Klarsynt - jeg ?

Ja,det er vel ingen tvil om det vel ?
I mitt private liv og blant de få mennesker jeg omgir meg med og som kjenner meg har det aldri vært tvil om evnene mine og kraften jeg har som følge av dem og til tross for at det bare er noen få år siden både jeg og evnene mine blei anerkjent og akseptert så har alle,i det stille,visst om det.
I det siste har jeg gitt litt etter for å bruke evnene mine for å hjelpe andre som trenger det her også,og ikke bare for dem som oppsøker meg privat,så jeg har prøvd ut litt her på blogg.no - og,om jeg kan si det selv,med (forventet) stort hell og overraskende mange "treff".Jeg tenker at jeg ikke trenger å utdype det noe mer,det er bare å lese innleggene mine bla."Jeg renser hus - og det funker" og "De skulle ha hørt på meg."
I flere år har synskepeggy og synskepeggys evner blitt latterliggjort og hetset her på blogg.no.Jeg har ofte fått høre at jeg er en svindler,løgner,fake og blitt beskyldt for å "slenge ut spådommer i fylla".Jeg har til og med,flere ganger blitt oppfordret til "å fjerne meg selv fra denne verden" og jeg har ikke tall på alle de gangene noen " vil gjøre alt i sin makt" for å få bloggen min fjernet fra blogg.no.Oppfinnsomhet og kreativitet har vært stor blant noen av mine medbloggere i sin iver etter å hetse,hate og trakassere synskepeggy,men synskepeggy har alltid vist stor styrke,vært tro mot meg selv og hvem og hva jeg er og møtt "kritikerne"med respekt og forståelse for hvorfor noen velger å angripe istedenfor å prøve å få ta del i,og dermed få bruke de samme ressursene og visdommene jeg selv bruker og er så heldig å ha kontakt med.Hvordan kan noen kalle meg for en svindler når jeg ikke TAR noe fra noen som velger å bruke mine tjenester.Og hvordan kan noen kalle meg en løgner når jeg har rett,"spår"rett gang etter gang.Det er fordi at noen velger å vri på sannheten,selv om sannheten ligger svart på hvitt rett fremfor dem,jo mer rett synskepeggy får,jo mer høyrøstet blir hetsen og den usaklige,uriktige kritikken.Synskepeggy har forlengst forstått at noen ER bare sånn av natur og synskepeggy har forlengst forstått at det er misunnelse og sjalusi som er drivkraften.For ikke bare er jeg så heldig at jeg er klarsynt og andre evner bla.healing,god kontakt og godt samarbeid med ånder,jeg har et godt,rolig og solid liv også,på alle måter,det er ikke alle som "liker"det....
Nå har jeg vist litt av hva jeg kan her på blogg også,det var ikke meningen,jeg har alltid vært forsiktig med å "gjøre for mye" her,men etter innlegget mitt "Jeg renser hus - og det funker" blei det viktigere for meg å hjelpe dem som trengte det,enn å beskytte meg selv fra de bloggerne,som fra før hater synskepeggy og alt det synskepeggy står for.
Det kunne vært hyggelig at synskepeggys kritikere og hatere kanskje kunne komme med en innrømmelse - bedre seint enn aldri - og selv synskepeggy trenger gode energier rundt seg innimellom som er kommet fra andre enn de som synskepeggy til vanlig omgir meg med og som er helt nødvendig for å fortsette det gode arbeidet,alltid i det godes tjeneste.
Så,hva sier dere,kritiske røster - er "bevisbyrden" på synskepeggys side,eller må mer og flere bevis foreligge først,før dere kan svelge "stoltheten".....

Hilsen synskepeggy.

46 kommentarer

Jeg har i alle fall aldri tvilt på deg synskepeggy. Synes det du gjør er fantastiskt og liker det:)

Stå på videre sterke deg :)

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2014 kl.15:59

cathrinehenriksen: Hei,hei :)
Det vet jeg,kjære deg :)
Du er en av mange som bidrar med god energi som gir meg motivasjon og energi til å fortsette med mitt åndelige arbeid.
Takk så mye :) Hilsen synskepeggy.
Bare hyggelig , selv takk ;D

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2014 kl.16:05

cathrinehenriksen:

:)))))
Hilsen synskepeggy.

D.I.Y Now

23.02.2014 kl.16:26

Jeg tror at alle mennesker er synske på en eller annen måte, folk sier de følger mage følelsen, men jeg tror de følger sitt indre sinn. Jeg har vært open for slike ting siden jeg var barn.

Jeg har forresten spørsmålsrunde om du vil stille meg noen spørsmål :)

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2014 kl.16:39

D.I.Y Now: Hei,hei :)
Du har rett,alle har "noe" og de fleste kaller det magefølelse,intuisjon osv.De fleste lar det bli med det og det er sånn det må være,det er ikke meningen at "alle" skal utvikle sånne evner.Det er bla.fordi at,de som har evnene helt sikkert er enig i at det veldig ofte koster mer enn det smaker.Det er mange ting en klarsynt ikke verken kan eller vil formidle videre og det er ofte tunge bører å bære aleine,men det er sånn det må være.
Jeg kunne aldri vært uten mine evner,de er en for stor del av den jeg er,men vil allikevel påstå at de som ikke har dem,på mange måter,kan være glad for det :)
Hilsen synskepeggy.

Helene

23.02.2014 kl.16:40

Hei :-)

Jeg googlet opp spiritisme og fant bloggen din. Jeg må først få si at jeg tror på slike ting. Jeg tror på ånder og jeg tror på at sjela våres vandrer etter dødsfall og at man Kan kjenne nærværet etter de som er død. Siden du er synsk/klarsynt, kan du fortelle meg hvordan min bror døde og om han hadde det vondt?

Mvh

Helene

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2014 kl.16:43

Helene: Hei,hei :)
Det er klart at sjelen går videre.Min mormor forklarte det så vakkert og så riktig med tanke på at sjelen er evig,hun sa at hun følte seg som en syttenårig jente i en gammel ( nitti år) kropp.
Etter min mening kan det ikke sies bedre eller mer forståelig :)
Hilsen synskepeggy.

Irene

23.02.2014 kl.16:47

Er det sånn at du kan kjenne på andre menneskers følelser eller sånne ting?

jeg skulle likt å komme i kontakt med deg synskepeggy :)

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2014 kl.17:38

Irene: Hei,hei :)
Å komme i kontakt med andres følelser (energier) er en del av det å være åpen (for det åndelige)
Når du spør om å komme i kontakt med andres følelser,mener du da dine egne,eller noen andre du kjenner sine ?
Hilsen synskepeggy.

Irene

23.02.2014 kl.18:20

Jeg mener noen andre sine følelser :)

Kunne jeg lagt deg til som venn på bloggen og sendt deg privatmelding på innboksen din på bloggen? Så jeg slipper å skrive så åpent? :)

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2014 kl.18:35

Irene: Hei igjen :)
Det var akkurat det jeg trodde,det var derfor jeg spurte om det var noen andre dette handlet om,fikk noen uklare "signaler" fra kommentaren din :)
Til det kan jeg bare svare nei - det er moralsk forkastelig å "diskutere" andre med deg og iallfall så lenge den/de andre ikke engang vet om det.
Hva ville du ha følt om andre hadde bedt om det samme ( en "lesing") som omhandlet deg......
Den type forespørsler foreslår jeg at du henvender deg til hvilken som helst " synsk" på hvilket som helst teletorg,der svarer de på alt bare du betaler nok for det.
Jeg kan ikke tro at du ber meg redegjøre for noen andres følelser.....
Hilsen synskepeggy.

Irene

23.02.2014 kl.19:52

Jeg får selvfølgelig hjelp fra andre om jeg ringer teletorg og jeg har flere synske jeg bruker som hjelper meg, så det er ingen problem.

Jeg ville bare høre med deg fordi du ser du er så flink og sånt, men slapp av.

Bare et spørsmål og ingen tvang, men når man sliter psykisk fordi man trenger noen svar som jeg vet bare klarsynte kan hjelpe meg med, så er dette eneste utveien :)

Men ja, jeg kontakter noen andre... Overhodet ikke noe problem.

Ha en fin kveld :)

Sofafrue

23.02.2014 kl.20:01

Jeg har forsøkt å legge deg til som venn... :) Håpte på å få utvekslet en mld med deg eller to :)

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2014 kl.20:07

Irene: Hei igjen :)
Bare et lite råd fra meg,med tanke på hvor mange useriøse som fins der ute - om du sliter psykisk er det absolutt siste du bør gjøre å oppsøke såkalte "synske" - de kan garantert ikke hjelpe deg med annet enn å gi deg de svarene du vil høre.
Ha en fin kveld du også :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2014 kl.20:12

Sofafrue: Hei,hei :)
Har ikke fått noen venneforespørsel - enda :)
Må samtidig få si at dette innlegget mitt ikke var ment som invitasjon til "alternativt" arbeid,heller det motsatte.
Det er svært sjelden og i helt spesielle tilfeller jeg allikevel påtar meg å prøve å hjelpe via blogg.
Hilsen synskepeggy.

Irene

23.02.2014 kl.20:12

De jeg har brukt har hjulpet meg til å komme videre før :)

Det er det som er målet mitt :)

Takk takk :)

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2014 kl.20:13

Irene:
Det er fint at du får hjelp :)
Hilsen synskepeggy.

Kristine <3

23.02.2014 kl.20:16

hei, dette virket utrolig spennende. kan du "spå" meg? eller se noe hos meg?? :)

Irene

23.02.2014 kl.20:18

Men takk for tipsene dine :)

Setter pris på det :)

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2014 kl.20:19

.: hei,hei :)
Jeg tror ikke du fikk med deg hva jeg har skrevet lenger oppe her :)
Jeg "spår" ikke :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2014 kl.20:20

Irene:
Bare hyggelig det :)
Lykke til videre :) Hilsen synskepeggy.

Irene

23.02.2014 kl.20:21

Takk for det :)

ufo

25.02.2014 kl.16:44

Når du hjelper andre via blogg, så er det klart du kan bevise ovenfor andre at evnene dine er virkelige eller ikke. Trur nok en del som har tvilt på deg ser at du alikevell har rett. For oss som har trudd på deg får vi bare bekreftelsen på at det stemmer.Det kan også være en fin måte å hjelpe andre på gratis.

Ønsker deg en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2014 kl.19:34

ufo: Hei,hei ufo :)
Ja,nå må selv de som "har fulgt med i mange år" ha fått med seg hvor flink jeg er,ellers mistenker jeg dem for å være for langt inne i sin egen verden av sine egne sannheter,løgn og fornektelse...
Jeg kunne ha gjort mye mer her på blogg,jeg kunne ha "spådd" mer og detaljert i innlegget mitt om OL og nå i ettertid vet jeg at jeg hadde fått rett,men tror det er litt lurt å ikke være for "flink" heller,fremdeles er det noen som ike liker det så godt...
Jeg har jo til og med avslørt andre "alternative" for den de er,her på blogg og jeg gjør det gjerne igjen,det er flere "alternative"med blogg som burde fått litt kritisk oppmerksomhet.Jeg er sikker på at noen av de "alternative" ville hatt problemer med å svare for seg - som vi har sett tidligere.
Tvilerne vil nok alltid hetse,trakassere og hate synskepeggy,oppførselen handler om helt andre ting og har ingenting med mine evner å gjøre, jeg vet det nå, men det at jeg faktisk kan bevise at det jeg sier er sant, gjør dem ikke akkurat vennligere stemt, men sånn er det.
Alle som "har fulgt med i mange år" må vel innerst inne innrømme at jeg hadde mer rett enn den kjente spåmannen.
Han var også "feig" og helgarderte seg på forhånd - jeg var tøff og gjorde det ikke.Det bør jo si litt om karakter og troverdighet...
Ha en fin kveld ufo :) Hilsen synskepeggy.

Ida skulstad

25.02.2014 kl.19:40

Jeg har vært klarsynt hele livet :-))

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2014 kl.19:47

Ida skulstad: Hei,hei :)
Og velkommen skal du være i klubben :)
Da vet du vel hva du får FØRStT av alt,før du i det hele tatt får bruke klarsynet (eller andre evner) som du vet du har og er født med...
Det er ikke vi som bestemmer når vi er "klar ",vet du :)
Vi må oppfylle visse "betingelser" først,men det er jeg sikker på at du vet - og hva betingelsene er,det er spesielt to ting som er svært viktig...
Hilsen synskepeggy.

sara leite

25.02.2014 kl.20:45

kul blogg! har du blogget lenge? :3

Enilorac Nesenra

25.02.2014 kl.20:48

Ikke bry deg om de som hetser deg !!! Stå på ditt ;)

meg

26.02.2014 kl.01:55

Er du synsk??

Har alltid betvilt det litt....vet ikke men.

Du virker som en sånn person som skal leke "mor" og ikke helt tillate at andre er synske?

Bare en oppfatning jeg fikk når jeg las kommentarene nedover her.

"Det er ikke vi som bestemmer når vi er "klar ",vet du :)" ..skriver du til Ida... som om at hun kanskje ikke er sååååå klarsyynt selv om hun sier det da, eller?

Mens Helene spurte om sin døde bror. Og en annen dame om økonomien..ser ikke at det hjalp noe. Dette er bare mine tanker, kan hende du er klarsynt, for all del...

Men vær litt mere optimist på andres vegne.

Man har ikke alltid rett i hvordan folk er.

Andre må få lov til å være klarsynte de og..hehe :)

meg

26.02.2014 kl.02:27

skrev synsk, mente klarsynt

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2014 kl.08:48

meg:
Som du sikkert har fått med deg etter å ha lest litt i bloggen her så skriver jeg gang etter gang at jeg IKKE tar alternative oppdrag og jeg "spår" IKKE via eller på blogg.Når folk allikevel,gang etter gang kommer med slike forespørsler,tyder det,for meg,på total mangel på respekt for og ignorering for synskepeggys egne meninger,ønsker og intensjoner.
Ang."Ida" så er det bare å ta en GOD titt i vedkommendes blogg så skjønner du vel også hvorfor jeg svarer som jeg gjør...
Det er nettopp fordi at jeg er klarsynt selv at jeg med en gang gjennomskuer "wannabeer".
Å ta ting personlig,aggressiv adferd osv,er IKKE egenskaper jeg forbinder med det å ha alternative evner,en ekte klarsynt har ALLTID ett mye større perspektiv enn at jordens akse dreier seg om meg,meg,meg og atter meg.Det er trist å si det,men jeg ser MYE sånt hos mange av dem som påberoper seg å være alternative både på og av blogg.
Jeg tar ikke en krone for mine "tjenester" og jeg er heller ikke avhengig av inntekter på mine talenter og evner,det eneste jeg påberoper meg er å få bruke eller ikke bruke mine evner som og når jeg selv vil og føler for det.Og la magefølelse og intuisjon bestemme når det skal bli og ikke et ukjent antall ukjente bloggere som syns,mener og tror ...
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2014 kl.08:51

Enilorac Nesenra: Hei,hei :)
Det gjør jeg ikke heller og jeg har en velsignet evne til å ikke ta ting personlig,det hjelper mye :)
Takk så mye.Hilsen synskepeggy

TinaBerlin

27.02.2014 kl.13:34

Jeg har alltid sakt at alle er født med en 6.snas. Du er heldig! Jeg skulle ønske at jeg kunne snakke med ånder, men et spørsmål:hvordan fant du det ut?

Livet mitt som klarsynt.

27.02.2014 kl.13:50

TinaBerlin: Hei,hei :)
Du kan snakke med ånder du også,alle kan det og det er lettere enn du tror :)
Jeg fant det egentlig ikke ut - det bare var der og har alltid vært der,men det var ikke før sommeren 1983 jeg begynte å "bruke" det aktivt og bevisst.
Hilsen synskepeggy.
Skjønte ikke helt hvorfor du kunne si at Ida ikke var klarsynt ved å se på bloggen hennes?

Livet mitt som klarsynt.

27.02.2014 kl.17:20

Simona Lovise:
Det er rett og slett for det faktum at bloggeren og bloggen er noe av det verste jeg har sett av mobbing,uthenging og total negativ fiiksering på enkelte grupper og personer.Det finner jeg svært lite forenlig med å ha klarsynte (eller/og andre alternative) evner.
Bloggeren vet ikke hva respekt for andre er,vedkommende er for opptatt med å pleie sitt "perfekte" liv,utseende osv.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.02.2014 kl.17:35

Simona Lovise:
PS :
Jeg skreiv jo ikke at "Ida ikke var klarsynt" - hvor står det ???
Hilsen synskepeggy.
Selv om noen er klarsynte betyr vel ikke det at de trenger å være helt perfekte og KUN bry seg om andre mennesker og ikke seg selv? Selv om du er klarsynt som du sier og kanskje er en "perfekt" person som ikke er så opptatt med å pleie ditt liv og utseende osv betyr ikke det at hun ikke kan være det. Folk er forskjellig, tviler på at alle klarsynte er helt like. Nei du skrev ikke direkte at Ida ikke er klarsynt, men det virket jo veldig som om du tvilte på det.

Hilsen meg

Livet mitt som klarsynt.

27.02.2014 kl.20:49

Simona Lovise:
Som sagt,bloggeren er kanskje klarsynt,hva vet jeg om det.Det eneste jeg sier er at den bloggerens historikk tyder på noe annet.
Som sagt,det er ikke lett å finne tilsvarende hva gjelder mobbing,uthenging osv.som hos denne bloggeren,og måten vedkommende svarer på kommentarer tyder på det samme som før : null respekt - det viktigste "redskap" en klarsynt har :)
Hilsen synskepeggy.

hjernevaska

09.03.2014 kl.15:09

Lurt å passe på hva slags ånder man tar del i. Kan være farlig.. Jeg er tilhenger av Den Hellige Ånd, jeg. Han helbreder, veileder, overbeviser, profeterer, bygger opp ånd og sjel, og er bare god. Vi lever i en åndskamp, onde krefter (demoner og demoner i forkledning) og gode krefter (Gud), og det gode har allerede seiret. Likevel skal man ikke kødde med onde makter, man gjør det bare vanskelig for seg selv og andre.

Den Hellige Ånd ønsker å bruke dine evner til det gode! Noen ganger kan man tro at man holder på med gode ting, mens man egentlig tar del i mørke åndskrefter..

Tilhengere av Den Hellige Ånd tror på Jesus. Hvis folk bare hadde visst hvor spennende livet som kristen er, så hadde det vært ganske annerledes her. Den eneste som kan gi virkelig frihet og fred er Jesus. Det er det så ufattelig mange som vitner om! :D

Livet mitt som klarsynt.

09.03.2014 kl.15:21

hjernevaska: Hei,hei :)
Jeg tror ikke på en maktkamp mellom godt og vondt,på meg virker det som et velregissert og noe søkt forsøk på skremselspropaganda.
Jeg har hatt kontakt med ånder i hele mitt liv,men har aldri vært i nærheten av noe som kan kalles ondt fra den andre siden.
Forøvrig har jeg en solid forankring i min tro på Gud og jeg har ingen problemer med å kombinere min Gudstro med min åndelighet.
Hilsen synskepeggy.

Iselinn Leikvoll

09.03.2014 kl.16:37

Kjempebra at du deler hvordan din opplevelse av alt er. Er my usikkerhet å spørsmålstegn rundt disse typer temaer:)

Livet mitt som klarsynt.

09.03.2014 kl.17:15

Iselinn Leikvoll: Hei,hei :)
Man må jo dele...
- Og det hadde vært mye hyggeligere å dele om de som ikke forstår ville hørt etter og prøvd å forstå enn å avvise,latterliggjøre og trakassere - noe man ofte opplever, men gir aldri opp av den grunn...
Hilsen synskepeggy.

Iselinn Leikvoll

09.03.2014 kl.17:31

Så sant, så sant! Folk frykter hva de ikke forstår. Men hva jeg finner så fascinerende med mennesker er, uansett hvor mange som har ulike evner, så er det alltid folk som ikke kan tro. Mener de da at det er flere hundretusener som konspirerer sammen om den samme løgnen, at dette er nøye planlagt? Jeg tror det ligger mer i hvem som kan hva, en hva som egentlig finnes. Å så igjen er vi tilbake til frykten for det ukjente :)

Livet mitt som klarsynt.

09.03.2014 kl.18:11

Iselinn Leikvoll: Hei igjen :)
Du har helt rett,det er en meget god grunn for at noen har evner og de aller fleste ikke har.
Jeg våger å påstå at det er svært få som virkelig har gaven (som jeg kaller det).Det er fordi at jeg vet hva som er "baksiden av medaljen",jeg har levd det hele mitt liv,det er en prosess der man på en måte læres opp og den læreprosessen tar aldri slutt.Læreprosessen innebærer også ensomhet,liten sosial aksept og å bli kalt alle økenavn i boka fra sinnsyk til løgner,men de få som virkelig har gaven har et perspektiv som gjør at det ikke oppleves negativt,men som en del av læren.
Når man har levd sånn hele livet blir det for lite troverdig for meg at man kan lære å bli "alternativ" på kurs, det kreves ganske så mye mer før man er i nærheten av å være "alternativ" eller åndelig.Men,og det er det verste,de som har kurset seg tror det selv...
En god regel er at de som tar seg betalt for sine tjenester i hovedsak er fake og "svindlere" som ikke er interessert i å hjelpe annet enn seg selv og egen lommebok.
Jeg som er født med gaven har det ikke i meg å ta betalt for noe av dette her,jeg vet at betaling skjer i form av mer (visdom) og jeg vet også at det som jeg har fått (gratis) er meningen at jeg skal gi bort selv,til andre som trenger det,ønsker det eller bare er nysgjerrig.
Det er trist for meg å se hvor ukritisk folk oppsøker det "alternative", men det kommer seg av uvitenhet for det ukjente,enn så lenge må jeg bare se på at det skjer,at folk i stor grad blir lurt,så lenge trenden er at jo mer det koster jo mer troverdig er det,kan jeg ingenting gjøre...
Så lenge folk er villige til å betale for svindelen vil det fortsette å være en millionbedrift,noe som for meg er helt meningsløst,fra mitt ståsted oppi dette her har ikke penger,profitt og egen vinning noe med åndelighet og evner å gjøre - heller det rake motsatte,iallfall med tanke på at i åndeverden er det helt andre betingelser og regler enn penger som gjelder.
De alternative som tjener på det de tror de har av evner finnes ikke seriøse og heller ikke troverdige i mine øyne.
Hilsen synskepeggy.

Tryggve og Caroline

18.05.2014 kl.18:14

syns det er spennende og fasinerende!

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits