Det er spådd - og da blir det sånn !!

 

En kjent spåmann - eller dum,det er opp til øyet som ser...er tøff nok til å spå nordmenns prestasjoner under ol.

Spåmannen sier følgende om hendelsesforløpet :

" Det blir gull etter gull,men ikke mer enn seks."

Dagbladet spådde forøvrig hele 15 gullmedaljer.

Spåmannen er ikke verre på det enn at han til og med spår været når han sier videre :

" Dårlige forhold i løypene på grunn av været i Sotsji ser ut for å gjøre det vanskelig for våre utøvere"

Den kjente spåmannen er vel i tøffeste laget når han spår i detaljer om hvem som tar de edleste medaljer når han fortsetter med :

" Anders Bardal får gull,to gullmedaljer.Marit Bjørgen og Therese Johaug får gull og sølvmedaljer.Aksel Lund Svindal får i hvertfall sølv,i hvertfall ikke gull."

Spåmannen garderer seg med å si at han er "usikker på om spådommene slår til."

Det er et smart trekk,for skulle det vise seg at han tar helt feil kan han fortsatt hevde at han er "døds"-seriøs,han tok jo tross alt høyde for at han kunne bomme stygt - på forhånd.

For sikkerhets skyld sørger spåmannen for at utøverne får rikelig av hans berømte gode kraft og da står det ikke på spåmannen om spådommene ikke slår til.

Jeg regner med at "den gode kraften" kun er forbeholdt de norske utøverne ellers kan det bli moro i skiløypene,håper at han har husket å ta høyde for det.

Jeg forbeholder meg retten til å hevde at denne kjente spåmannen er totalt useriøs om det viser seg at spådommene ikke slår til,og det vil jeg hevde tiltross for at han var smart nok til å helgardere seg på forhånd.

Vi får se,smøre litt tålmodighet på,så tenker jeg at konklusjonen foreligger ganske snart...

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Visw

07.02.2014 kl.23:47

Så skummelt😫

Iceman

08.02.2014 kl.00:28

Hei Synskepeggy! :-)

Ja selvfølelsen er det ikke mye å si på når en gir seg ut på slike spådommer....

Janicke ღ

08.02.2014 kl.01:45

Spennende å se hvordan det går da... ;)

Får han rett...? Mulig.... ;)

Hvem vet... ;)

Janicke ღ

www.janickeeide.blogg.no

.

Livet mitt som klarsynt.

08.02.2014 kl.11:45

Visw: Hei,hei :)
Det er skummelt for den kjente spåmannen ja,det er tross alt ryktet som står på spill....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.02.2014 kl.11:48

Iceman: Hei,hei :)
Du mener vel selvtilliten,Iceman..
Og selvtilliten serbutvfor å være i orden,selvfølelsen og personlig integritet ser ut for å ha vært heller liten i gjerningsøyeblikket...
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.02.2014 kl.11:54

Janicke: Hei,hei :)
Jeg følger med og jeg skal nok dokumentere det grundig om spådommen ikke slår til, men rett skal være rett, jeg dokumenterer det om den er rett også :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits