Desperate grep etter halmstrå nå !

 

Jeg tror man er temmelig langt avgårde på villspor

når man setter alle ressurser inn på en 

syltynn teori om at det er 

innbruddstyver som har tatt henne.

Alle steiner må snus og alle tenkelige og utenkelige teorier må prøves ut

i forsøk på å finne henne.

Men,det er vel svært lite sannsynlig at innbruddstyver skulle

ta seg bryet med å ta med seg jenta,

de kjenner vel til hvor mye stress og mas som følger med en treåring.

Jeg tror heller at de hadde gjort henne noe på stedet om det  skulle komme på tale

å skade henne på noe vis.

En ting er å stjele sølvtøyet,en annen ting er å stjele med seg barnet......

 

 

 

Min teori om hva som skjedde med jenta

og som jeg tidligere har skrevet om her i bloggen,

er fremdeles ikke motbevist.

Jeg tror ærlig talt ikke min teori vil bli motbevist heller.

 

Hilsen synskepeggy.

12 kommentarer

Lina Litheria

05.01.2014 kl.02:57

Hva tror du skjedde?

Anne Marie

05.01.2014 kl.03:05

Jeg tror fortsatt at mor hadde et uhell og ting gikk galt og de fjernet henne sammen.. klarer ikke å tro på de andre teoriene. Kan håpe jeg har feil - men alt synes å peke den veien.

www.dittlillegull.blogg.no

05.01.2014 kl.03:06

Kan du godta meg som venn? Det noe jeg vil spørre deg om! :)

???

05.01.2014 kl.03:53

Hvordan fant du ut at du er synsk? Eller eg lirer på alt som har med synsk å gjøre pga har mistanker om at eg har noe lignende selv! Hvordan synsk er du? Noen kan jo kontakte døde og andre noe annenr men hva med deg??????

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2014 kl.19:36

???: Hei,hei :)
Jeg foreslår at du leser mitt forrige innlegg for svar på det du spør om.
Forøvrig har jeg aldri påstått at jeg er "synsk"..:)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2014 kl.19:41

Anne Marie: Hei,hei :)
Jeg er fortsatt enig med deg her.
Sovemedisin er en skummel ting,det er ikke for ingenting at brukeren blir oppfordret til å legge seg umiddelbart etter inntak.
- Og når et barn har fått i seg den type legemidler som går direkte på sentralnervesystemet, aleine som hun var - hvem vet hva som skjedde...
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2014 kl.19:42

Lina Litheria: Hei,hei :)
Jeg er enig med Anne Marie over her.
Hilsen synskpeggy.

Anne Marie

05.01.2014 kl.23:43

Ja - det er det jeg tror også - og at det var et uhell. Det som jeg reagerte mest på var hvem de ringte først etterpå.. osv osv:)

Men er mange som blir totalt rabiate når en sier hva man mener om denne saken.. men da får de nå bare bli det:)

Fortsatt god søndag kveld til deg og god natt:)

Maria

09.01.2014 kl.01:11

Jeg tror foreldrene står bak. Dem ga jo barna sovemedisin og selv om barnet kan ha tålt doseringen før så kan det ha gått galt den gangen ... Så jeg tror det var ett uhell.

Har aldri hatt tiltro til foreldrenes forklaring , synes det har vært mye som " skurrer"

Og hvem i alle dager som er med sine fulle fem forlater barna på ett hotellrom i flere timer på natten for og gå ut og drikke ?!

Det normale når man ferierer med barn og det noen ganger kan bli litt sent er jo og ha dem i vogn , trygt sovende ved siden av bordet mens man inntar middag. Jeg forstår virkelig ikke hva som var problemet med og ta ungene med seg ... Og hvorfor i alle dager ta barn med på fyllatur?!!

Og att saken får så mye fokus er jo utelukkende grunnet att dem er leger og velstående , hadde det vært ett barnas fattige foreldre hadde vi hørt lite om saken. Og barn forsvinner jo hele tiden uten att det får en slik publisitet.

Jeg tenker litt att man må være veldig lite oppegående for og forlate to små barn på den måten .. Myye kan skje .. Det kan begynne og brenne , barna kan våkne opp redde og engstelige , dem kan gå ut selv , noen kan ta seg inn til dem som da igjen kan føre til overgrep eller bortføring etc.

Tror aldri den saken blir oppklart eller att jenta blir funnet , desverre :(

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2014 kl.14:19

Livet mitt som klarsynt.: Hei igjen :)
Det er et betent tema dette her,det var nok derfor portugisisk politi droppet mistanken mot foreldrene like fort som en glovarm potet uten at noen av mistankene verken var bevist eller motbevist.
Det er nok derfor saken fortsatt er uløst også.
Ha en flott dag :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2014 kl.14:34

Maria: Hei,hei :)
Du stiller alle de riktige spørsmålene her og det er på grunn av disse spørsmålene jeg også fremdeles tror at foreldrene er innblandet.
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Funderingsbloggen

10.01.2014 kl.02:13

Vi har også kommet til samme konklusjon i dag (går). Dersom jenta døde pga et uhell med virkning av sovemedisin e.l., ville de da være så klartenkte at de raskt ble enige om å gjøre hva de kunne for å skjule forbrytelsen, så kunne de ihvertfall få fortsette å sørge for de 2 andre barna (forhåpentligvis på en bedre måte). Skjønner ikke at de kunne gå fra 3 barn under 3 år på et hotellrom på et feriested med ulåst dør, eller gi så små barn sovemedisin i det hele tatt.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2014 kl.12:53

Funderingsbloggen: Hei,hei :)
Å gi (barn) sovemedisin er ikke en forbrytelse i seg selv,med mindre det ikke finnes medisinsk grunnlag for det.I dette tilfellet var grunnen at foreldrene ville ut å feste - uforstyrret...Døra ulåst - jeg vet ikke jeg,det ville vel jeg også ha sagt i ettertid.
Foreldrene er leger,de forsyner barnet med sovemedisin for så å forlate det uten tilsyn.Det aleine er direkte livsfarlig og det burde de fått en smekk for begge to uavhengig hva som ellers har skjedd med barnet.Alle som har et minimumskunnskap om medisin kan bekrefte at stygge ulykker skjer i tilfeller der man har inntatt sovemidler,gjerne sovet en time eller to,så våknet og stått opp i "viktig" ærend,leger kjenner godt til rapportering av sånne ting,og om ikke skulle de aldri ha vært leger i utgangspunktet...
Jeg forstår psykologien (til en grad),man er mer opptatt av sosial status,medlidenhet og sympati og det gode liv,enn å innrømme at noe kanskje har gått fryktelig galt.
Dette har vært min teori hele tiden - og den er fremdeles ikke motbevist.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits