Slutt å ta alt så personlig....(bloggere)

.....eller slutt å blogge - eller,det beste,slutt å bruke Internett - til noe som helst før
man har gått noen par runder med seg selv og forstått at det er noe som heter
saklig,velbegrunnet objektiv og konstruktiv (kritikk) argumentering og det er ikke mobbing.

Hårsårhet,såret stolthet,påstått trakassering,mobbing og "ego-befengt idioti"
ser ut for å være et utbredt fenomen (her på blogg).
Det er på tide å få slått fast hva som er nettmobbing og hva som ikke er det.
Når en blogger legger ut et innlegg må bloggeren regne med tilbakemeldinger,
at bloggeren tar saklige og objektive tilbakemeldinger så personlig at det avstedkommer personangrep,
er bloggerens problem og ikke den som kommenterer.
Skal man blogger får man først komme seg ut av sin ego-boble og
slutte å sutre,spar sutringen til det virkelig er noe å sutre for.
Jeg forstår ikke at det er mulig å ta noe av det som skjer på nett så forbasket personlig.Kanskje svært mange først skulle ha lært seg det grunnleggende - å først se sak fra person og så begynt å blogge - først da hadde blogging kommet opp på det nivået det burde være..
.Det er jo komisk om man velger å se stort på det - og det gjør jeg - og jeg koser meg med det :))) 

Hilsen synskepeggy.

48 kommentarer

Toril

27.02.2014 kl.14:40

Kjempebra innlegg! Jeg er helt enig med deg. Det er mange bloggere som tar ting alt for personlig ja, og skriker høyt om at de blir mobbet når f.eks. lesere skriver og begrunner fint i sine kommentarer sine meninger. Det har da aldri vært mobbing det, og kommer aldri til å bli mobbing heller.

Jeg mister faktisk respekten for disse bloggerne. De vet bare ikke hva mobbing er! Skriver man et innlegg på bloggen sin, må man regne med at man får ulike tilbakemeldinger fra sine lesere, og så lenge leserne er saklige og velargumenterende er det ikke mobbing. Mobbing blir det når bloggeren får inn kommentarer i form av stygge øknavn, trusler osv.

Dette var et blogginnlegg til ettertanke for alle og en hver :)

Ønsker deg en kjempefin torsdag :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

27.02.2014 kl.14:55

Toril: Hei igjen,Toril :)
Det var i går jeg blei helt sjokkert (igjen) etter å ha lagt igjen en saklig kommentar hos en blogger.Temaet som blei tatt opp mente jeg selv at jeg har en god del kompetanse på,iallfall nok til å uttale meg om holdninger,meninger osv etter erfaring med det.Svaret tilbake var mild sagt et direkte personangrep mot meg,og for å gjøre historien kort så eskalerende det seiner til å bli både flaut,pinlig og frekt fra bloggeren som forfattet innlegget sin side.
Denne bloggeren burde så absolutt gå noen runder med seg selv og i det minste lese mine to kommentarer en gang til..
Det skal godt gjøres å finne noen andre bloggere enn oss to som har blitt hetset,hatet,trakassert og mobbet mer enn det vi to har erfaring med her på denne bloggplattformen,det er ikke fordi vi hetser,trakasserer,mobber eller svarer med samme mynt selv - langt i fra,det er fordi at vi sier det vi mener,mener det vi sier og står for det,det er ikke alle som liker sånt.
Ha en flott dag,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Regineaf

27.02.2014 kl.15:51

Veldig sant! En kan ikke ta alt innpå seg, spesielt ikke over nettet

Synne, Nina, Katrin og Elise

27.02.2014 kl.15:58

Helt riktig!! Veldig bra formulert! Alle tar ting så alt for personlig på inteernett, selv om de vet at mange aldri hadde turt å si det til deg face to face! Det blir bare unødvendig å tenke mye å stygge kommentarer!

Ta gjerne en titt innom bloggen vår, vi skriver litt om lignende ting. Vi setter utrolig stor pris på det om du gjøre det! :))

monstersnupp

27.02.2014 kl.16:01

Noen bloggere har helt ville innlegg og overskrifter for å få oppmerksomhet og klikk,men når noen kommenterer negativt på spekulative innlegg griner dem seg halvt i hjel,-i neste innlegg.litt må man tåle når man først velger å legge hodet på blokka eller puppene på skjermen.

-jeg har også sett stygge kommentarer rettet mot deg,og det er nok som du sier at du er rett fra levra,-og ofte også spot on,-og det er jo en kjempekamel å svelge for noen:))

Du skal bare fortsette å være som du er,mange som trenger et spark i ny og ne,meg selv inkludert,he he.

Toril

27.02.2014 kl.16:18

Monstersnupp: Senest i dag kom det inn en stygg anonym kommentar på bloggen min som tydelig var rettet mot Synskepggy og meg (klikk på navnet mitt, så kommer du inn). Selvfølgelig var kommentaren anonym.

Dessverre tåler ikke alle at folk sier sine meninger, og da er også ofte meningene skrevet på en saklig og fin måte som ikke kan gå an å mistolkes. Det blir jo slik at man gruer seg til å kommentere hos disse bloggerne igjen.

Når jeg har en diskusjon på bloggen min forventer ikke jeg at folk er enige med meg, og det skal ikke mine lesere være heller. Ikke bare en gang har jeg opplevd at folk tror innlegget har handlet om dem, og de tar på vei. Hvis folk føler seg støtt over et innlegg de leser, ja da er man sneversynt, og tror alt handler om dem. De har også et stort problem.

Livet mitt som klarsynt.

27.02.2014 kl.18:33

Synne, Nina, Katrin og Elise: Hei,hei :)
De godt voksne bloggerne som er verst er ofte de som sutrer mest...
I sin egen blogg erklærer de mobbefri sone,mens de henger seg på mobbeklubber som opererer i andres,man kjenner dem igjen,de er svært raske med å hive seg på og det er helt uhyggelig hvor lenge de kan vente for så å dukke opp fra intet,aldri i god hensikt.Det er disse bloggerne som er "seg selv nærmest",så mye at de tror alt handler om dem
Bare de kunne slutte med den evige sytingen over at de selv (tror) de blir mobbet,så hadde mye vært mye triveligere (her på blogg)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.02.2014 kl.18:35

Regineaf: Hei,hei :)
Jeg skjønner det ikke,nett er nett - ingenting er mer upersonlig,mener jeg :)
Hilsen synskepeggy.

fredlig

27.02.2014 kl.19:07

Tørr jeg spørre på om du og Toril deler denne bloggen?

Jeg ser Toril stadig tar æren for ting du skriver.

Da er det ikke rart flere reagere, og tror du er Toril.

Livet mitt som klarsynt.

27.02.2014 kl.19:34

monstersnupp: Hei igjen du :)
Så du husker det - bra - hehe,neste gang kan det være din tur :))
Jeg nekter å gå på akkord med meg selv ved å mene noe som er etter munnen på folk eller å være uærlig,så får andre tro og mene det de vil,det er uansett ikke mitt problem,det er deres.
Jeg kan fortelle deg en liten historie som beskriver litt av det jeg (synskepeggy) og flere av mine gode bloggvenner har vært utsatt for her på blogg.no.Det hele startet med at en ny blogger dukket opp,denne bloggeren proklamerte at den eneste hensikten vedkommende hadde med bloggen var å "ta knekken på synskepeggy og synskepeggys bloggvenner" vedkommende blogger proklamerte også at "man skulle ta alle midler i bruk,saumfare synskepeggys blogg i jakten på å finne bevis for at synskepeggy var en svindler og fake",videre blei det proklamert,gjentatte ganger,at målet var å få synskepeggy " kastet på hodet ut av blogg.no på livstid"
Det var sånn det startet,etterfulgt av trakasserende,krenkende og hetsende innlegg som omhandlet synskepeggy og synskepeggys bloggvenner sånn ca en gang for dag i flere måneder.Innleggene blei verre og verre og samtidig økte "tilhengerskaren",flere av tilhengerne var mine bloggvenner,men plutselig ba de "den h...drittkjerringa om å slette dem som venner" - noe jeg gjorde,jeg vil nemlig heller ikke ha venner som ikke vil ha meg.
Hetsen og det åpenbare hatet denne mobbebloggeren viste mot meg og mine bloggvenner var et sjokk,men sjokket over at så mange ( som i egne blogger tok og tar avstand fra sånt) hang seg på hat-kors-toget var mye større.Det er ikke rart at Hitler...Men,uansett hvor stygt og slemt personangrepene var så ,kalte bloggeier det for ironi,satire og humor - og kom unna med det.
Det rare er at denne bloggeren avslørte seg selv (på en tilfeldig bagatell) ganske tidlig,men vet det fremdeles ikke selv.
Jeg forstår hva som fremkalle det brennende hatet (kan ikke kalle det annet) som viste seg på blogg mot synskepeggy og alle synskepeggys bloggvenner.det hele startet med at det gikk opp for hat-bloggeren at vi hadde felles bekjente og at de felles bekjente visste hvem jeg var,men avslørte det ikke og kommer heller aldri til å gjøre det.
Denne bloggeren fortsetter,men nå er hetsen rettet mot rosabloggere og Justin Beaber osv.Flere av tilhengerne har nok kommet til samme konklusjon som jeg og mine bloggvenner har gjort,at det nå er nede på et pinlig og flaut nivå,det er dattera på femten-seksten som skal ha en mening om JB og rosabloggere - ikke mora.
Endelig kommer jeg til poenget og det er at vi,som har vært ute en vinterdag før - vi klager ikke over mobbing,trakassering og hets i det hele tatt,vi gjør oss våre objektive observasjoner og så forteller vi videre om våre erfaringer.
Ha en fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.02.2014 kl.19:38

fredlig: Hei igjen,fredlig :)
Hvor tar Toril æren for det jeg skriver,det må du forklare.
Det jeg ser fra Toril er gode,saklige og objektive tilbakemeldinger på det jeg skriver.
Om Toril og jeg deler blogg,er vel for oss å vite og for deg å spekulere i...
Hilsen synskepeggy.

fredlig

27.02.2014 kl.19:52

Veldig gøy å se den rygg-sleikingen som pågår.

Livet mitt som klarsynt.

27.02.2014 kl.20:02

fredlig:
Nå er det nok fantasien din igjen,IngerJ som spiller deg et puss :)
Ryggsleiking ? - Toril og jeg er venner og har vært det lenge,og vi forstår at det kan være litt vanskelig for deg,men det er selvsagt greit for oss :)
Du vet jo at den der synsingen du driver med nå alltid bærer galt avsted.....
Hilsen synskepeggy

Fredlig

27.02.2014 kl.20:28

Vettu frue. Jeg gjør akkurat slik som deg, jeg lar ALLE kommentarer stå. Og at du og dine medsammen-svorne føler dere truffet av kommentarer i min blogg, det kan ikke jeg lastes for , hva andre mener og tror. Nei det jeg sier har aldri dradd feil av sted. Ikke trenger jeg årer for å ro meg i land heller. Det er så flott å ha god samvittighet,

Livet mitt som klarsynt.

27.02.2014 kl.20:44

Fredlig:
Vet du,jeg har mer enn en gang fått drapstrusler,andre trusler og hat,løgn,oppfordring til å "gjøre verden en tjeneste og fjerne meg selv fra den"og trakassering rettet mot MEG ii kommentarfeltet i min blogg,de står her alle sammen.En helt annen ting er om den type kommentarer var rettet mot andre i min blogg,da hadde jeg slettet dem,alle sammen.
Bloggere som ikke sletter hets,hat,drapstrusler osv som er rettet mot andre enn dem selv har nådd et absolutt lavmål i mine øyne.
Det har med respekt for folk å gjøre og det at man ikke sletter tolker som at man truer og trakasserer andre.det hjelper ikke hvor mye man påberoper seg måtar avstand fra sånt når man samtidig lar den type kommentarer,rettet mot andre bloggere stå.
I min blogg vil du finne kommentarer av alle typer hets,hat,løgn,trusler osv,men du vil ikke finne en eneste en som er rettet mot andre enn synskepeggy selv.
Det er nok en av mange tegn på seriøs eller ikke seriøs....
Hilsen synskepeggy.

fredlig

27.02.2014 kl.20:54

Får du slike kommentarer som du sier, da har jeg foreslått at du burde se deg selv fra andres ståsted. For du kan oppfattes veldig kjepphøy, og flåsete og for ikke snakk om falsk.

Det er bare min åpne og erlige mening om deg, fra meg. Jeg har desverre ikke helt sansen for deg og din oppførsel noen ganger.

mvh

fredlig.

ps. Prøv å unngå å bland meg i dine anonyme kommentarer, jeg forteller ikke hva de skal tenke, folk får være seg selv, uten min innblandng i det. Kommentere med nick ,jeg.

Livet mitt som klarsynt.

27.02.2014 kl.21:07

fredlig:
Du får selvsagt mene hva du vil om meg,det er ditt problem og ikke mitt at du ikke liker meg.
Kjepphøy og flåsete,tja,noen ganger klarer jeg ikke å la være,men det er bare når jeg har noe å være kjepphøy og flåsete for - og du har gitt meg noen par grunner etterhvert hvor jeg kan,om jeg vil,slå meg på brystet,være kjepphøy og flåsete - for hva var det jeg sa ! Men,du er ikke den eneste her på blogg som har gitt meg grunn for å gi etter for sånne sider.
Du,med flere må slutte å gi meg grunner for å ta frem sånne sider ved meg selv,du/dere må rett og slett slutte å kalle meg falsk,feig,svindler og løgner,du/dere må da vite nå at du/dere tar feil hver eneste gang.
Jeg er klar over at jeg er "kjepphøy" og "flåsete" nå,men du la det jo opp i hendene på meg så.....
Hilsen synskepeggy.

27.02.2014 kl.23:15

Takk fredlig.

Det synes jeg også.

Fra mitt ståsted er du kjepphøy Peggy.

Prøv å se gjennom hva du skriver.

Du tåler ingen andres meninger enn dine egne.

Livet mitt som klarsynt.

27.02.2014 kl.23:32

Anonym:
Takk fredlig ??? Anonyme støttekommentarer tar seg best ut i din egen blogg syns du ikke det.....
Hilsen synskepeggy.

Toril

28.02.2014 kl.00:21

Fredlig: Jeg har aldri tatt æren for noe som Synskepeggy har skrevet! Hvis du ikke liker at Synskpeggy sine lesere kommenterer mine kommentarer (noe som vanlig når man har en diskusjon på en blogg og ellers i dagliglivet) så er det du som har et problem! Jeg skjønner ikke hvor du tar dine fantasier og konspirasjonsteorier fra. Hvis du har et problem med at Synskpeggy og jeg er bloggvenner så får du bare ha det.

Der kom den med ryggsleikingen ja... Det var jo akkurat som forventet fra den kanten... Flere av mine bloggvenner som har fått høre at de er ryggsleikere, nettopp fordi de har egne meninger, og tørr å si fra hvor skapet skal stå når de er vitne til ufin bloggoppførsel.

Hva så om Synskpeggy og jeg hadde hatt bloggen sammen? Du kan jo fortsette å spekulere i akkurat det, og det kan bli interessant å høre hvordan den historien blir :) Gleder meg til det :)

Jeg må også ærlig innrømme at jeg er dypt sjokkert over at du som skryter av at du er en ærlig blogger som er motstander godtar at anonyme feiginger skriver drapstrusler og andre trusler rettet mot Synskepggy og meg på din blogg! Du kan gjerne unnskylde deg å si at ingen navn var nevnt i den kommentaren, men vi som er involvert i dette vet hvilke personer det ble myntet på i den kommentaren som den anonyme skrev.

Jeg fikk selv inn en liknende kommentar på bloggen min i dag fra en anonym som jeg mistenker sterkt den samme anonyme som har kommentert på din blogg. Vedkommende anonyme har prøvd seg med liknende kommentarer på bloggen min flere ganger denne uken, men jeg har ikke godkjent kommentaren. Ja kall meg gjerne feig! Etter samråd fra et par gode bloggvenner, valgte jeg å godkjenne den anonyme kommentaren, slik at mine lesere med egne øyne får se hvilke mennesker man kan komme bort i på blogg! Kommentaren inneholdt trusler om å "fjerne seg selv fra denne verden" andre tomme trusler at jeg lo når jeg leste dem. En ting er sikkert, og det er at du kommer aldri til å lese noen liknende kommentarer fra mine bloggvenner hvor de skriver at de ønsker deg bort fra denne verden. Hvis det hadde skjedd, hadde jeg slettet den kommentaren med øyeblikkelig virkning! Slike trusselkommentarer mot andre bloggere kommer aldri til å bli godkjent på bloggen min.

Tusen takk for støtten du gav meg lengre opp! Det satte jeg kjempestor pris på!

Toril

28.02.2014 kl.00:21

Fredlig: Jeg har aldri tatt æren for noe som Synskepeggy har skrevet! Hvis du ikke liker at Synskpeggy sine lesere kommenterer mine kommentarer (noe som vanlig når man har en diskusjon på en blogg og ellers i dagliglivet) så er det du som har et problem! Jeg skjønner ikke hvor du tar dine fantasier og konspirasjonsteorier fra. Hvis du har et problem med at Synskpeggy og jeg er bloggvenner så får du bare ha det.

Der kom den med ryggsleikingen ja... Det var jo akkurat som forventet fra den kanten... Flere av mine bloggvenner som har fått høre at de er ryggsleikere, nettopp fordi de har egne meninger, og tørr å si fra hvor skapet skal stå når de er vitne til ufin bloggoppførsel.

Hva så om Synskpeggy og jeg hadde hatt bloggen sammen? Du kan jo fortsette å spekulere i akkurat det, og det kan bli interessant å høre hvordan den historien blir :) Gleder meg til det :)

Jeg må også ærlig innrømme at jeg er dypt sjokkert over at du som skryter av at du er en ærlig blogger som er motstander godtar at anonyme feiginger skriver drapstrusler og andre trusler rettet mot Synskepggy og meg på din blogg! Du kan gjerne unnskylde deg å si at ingen navn var nevnt i den kommentaren, men vi som er involvert i dette vet hvilke personer det ble myntet på i den kommentaren som den anonyme skrev.

Jeg fikk selv inn en liknende kommentar på bloggen min i dag fra en anonym som jeg mistenker sterkt den samme anonyme som har kommentert på din blogg. Vedkommende anonyme har prøvd seg med liknende kommentarer på bloggen min flere ganger denne uken, men jeg har ikke godkjent kommentaren. Ja kall meg gjerne feig! Etter samråd fra et par gode bloggvenner, valgte jeg å godkjenne den anonyme kommentaren, slik at mine lesere med egne øyne får se hvilke mennesker man kan komme bort i på blogg! Kommentaren inneholdt trusler om å "fjerne seg selv fra denne verden" andre tomme trusler at jeg lo når jeg leste dem. En ting er sikkert, og det er at du kommer aldri til å lese noen liknende kommentarer fra mine bloggvenner hvor de skriver at de ønsker deg bort fra denne verden. Hvis det hadde skjedd, hadde jeg slettet den kommentaren med øyeblikkelig virkning! Slike trusselkommentarer mot andre bloggere kommer aldri til å bli godkjent på bloggen min.

Tusen takk Synskepggy for støtten du gav meg lengre opp! Det satte jeg kjempestor pris på! Klem til deg Synskpeggy

Toril

28.02.2014 kl.00:24

Ooops ble visst to like kommentarer her ja, men pytt, pytt.

Fredlig

28.02.2014 kl.06:35

SP: Du som påstår så hardnakket at du er klarsynt, burde da se hvem den anonyme er.

Ser du ikke det, men tror det er meg, da har dine evner feilet TOTALT.

Dette er også svaret til Toril-

En ting til Toril, jeg med flere har sett dine løgner før, så du vet vi går ikke på denne flere ganger.

Ikke mange ukene siden du påsto hardnakket at du ikke besøkte 2 blogger, men vi sitter med fasiten at du besøker begge bloggene veldig ofte , nå opptil ca 30+ ganger pr dag..

Toril du skal ikke snakke så høyt hverken til meg, eller noen andre om å snakke sant eller ikke.

Få dere en hobby eller 3, ta gjerne en sannhets-test. Denne kommer til og gløde rødt , så jorda brenner..

Mari

28.02.2014 kl.09:33

Dette er til deg Fredlig! Hvis jeg skal velge står Synskepeggy langt bedre frem som klarsynt og med evner enn det du noen gang har gjort og kommer til å gjøre. Hvorfor det? Hun snakker ikke med splittet tunge slik du gjør. Hvis du tviler på evnene til Synskepeggy så skal du respektere at andre lesere tror hun er klarsynt.

Du snakker med splittet tunge, og fremstår som en stor dobbeltmoralist. På din blogg hyler du daglig over at du ikke liker mobbing. Du er den første til å kaste deg på debatter hos bloggere her på blogg.no som skriver om nettmobbing. Hva gjør du selv? Jo, du godkjenner at anonyme lesere skriver en kommentar med drapstrusler rettet mot andre bloggere, ikke nok med det, kommentarer fra anonym skriver stygge kallenavn om Synskepeggy og Toril. En blogger som er motstander av nettmobbing ville slettet en liknende kommentar.

Det siste Synskepeggy og Toril trenger å gjøre er å forsvare seg mot deg. Synskepeggy trenger ikke forsvare seg til deg om hun er klarsynt, og Toril trenger ikke forsvare seg om hvilke blogger hun har lest og ikke. Den som har grunn til å forsvare seg er deg som godkjenner at anonyme drapstruer og truer andre bloggere. I mine øyne er det dine føtter det brenner under for at du har avslørt deg selv som en som snakker med splittet tunge.

Det lyser klart at du er i desperat forsvarsposisjon i din kommentar. Du prøver hardt å finne på noe sverte Synskepeggy og Toril, men du greier det ikke.

Livet mitt som klarsynt.

28.02.2014 kl.10:42

Toril: Hei igjen,Toril :)
Bare hyggelig det :)
Det er forresten komisk å se hva som skjedde under dette ("eksperimentet") innlegget - noen flyr rett i strupen med stygge personangrep,beskyldninger,løgn og synsing og selvsagt er det de(n)som påstår seg å være motstander av sånn oppførsel som er de(n) verste....
Ha en flott dag,Toril og god helg :) Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.02.2014 kl.10:44

Fredlig:
Alt dreier seg ikke om deg fredlig,du må ta oppfordringen i innlegget og slutte å ta alt så personlig :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

28.02.2014 kl.10:52

Nå har hun laget et nytt innlegg hvor hun vrir det til at man forfølger henne, og hun skriver nye løgner som ikke henger på greip og trusler slik vi kjenner henne. Hun lover også at hun ikke skal kommentere på bloggen din mer, men det gjenstår å se da.

Toril

28.02.2014 kl.11:01

Tilbake til innlegget ditt. Den bloggeren du besøkte, og som tar alt personlig kom jeg tilfeldigvis over. Tror det var i en kommentar bloggeren skrev til deg under innlegget om det å være klarsynt. Min første tanke var at det var mye som ikke stemte hos den bloggeren. Temaene denne bloggeren tok opp hang ikke sammen med bloggeren hadde skrevet i sin kommentar på bloggen din. Hos meg ringte det noen bjeller med en gang jeg kom inn på bloggen om du skjønner hva jeg mener. Min magefølelse sa med en gang at jeg ikke skulle kommentere noe på den bloggen.

Ønsker deg en kjempefin fredag, og en kjempefin og god helg :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

28.02.2014 kl.11:17

Toril: Hei igjen,Toril :)
Vedkommende jeg skreiv en kommentar hos hadde et innlegg som jeg kommenterte på generelt grunnlag,men med utgangspunkt i egne erfaringer.Svaret tilbake var et reint personangrep mot meg,der bloggeren bla.skriver at jeg trekker i tvil vedkommendes kompetanse osv.Jeg skreiv en ny kommentar der jeg spurte hvorfor vedkommende blogger tok min kommentar så personlig og hvorfor vedkommende følte trang til å bli så aggressiv mot meg,svaret tilbake på den var direkte frekk og forsøk på å latterliggjøre meg.
Det er flere ting hos den bloggeren det er god grunn for å trekke i tvil,som ikke er i tråd med det å ha evner etter min mening,men det er ikke min oppgave å påpeike eller utdype det noe mer.
Det er (minst) tre bloggere jeg har mine store tvil om,både motivet de har og påståtte evner.
Det er godt at du bruker magefølelsen på dette,jeg kan huske at vi avslørte en annen som ville påstå seg å ha evner (healer),men for mange ting ved den bloggeren den gangen fikk intuisjon og magefølelse til å reagere. - og vi hadde rett.Seinere blei det jo også avslørt (fra bloggeren selv) om at vedkommende ikke var "helt god".
Det er spesielt en blogger jeg har mine store tvil om,vedkommende har hatt blogg før,men fremstår nå med ny "alternativ" blogg,ting som er kommet frem i den bloggen og i mitt kommentarfelt som denne bloggeren har skrevet får meg til å være på vakt....
Ha en flott dag,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.02.2014 kl.11:23

Toril: Hei igjenToril :)
Det løftet har hun gitt før,Hun og jeg inngikk en avtale for flere år siden om å ikke kommentere i hverandres blogger mer,jeg har holdt min del av avtalen,det har ikke hun.det gikk ikke lang tid etter at avtalen var inngått før hun var på plass her igjen.
For meg er det et prinsipp - man bryter ikke en inngått avtale.
Klem fra synskepeggy.

Frøkenfrida

28.02.2014 kl.13:03

Fredlig:

Jeg har aldri sett en stygg eller provoserende kommentar fra Synskepeggy og heller ikke fra Synskepeggys bloggvenner på din blogg eller på andre blogger som skriver lite hyggelige innlegg om dem.

Det burde fått noen bjeller til å ringe både hos deg og andre bloggere som liker å hetse,hate og trakassere Synskepeggy og Synskepeggys bloggvenner,syns du ikke det selv også når du tenker deg om.

Det er beundringsverdig å se hvordan Synskepeggy og Synskepeggys bloggvenner forholder seg til mobbing og trakassering og løgn om dem,aldri har de havnet nede på samme nivå.

fredlig

28.02.2014 kl.14:21

Sp. Jeg har aldri tatt ting personlig på nettet. Jeg vet hva jeg ser å opplever og det er nok.

og takk for svaret om hvem som er hvem. Jeg visste det fra før, greit at du sa det selv å,.

Må må desverre si at evnene dine er helt utpå jordet, som det går an.

Du og din venner har i flere tilfeller sagt jeg har kommentert ting jeg ikke ante fantes en gang. Og da påstår du at du har evner? Hehe. TAKK,for en god latter.

Det sier alt om deg

Glad jeg har forstått sammenhengen.

for all del, bare fortsett med alle løgnene om meg, hehehe, jeg ser mange går 5 på.

lykke til. Hehe

Livet mitt som klarsynt.

28.02.2014 kl.14:26

fredlig:
Vel,fantasi,løgn og synsing er det ingenting å si på,fredlig,der er du over gjennomsnittet.
Når det gjelder det andre tøvet du lirer av deg for ørtende+ gang så er vel det utdebattert fra min side.
Du,med dine "evner" må være forsiktig så du ikke ser spøkelser på høylys dag,det er et fenomen som har rammet flere "alternative" enn jeg gidder å telle.....
Hilsen synskepeggy.

ANNONYM

28.02.2014 kl.15:18

jeg håper det er i orden for deg at jeg er annonym? dette innlegget fra synske peggy handlet ikke om deg fredlig. det er mange bloggere på blogg.no.

du er ikke sann fredlig når du nekter på og ha skrevet kommentarer på bloggen til synske peggy. synske peggy har avslørt deg mange ganger når du har skrevet en annonym kommentar like etter du har skrevet den første.

det som bekymrer meg er at du fredlig påstår og inneha evner. ingen med evner viser en slik oppførsel slik du gjør. et menneske med evner viser empati, selvinnsikt, humor og hjertevarme. disse fire egenskapene mener jeg er viktige egenskaper når noen har evner. ikke løgner og fantasier som du kommer med.

fredlig

28.02.2014 kl.15:41

Marie: Dette er vel strengt tatt ikke deg dette var snakk om, men Toril Og SP.

Og selvfølgelig så er det feige annonyme, som ypper seg. Eller de med navn over her, som er tøff i tryne som annonym, som vi har sett så mange ganger før hehehe. Ja klanen er samlet igjen, kan jeg se, så koselig for dere. :P

Ønsker gjengen god helg. Ikke ta den helt ut da. hehe

Livet mitt som klarsynt.

28.02.2014 kl.15:45

Frøkenfrida: Hei,hei :)
Jeg vet at mange flere har fått med seg det du skriver her,og jeg er stolt over meg selv og mine bloggvenner som,uansett hva som måtte komme,bevarer roen og respekten for andre og aldri svarer med samme mynt.
Mine bloggvenner og jeg oppdaget fort at ikke alt var som det skulle være med noen av komikerne,humoristene og mobberne,men da en av dem fikk seg til å harselere og direkte latterliggjøre en av mine bloggvenner etter at en nær familiemedlem på tragisk vis var død da skjønte vi at det var mye som ikke var som det skulle.Absolutt ingen får seg til å gjøre noe i nærheten av det vi opplevde den gangen,med mindre det er noe alvorlig galt med vedkommende og/eller vedkommende er forblindet av hat. Verken bloggeren som forfattet eller tilhengerne som bifalt er "helt gode" i min bok. Og da ser jeg bort i fra ødelagte familieforhold osv. Som direkte følge av bloggerens hat mot synskepeggy og mobbing,trakassering og "humoristiske" ekle væremåte på blogg.
Vel,det er enkelt å ikke havne nede på det lavmålet som disse bloggerne fremdeles befinner seg på.
Jeg er forskrekket over at de gidder,men det bekrefter det faktum at bare hatet er sterkt nok så er viljen der også.Og for ikke å snakke om tålmodigheten og det er det mest uhyggelige midt oppi alt som har skjedd.
Takk så mye :) Hilsen synskepeggy

Livet mitt som klarsynt.

28.02.2014 kl.15:49

fredlig:
Maria ???? Nå fabler du igjen - ja,jeg tror du vil ha godt av å ta helg nå og tenke over hva du vet og ikke vet.....
Hilsen synskepeggy

Mari

28.02.2014 kl.16:04

Til Fredlig!

Hva? Jeg har like rett til å komme med MINE innspill, meninger og synspunkter i saken som det du har. Jeg har ALDRI skrevet et eneste sted at det gjaldt meg. Hvor tar du det i fra? Bestemmer du hvem som skal kommentere på denne bloggene? Nei, det gjør du ikke. Når jeg ser med EGNE øyne at DU lyver om bloggere og hennes bloggvenner for noe DU selv er SKYLD i, ja da har jeg like mye rett til å si min mening i likhet med deg.

Så du mener altså at de som er anonyme feiginger som du kaller dem ikke skal støtte Synskepeggy, men på din blogg kan anonyme feiginger få lov til å skrive kommentarer fylt med trusler rettet mot andre bloggere?

Du kommer aldri til å få min respekt noen gang. Til det har du gått langt over streken.

Mari

28.02.2014 kl.16:07

Det var meg Fredlig kalte Marie.

Livet mitt som klarsynt.

28.02.2014 kl.16:59

Mari: Hei igjen :)
Ok,Mari,da tok den som "sitter på sannheten" feil igjen,ja,ja,sånn kan det gå,fredlig tatt med skjegget i postkassa - igjen.... Hehe :)
God helg,Mari :) Hilsen synskepeggy.

Charlotte Tunes

28.02.2014 kl.17:09

Når en person skriver en stygg kommentar bak identiteten anonym, ler jeg bare høyt for meg selv, rister litt på hodet og synes synd i vedkommende :-)

Og har man valgt å dele ting offentlig, må man dessverre nettopp forventet akkurat en slik situasjon. Man kan ikke ta til seg alt sier, da må man jo bare fint slutte med hele bloggen :-)

Livet mitt som klarsynt.

28.02.2014 kl.17:15

Charlotte Tunes: Hei,hei :)
Det er jeg helt enig med,og samtidig med at man legger ut et innlegg er det en stor fordel å legge vekk egoet og personfiksering.
Det er fullt mulig å skrive personlige innlegg og kommentarer på generelt grunnlag,men når andre oppfatter generelle,objektive meninger og kommentarer som personangrep så er det ikke mye man kan gjøre med det,selv om man behersker " kunsten" å se sak fra person selv.
Hilsen synskepeggy.

Linea

28.02.2014 kl.20:31

Dessverre mange som ikke takler tilbakemeldinger som er kun 100% positive, når man er online må man regne med å møte på noen råtne epler her og der. Men slike personer takler heller ikke en vanlig, saklig diskusjon, så det er nok her de burde blitt trent - hvordan diskutere riktig.

Kan man ikke diskutere skikkelig, ta feedback og holde seg saklig, så bør man ikke heller trigge til en diskusjon heller. Ihvertfall i mine øyne.

eljos

01.03.2014 kl.15:47

Nei nå synest jeg at det ble mye "tullprat" her. Jeg kan ikke forstå at dere orker å bruke energi på slikt som dette i det hele tatt. Hva andre mener og tenker og synest bør da være fullstendig uten interesse egentlig. Innleggene vil treffe noen, som er enige, og noen som er uenige. Det er vel ikke noe mer å snakke om? Mobbing? Jeg skjønner ikke det heller. Det er vel ikke noe å bry seg om?

Livet mitt som klarsynt.

09.03.2014 kl.12:55

Linea: Hei,hei :)
Problemet er alltid og uten unntak at generelle,objektive og saklige tilbakemeldinger blir tatt personlig.Det er derfor jeg alltid hevder at folk må komme over seg selv FØR de evt.begynner å blogge eller uttaler seg på andre måter offentlig.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.03.2014 kl.12:58

eljos: Hei ,hei :)
Mye tullprat ja,jeg er helt enig i det,men sånn går det når folk er høyere enn huset - på sitt eget EGO.
Hilsen synskepeggy.

Mumsemamma Vilde

15.03.2014 kl.00:37

Jeg tror jeg er enig, jeg, Peggy! Skal man legge seg selv ut i det personlige rom må man også tåle at det personlige rom kommer med tilbakemelding ;-)

Mumsemamma Vilde

15.03.2014 kl.01:00

Mente det offentlige rom, selvsagt :-P

Livet mitt som klarsynt.

15.03.2014 kl.01:46

Mumsemamma Vilde:
Ja,da ga kommentaren din mer mening :)
Uansett hva man skriver eller sier så er det noen som tar det personlig,man må bare bære over med dem som aldri har lært seg kunsten å se sak fra person.
Jeg debatterer gjerne hva som helst,men jeg nekter å bli personlig.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits