Godt voksne (bloggere) med mørke hemmeligheter ?

 

Skulle nesten tro det etter å ha sett flere godt voksne bloggere

som er litt i overkant interessert i unge rosabloggere og tenåringsidoler,

og det er slett ikke musikk eller innhold av noe slag som omtales...

Det er nok heller personen....og det er et dårlig tegn,

om man ønsker at eventelle mørke hemmeligheter skal forbli hemmeligheter...

Jeg skjønner godt vedkommende blogger som feiget ut og "rettet" ganske så mye på et detaljert innlegg om

(kanskje dattera på 12 sitt idol) sine private sprell og gjøremål.Men,det var for seint,noen hadde sett det

- og tenkt sitt.

Godt voksne bloggere bør tenke mer på hvilke signaler de sender ut, det kan fort oppstå misforståelser,

ja,for det er vel en misforståelse at man har fått inntrykk av at det er

krigen i Syria,naturkatastrofen på Fillipinene og andre katastrofer og tragedier som må

ta skylden for,og dermed rettferdiggjør hetsing,hating og trakassering av alt fra bloggere til

tenåringsidoler.

Eller ????

Hilsen synskepeggy.

 

19 kommentarer

livet777

25.01.2014 kl.15:16

Er så enig med deg, kvifor drive å henge seg opp i andres blogger, har man ikkje eigne intressange ting å skrive om, i så måte? Og kva er då vitsen med å skrive blogg? :-S Skal ikkje bloggen ein skriv, vera ein inspirasjon til andre, for å gje mot, trøst og håp?

liiteliv

25.01.2014 kl.15:19

Enig.

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2014 kl.15:28

livet777: Hei,hei :)
Noen er notoriske,på jakt etter "inspirasjon" fra andres blogger.Og det er slett ikke i positiv hensikt,men det er en annen historie - som du kanskje ganske snart får kjennskap til om du følger bloggen min videre.
Forøvrig må jeg si at det ikke er første gang jeg reagerer på at foreldre (godt voksne) er langt mer ivrig etter å uttale seg om yngre (profilerte) bloggere,idoler osv,enn det barn på samme alder er....
Det er vel ikke så rart om man lurer på hva motivet er,særlig når omtalen av de kjente unge uten unntak er negativ.
Det finnes et ord for sånne godt voksne,som viser overivrig interesse for barn og unge......
Ha en flott lørdag :) Hilsen synskepeggy.

livet777

25.01.2014 kl.15:31

Trur eg skjønar kva du meiner ;) Det me heller bør gjera, er å støtta ungdommen med å legge inn oppmuntrende kommentarer, istedenfor å blogge om det i ein negativ form for inspirasjon ;) Det blir vel å få oppmerksomhet på andres vegne, og det er ingen god form for oppmerksomhet... Ja, eg kan kjenne at eg er enig i det de skriv, men det er feil måte å ta tak i ting på, om du skjønar kva eg meiner? Ha ein flott og velsigna god laurdag du og :)

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2014 kl.15:35

liiteliv: Hei,hei :)
Noen skjønner det ikke,det lille fåtall (blogger) som er i overkant interessert,som gidder å bruke tid på å vie ungdommr stor interesse i negativ retning i innlegg etter innlegg,skjønner ikke at man kan "misforstå" interessen,spiller ingen rolle om interessen er negativ eller positiv,det avgjørende er hvor mye (unormalt mye) som er "akseptabelt" fra godt voksne (bloggere).
At man gidder å skrive et langt "hatinnlegg" for så å slette det og istedet legge ut et "snillere" gjør ikke saken noe bedre,heller verre.Feiget ut for ikke å bli avslørt,kanskje ? - ikke vet jeg,men "mistenkelig" er det.
Hilsen synskepeggy.

Tine

25.01.2014 kl.15:42

Utrolig fin blogg, er vi venner på blogg.no eller? lettere å følge oppdateringene da

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2014 kl.15:43

livet777: Hei igjen :)
Det er fullt mulig å gi uttrykk for sin mening på et generelt grunnlag,både positivt og negativt.Det jeg ofte reagerer på er at godt voksne (bloggere) angriper ungdom direkte på person,det blir feil for meg,og gir et heller dårlig signal til de yngre om at det er greit å mobbe personer og ikke sak.
Men,men kan vel ikke vente noe bedre fra folk som legger skylden på sitt hat,hets og trakassering av andre (inkl.ungdommer) på,som jeg skreiv,bla.krigen i Syria.
Hilsen synskepeggy.

livet777

25.01.2014 kl.15:49

Ja, sant det, også kjem jo mykje ann på korleis ein ordlegg seg også :) Men direkte angrep er aldri bra, og iallefall ikkje offentlig, då bør man heller gå direkte til personen det gjeld :) Men når det gjeld krigen i Syria, så er jo det ein stor komplisert greie som nok ikkje er enkel å løyse..

ufo

25.01.2014 kl.18:17

Enig med deg, har sett ganske mye rart her inne. Folk som bruker mye tid og energi på å skrive hat innlegg mot unge bloggere. Dem kan og burde ordlegge seg annerledes, eller la være og uttale seg i det hele tatt om temaet.

Synes selv ikke noe særlig om rosabloggere, men synes at det er galt å angripe en enkelt person. Det blir mobbing. Ord kan ødelegge ganske mye og mitt inntrykk av mange unge bloggere er at mange av dem har dårlig selvtillit. Da sier det seg selv at det er galt å angripe personer. Dem bør heller uttale seg negativt på generelt grunnlag og på en saklig og voksen måte.

Ønsker deg en fin helg:)

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2014 kl.20:34

ufo: Hei igjen ufo :)
Ja,her inne finner man mye rart,det er helt sant,alt fra beskrivelser av telepatisk sex med døde til notoriske (voksne) mobbere som finner det bryet verdt å mobbe barn og unge (og alle andre).
Jeg er glad for at du forsto innlegget mitt som du gjorde,men allikevel kan man ikke la være å undres over den utettelige negative interessen for yngre og ungdom.Jeg finner det noe merkelig,for å være ærlig.
På generelt grunnlag er "alt" lov,men jeg tenker først og fremst på de (bloggerne) som er ute av stand til å uttale seg på et generelt grunnlag og som igjen og igjen går på person.
Det var hyggelig å høre fra deg igjen,ufo,ha en flott kveld du også :) Hilsen synskepeggy.

Toril

26.01.2014 kl.11:07

Siden jeg kun leser 4 blogger her på blogg.no har jeg heldigvis får jeg si gått glipp av å lese noen slike innlegg, men ingenting forbauser meg at voksne bloggere kan synke så lavt. Da blir jeg flau på de voksenes bloggere sine vegne. Skal ikke voksne være gode rollemodeller når det gjelder bloggvett da? Når voksne bloggere mobber er de over hodet ikke gode rollemodeller, og de sender ut et signal til de yngre bloggere at nettmobbing er akseptabelt.

Rosabloggere er ikke mitt intetessefelt når det gjelder blogg, og de som er rosabloggere får bare blogge for sin målgruppe. Det er en rosablogger jeg har stor respekt for, og det er Voe. Den jenta virker kjempeherlig og reflektert :-)

Ønsker deg en kjempefin søndag :-)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2014 kl.12:30

Toril: Hei,hei Toril :)
Den eneste grunnen for at godt voksne (bloggere) har den (noe usunne) interessen for tenåringsidoler,unger og ungdommer å være at de liker en "god" krangel med den yngre garde og at det at navn blir nevnt så "selger" det som hakka møkk.Den andre grunnen jeg kan tenke meg kan være årsak til interessen blir vel for drøy....Heldigvis ser de ut for at det er de unge selv som tar avstand fra å kommentere påstander om barn - fra voksne.
Nå ser det jo ut for at de godt voksne moralvokterne har gått på en skikkelig smell her,når det kommer fram at det er myndighetene selv (politiet) som har opptrått med et noe uklart motiv og selv har gått ut med opplysninger som ikke stemmer overens med virkeligheten.De godt voksne (bloggerne) hadde nok gjort lurt i å "ha is i magen" i saken om en "uheldig" tenåring.
Men,som sagt,hva kan man forvente fra bloggere som bruker krig og elendighet og andre tragedier for å rettferdiggjøre mobbing,trakassering og hets - også av unge bloggere.
Nå som vi er inne på det,må jeg nevne en litt morsom sak jeg kom over i går.Det handler om en far til fem døtre som nå skal saksøke et tenåringsidol for sitt eget uvettig bruk av kredittkort og null kontroll på sine håpefulle,han mener det er tenåringsidolet sin skyld at han har brukt en formue på diverse effekter med idolet avbildet på og som døtrene har forlangt å få.Skulle ikke forskrekke meg om han får medhold i en amerikansk domstol,men i en norsk domstol håper jeg at dommerne oppfordrer ham til å saksøke seg selv istedet,for ansvarsløs kredittkortbruk og manglende kontroll på døtrene - som en begynnelse.Det verste her er at advokaten mener at denne faren "har en god sak",men det er vel bare så lenge faren fremdeles har kredittverdighet i diverse kortselskap.
Vel,poenget mitt er at man må kunne mene hva man vil på generelt grunnlag,det er helt unødvendig å angripe person både med bilde og tekst for å få frem sitt syn på saker.
Ha en kjempefin søndag du også :) Klem fra synskepeggy.

Toril

26.01.2014 kl.18:02

Det blogginnlegget har jeg over hodet ikke fått med meg, og det er jeg kjempeglad for!

Regner med at mine foreldre sikkert ikke likte alle mine tenåringsidoler da jeg var ung, men jeg hørte dem aldri si noe negativt om mine idoler jeg hadde gjennom oppveksten. I hvert fall ikke i nærheten av meg.

Den faren som skal saksøke tenåringsidolet vil jeg si dummer seg kraftig ut, men hvis dette er i USA forbauser det ikke meg at slikt kan skje. Norske domstoler ville nok anbefalt denne faren å oppsøke en psykolog med øyeblikkelig virkning. Han hadde gjort seg selv til spott og spe for domstolen ved å gå til retten med en slik sak. Det hadde aldri gått i Norge.

Jeg har jobbet mye med barn- og ungdommer i mange år, både gjennom dirigent i et ungdomskor og som lærer på ungdomsskolen. På ungdomsskolen hvor jeg jobbet var jeg lærer i musikk, men jeg kunne aldri i livet finne på å kritisere ungdommenes idoler! Jeg gav alle elevene en oppgave å skrive om et av sine idoler, samt spille et par sanger av idolet sitt. Elevene var kjempeengasjerte over oppgaven de hadde. Noe av musikken elevene presenterte var ikke min musikksmak, men jeg kulle aldri i min villeste fantasi finne på å si noe negativt om deres idoler, som igjen var og er ungdommenes verden.

Ønsker deg fortsatt en kjempefin søndag :)

Klem fra Toril

Iceman

26.01.2014 kl.23:20

Hei Synskepeggy! :-)

Godt nyttår! Koselig at du har begynt å blogge igjen etter lang pause! Er enig i det du skriver, det har vert, og er mye rart her inne i bloggverden. Det finnes dessverre mange eksempler der enkelte har trukket raske slutninger og fordømt uskyldige...

Ser at Ufo og Toril også fortsatt er med....kjempe bra!! Godt nyttår til de også! :-)

Toril

26.01.2014 kl.23:26

Hei, hei Iceman! Godt nytt år til deg også :) Håper du og dine har hatt en kjempefin jule- og nyttårsfeiring :)

Klem fra Toril

Marte

28.01.2014 kl.11:04

Hei! Jeg er så fortvilet og trenger virkelig hjelp:( jeg har mistet en nydelig ring som betydde alt for meg, jeg kan ikke finne den noen steder! Kan du værsåsnill og hjelpe meg? Om du kan hjelpe meg kan du ta kontakt på mail: marte.flobergseter@gmail.com

Håper så inderlig du kan hjelpe meg, hadde betydd så mye!

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2014 kl.13:15

Toril: Hei igjen,Toril :)
Jeg er så enig med deg,det er barn og unge sitt og voksne har ikke noe med å blande seg opp i det,med mindre man blir spurt,men det er sjelden det skjer.
To godt voksne bloggere hadde svært så ekle overskrifter om dette idolet,den ene lød "J.....er en respektløs idiot" - alvorlig talt,tenkte jeg...Den andre lød "J..... SKAL DØ" det innlegget som ligger der nå er ikke det første vedkommende blogger la ut......
Vel,faren som skal saksøke idolet lager vel ris til egen bak,håper jeg.
Ha en kjempefin dag,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2014 kl.13:24

Iceman: Hei igjen,Iceman :)
Som du vet har det vært en travel periode for meg i hele høst,det har roet seg ned litt nå (i jobbsammenheng),men nå tror jeg at jeg nettopp har påtatt meg mer jobb - igjen.Skal avvikle to uker ferie nå i mars og etter det er jeg vel klar for mer jobbing igjen.
Det er så fint å se at bloggvenner stadig er innom og stadig har så stor tålmodighet med meg :)
I skarp kontrast til annen blogger som ikke har fullt så mye action,besøk og tilhengere som man har sett tidligere - da man utelukkende skreiv innlegg om den populære synskepeggy,man prøver seg (noe forsiktig) stadig vekk,men det ser ikke ut for at det "biter" noe særlig der ute i bloggverden.
Bloggeren som skulle saumfare bloggen til synskepeggy har visst - gjort som alle de andre som har prøvd seg - gitt opp i forsøket.....
Ha en fin dag,Iceman :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2014 kl.13:31

Marte: Hei,hei :)
Noen kan ha tatt den :(
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits