Se hva jeg fikk.....

 

 
 

 

Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

Toril

09.02.2014 kl.17:41

Så kjempekoselig :) De var fine! Jeg fikk kjempefine tulipaner jeg, og jeg elsker tulipaner :)

Ønsker deg en kjempefin søndag :)

Klem Toril

Caroline

09.02.2014 kl.17:49

Å, så fine :-)

Livet mitt som klarsynt.

09.02.2014 kl.17:49

Toril: Hei igjen,Toril :)
Ja,det er fint å bli satt pris på :)
For meg er denne dagen både glad og trist.
Glad fordi at jeg har folk rundt meg som bryr seg om meg,og trist fordi at denne dagen minner meg ekstra sterkt på hvor mye jeg savner min egen mor - og sønn som alltid var ekstra snill på morsdagen.
Ha en fortsatt fin søndag du ogs,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.02.2014 kl.17:50

Caroline:
:)
Hilsen synskepeggy :)

donnalouise

09.02.2014 kl.17:55

Ntååååå!! :)))

Livet mitt som klarsynt.

09.02.2014 kl.18:04

donnalouise:
Ja,ikke sant :)
Hilsen synskepeggy.

Andrea

09.02.2014 kl.18:43

Hei! Jeg lurer på om du kan hjelpe meg å finne noe jeg har mistet? Er snart 2 år siden jeg mistet ringen min jeg fikk i konfirmasjonsgave fra min far, og har lett overalt! Kan du hjelpe meg?

Iceman

09.02.2014 kl.21:19

Hei Synskepeggy! :-)

Kjempefine roser du har fått :-) Jeg er helt sikker på at du fortjente hver eneste av dem. Ha en fortsatt fin morsdag :-)

Livet mitt som klarsynt.

10.02.2014 kl.09:40

Iceman: Hei,hei Iceman :)
Ja,jeg fortjente hver eneste en av dem, foruten om å være en helt fantastisk person på alle måter,over gjennomsnittet intelligent og for ikke å glemmer at jeg også er " synsk",så er jeg jo også snill og grei og omgjengelig med alle. Kort sagt,de er heldige alle som kjenner meg :)
Ha en flott dag,Icemann :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.02.2014 kl.09:59

Andrea:
Det var trist å høre, men jeg tar ikke sånne oppdrag via blogg.
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits