De skulle hørt på meg !!!

Når det nå gjenstår bare få dager av det som vertslandet liker å omtale som tidenes....
er det vel trygt å fastslå at resultater ikke blei helt slik man tenkte på forhånd for den norske elite-troppen.
Selv en kjent spåmann gikk fullstendig på tryne og bommet ettertrykkelig med sine spådommer.
Synd å si det,men ikke blei det gull på gull og heller ikke dårlig vær som det blei spådd skulle ødelegge for
nordmenns prestasjoner.
Selv ikke spåmannens gode kraft,som han sendte til dem har hatt påvirkning på resultatene.
Nå,som det bare er timer igjen før det hele er over,kanskje jeg skulle sendt litt av min gode kraft
og se hva son skjer da.....
Jeg,derimot spådde noe helt annet og det viser seg at mine spådommer - tja,hva skal man si - slo til ?
Jeg spådde spysyke - og var det ikke snakk om et magevirus som var skyld i den ene kollapsen etter den andre...?
Jeg spådde andre omstendigheter enn været som årsak til fiasko etter fiasko - og var det ikke snakk om en smøreskandale ?
Vel,smøreskandale er vel forventet,smørebussen kostet kun den nette sum av seks millioner kroner - for billig,altså,
litt dyrere,så tenker jeg at smøring hadde vært perfekt.
Jeg tenker de angrer seg nå,de norske deltakerne som ikke hørte på synskepeggy som mente man burde
boikotte hele OL,
om de bare hadde hørt på meg så kunne de i ettertid i det minste kunne smykker seg med
at de kom ut av det med flagget til topps.
Tro om de hører på synskepeggy neste gang........
Jeg sa i innlegget mitt "Det er spådd - og da blir det sånn" (arkiv januar 2014) at jeg ville komme tilbake til saken
når det forelå en konklusjon,det gjør det nå - i synskepeggys favør !

Hilsen synskepeggy.

18 kommentarer

Iceman

15.02.2014 kl.19:10

Hei Synskepeggy!

Jeg har ikke fulgt med på OL, så jeg vet ikke hvordan det har gått, men om det stemmer det du sier, så hadde du jo rett da Synskepeggy! :-)

Ha en fortsatt god lørdagskveld :-)

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2014 kl.19:20

Iceman: Hei,hei,Iceman :)
Har ikke fulgt med på ol jeg heller,men leser aviser og da kan man ikke unngå å få med seg både tårer og tenners gnissel fra de fiasko-befengte norske utøverne.
Men,nå ser jeg ikke bort fra at lykken snur,jeg har nemlig sendt dem litt av min gode kraft,om den virker vil vise seg i morgen,på hvordan resultatene blir da.
Ha en fin kveld du også - og de andre hjemme hos deg :)
Her nyter vi at mor har fri i natt og i morgen natt :)
Hilsen synskepeggy.

Navn

15.02.2014 kl.23:07

Men OL er vel ikke ferdig før neste helg eller??? Og føret har jo vært elendig der pga. varme..

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2014 kl.23:14

Navn:
Det er ikke været som er problemet,det er elendig smøring.Det er jo pussig at ingen av de andre utøverne fra andre land er i nærheten av så store og katastrofale problemer (med smøring ?) som den norske leiren har.....
Hilsen synskepeggy.

ufo

16.02.2014 kl.13:09

Du fikk rett igjen, det var ikke dårlig føre som gjør at dem sliter. Men på en side trur jeg det er godt for oss nordmenn at vi også gjør det dårlig av og til. Vi er ikke overmennesker som vinner vær gang, enda noen trur det.

Vi får se hvordan det går siste uka, jeg trur vi kommer til å gjøre det en del bedre, men trur ikke vi kommer til å være helt på toppen da heller. Men dem har gått av å få jekket ned egoet dems ett par hakk.

Ønsker deg en fin dag:)

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2014 kl.13:45

ufo: Hei igjen ufo :)
Selvsagt fikk jeg rett :)
Det er jo "god norsk sportsånd" dette her som gjentar seg, tøffe i tryne til alvorets time er kommet,da går de rett på tryne....
Smørebom etter smørebom,det får meg til å tenke - sabotasje kanskje...
Ha en flott søndag,ufo :) Hilsen synskepeggy.
Flinke synskepeggy som fikk rett :) Ha en god dag !

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2014 kl.16:19

cathrinehenriksen: Hei,hei :)
Takk for det :)
At jeg fikk rett er ingen overraskelse for meg,det bruker å bli rett når jeg en sjelden gang "spår" ...
Nå sendte jeg min gode kraft til de norske deltakerne i går siden den kjente spåmannens gode kraft ser ut for å utebli helt,og,tenkte jeg det ikke - det blei en gull til norsk utøver i dag ! I dagene som kommer vil min gode kraft bare forsterke seg,vent å se.....
Ja,jeg vet at hovmod står for fall,men ikke i dette tilfellet - i dette tilfellet blir fakta observert og kommentert og det er ikke hovmodig ..
Jeg vet at jeg er flink,nå er det på tide at alle andre,som har tvilt på det,får vite hvor flink jeg er også :)
Hilsen synskepeggy.
Spennende....kult :) Du er heldig som har en slik gave, vet noen ikke synes de er like heldige . Men håper du gjør det :)

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2014 kl.18:11

cathrinehenriksen:
Ja,jeg er heldig som har gaven og hvertfall når jeg får bruke den sånn som man kan se under innlegget "Jeg renser hus - og det funker" (arkiv januar 2014)
Ha en flott kveld du også:)
Hilsen synskepeggy.

Iceman

16.02.2014 kl.19:34

Hei igjen Synskepeggy!

Jeg syns også at du er flink Synskepeggy..Og om det er noen som sikter til deg med at hovmod står for fall, må det KUN være misunnelse over evnene dine. Har vært inne og lest på innlegget "Jeg renser hus- og det funker" og der viser du at det faktisk går an å hjelpe folk uten at det koster noe, og at det virker :-) . Tror mange andre har misforstått akkurat den biten der....og gått i den fella at de skal tjene mye penger på påståtte evner.. at det ikke blir evnene og hjelp til andre som står i fokus, men hvor mye de kan tjene,,..

Navn

16.02.2014 kl.20:28

Snåsamannen spår 6 GULL og vi har til nå fått 5 , så han er vel på god vei til å få full klaff ? Han er vl nærmere sannheten enn det du har spådd?

http://www.tv2.no/a/5289492#.UwEQQX-9KSM

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2014 kl.20:42

Navn: Hei igjen :)
Kanskje du ikke fikk med deg at jeg ikke "spådde" antall medaljer,spåmannen "spådde" forøvrig også "ikke flere enn seks",så det betyr en til det så er det slutt på gull i denne omgang..
Jeg "spår " fortsatt det jeg tidligere har "spådd" - bortsett fra - hvem vet hvor mange medaljer i norsk favør nå som JEG har sendt utøverne MIN gode kraft,om noen dager så vet vi svaret på det....
Forøvrig så har jeg allerede "spådd" så mye rett i denne saken,at jeg er storfornøyd som det er...Det blir bare pinlig for alle mine kritikere og,ikke minst den kjente spåmannen,om jeg skulle ha rett flere ganger (i denne sammenhengen).
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2014 kl.23:07

Iceman: Hei,hei Iceman :)
Jeg har selv sett det,folk som tror de ar evner med dollartegn i blikket og "regelverket"klart.Bla betal først og ingen garantier gis,får man ikke ønsket resultat er det den som ber om tjenestene feil,man tror ikke nok osv.Har også opplevd at folk som spør om private ting får beskjed om at det er lurespørsmål og at åndene ikke svarer på sånt som viser mangel på tillit.
Det finnes mange eksempler på rein og skjær svindel,mitt inntrykk er at åndene elsker det de alternative kaller lurespørsmål....og det er fordi at de alternative hater dem,de blir jo avslørte når de ikke kan svare rett på enkle spørsmål.
Jeg er mange ganger forskrekket selv over hvor flink jeg er skal jeg si deg,men jeg glemmer aldri hvor hjelpen kommer fra,det er ikke jeg aleine som gjør at jeg er flink om noen skulle tro det.
Ha en fin kveld,Iceman :) Hilsen synskepeggy.
Tusen takk , synskepeggy :)

Jeanett Simonsen

17.02.2014 kl.21:33

Hei, er det muligheten å snakke med deg, altså på mail eller facebook, eller uansett, har lenge hatt lyst å snakke med en synsk person, for evt å få bekreftet ting, om det er sant eller ikke. og om du får noe gjennom dette eller om det er bare ansikt til ansikt.

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2014 kl.16:47

Jeanett Simonsen: hei,hei :)
Jeg "spår" ikke via blogg og den typen "oppdrag"du ber om her tar jeg generelt lite av,men det skjer i helt spesielle tilfeller :)
At jeg har "spådd" her er bare for moros skyld,men må allikevel få skryte av at jeg har truffet og fått rett på svært mye (som har skjedd undre årets OL)
Særlig moro var det at da jeg hadde sendt min gode kraft til utøverne gikk det ikke lang tid før man såg bedre resultater og medaljer som "haglet inn"
Så,det var ikke meningen at spåinnleggene mine ( om OL) skulle tas alvorlig.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2014 kl.13:25

Navn:
Er du fremdeles av den mening at den kjente spåmannen hadde "full klaff"Man må vel konkludere med at han bommet på det meste..Og hans "gode kraft" ser ut for å ha blitt feilsendt...
Du kan jo også merke deg at etter at jeg sendte MIN gode kraft til utøverne så begynte det å skje ting i riktig retning..medalje etter medalje...
Noe å tenke på for noen og enhver når det kommer til troverdighet kanskje ?
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits