av seg skoene og jakke ute i gangen for så å komme hjem ti minutter etter.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2014 kl.13:49

ufo: Hei igjen,ufo :)
Vi to har hatt mange interessante "samtaler" om dette - og jeg har stor tro på at det blir mange flere :)
Du har så rett i dette her med å spørre mer,alt starter med at man blir nysgjerrig og spør - og vi svarer mer enn gjerne,vi som har litt kjennskap til det.Jeg kunne ha avvist det selv,tidlig i livet,det var mitt valg,jeg valgte å spørre og det går ikke en dag uten at jeg takker for hjelpen med å bestemme meg for å ta inn istedenfor å stenge ute.
Jeg kan jo fortelle deg at i natt (ca halv tre) våknet jeg av et lys på rommet mitt,det var der bare i et lite øyeblikk (akkurat så lenge at det var sikker på at jeg hadde sett det) så blei det borte igjen.For noen dager siden blei jeg kontaktet (her på blogg) av en mor som var lei seg på sin datters vegne,noen ånder og energier var kommet ubehagelig nærme.Og du vet jo at ordet barn er nok for meg til å involvere meg...så jeg har "jobbet" med saken i noen dager nå og føler selv at jeg har oppnådd ønskelige resultater.Det siste jeg gjorde i går kveld var å gå til mitt "meditasjons-sted" nettopp for å gå gjennom "jobben" en siste gang,for å forvisse meg om at den var gjort slik jeg ville.Da lyset dukket opp visste jeg helt instinktivt at det hadde noe med det å gjøre og jeg er også helt sikker på at jenta vil få det bedre fra nå av for lyset var fylt av godhet,ro og harmoni.
Du vet jo at jeg ikke driver med sånt via blogg,men jeg er svak for barn og finner det svært vanskelig å ikke gjøre det jeg kan når jeg får henvendelser der barn er involvert.
Ha en flott dag,ufo og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Susanne Karlsen

11.01.2014 kl.14:37

Jeg har opplevd flere av tingene gjentatte ganger, men har aldri visst hvorfor. Hva kan man gjøre for å få kontakt? (Dersom det er noen som prøver å få kontakt med meg..)

Moving On

11.01.2014 kl.14:45

Har aldri opplevd noe av dette der.

noe som irritere meg! haha

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2014 kl.15:09

Moving On: Hei,hei :)
Hvorfor irriterer det deg ?
Om du virkelig vil oppleve sånne ting,så står det alternative løsninger i kø for å hjelpe deg,det eneste som kreves fra din side er en tykk lommebok..
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2014 kl.15:11

Susanne Karlsen: Hei,hei :)
Du kan jo bare rett og slett spørre neste gang du opplever noe,det er ikke sikkert at du får svar med en gang,men,som alltid gjelder det å være tålmodig..Ellers kan du jo prøve meditasjon,først og fremst med fokus på å fjerne frykt (for det ukjente)
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Susanne Karlsen

11.01.2014 kl.15:15

Takk for fint svar! Skal prøve det du sier. :)

Moving On

11.01.2014 kl.15:53

For jeg er så fasinert av det.

Det er så spennene akyratt dette der.

jeg er nok en av de som ikke har en tykk lommebok, heller en rimelig tynn en:p

Yasmine

17.01.2014 kl.14:31

Jeg er klarsynt,sanndrømmer,ser ting,hører ting,og masse annet

Jeg har også en venn som er nesten prikk lik meg og en gang sa mormoren min (som er synsk og sånt) at henne har vært tvillingen min i mitt forrige liv, jeg ble vettskremt jeg snakket ikke om henne. Men vennen min henne ser også ting og sånt jeg hadde en valp som går igjen jeg lurte på om du kunne sende han opp. Også lirer jeg på om jeg og vennen min som heter Rachel kan ha vært tvillinger. Takk får svar på forhånd:) P.S jeg er 11 år vennen min og.

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2014 kl.19:51

Yasmine: Hei,hei :)
Din venninne og du er nok ikke tvillinger,men en eller annen form for relasjon har dere definitivt hatt.
Jeg kan sende avgårde valpen,men vil du virkelig det ? Den virker være svært hengiven og det virker som om den ønsker å være hos deg :)
Jeg kan nevne at jeg også har hatt en hund med meg hele livet,det er mange som har merket den i nærheten av meg,jeg kunne aldri sendt den bort.
Hilsen synskepeggy.

Yasmine

19.01.2014 kl.00:12

Takk for svar :) men jeg lurte på en annen ting at jeg hadde på en måte en spøkelsevenn før henne het Louise henne og jeg lekte faktisk sammen og det var ingen fantasivenn jeg bare vet det også da jeg ble større så sa henne til meg at henne kunne ikke være her lenger at henne hadde gjort sitt og dagen etter var henne borte jeg lurte på hvor henne var men jeg vet nå at henne har blitt sendt opp. Men spørsmålet var kan jeg snakke med spøkelser?????? Og jeg hadde et siste spørsmål jeg kan fårstå hunden min og alle andre dyr en gang så hunden min på meg liksom også hørte jeg på en måte at henne sa noe! Så kan jeg kominisere med dyr da? Og det med valpen kanskje det er lurt at den er her:) unnskyld får så mange spørsmål men jeg bare er så ivrig på og finne ut :) takk for svar allerede;)

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2014 kl.22:28

Yasmine: Hei,hei :)
Ja,du kan snakke med spøkelser :)
Både jeg og min datter har hatt venner gjennom hele barndommen som ingen andre kunne se.
Selv om vi ikke lenger fysisk ser dem,er vi ikke i tvil om at de fremdeles er hos oss,vi ser dem ikke,men vi merker dem på mange andre forskjellige (fysiske) måter.
Det er klart at du kan kommunisere med dyr,akkurat like godt som det jeg kan,jeg kommuniserer med kattene og papegøyene mine hver dag.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits