Det stinker - helt hit !!

Etter å ha lest diverse nettavisers omtale av så og si alle sider ved årets avvikling av
det jeg vil kalle det latterligste mediesirkus noen sinne,er jeg ikke i tvil om hva jeg mener.
Alt fra fjerning av løshunder, homohets, menneskerettskrenking til undring over hvem sine lommer
pengene som skulle finansiere sirkuset har havnet i, det er tydelig at pengene ikke har nådd riktig adresse.
Det kan ikke vært brukt mange kronene til verken opprustning av bla.sanitære forhold eller på arbeidernes lønn.
Vel, nå har vel en god del av ol-budsjettet gått med til å oppruste bemanning både i skadedyr-bekjempings-bransjen
og mer politi,det koster skjorta å drepe dyr og å forfølge og hetse homofile.
Jeg kan ikke fatte at noen vil pleie sit eget ego ved å delta,på noen måte,på et arrangement der vertene så
til de grader viser en hel verden hva de står for.
Men,karma banker på døren, å oppholde seg under direkte kummerlige forhold, der alt fra drikkevann til toalettbesøk
i verste fall kan være livsfarlig,ser jeg ikke bort i fra at om noen dager kanskje, ligger de fleste deltakerne med sitt enorme behov for å mate sitt
eget ego,med hodet i spybøtta.
Den kjente spåmannen fra Snåsa spådde at dårlig vær ville ødelegge for nordmenns prestasjoner.
Jeg tror nok at sunn fornuft sier at det mest sannsynlig er helt andre forhold og omstendigheter som kanskje kan
ødelegge moroa,spysyke er en effektiv festbrems.

Hilsen synskepeggy.

3 kommentarer

ufo

08.02.2014 kl.18:29

Noe vill ihvertfall skje der nede, folk blir tvunget ut av hjemmene sine fordi dem skal bruke området under OL. Dem får ikke erstatning for det. De som jobber der jobber under grusomme arbeidsforhold, mange av dem har ikke fått lønn på 3 mnd. Folk som bor der blir ikke lyttet til, OL er noe Putin har lyst på. Han har ikke hørt på lokalbefolknigen.

Nei jeg er redd for at det vil ende galt der nede. At det er spy syke kan godt være, vet ikke hvordan sanitær forholda er. Men vet at det er mye gammelt rundt om i Russland som har vært i bruk siden sovjet.

Så jeg ville ikke bli overasket over at flere der nede ville fått en omgang med spysyke. Jeg synes at dem burde boikotte hele OL i år pga omstendighetene der i år. At dem forbyr homofili der nede viser bare hvor langt dem har kommet i utviklingen der nede, eller hvor kort dem har kommet blir vell mer riktig.

Vi får vente i spenning på å se hva som vil skje der nede.

Ønsker deg en fin lørdag:)

Livet mitt som klarsynt.

09.02.2014 kl.18:25

ufo: Hei igjen,ufo :)
Noe skjer allerede der nede,den ene skandalen etter den andre blir avdekket,men ikke mer enn avdekket,kommer noen for nære sannheten om hva som egentlig har skjedd,brukes det bade kuler og gift for å holde sannheten skjult.Den siste skandaløse avsløringen fikk jeg med meg i går,om de to barndomsvennene som "aldri mistet kontakten"...Når det gjelder akkurat det,kompistjenester og venner og familie som plutselig har havnet i sentrale stillinger de overhode ikke er kompetente til,så er vi ikke ukjent med "fenomenet" vi heller,det var mye sånt under den forrige regjeringen.
Lokalbefolkningen der nede må være fullstendig programmert i hvordan de skal uttale seg...
Norge vil ikke boikotte,de har mer tro på dialog,dialog er helt greit,men mens Norge prøver å få "time" for dialogen og,i beste fall får gjennomført dialogen - som,av erfaring ikke fører noen steder hen,blir dyr drept på verste måte,homofile torturert og befolkningen enda mer hjernevasket..Det bekymrer meg.
Men,det gir alle gjestene og deltakerne i årets spill for galleriet god samvittighet og aksept for å fortsette å pleie og mate sitt ekkle ego.
Spysyke er mer trolig årsak for fiasko enn dårlig vær - det tror jeg fortsatt.
Ha en fortsatt fin søndag,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Iceman

09.02.2014 kl.21:48

Hei Synskepeggy! :-)

Jeg er helt enig, sulle vært boikottet. Dette hadde vært en god anledning for mange å vise avstand og protest til den galskapen som foregår der nede..

Livet mitt som klarsynt.

10.02.2014 kl.09:57

Iceman: Hei,Iceman :)
Nordmenn,et foregangsland bla.for menneskeretter boikotter ikke,de sverger til snakk.....Man ser jo hvor godt det har fungert,det krigens jo mer enn noen gang i de landene nordmenn har forsøkt seg med snakk før...
Må si at noen lyspunkter finnes det,men det er det alltid private idealister som bidrar til,da jeg i går såg en reportasje om noen engler som forsøkte å redde løshunder fra å bli drept,så langt hadde de klart å redde hundreogfemti,men som hun sa,hun som blei itervjuet,nå får de fokus og litt hjelp,når ol er over og lysene slukket blir de overlatt til seg selv igjen og da blir igjen fremtiden usikker for løshundene....
Je har uansett stor respekt for alle som prøver å gjøre livet lettere for både mennesker og dyr.
Må nevne i samme slengen at den kjent spåmannen har bommet stygt i sine spådommer så langt.Jeg derimot "spådde" magesyke og spying, i går var det en som var dårlig,skylder på stress,men...det er vel det han har fått beskjed om å si...
Ha en fin dag,Iceman :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits