Telepatisk sex med avdød.

Er det mulig ?
Skal man tro på en annen blogger som har skrevet,gjentatte ganger, i detalj om sin egen erfaring med " fenomenet"
så er det visst forholdsvis ofte at det forekommer.
Eller kan det være,synd å si det, ville fantasier - etter at vinflaska er tom.
Det finnes mer mellom himmel og jord enn noen andre steder, men jeg håper og tror at
ett sted går grensa,selv for avdøde.....
I mitt hode grenser det til blasfemi og total mangel på respekt for avdøde å hevde at sånne fenomener forekommer.
Noen fantasier er det i alles og ikke minst sin egen interesse å holde for seg selv.
Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

Toril

07.02.2014 kl.13:09

Det er mye man skal lese før øynene faller av :)

Telepatisk sex med avdøde anser jeg for å være respektløst ovenfor de som er døde, og ikke minst som du skriver regelrett blasfemi!

En ting er sikkert og det er at den/de bloggerne som greier å skrive sånt på bloggen sin har et formål, og det er å tiltrekke seg oppmerksomhet! De/den blir også ufrivillig underholdning for andre bloggere og lesere. Håper for all det at leserne som leser sånt skjønner at bloggeren som skriver dette er ute etter oppmerksomhet.

Jeg håper også at grensa går et sted for de avdøde :)

Ønsker deg en kjempefin fredag :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

07.02.2014 kl.17:29

Toril: Hei igjen,Toril :)
Ja,det er respektløst overfor den/de avdøde.Det sier jo endel om vedkommende som i det hele tatt kan tenke tanken for så å offentliggjøre noe så grovt på blogg.
Er det noe vi (vanlige)virkelig verner om så er det minnet og omdømmet til våre avdøde kjære,det er svært viktig å vise den respekt de både fortjener og har krav på.
Bloggeren har nok skrevet om "telepatisk sex med en avdød" ( og mye annet i samme "sjanger" for oppmerksomheten skyld og oppmerksomhet får vedkommende - rett og slett vantro og skam på vegne av forfatteren som kan få seg til å skrive noe sånt.Jeg forstår godt at utallige blogger er slettet.......
Selv så vet jeg godt hvor grensen går og det er litt på grunn av respekt for meg selv og mest av respekt for de avdøde som ikke lenger er her og får svare for seg selv.
Ha en flott fredagskveld,Toril og god helg :) Klem fra synskepeggy.

ufo

07.02.2014 kl.19:05

Det er respektløs av dem å komme med slike falske løgner. Vet ikke om jeg skal le eller la være. Håper inderlig ikke at folk trur på det.

Er enig i komentaren i fra Toril at det er oppmerksomhet dem er ute etter. Slike useriøse bloggere burde finne på noe annet å gjøre, det verste er at folk trur på det.

Ønsker deg en fin helg:)

Iceman

07.02.2014 kl.19:17

Hei Syskepeggy! :-)

Hei til Toril og Ufo også! :-)

Jeg sier som du Synskepeggy...er det mulig ! Vet jo selv at det er mye mellom himmel og jord, men dette ble drøy...ja for jeg har lest det jeg også.

Ønsker dere en fin kveld. :-)

Livet mitt som klarsynt.

08.02.2014 kl.11:25

ufo: Hei,hei ufo :)
Det er ikke overraskende at en sånn historie kommer fra den kanten,det har kommet mye rart derifra etterhvert,men det ser ut for at folk skjønner for bloggeren får ikke så stor interesse for sånne " sinnsyke" historier.
Jeg skreiv en kommentar til deg tidligere det jeg nevnte eksempler på mangfoldet her på blogg.no, der blei "telepatisk sex med avdøde" nevnt som ett av eksemplene, ikke noe mer enn det fra min side.Det falt bloggere som skreiv om den vanlige sexen tungt for brystet og "tok hevn" omtrent umiddelbart med å skrive ett innlegg i sin blogg som mer enn antyder ganske så grove påstander,det innlegget fikk ikke så mye oppmerksomhet som bloggeren ønsket så vedkommende kom med et nytt et, det nye går innsamlet duren, men, i håp om å få mer oppmerksomhet har bloggeren for sikkerhets skyld inkludert flere av mine bloggvenner i sine grove og uriktige påstander.Stakkar,bloggeren fikk (heldigvis) ikke så mye oppmerksomhet på det heller.Da tar bloggeren siste desperate utvei i bruk, kommer tilbake til min blogg og prøver seg på nytt å bråke der.
Så du skjønner og jeg er glad for at det gjør flere andre også
Ha en fin dag,ufo og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.02.2014 kl.11:28

Iceman: Hei Iceman :)
Heldigvis,man ser ikke slikt ofte.
Det er svært upassende å skrive så respektløst om avdøde.
Men,jeg kan ikke la være å lure på hva den omtalte døde selv hadde sagt om dette om vedkommende hadde hatt mulighet til det.
Ha en fin dag,Iceman :) Hilsen synskepeggy.

ufo

08.02.2014 kl.18:31

Godt det at bloggeren ikke får noe særlig oppmerksomhet. Synes det er helt merkelig at noen kan komme med slike påstander. Trur ikke den døde ville vært så glad for det. Men får håpe at bloggeren tar til fornuft etterhvert.

Ønsker deg en fin kveld:)

marion

08.02.2014 kl.18:54

respektløst og har visst mista bakke kontakten helt.så der er jeg helt enig med dere alle her,men har noe litt spesielt å fortelle som jeg ikke kan forklare.er innimellom i ett stort herskapshus(vasker)og i den eldste delen var det dører som stadig gikk igjen ene dagen jeg var der og følte nærvær så jeg sendte de vekk og rolig fint nå(ikke hodepine=)men på veggen i 1etg henger det ett bilde av en fantastisk vakker mann og jeg må alltid stoppe foran det,akkurat som om jeg har en forbindelse til han.må tilføye att han døde i 1903 og dengang var det masse tjenestefolk på gården og han var eier der enstund.merkelig følelse og har aldri kjent slik,kanskje han var min engang om jeg har levd før.ha en flott helg.mvh marion

Livet mitt som klarsynt.

09.02.2014 kl.17:56

ufo: Hei igjen,ufo :)
Det hadde vært å håpe på...men bloggeren som forfattet innlegget om sex med avdød ser ut for å ha tatt helt av nå - i sin lite hyggelige omtale av synskepeggy og synskepeggys bloggvenner.
Det er alltid like merkelig at alle støttekommentarer slipper igjennom kommentarsperren og alle støttekommentarene i den bloggen er anonyme....men,bloggeren vet vel hva hun gjør,det mangler ikke på erfaring....
Ha en flott søndag,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.02.2014 kl.18:10

marion: Hei,hei,marion :)
Jeg håper det går bra med dere :)
Kan bare si det sånn,om bloggeren som skreiv innlegget,at flere ting som har kommet derifra,også nå i det siste,har vært mildt sagt sjokkerende.
Det er ikke umulig at du har rett i din egen teori,vi har alle levd mange liv,selv har jeg fått "sett" fire av mine tidligere liv.Og det sies jo også at man aldri treffer noen i dette livet som man ikke har truffet før.
Ha en fortsatt fin søndag :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits