Det avskyelige EGOET !!

 

Alle har stiftet bekjentskap med typen

som kommer med

selvtillit og snakketøy på plass

og et ego som er iveien for vett og gangsyn,men

 

det går det ikke lenge før de

avslører seg selv og

forsvinner ut samme vei de kom inn -

 

som den rotta de er !

 

                   Hilsen synskepeggy.

20 kommentarer

Jane Teland

21.01.2014 kl.21:00

hahaha (Y)
Sant så sant! Har ei såkalt vennine som nærmest skryter av den minste ting, mens egentlig er hu ikke særlig sterkere, smartere eller bedre enn oss andre...

per

21.01.2014 kl.22:17

Hahaha. SÅ kort og konsist kan det sies/skrives. J*vlig bra. :)

Mvh, Per.

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2014 kl.22:32

VHO: Hei,hei :)
Damer er ikke bedre,heller verre :)
Jeg har et mott som fungerer og det er at når man ikke har noe å skjule så er det ikke vanskelig å være ærlig - også om seg selv.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2014 kl.22:39

per: Hei,hei :)
- Og det verste er at denne typen typer skjønner det jo ikke selv.
Ikke engang om de får det inn med teskjeer......
Hilsen synskepeggy.

Vanderchef

01.02.2014 kl.21:54

Hei Peggy,

Du er helt rå, men du er nok ikke mer synsk enn Gud.

Du kan sende meg en epost, så kan du få mobil nr.et mitt, hadde vært interessant å snakke med ei synsk dame.

Mvh

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2014 kl.22:50

Vanderchef: Hei,hei :)
Ja,kanskje det,men så er det jo sånn at man gir ikke fra seg privat info via en anonym blogg vet du :)
De finnes nok av "synske" å snakke med,det er bare å ta en tlf til et kr 33,99 ; pr min-nr det så er det bare å velge og vrake....
Ha en fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

Vanderchef

02.02.2014 kl.13:59

*kremt*

Flere tusen år gammel kjent teknikk, kalles cold reading....

Sjekk ut f.eks Derren Brown. Det er kanskje en bastant kommentar, men det finnes ingen synske mennesker eller en Gud. Kun et menneskelig latent ønske om tilhørlighet eller ønske om at noe skal ha mening, eller at det er noe som kan forklare alt. Det har vi i dagens vitenskapelige samfunn, det kalles evolusjonslæren... Senere tid så har også evolusjonspsykologien kommet med relativt adekavte forklaringer på hvorfor mennesker sier og handler som vi gjør.

Alltid fasinerende hvorfor, stort sett mennesker uten utdannelse, altså lav sosial økonomisk bakgrunn, velger å kaste bort vitenskapen og se på udokumenterte påstander fra kvakksalvere.

Men hei, man kan jo som sagt ringe en synsk å betale 34 kr min.

Mvh

Livet mitt som klarsynt.

02.02.2014 kl.14:24

Vanderchef: Hei igjen :)
Jeg har aldri påstått at jeg er "synsk",jeg er klarsynt og jeg kommuniserer med ånder (avdøde),det er ikke det samme som å være "synsk".Og ærlig talt tror jeg som deg at ingen er synske.Det ligger en forventning i ordet "synsk" som jeg er sterkt imot (og jeg tror heller ikke at noen kan) lese (forutse fremtid).
Men,dog skjer det innimellom at under en "lesing" kan det komme fram ting som noen kanskje vil kalle "se i fremtid",men det er bare om den informasjonen (frem i tid) vil være hensiktsmessig og tjenelig for den som blir "lest" i nåtid.
Jeg er enig med deg,det er lettjente penger for dem som ikke har andre muligheter for (akseptabel) inntekt,da mener jeg "knapt nok til livets opphold",da er det fristende å spe på litt,særlig for dem som har lært seg "moderne teknikker" på kurs.
Så lenge folk helt ukritisk betaler for sånne tjenester så fortsetter det jeg (i mange tilfeller) vil kalle rein svindel.Folk som oppsøker denne type tjenester må bli flinkere til å kreve resultater,da tror jeg mye av denne "handelen" vil forsvinne av seg sev - og de seriøse blir lettere å finne,og å tro på.
Jeg er som sagt enig med deg,jeg har alltid hatt et kritisk øye til det kommersielle alternative miljøet,jeg mener det er helt feil å blande penger,profitt og personlig(materiell) vinning inn i noe som helst som har med det åndelige (overnaturlige) å gjøre.Det har adri vært meningen heller,og det er noe de "moderne alternative" ikke forstår.Det er nemlig en del av opplæringen vi alternative (som er født sånn) får med oss gjennom livet,man må ha det ene først så får man det andre.
Jeg har aldri lagt skjul på min skepsis (også i utallige innlegg her i bloggen),men vil allikevel påberope meg retten til å være den jeg er - klarsynt medium og det er jeg stolt av !
Hilsen synskepeggy.

Kaja

02.02.2014 kl.20:05

Morsomt samtidig så sant så sant kommenter gjerne tilbake.

Caroline

02.02.2014 kl.20:10

Haha sant. Ha en fin kveld :)

Livet mitt som klarsynt.

02.02.2014 kl.20:11

Kaja: Hei,hei :)
Ja,og jeg tror jeg har lært meg kunsten å ikke slippe dem forbi dørstokken - på vei inn..
Da sparer man seg slv for mye dritt,stress osv...
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.02.2014 kl.20:12

Caroline:
:)
Hilsen synskepeggy.

Camilla

02.02.2014 kl.20:40

fin blogg :))

Janicke ღ

02.02.2014 kl.20:55

He,He... :)

Janicke ღ

www.janickeeide.blogg.no

.

deilignorsknaturvihar.blogg.no

02.02.2014 kl.21:14

hei

ha ha nå trakk jeg jammen på smilebåndet, tusen takk, trenger det nå:-)

ha en flott regnfull vinter kveld.

fashionscrapbook

02.02.2014 kl.21:17

Haha herlig skrevet!!

Livet mitt som klarsynt.

02.02.2014 kl.22:10

deilignorsknaturvihar.blogg.no: Hei,hei :)
Det var bra,men det er ikke så morsomt når jeg tenker på hvem jeg hadde i tankene da jeg skreiv dette her,eller kanskje det blir enda morsommere da.Jeg tenkte nemlig på en snekker som skulle gjøre noen arbeider på huset mitt.Han oppførte seg som om han var Guds gave til kvinnen og i tillegg oppførte han seg som om han var "verdensmester" og sjefen over alle sjefer når det kom til snekring...Vel,for å gjøre en lang historie kort,det hele endte med at jeg kastet han på dør,fikk ordnet et tvangstrekk fra kontoen hans via namsmannen og en gjeld til meg på ca kr 120.000; og som øker hver eneste måned.
Han skulle ikke ha køddet med meg !
I privatlivet mitt er jeg befriende fri for sånne rotter,de skjønner vel at de ikke kommer noen vei med meg på noen måter.
Ha en fin kveld du også :) Hilsen synskepeggy.

Ingrid

08.02.2014 kl.12:56

Fin blogg! Ha en fin dag videre :)

Livet mitt som klarsynt.

08.02.2014 kl.12:58

Ingrid:
:)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits