Misfornøyd med kroppen ?

 

 

 

 - Da er det ikke kroppen det er noe galt med - 

- det er hodet !!

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Emilie&Linda-mor&datter <3

09.01.2014 kl.03:03

HELT KORREKT! :) Natta :)

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2014 kl.14:41

Emilie&Linda: Hei,hei :)
Dårlig selvbilde sitter i hodet og ikke på kroppen.
Jeg leste en annen blogg der rådet mot dårlig selvbilde var å oppsøke psykolog,det rådet er jeg helt enig med.
For en gangs skyld har jeg mer tro på behandling hos psykolog enn behandling på diverse treningssentre.
Hilsen synskepeggy.

ufo

09.01.2014 kl.17:59

Jeg er skremt over hvor mange unge som er misfornøyd med kroppen sin. Barn helt ned til 6 klasse alder sliter med selvbilde pga utsendet. Noen av dem har til og med utviklet spiseforsyrlser. Det må være noe alvorlig galt ved samfunnet siden det er slik.

Unge særlig jenter har modeller som forbilder. Dem presser seg selv og kroppen sin til det ytterste på å prøve å se slik ut selv.

Når jeg går inn på treningsentret er det proppfullt av unge som trener. Det er bra, men årsaken til at dem trener er ikke for å holde kroppen sin sunn, men å skaffe seg "drømmekroppen".

Jeg synes noen voksne burde stå opp for kroppspresset. Leste her for noen dager siden at å sminke seg er førsteprioritet blandt Norske tenåringsjenter. I snitt bruker en Norsk tenåringsjente rundt 30 minutter foran speilet hver morgen før dem skal på skolen. Hvis dem forsover seg så bruker dem fremdeles 30 minutter.

Håper det går opp for dem at det er dem selv som lager presset. Hadde dem hatt ett mer avslappet forhold til kroppen sin hadde presset på kroppen også blitt mye mindre.

Ønsker deg en fin torsdagkveld:)

Funderingsbloggen

10.01.2014 kl.01:55

Enig, ihvertfall i mange tilfeller.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2014 kl.12:31

ufo: Hei igjen ufo :)
Jeg er overbevist om at et godt selvbilde,selvtillit og syn på verden forøvrig starter i hjemmet og bare der,i selskap med voksenkontakt med sunn fornuft,men hva er det man ser - hvor mye individuell voksenkontakt i hjemmet får barna pr.uke.....
Mange av disse rosa-tøs-modellene ser jo helt groteske og "dødssyke",men barna tror at det er det som er normalt så lenge ingen har tid til å fortelle dem noe annet..
Mor er jo mer opptatt av vekt og utseende enn dattera - og far er i en konstant "alderskrise" som gjør seg utslag i det visuelle,tatoveringer,langt hår,muskelbygging og større og større "penisforlengere" - biler og motorsykler.
Det er en tragisk gjeng - og det verste er at de er de som skal oppdra barna - de få timene de er hjemme og tilbringer tid med dem.
Et annet tankekors er at jeg merker meg at Nordtug (eller hva han nå heter,han på ski) har vært mer "syk" og har en lengre sykehistorie enn det jeg klarer å opparbeide meg - i dette livet......Og han er ikke aleine om "skral helse",jeg syns det er et gjennomgangstema hos de fleste sportsutøvere og "treningsfanatikere",også blant dem som driver med det på hobbystadiet.
Haa en flott dag,ufo og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2014 kl.12:37

Funderingsbloggen: Hei,hei :)
I alle tilfeller.....
Det er snakk om å kalle en spade for en spade - alt sitter i hodet - tanke,ord og handling,alt skjer eller ikke skjer i den rekkefølgen..
Hilsen synskepeggy.

Mariann Sæther Tokle

12.01.2014 kl.00:07

godt sagt:) og helt sant:) Det er i hodet det sitter disse tankene:)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits