Anonyme kommentarer - som svarer seg selv - anonymt.

 

Det er et velkjent fenomen her på blogg,men jeg har ikke sett det på en stund.

En anonym blogger skriver en lang kommentar i kommentarfeltet mitt og avslutter med at

"fem minutter i denne (fryktelige) bloggen er mer enn nok" og i tillegg skrives det,foruten hvilken forferdelig blogger jeg er,også

at "man kommer aldri inn igjen her",bloggeren går heller ikke av veien for å spekulere i "hva som feiler meg" - "bitter for noe" osv....

Men,hva skal den "stakkars" anonyme bloggeren gjøre når synskepeggy faktisk svarer på kommentaren etter å ha sverget på at man ikke - under noen omstendigheter -

kommer inn på synskepeggys blogg igjen "ikke engang for å se om synskepeggy har svart" uten å tape ansikt,dumme seg fullstendig ut og uten å avsløre sin egentlige hensikt.

Da gjelder det å legge hodet i bløt og komme opp med en "genial" plan,man vil jo gjerne uttale seg igjen...Og det er da man kommer på det,man kan jo bare svare seg selv,skrive en "støttekommentar"

til seg selv - og ingen vil avsløre noen ting når man bruker et annet anonymt navn.

Man tror at man er "smart",men det er her jeg vil komme med et lite tips og det skal du - jadda/sara få helt gratis.

Neste gang man faller for fristelsen til å skaffe seg et "alter ego" så kan det være lurt å bruke

mobilen,eller en annen pc,som ikke er koblet opp til samme nettverk (ip-nr)......

Da blir ikke anonyme bloggere som svarer seg selv så lette å avsløre - som komplette "nettidioter"....

Hilsen synskepeggy.

 

 

67 kommentarer

fredlig

06.02.2014 kl.11:23

Hehehe. Har heldigvis sluppet unna de ungene der.

Men skulle de dukke opp, så skal jeg nok dokumentere , hehe

Ha en fin dag

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2014 kl.11:30

fredlig: Hei igjen,fredlig :)
Både du og jeg kjenner nok til dette fenomenet fra tidligere,men det har vært mindre av det i det siste.
Noen blir så "besatt" av å svare at man ikke tenker på hvordan man kan gjøre det for ikke å avsløre seg selv.Man kan bruke hvilken skrivemåte/dialekt man vil,det hjelper ikke så lenge man ikke tenker på å "slette alle spor" knyttet til forrige kommentar.
Jeg vil tro det er en nybegynner som står bak dette stuntet her.
Ha en fin dag du også fredlig :) Hilsen synskepeggy.

fredlig

06.02.2014 kl.11:43

Vær ikke så sikker på at det er nybegynner.

Ja fenomenet har roet seg, ser mye av den mobbingen er forsvunnet å. Ingenting er bedre en det.

At det er Takhøyde.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2014 kl.11:52

fredlig: Hei igjen :)
Nei,jeg er klar over det...
Det kan jo være en svært erfaren blogger som blei litt overivrig,trangen til å svare (seg selv) blei for stor og derfor glemte det viktigeste (når man vil være anonym),det er flere feller å falle i (her på blogg.no) om man ikke har "tunga rett i munnen" og "hodet på riktig plass".
Det har roet seg,ja,men vi vet jo også at det når som helst kan få fart på seg igjen.Det bruker å roe seg når mobberne selv innser hvor idiotiske de faktisk er (fremstår).Kjennetegnet på at mobberne har "møtt seg selv i døra" bruker være sletting - eller holdningen,late som ingenting og håpe på at "om hundre år er alllting glemt".
Vi har vel litt mer enn middels erfaring med fenomenet både du og jeg :)
Hilsen synskepeggy.

fredlig

06.02.2014 kl.11:58

ja vi vet av dette fra før. Noen er delvis borte, og andre er innom bloggen å leser flere ganger pr dag, for å se om det er noe de kan bruke mot deg. hehe-

Di skjøner jeg har et program som viser meg eksakt hvor de bor , med IP nummer som er tilkoblet en eller annen form for et borettslag, jeg har gapskratta mange ganger over iveren til og benekte at de såkalt ikke leser min blogg, jeg ser flere ganger kommer de via din blogg hehe.

de kan jo nekte til de er blå, men sannheten kan de allikevel ikke komme seg unna, for det svaret sitter jeg med.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2014 kl.12:05

fredlig: Hei igjen :)
Ja,du har nok full kontroll,men det er ikke overraskende etter alt hva du har måttet finne deg i her på blogg.no gjennom årene.
Jeg og,men jeg har en fantastisk evne til å "ta lett på det" og nekter å ta noe av det (sludder og vas og tull og mobbing) personlig.
Jeg leser bloggen din,og alle de andre du har hatt,kan ikke skjønne at det er noe poeng i å nekte for at man leser blogger :)
Hilsen synskepeggy.

06.02.2014 kl.12:07

jeg trodde engang jeg hadde provosert flere da jeg plutselig oppdaget at "alle"hadde samme ip,he he.vedder ti tusen på at sinnataggen din akkurat nå taster febrilsk på mobilen sin,......

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2014 kl.12:18

Anonym: Hei,hei :)
Jeg ser ikke bort i fra at du har helt rett...
Som sagt,jeg har litt erfaring med typen fra før....
Det er nå i grunnen ganske morsomt,egentlig,at noen ikke "kamuflerer" seg bedre før de setter igang å bråke.
Bloggere har brynt seg på synskepeggy før og,om jeg får si det selv,med sørgelig resultat - for dem som har prøvd seg.Synskepeggys blogg har vært igjennom litt av hvert,men det faktum at jeg fortsatt blogger etter snart fire år sier vel sitt (om hvem "vinneren" er)
Jeg ser heller ikke bort i fra at jeg nå "satte griller i hodet" på noen.....Men det er vel "prisen å betale" for å lære noen å være litt smarte...
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

fredlig

06.02.2014 kl.12:19

Ja det ble mange bloger, i den tiden det sto på som værts. Da jeg hadde nok problemer i privatlivet ang min nå døde X, så ble det mye missforståing å bråk av ting de trodde angikk dem. De ville ikke engang høre sannheten før de anklaget meg. Altså det er ikke jeg som har problemer, når noen skal på død og liv bråke om filleting. Livet går ikke på skinner for alle. Og man er lykkelig gift har barn osv. Det er å lov å bruke huet litt før man starter bråk ;)

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2014 kl.12:33

fredlig:
Det har du helt rett i,fredlig,men så har man alt for ofte stiftet bekjentskap med bloggere som henger seg opp i en setning ofte tatt helt ut av sammenheng,bloggere som sverger på at de skal vie all sin tid på å "saumfare" (synskepeggys) blogger i håp om å finne noe å bråke for og så har vi jo dem (saueflokken) som bare henger seg på.Felles for dem alle er at de KUN angriper person,ikke sak og det gjør dem bare idiotiske og useriøse i min bok.
Vi hever oss over,fredlig,det har vi alltid gjort :)
Hilsen synskepeggy.

fredlig

06.02.2014 kl.12:45

Ja man kan ikke annet en å le , og heve seg over barnehagementaliteten.

BÆÆÆÆ, hehehe

He, uff, nei nå skal jeg ta med meg galgenhumoren min, å finne på noen å sjarmere i senk her ;)

Ha en fin dag :)

Ms.Olsen

06.02.2014 kl.12:54

Haha, sant nok! Ikke nok med at man skal komme med et slikt uartikulert oppgulp på noens blogg, de må på død og liv redde ansikt med å komme med atter anonyme spydigheter. Jeg har ikke funnet noen kontaktinformasjon om deg hittil i inneggene jeg har lest, har du noen e-post eller lignende for oss nysgjerrigperer? :)

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2014 kl.12:58

Ms.Olsen: Hei,hei :)
Du kan legge meg til som venn her på blogg.no :)
Vel,ja,når snøballen først har begynt å rulle for noen så er det ikke godt å si hva det ender med,som regel oppgulp,eder og galle og personangrep - ofte alt under en og samme ipnr.
Hlsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2014 kl.13:01

fredlig:
Det hjelper godt med erfaring i denne allsidige bloggverden :)
Det høres ut for at du har en god plan for dagen.Lykke til :)
Hilsen synskepeggy.
Så tragisk , så tragisk enkelte folk altså, haha kan ikke gjøre annet enn å le litt for meg selv....Bra skrevet :) Ha en god dag !

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2014 kl.13:32

cathrinehenriksen: Hei,hei :)
Det er jo det det er - tragikomisk :)
Ha en god dag du også :) Hilsen synskepeggy.
Takk. Nettopp ,haha;)

Toril

06.02.2014 kl.13:53

Det er typisk at slike kommentarer blir skrevet av feige anonyme som ikke tørr å stå frem, og det sier faktisk mer om dem enn om deg!

Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal skrive slike ting på andres blogger. Hvis man er uenig og synes en blogg provoserer er det jo bare å gå bort fra den bloggen. Så enkelt, men likevel så vanskelig!

En liten innskytelse til Fredlig her. Jeg har det samme programmet på min blogg. Det heter "Statcounter", og det viser slett ikke eksakt bosted som Fredlig skriver i en kommentar lengre oppe. Riktig at det viser ip-nummeret til teleselskapet man bruker. Jeg har sjekket meg selv, og da står det mitt ip-nummer og bosted "Trondheim/Lerkendal" på ip-nummeret mitt. Det er ikke der jeg bor, men derimot hvor det teleselskapet jeg bruker har sin base, og det området gjelder faktisk halve byen! Her har jeg faktisk dokumentasjon på det, for en tidligere arbeidskollega av min mann jobber i det teleselskapet vi bruker.

Ønsker deg en kjempefin torsdag :)

Klem fra Toril

fredlig

06.02.2014 kl.14:15

Toril: Hvem sa det var deg jeg sikter til med Ip nummerene ? Husk at det er snakk om 1 km den regner etter i omkrets, på den statcounter, Toril. Og nei det er ikke Statcounter jeg har som jeg bruker når jeg sjekker:), Det er et helt nytt system, jeg fikk , som er veldig bra.

fredlig

06.02.2014 kl.14:20

Synskep: Ja det er sikkert å visst, hehe. Men de går stadig i klaveret de som ikke har rent mel i posen, så man kan ikke annet en å smile være overbærende, men de forsøkene på å renvaske seg selv som kommer frem fra mørket hehe.

Toril

06.02.2014 kl.14:40

Fredlig: Kjære deg! Jeg har aldri skrevet at du siktet til meg! Du skrev følgende i din kommentar: "Di skjøner jeg har et program som viser meg eksakt hvor de bor , med IP nummer som er tilkoblet en eller annen form for et borettslag..."

Eksakt bosted når du ser et ip-nummer på dette programmet ditt kan du aldri i livet få som privatperson, for husk at de som jobber i ulike teleselskap har noe som heter streng taushetsplikt! Det er kun politi som kan få slike opplysninger! Ikke en privatperson! Slike program er ikke nøyaktig i det hele tatt! Du diskuterte dette på en tidligere blogg du hadde med en datakyndig gutt (leser) hvor du fortalte om dette programmet ditt, men han fortalte det samme som meg at slike program er ikke nøyaktig!

Om du har statcounter eller ikke spiller ingen rolle for meg, for jeg vet at slike program ikke er nøyaktig. Du vil aldri finne bopel ved disse ip-numrene. Det er det kun politi som kan få, og ikke privatpersoner.

fredlig

06.02.2014 kl.14:45

Ingen har sagt jeg får opp navn, det trenger jeg ikke, får jeg finner det gjennom 180.

Jeg Jeg vet jo hvor mange bor, det har jeg funnet ut gjennom årenes løp, det er en smal sak å finne ut hvem som er hva, og hvem som er igler, og forfølger andre på blogger, og ikke tror de blir oppdaget. De legger stadig igjen beviser.

Det er bare å bruke hodet så finner man de fakta man ønsker.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2014 kl.14:55

fredlig:
Ja,det er helt utrolig hva enkelte klarer å lire av seg :)
Vil man ha beviser for hvor ille det kan bli er det bare å se bakover i synskepeggys blogg,til ca januar 2010,så tenker jeg man blir opptatt en stund :)
Hilsen synskepeggy.

fredlig

06.02.2014 kl.14:57

Trenger ikke gå så langt tilbake for å finne beviser heller, hehe-

det er helt utrolig at det går an.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2014 kl.14:59

Toril: Hei igjen,Toril :)
Man kan vel ikke forvente av feige anonyme at de passer på å ikke bli avslørt med "buksene nede" - kommentere støttekommentarer til seg selv.Men,vi har vært med på litt av hvert her på blogg.no før og vil helt sikkert oppleve lignende igjen :)
Man rister bare oppgitt på hodet,at det er mulig....
Ha en kjempefin torsdag du også :) Klem fra synskepeggy.

Toril

06.02.2014 kl.15:00

Fredlig: Du skrev det jo selv i en av kommentarene dine til Synskpeggy at du finner ut eksakt hvor de bor ved dette programmet ditt. Så jeg forholder meg bare til det du skriver.

Nå legger vi den diskusjonen død her på Synskpeggy sin blogg! Det var mitt siste ord i denne diskusjonen mellom oss to :)

fredlig

06.02.2014 kl.15:09

Toril: Hehe, Ja best å gi seg mens leken er god ;)

ufo

06.02.2014 kl.17:03

Ikke så lurt av han/henne. Men kan vell ikke regne med annet når dem tørster etter å provosere andre bloggere.

Jeg blir stadig overasket over hvor mye rart det er her inne, folk som gjør alt dem kan for å plage irritere andre.Lurer på om dem er like tøffe ansikt til ansikt, eller om dem egentlig er av den feige typen som bare prøver å virke tøff over tastaturet. Jeg trur det siste.

Ønsker deg en fin torsdag

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2014 kl.20:51

ufo: hei,hei :)
Jeg vet ikke hva motivet for å skrive kommentarer til seg selv er,men mest sannsynlig det du nevner.Nå har jo denne provokatøren blitt uthengt til det gjennkjennelige i dag,men om ikke det stopper vedkommende så har jeg lagret ipnr og andre opplysninger,vedkommende blir lett å kjenne igjen,for å si det sånn.Folk som holder på sånn er bare ute etter å være slem med eller uten tastatur.
Blogging speiler jo på mange måter hvordan folk virkelig er av natur også,det ser man igjen og igjen om man "leser litt mellom linjene".
Ja,du har helt rett,her inne på blogg.no finner man "alt" - fra beskrivelser av telepatisk sex med avdøde,rosabloggere som er så vansiret etter utallige botox/kirug-kometiske inngrep at de ikke lenger kjenner igjen sitt eget speilbilde,"nyfrelste" alternative utøvere som plutselig har oppdaget at de har "evner" og ikke nok med det,de kan tjene penger på "evnene" også,wannabeer,og bloggere som henger ut andre bloggere,da helst "kjendisbloggere" i håp om å få litt drahjelp til å komme på topp-listene til - det jeg syns er det verste - foreldre som bruker sine svært alvorlig syke og i noen tilfeller døde barn i håp om sympati,oppmerksomhet og lynrask klatring til topps på lista.Og mange,mange flere.......Her er det bare å ta for seg...
Jeg husker en tid da det var både interessant,lærerikt og moro å følge med på (og noen ganger deltok selv) debatter under diverse artikler og innlegg rundt omkring på diverse nyhetssider.Den tiden er nå forbi,nå har man fjernet kommentarfeltet helt under nitti prosent av alle artikler og de resterende ti prosentene blir overvåket av et kobbel med moderatorer som passer på at kun de politisk korrekte slipper gjennom sensuren.Debatter og kommentarfelt har blitt dønn kjedelige og ikke engasjerende og interessante som de var før,dengang da man ønsket å bidra saklig og ryddig i debattene selv.Det er en eneste grunn for utviklingen (i negativ retning) og det er at mange som kommenterte ikke klarte å styre seg,men bare måtte slenge med leppa.Man kan jo kalle det knebling av ytringsfrihet,men det blir meningsløst det også,når mange kommentarer verken kunne forholde seg til sak eller normal høflighet.
Jeg for min del fant ofte debattene så interessante og engasjerende at jeg bar over med tullinger og utidige kommentarer,men ikke alle har gjort det, med det resultat at en stor del av debatten og samfunns-ros-og-ris har forsvunnet fra det offentlige rom.
Ha en fin torsdag du også,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Toril

06.02.2014 kl.22:18

Det som også ofte går igjen hos noen av disse bloggerne, er at de har kommentarsensur på bloggene sine. Hvis man da som leser er uenig i det de skriver, slipper de ikke igjennom kommentaren. Ergo nytter det ikke å kommentere hos dem, for kommentarene blir aldri lagt ut. Slike blogger orker jeg rett og slett ikke å kommentere eller å lese.

Fortell meg at du tuller nå når du nevner i din kommentar til Ufo at noen har skrevet om telepatisk sex med avdøde? Nå fikk jeg meg en skikkelig gapskratt :)

Jeg er mer og mer glad fordi jeg leser 4 blogger her inne (din blogg, og 3 andre kjempegode bloggvenner), eller du kan si det slik at jeg har gått glipp av masse moro skjønner jeg :)

Jeg synes diskusjon kan være kjempeinteressant f.eks. på blogg, men det er skummelt. Folk går ikke av veien for å kalle andre med stygge øk-navn eller henge ut andre hvis man er uenige. Har et prinsipp, og det er hvis jeg skal kommentere under en diskusjon på en blogg, så vil jeg ha kunnskap om det som diskuteres. Hvis jeg ikke har nok kunnskap til å ha en mening om temaet lar jeg være å kommentere.

Selv har jeg også av og til diskusjoner på min blogg, og jeg forventer ikke at de som leser bloggen min er enige med meg, men jeg forventer at de som diskuterer på bloggen skal respektere hverandre. Etter at jeg sluttet å blogge på blogg.no har jeg kun fått 1 stygg anonym kommentar, og vedkommende som skrev kommentaren avslørte seg fort selv hvem det var! Ellers har jeg bare fått kjempekoselige og fine kommentarer.

Ønsker deg fortsatt en kjempefin torsdagskveld :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2014 kl.22:56

Toril: hei igjen,Toril :)
Jeg har opplevd det samme som deg flere ganger,bloggere som vet å spre om seg med eder og galle har selv kommentarsperre på sin blogg.Jeg har også opplevd flere ganger at kommentarer jeg har skrevet,men som ikke er enige (alltid velbegrunnet hvorfor) ikke har blitt godkjent selv om kommentarene mine har vært både saklige og ryddige - jeg skriver bare kommentarer som er saklige,men de har bare ikke passet inn i "enighets-selskapet".Nå i det siste har jeg til og med opplevd at hele innlegg har blitt slettet etter at jeg har kommentert.
Ang.innlegg som beskriver sex med avdød så er det helt sant.Bloggeren som har skrevet om dette har til og med skrevet den samme historien i flere blogger vedkommende har hatt.Det var faktisk Iceman som først gjorde meg oppmerksom på historien og etter det har historien fra tid til annen dukket opp i nye blogger med nye nicnavn,men bloggeren er den samme.Det har vårt stille fra bloggeren (sex med avdød),men jeg er villig til å vedde på at om vedkommende leser dette,så er det garantert at vedkommende ikke klarer å dy seg for å komme med noen velvalgte ord her.
I det siste har det roet seg her på blogg.no og det er jo bra.De gamle bråkebøttene har stort sett falt fra den ene etter den andre etterhvert som de har "gått på tryne" (som vi sier her i Bergen) og nye bråkebøtter avslører man fort og da holder man seg unna dem.Det går greit det,så lenge de holder seg unna også.
Ha en fortsatt fin kveld du også,Toril :) Hilsen synskepeggy.

Marie

07.02.2014 kl.00:30

Hahah, så sant, og enig!

Janicke ღ

07.02.2014 kl.00:52

Bra skrevet... :)

Janicke ღ

www.janickeeide.blogg.no

.

Mjiaow

07.02.2014 kl.16:38

Toril: Er jeg en av dine kjempegode bloggvenner? Siden du er innom min blogg støtt og stadig (senest idag) og leser både bloggen og kommentarer jeg får? :) <3

Livet mitt som klarsynt.

07.02.2014 kl.17:15

Mjiaow:
Jeg regner med,eller jeg vet,at Toril har egen blogg.Det er meget merkelig at du henvender deg her med en kommentar rettet til Toril.
Syns ikke du det selv, nå som du har fått tenkt deg om litt.
Hilsen synskepeggy.

Mjiaow

07.02.2014 kl.17:32

Syns ikke det var så merkelig jeg. Ville vært merkelig å spurt om det i en helt blank setting på en annen blogg. Ville skapt mer forundring enn oppklaring. Jeg stilte spørsmålet her siden hun stadig nevner at hun leser bloggene til nære og gode bloggvenner.. Så derfor falt det meg naturlig å lure på om jeg var en av de siden jeg egentlig ikke i min villeste fantasi kan forestille meg det :) Men hun er jo innom bloggen min nesten hele tiden og gjerne saumfarer arkiv og kategorier og styrer på der inne.. Om hun bare vil sjekke ståa med meg trenger hun jo ikke det.. Men hun virker jo veldig opptatt av meg , så derfor ble jeg nyskjerrig :) Kanskje jeg har gått glipp av noe :) Har vært fristet flere ganger til å spørre henne om hun leter etter noe spesielt, men ville ikke lage bråk heller.. Men nå ble fristelsen for stor :) Beklager at det måtte gå utover deg Synskepeggy, for det var virkelig ikke meningen :)

fredlig

07.02.2014 kl.17:35

AMEN , Mijaow. Det samme her.

Livet mitt som klarsynt.

07.02.2014 kl.17:36

Mjiaow:
Jeg tror ikke et øyeblikk på at det er tilfeldig at du viser deg i min blogg akkurat i dag....
Men, ok, jeg skal være grei å la det ( upassende stuntet) gå for denne gangen - selv om jeg på ingen måte tror at det blir den siste...
Men, du er hjertelig velkommen til å bevise meg feil ( i dette).
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

07.02.2014 kl.17:41

fredlig: Hei,hei :)
- Og,endelig fikk du drahjelpen du trengte :)
Du ventet lenge,det skal du ha,fredlig :)
Ha en fin fredag og god helg :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

07.02.2014 kl.17:44

Mjiaow: Skjønner ikke hvorfor du spør om dette her på bloggen til Synskepeggy! Svaret er klart NEI!!!!! Jeg leser IKKE din blogg, og kommer heller ikke til å gjøre det! Dette var mitt eneste svar til deg Mjiaow!

Toril

07.02.2014 kl.17:47

Jeg tenkte akkurat det samme som deg Synskpeggy. Det at Mjiaow kom inn akkurat i dag, er ingen tilfeldighet.

Mjiaow

07.02.2014 kl.17:48

Jeg er ofte innom bloggen din jeg.. Så godt som hver dag.. Det gidder jeg ikke engang nekte for fordi DET hadde blitt upassende... Jeg syns det er interessant å lese innleggene du kommer med :) Og ved slike innlegg som dette blir det også interessant å lese kommentarfeltet.. :)

Jeg har også latt være å kommentere på ting tidligere selvom jeg har lyst, fordi jeg vet at vi ikke har akkurat verdens beste forhold pga tidligere hendelser, og det ville mest sannsynlig skapt "ubehagelige" situasjoner slik som nå, så det har vært av respekt for deg at jeg ikke har kommentert tidligere! Å ingenting annet :) Men så lot jeg meg desverre friste nå, men må si jeg er spent på svaret hennes, siden hun ved gjentatte anledninger har sagt akkurat dette, at hun ikke leser annet enn gode venners blogger :)

fredlig

07.02.2014 kl.17:49

SP: trenger ikke drahjelp for å få dokumentert at Torill elsker bloggen min, det ser jeg godt selv, det er bare så gøy at hun benekter det faktaen vi ser at hun er der, nr hun ikke er der, som hun selv sier. Bare så dumt å benekte noe vi er to om å se. Er ikke det rart? Synes det jeg SP.

Mjiaow

07.02.2014 kl.17:51

Toril: Det er stygt å lyve. Du har selv lagt ut din IP adresse på bloggen din for en stund siden, så jeg har fått den av deg via den og IP-adresse innlegget ditt , og statcounter forteller meg at nettopp du er innom min blogg støtt og stadig! :)

Livet mitt som klarsynt.

07.02.2014 kl.17:54

fredlig: Hei igjen :)
Så vidt jeg vet har Toril aldri nektet for at hun leer bloggen din,tvert i mot,og det må da du være glad for,alle bloggere liker at det de skriver blir lest.
Her farer du med usannheter,fredlig,det vet jeg med sikkerhet.
Hilsen synskepeggy.

Toril

07.02.2014 kl.17:56

Mjiaow: Det takker jeg for, og du er selvsagt velkommen innom. Det var kjempekoselig sagt :) Nei jeg har nok ikke besøkt bloggen din på i hvert fall ett år! De bloggene jeg leser fast her på blogg.no er: Synskpeggy sin blogg, en venninne av meg (Miss Kali), ei annen venninne av meg som er katteoppdretter og ei kattevenninne fra Oslo.

Livet mitt som klarsynt.

07.02.2014 kl.17:57

Mjiaow:
Toril svarer nok ikke deg her i denne bloggen.
- Og hvem kan lenger nekte for at synskepeggy er "synsk" - jeg "spådde" akkurat det som skjedde nå,du kom tilbake og det kjappere enn lynet også.
Jeg vil nødig "spå" deg inn igjen her flere ganger,men det ser ut for at jeg må det....
Hilsen synskepeggy.

Toril

07.02.2014 kl.18:01

Mjiaow: Nei og dette er SISTE gang jeg sier det! Jeg leser IKKE din blogg! Det er mange som bor i Trondheim, og hvis du vil vite det så er Lerkendal base for alle Canal Digitalkunder fra Midtbyen, Tyholt, Moholt, Fossegrenda, Nidarvoll, Dragvoll og Charlottenlund. Det vil si at det er på Lerkendal koblingsboksene står.

Livet mitt som klarsynt.

07.02.2014 kl.18:01

Mjiaow:
"spådd" rett enda en gang - jeg gir meg over....
Nå er du invitert inn på Torils blogg,jeg foreslår at du fortsetter debatten der - ellers så "spår" jeg igjen - at du har klart å legge fra deg enda en kommentar her,før jeg er ferdig med denne.
Hilsen synskepeggy.

Mjiaow

07.02.2014 kl.18:02

Toril: Da har du sikkert ett virus da som besøker bloggen min automatisk utenfor din kontroll! Det burde jeg få sjekket ut hvis jeg var deg.. For jeg syns det er ganske creepy når du nekter for at du er innom bloggen min når jeg har det svart på hvitt kjære deg...

Men ja, ha en fortsatt fin dag! Godt det er lettere å be om tilgivelse enn tillatelse!

Mjiaow

07.02.2014 kl.18:03

(Det burde du få sjekket ut mener jeg)

Toril

07.02.2014 kl.18:03

Mjaow: INGEN kommentar fra meg! FORSTÅTT!!!! Så du får fortsette med dine konspirasjonsteorier!

Mjiaow

07.02.2014 kl.18:04

Ok :)

Livet mitt som klarsynt.

07.02.2014 kl.18:04

Mjiaow:
Du verden,i dag er jeg sabla flink til å "spå" altså.....
Hilsen synskepeggy.

Toril

07.02.2014 kl.18:05

Synskepeggy: Ja :)

Livet mitt som klarsynt.

07.02.2014 kl.18:07

Mjiaow:
I alle dager da,Mijaow......
Du bidrar jo til at jeg snart kan kalle meg "verdens beste spåer" - jeg visste at det var et spørsmål om tid - før jeg blei bedre enn tja,la oss si - snåsamannen.
Hilsen synskepeggy.

Iceman

07.02.2014 kl.19:59

Hei Synskepeggy! :-)

Har nok sett det jeg også....Anonyme som svarer seg selv anonymt for å fyre opp stemningen. . Jeg tror nok også at grunnen er å få oppmerksomhet. I tillegg tror jeg er det også et forsøk på å få i stand mer bråk...Spesielt når de anonyme kommer med useriøs kritikk og grunnløse påstander..

Livet mitt som klarsynt.

08.02.2014 kl.11:33

Iceman: Hei igjen Iceman :)
Ja,og plutselig kommer den ene bloggeren etterden andre frem fra buskene og til og med prøver å få det til å virke som en rein tilfeldighet at de viser seg akkurat nå,noen til og med beklager seg for så å fortsette "debatten"
Er det rart at jeg blir helt " paranoid" på blogg.no når det viser seg igjen og igjen at bloggen blir overvåket av et ukjent antall tålmodige bloggere som bare venter.....
Hilsen synskepeggy.

Anonym

08.02.2014 kl.11:51

du ser hvem jeg er synskpeggy. velger å være anonym men det skjønner du sikkert :-) at noen kan være så frekke at de kommer inn på bloggen din for å fortsette debatten skjønner jeg ikke. jeg syns det er respektløst. det er oppmerksomhet de vil ha. når de ikke får den oppmerksomheten de ønsker på sine blogger velger de andres blogger. når en av de aktuelle kandidatene er en voksen dame på 51 år blir jeg rystet. etterpå sitter hun på sin blogg og hevder sin uskyld. det som er toppen av fekkhet er at denne bloggeren forteller sine lesere at hun ble sjikanert i en kommentar på innlegget ditt der du skrev om anonyme kommentarer som avslører seg selv. denne bloggeren vet ikke hva det vil si å bli sjikanert. jeg kaller ikke det sjikanering å si sin mening. samme mønster går igjen hver gang når den bloggeren vil ha oppmerksomhet.

Livet mitt som klarsynt.

08.02.2014 kl.12:02

Anonym: Hei,hei :)
Du summerer nøyaktig det som skjer,vi har sett det skje til det kjedsommelige - og så har vi jo dem som venter tålmodig på en grunn...det var en sånn "statist" innom i går, forresten,og var frekk nok til å prøve å få oss til å tro at det var helt tilfeldig.
Ha en fin lørdag,anonym :) Hilsen synskepeggy.

Anonym

08.02.2014 kl.15:19

en annen ting som går igjen og som jeg glemte i min oppsumering er at den aktuelle kandidaten kommer beskyldninger som direkte er rettet mot bloggeier at bloggeier har skrevet sine anonyme støtte kommentarer på bloggen sin selv. jeg tolker slike dumme utsagn som at den aktuelle blogg kandidaten er helt blind for at andre med egne øyne kan lese og ser hva som foregår. et annet skittent triks er å komme med beskyldninger om at bloggeier blir hjernevasket, manipulert av utenforstående. de aller fleste oppegående mennesker har egne meninger og de setter foten ned når det foregår ufin oppførsel for eksempel på en blogg.

du har helt rett. denne statisten som "tilfeldig" kom inn på bloggen din i går kom ikke inn tilfeldig.

ha en fin lørdag du også :-)

Livet mitt som klarsynt.

08.02.2014 kl.15:33

Anonym: Hei igjen :)
Korrekt igjen,men du glemte nevne en ting,bloggeren hevder at vedkommende er " fri for feige anonyme kommentarer" i sin blogg, det er greit med tanke på kommentarsperre man styrer selv, verre er det at den samme bloggeren aldri går av veien for å skrive ( ofte lite hyggelige) anonyme kommentarer i andres blogger.Her i min blogg ligger det utallige eksempler på bloggerens anonyme stunt og sprell.
Hilsen synskepeggy.

Diva Andrea

09.02.2014 kl.12:02

God formiddag Synskepeggy :) Jeg sitter her med årets hakeslepp! Du Fredlig....igjen så er det altså tydeligvis alle andre som er de slemme og du er den uskyldige. Alle mobber deg og legger igjen slemme kommentarer, mens du er bare søt og hyggelig. Virkelig??!! Min bestevennines far er nabo med din far Fredlig, derfor vet jeg at du er født tilbakestående. En trist situasjon og noe du ikke kan noe for. Men at du blokkerer folk som legger fakta på bordet og kaster om deg med beskyldninger om det ene og det andre er helt hinsides. For igjen bekrefter du følgende: Så fort det blir for stille på bloggen, da masseproduserer du innlegg om hvor slemme andre bloggere er...hvor ekte du er som ALDRI kommenterer anonymt...ehhh neivel......Jeg skrev en lignende kommentar på Slarveposten...den kommentaren ble slettet gitt! Jeg står for det jeg sier og mener, ingen leder meg verken hit eller dit....ei heller er jeg flau over eller skammer meg over at jeg har psykiske lidelser. Det er som det er...ferdigsnakka! Til deg Synskepeggy; beklager at jeg bruker din plattform/blogg til å si ifra om dette, men Fredlig tåler meg ikke...det lever jeg greit med, men så fort noen snakker henne imot så blokkeres man. Altså; man skal snakke henne etter kjeften...dèt er under min verdighet og jeg kommenterer aldri anonymt. Mener man noe så står man for det...enkelt og greit. Ha en fin søndag videre :)

Livet mitt som klarsynt.

09.02.2014 kl.17:44

Diva Andrea: Hei igjen,Diva Andrea :)
God morgen,får jeg si,har sovet lenge etter nattevakt og er nettopp oppe :)
Det er helt greit,har man en mening må man uttale seg i andre blogger,for som du sier så er det noen som har kommentarsperre og er i tillegg så feige at ikke alle slipper igjennom.
Jeg har en historie med denne bloggeren jeg også,ikke alltid like hyggelig.Historien går flere år tilbake,2010,tror jeg det var,dengang var bloggeren,som nå,helt "besatt" av å få synskepeggys blogg slettet.Jeg ser i kommentarfeltet (i vedkommendes) blogg at "besettelsen" enda ikke har dempet seg.
Fremgangsmåten er latterlig lik seg selv når jeg nå merker meg at stygge økenavn blir flere og mer "oppfinnsomme" i takt med null eller dalende oppmerksomhet.
Vi gir den bloggen sånn ca en uke,da er den vekke....
Ha en fortsatt fin søndag du også :) Hilsen synskepeggy.

02.03.2014 kl.16:00

Hei. Jeg har nettopp slettet min blogg pga at jeg fikk trusler pga en anonym kommentar fra min side Kommentaren var "Det er sikkert flere som har det verre enn deg". Hadde jeg vært logget inn hadde jeg ikke vært anonym, så det var tilfeldig. Men jeg er likevel hat/målgruppen til dere forstår jeg nå. Men ærlig talt skjønner jeg ikke hvorfor man skriver blogg og bruker blogshout og provoserende uttalelser dersom man ikke tåler kommentarer. Jeg tar som de fleste avstand fra trusler og hatkommentarer, og har heller aldri kommet med det, men vil man ikke ha kommentarer får man vel sørge for å unngå det. Synes forresten heller bloggere og blogg.no bør være mer kritisk til ytringer mot folk og folkegrupper som kan være støtende og stigmatiserende,i selve bloggene, eks. mot romfolk, sosialklienter osv. Vel, er hobbyen til de som holder ut på blogg.no å tracke ipadresser og true med finne boligadresser til alle som kommenterer kritisk eller med motstridende mening, da betakker jeg meg. Kos dere med det.

Livet mitt som klarsynt.

09.03.2014 kl.13:05

Anonym: Hei,hei :)
Det er trist å høre at du sletter bloggen din på grunn av noen idioter som ikke klarer å oppføre seg og/eller komme seg over seg selv - og fikseringen på ip-nr.osv blir til slutt en destruktiv besettelse som (som med alle besettelser) er et sykdomstegn.
Å slette blogg for sånne typer er ikke verdt det,man bør ha en bedre grunn for sletting - og aldri i verden om noen sånne typer noen gang får jaget meg vekk fra blogg.no.Mange forsøk er gjort,ingen har lyktes med det enda og vil heller aldri klare det - jeg blir på blogg så lenge jeg selv ønsker det.
Hilsen synskepeggy.

Roger

14.04.2014 kl.22:04

Først å fremst har du et poeng, jeg skrev blogg her inne og det er fult mulig å skrive kommentarer til seg selv - jeg oppdaget en homofil gutt som jeg har nevnt før, som skrev " Trøste innlegg " til seg selv. Dette for å få meg fremstått som total idiot. Jeg ble også uthengt av ansatt via blogg.no. Jeg har nevnt dette tidligere hos deg. Ikke minst har Mjaow også mobbet meg, på ansatt sin blogg står det kommentar som " En om han Roger ikke kunne gi bloggere fred med den drama novella si" Hun burde tenke litt før hun slengte så ufint med leppa - dette er en form for digital mobbing, og det er tydelig at hun er venn med denne ansatte ellers ville hun ikke postet inn en rekke innlegg hos denne personen. Jeg har 2 ip adresser, en via mobil og en via nett. Og mange via blogg.no skjønner jeg utmerket hvorfor folk sletter profiler, det er jo totalt hat enkelte fører ut av sin kjeft. Jeg er bifil og ble hengt ut via kanalen. i 2007 ble jeg drapstruet via nettby men ansatt gjorde ingenting med drapstrusselen. Jeg gikk mange runder hos folk som Siren i nettby, fredrik og andre. Men jeg møtte bare veggen, de brydde seg ikke om jeg ble drapstruet. Jeg har slitt litt med problemer med å vanke utendørs på kveldstid etter dette, alt for at jeg sa jeg trodde en som kalte seg for solguden var Homo via nettby. Jeg sa vel noe som Haha er du homo, og dette var nok til at han sporet meg opp og kom kl 02:30 på natta med oen kompiser for å ta meg...Hans kompis skulle 30 april 2007 forsøke å banke meg opp samt drepe meg etter min utalelse. Kom på shell skrev hans kompis, så skal jeg drepe deg. Det at ansatte publiserer navn er også et bevis at tjenesten forsømmer sine såkalte plikter. Jeg har klaget damen inn flere ganger og hun har latterligjort min kritikk, blant annet med en musikk video av " Fugelen Roger" jeg fikk til å med en anmeldelse rettet mot meg da jeg svarte at en homofil gutt forsøkte å krenke meg og kjæresten min. Denne gutten skrev en del mengde ting om meg og jeg fikk en " ukens kaktus" innlegg rettet mot meg som gammel grinete sur gubbe. Og mye annet. Jeg er bifil men ikke syk i hodet for det. Jeg slettet profilen og vil aldri benytte meg av blogg.no. Kanalen er for farlig... Når ansatte mobber og henger ut personer sier det seg selv at stedet ikke er godt nok. Sikkerhet fins ikke på blogg.no. Jeg syns det er skremmende hvor mye såkalt ytringsfrihet noen skal ha via nett.... alt er lov, henge ut. True og skremme. Blogg.no er en kjedelig kanal... det er kun fokus på skjønnhet, rosa bloggere og mamma blogger... jeg kutta ut enkelt og greit pga hat og mobbing.Du finner det over alt....men spez på blogg.no

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits