Åndene liker meg ikke !!!

Jeg må,av nødvendige grunner,noen ganger oppholde meg i et hus der ånder og energier har gitt klart uttrykk for at de helst ikke vil at jeg skal være.Det er forståelig for jeg er den eneste,så langt,som har forstått hvor de kommer fra,hvorfor de er der og hvordan få dem ut igjen.Jeg er deres motstander.

Det startet for ca ett år siden,jeg følte noe annet enn det jeg hadde følt før umiddelbart etter at jeg var kommet inn i huset etter å ha vært borte en stund.Det var rett og slett en ekkel og uhyggelig atmosfære i hele huset og jeg merket meg at andre som også oppholdt seg i huset var påvirket av den dårlige energien,men uten at de var klar over det selv.
Merkelige ting begynte å skje,bla.uforklarlige smell,dunk og banking og flere ganger har jeg tydelig hørt lyder som sukk og tung pust og alltid samtidig som jeg kjenner en ubehagelig sterk lukt.
I starten fortalte jeg ingen om det som skjedde bortsett fra en god venn som jeg kan stole på,men etterhvert var det flere som kunne fortelle om mystiske,uforklarlige og til tider skremmende episoder,så det var ikke bare meg og mine oversensitive evner som spilte meg et puss,det var jo en trøst...
Etter flere uforklarlige episoder,og det at flere av dem som oppholder seg der var tydelig preget og engstelig over det som skjedde bestemte jeg meg for å prøve å rense huset,så en gang det passet utmerket tok jeg med meg min pålitelige venn og foretok en rensing og selv jeg blei forskrekket over hva som avslørte seg.
Jeg fikk bekreftet mye av det jeg visste og det var helt rett som jeg først trodde,hvordan og hvorfor de dårlige og urolige energiene plutselig hadde dukket opp fra intet der det fra før aldri hadde vært urolig,dårlig atmosfære eller åndelig aktivitet,iallfall ikke åndelig aktivitet på det nivået som det hadde blitt det siste året.
Det blei bekreftet at en eller flere personer som kom og gikk i huset faktisk hadde energiene med seg og når energi som var i huset fra før "blandet" seg med,det jeg vil kalle,en litt mørkere og tyngre energi begynte en "maktkamp" som gjorde seg slike voldsomme utslag.
På en måte kan man si at det gode møtte det mindre gode....
Min venn og jeg fikk renset huset og i flere måneder var det ro,harmoni og en behagelig atmosfære helt til nå for noen par uker siden,da startet det på nytt igjen og det har bare blitt mer og mer intenst og flere i huset har hatt ubehagelig fysisk kontakt med energiene i det siste,deriblant jeg og jeg må si at det er første,og jeg tror og håper at det blir siste gang jeg blir angrepet av ånder (energier) som ikke har gode og fredelige hensikter.
For et par dager siden satt jeg i mine egne tanker,hadde tv'en på,men husker ikke nå hva det var jeg såg på,plutselig kjente jeg at det begynte å svi og gjøre vondt på armen,på underarmen like over håndleddet,hva var det som skjedde der...så jeg trakk opp genseren for å se hva det var og det var da jeg såg at jeg hadde fått to tydelige kloremerker på armen,hvordan kunne det skje helt ut av det blå,jeg er fem hundre prosent sikker på at jeg ikke gjorde det selv.Det er så uforklarlig at jeg har sluttet å prøve å forstå det.
Det er greit,på en måte,at ånder og energier gir seg til kjenne,men når man blir fysisk angrepet har det tatt en mye mer uhyggelig og ekkel vending som verken jeg eller andre som oppholder seg i huset kan leve med over lengre tid.
Jeg kan rense huset og rense huset om og om igjen,men så lenge det er personer som bringer det inn hjelper det lite å rense,de vil alltid komme tilbake.Det eneste som helt garantert vil hjelpe er at personer som omgir seg med den type energier også blir fjernet,men for øyeblikket er det bare jeg som gjør den koblingen og da er det ingen som vil gjøre noe med det egentlige problemet.
Så,inntil videre blir det sånn,med alt det fører med seg og jeg vet at det bare er et spørsmål om tid før sånne ting avslører seg selv.Da skal jeg være kjapp,minne de andre i huset på at jeg for lenge siden har "spådd" hva som kom til å skje......

Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

Alexandra Andersen

05.03.2014 kl.19:37

Utrolig og lese spennende også,familien min er også sånn til og kjenne når ånder er i nærheten. Er sånn selv,men ingen andre kjenner det samme om jeg spør dem..De bare ler av meg.

Livet mitt som klarsynt.

09.03.2014 kl.13:09

Alexandra Andersen: Hei,hei :)
Ja,det er spennende,men det kan også være en belastning.Som klarsynt så vet jeg at "dårlige" ting og energier vil utspille og avsløre seg selv,men det er i perioden før det skjer som kan være tung og tøff å forholde seg til.
Jeg har ikke tall på alle de gangene jeg har visst,men har måttet vente...
Hilsen synskepeggy.

Selma

09.03.2014 kl.13:55

Wow, dette var utrolig spennende å lese! Jeg interesserer meg veldig for det åndelige, men dessverre er jeg ikke like mottakelig som jeg gjerne vil være, selvom jeg har opplevd et par småting. Men disse mørke energiene, kan det være såkalte poltergeists? Det finnes jo onde sjeler i den fysiske verden, så da er det sikkert ikke noen forskjell på den andre siden. Jeg tror ikke på Satan, men jeg tror på det gode og det onde. Det som er positivt med det er jo at som oftest overvinner det gode/positive alltid det onde/negative.

Livet mitt som klarsynt.

09.03.2014 kl.15:15

Selma: Hei,hei :)
I dette tilfellet (som innlegget handler om) tror jeg at det er de gode energiene som vil påkalle seg min oppmerksomhet og grunnen er at de gode ser at det mindre gode har svært dårlig påvirkning på mennesker og miljø.
Jeg tror ikke på onde ånder (sjeler) men jeg tror så absolutt på onde handlinger,og det onde handlinger har til felles er at de er menneskeskapte.Jeg tror ikke på satan og/eller helvete for det er også skapt av mennesket i en hensikt å ta kontroll.Fks.så er satanisme osv også menneskeskapt,men det er også kristendommen....
Jeg har aldri opplevd ondskap i mitt møte med ånder og andre dimensjoner,derimot har jeg ofte opplevd ånder og energier som ivrige (etter å få ut sitt budskap) og for mange som ikke kjenner til åndeverden kan det oppleves som både skremmende,intenst og ubehagelig,det er slett ikke ment sånn fra åndenes side,men åndene forstår allikevel reaksjonene på det som mennesket vil forklare som ukjent for dem ofte oppleves som skremmende.
I min verden med åndene råder to ting og bare to ting,det er humor,humor og atter humor og masse kjærlighet.Det er derfor åndene stadig påminner oss om at vi må være mer glad,at livet ikke er så alvorlig som vi tror det er og at det er meningen at vi skal kose oss mens vi er her (på jorden) og lærer mer ( om vår egen sjel)
Det er også derfor åndene stadig minner oss på at ingenting kan bli feil,fordi at alt er MENINGEN....
Jeg er helt sikker på at du er mer mottakelig enn du selv tror,hvorfor tror du ellers at du plutselig ombestemmer deg....eller plutselig bare vet...eller til stadighet finner krefter og energi når du trodde selv at du ikke hadde mer å gi (til noe som helst)....
Hilsen synskepeggy.

Benedikte Ringberg

09.03.2014 kl.16:41

Jeg har laget ett innlegg på bloggen om hvordan man kan havne på topplisten. Ta gjerne en titt :)

Marianne

18.05.2014 kl.17:14

Så utrolig ubehagelig det må ha vært å oppdage de kloremerkene på armen!! Jeg hadde blitt helt satt ut av noe sånt..

Spennende blogg du har her, interessant lesning! :)

Livet mitt som klarsynt.

18.05.2014 kl.17:17

Marianne:
Ja,må si at jeg reagerte på det,av alle episoder som har skjedd og fortsatt skjer,er vel den det verste som har skjedd meg,men jeg vet om andre som har opplevd tilsvarende eller verre på samme sted.
Hilsen synskepeggy.

Tryggve og Caroline

18.05.2014 kl.18:12

virkelig spennende å lese, ble helt revet med!

Sofie

22.05.2014 kl.00:33

Så det er andre enn meg som opplever dette!? Hva i all verden er det? Jeg havnet her på siden din etter å ha googlet mystiske kloremerker. Har fått dette 3 ganger på under 1 uke nå, og jeg vet 200% sikkert at jeg hverken har vært borti noe skarpt eller klort meg selv i søvne. Det er som katteklorer. 3 lange parallelle streker flere steder på underarmene og håndleddene. Ca 5-8 cm lange, og 1 enkelt strek andre steder. Fikk en ny senest nå når jeg satt her og skrev på en oppgave i kveld for 1 time siden. Inntil nå har det skjedd om nettene, men nå plutselig når jeg bare satt her så begynte det å svi og så oppdaget jeg en ny klore!

Du skriver åndene liker meg ikke? Er det ånder som gjør dette?? Jeg er veldig mottakelig for det alternative, og er en HSP. Tenker mye. Har i mange år følt at det er energier i huset som påfører meg både psykisk og fysisk stress/smerter. Livet mitt har stagnert, og jeg vil gjerne ha det tilbake... Takknemlig for hjelp/tips!

Livet mitt som klarsynt.

25.05.2014 kl.15:17

Sofie: Hei,hei :)
Jeg forstår hvordan du har det i hverdagen din og det er svært slitsomt å ha det sånn over tid.Du føler deg ofte "overveldet",utålmodig,engstelig og rastløs uten at du selv vet grunnen til det,for du er egentlig ikke en sånn type person.
Du er helt klart omgitt av energier som ikke skal være der og du bør lære deg enkle teknikker slik at du kan beskytte deg selv.
Først og fremst må du finne ut om du har personer rundt deg som kan påvirke deg på negative måter,folk som gir deg et litte "hufs" eller "grøss" som du ikke føler deg helt komfortabel med,i så fall bør kontakten begrenses eller opphøre helt.Den type energier du er utsatt for kommer med mennesker som har slike "uhyggelige" trekk i sin personlighet.
Jeg føler sterkt at det er minst en person i livet ditt som kan gjennkjennes.
En enkel,men effektiv teknikk for å beskytte seg finner man på Morten Eriksens hjemmeside.Gå inn på (www.morten-eriksen.no) på siden,øverst til høyre finner du en link til Gratis CD,hør den igjennom slik at du blir fortrolig med innholdet før du evt.velger å gjøre meditasjonene.Den første meditasjonen er svært effektiv for beskyttelse,det vil du forstå når du hører den.Ha et klart fokus på hva du ønsker å oppnå under (hele) meditasjonen.- og masse lykke til.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits