Nå er det alvor !

 

 

 (google)

 

Det er vår tur nå,vi som trodde at katastrofer bare rammer andre langt vekke herifra.

Branner,jordras og flodbølger er bare begreper for oss i dette rolige,vakre landet her,vi aner ikke hva det er og vi aner ikke konsekvensen av å bli rammet,

før nå.....

Det blir ikke siste gangen,det kommer flere etter dette,som perler på en snor.

Tilfeldigheter ?

Tja...en brann kanskje og to også,

men nå kan man vel ikke kalle det tilfeldig lenger.

Man kan skylde på tørke,men er det tilfeldig at det er tørke...

Og er det tilfeldig at flere uheldige omstendigheter inntreffer samtidig så en katastrofe er uungåelig....

Det tror ikke jeg..

Hilsen synskepeggy.

Én kommentar

ufo

02.02.2014 kl.15:43

Nei det er ikke tilfeldig at det skjer nå, det er en grunn til at det skjer også. Kommer også til å skje mer i fremtiden.

Det er store ting som er i ferd med å skje rundt om i verden, bare se på klimaet her i Norge, rekordtørke i Nordland og Trøndelag. Desember var uvanlig mild her på østlandet, på julaften fant jeg flere blomster i hagen. Her pleier det vanlig vis hagen være dekket med snø på denne tiden.

Store ras vil skje ved en rekke fjorder på vestlandet. Når det skjer vet man ikke, men at det vil skje vet man. Det vil skje uventet og kanskje helt uten forvarsel.

Nei vi i Norge er ikke skånet for ting som skjer andre steder i verden. Vi har opplevd en svært stille periode her i Norge, men det kan fort endre seg.

Ønsker deg en fin dag:)

Livet mitt som klarsynt.

02.02.2014 kl.16:23

ufo: Hei,igjen ufo :)
Fram til nå har man jo vært temmelig forblindet i den tro at dette skjer ikke oss,men det har vært med god hjelp fra myndighetenes side,nå er det ingen som ikke må høre etter nå som moder jord selv roper.Myndighetene får ikke henne til å tie stille...
Og ikke nok med det,stadig flere blir kronisk syke mye på grunn av at myndighetene har tvunget oss til å spise masseprodusert mat som er så fulle av kunstige tilsetningsstoffer at ingen lenger har oversikt over hvor mye nøyaktig.Man kan ikke spise noe lenger uten at man samtidig får i seg bla.veksthormoner,antibiotika og et utall andre medisiner og kjemikalier,stoffer som i alle andre sammenhenger enn mat vi spiser ansees som så farlige å innta at det trengs ekspertise (leger) for å skrive resepter på prepparatene.
Stadig flere får diagnosen kols eller andre alvorlige luftveissykdommer,mange av disse har aldri røykt eller (som de selv tror) utsatt seg for andre typer fare,men inneluft,stadig flere folk på lite område,uteluft er av en sånn kvalitet at det er helsefarlig å oppholde seg i.Myndighetene har tvunget folk inn på små "kontrollerte" områder,hus blir bygget i raskt tempo i simple og helsefarlige materialer for å dekke etterspørselen som igjen gir mugg og råteskader i forholdsvis nye hus.Og ettersom myndighetene har sørget for at flere og flere utvikler ressistens mot bla.antibiotika...ja da nærmer man seg et senario ingen vil tenke på...
Og drikkevannet - må da være reint...det er det,bortsett fra alle kjemikaliene det er tilsatt for å bli reint og dermed "trygt" nok å drikke.
Å leve sunt er en illusjon og en gedigen bløff fra myndighetenes side,sannheten er at ingen lever sunt,men alle vil.
Her kunne man fortsatt med eksempler i det uendelige,og det kommer i tillegg til den urovekkende ropingen fra moder jord.
Ha en fin dag,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits