Ulv i fåreklær - er det deg ????

 

 

 

Er du deg selv nærmest,

er du av dem som hjelper deg og dine først - før alle andre,

er du den som liker å utøve makt - om det så bare er over katten,

er du den som er "bestevenn",men bare så lenge det tjener deg,

er du den som gjerne stiller opp,som aldri forventer noe igjen ?

Er svaret nei,da lyver du !!

Hilsen synskepeggy.

 

 

10 kommentarer

Benedikte Ringberg

09.03.2014 kl.16:39

Jeg har laget ett innlegg på bloggen om hvordan man kan havne på topplisten. Ta gjerne en titt :)

Livet mitt som klarsynt.

09.03.2014 kl.17:11

Benedikte Ringberg:
At du gidder !!!!
Tre spamkommentarer under tre forskjellige innlegg bare i denne bloggen,har du ikke noe mer fornuftig å ta deg til,kanskje et innlegg eller en kommentar med mening i,om du vet hva det er da.....
Hilsen synskepeggy.

Toril

09.03.2014 kl.17:59

Kjempefint innlegg, og ord til ettertanke dette. Hvis jeg skal tro det familie, slekt og venner sier så er jeg meg selv. Makt liker jeg ikke å ha, hverken ovenfor andre mennesker eller kattene mine. Til vennene mine vil jeg være en venn som gir 100% av meg selv, og jeg er der hvis de trenger meg. Hvis noen av vennene mine sliter, stiller jeg 100% opp for dem 24/7. Jeg forventer aldri noe tilbake, for jeg elsker mye mer å gi av meg selv. Det gir meg en indre glede.

Ønsker deg en kjempefin søndagskveld :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

09.03.2014 kl.18:23

Toril: Hei igjen,Toril :)
Det gjør jeg også,jeg stiller opp der det trengs,men samtidig er jeg ærlig nok til å innrømme at når alt er sagt og gjort så er jeg meg selv nærmest jeg også :)
Ha en kjempefin kveld du også,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Frida

09.03.2014 kl.22:09

Hei...eee jeg vet ikke om jeg kan spørre deg direkte her om ting. Jeg har lest bloggen og den virker veldig bra :) jeg er en ung jente som er usikker på hva jeg skal gjøre i kjærligheten..og jeg lurte på om du hadde noen råd til meg? :)

Livet mitt som klarsynt.

09.03.2014 kl.22:56

Frida: Hei,hei :)
Tålmodighet er svaret og rådet her :)
- Og det er noe som heter at man må gi slipp på det gamle for at det nye skal få plass til å komme inn :)
Hilsen synskepeggy.

sisselfish

10.03.2014 kl.12:44

God dag Peggy ;)

Jeg vil da selv tro at jeg stiller opp uten å forvente noe tilbake. I dagens samfunn så har det blitt mer og mer egoistiske tendenser. Først meg selv så meg selv... etc etc... Jeg blir så forbanna når folk skal fremstå som noe de ikke er. Som sagt så er det på andre man kanskje kjenner seg selv best? Det er vel derfor også mange føler seg kanskje litt alene, de tørr ikke få venner som suger all energi fra en. Plutselig så har man 1000 forventninger av din så kallet beste venn.... Dette er et dypt tema som kanskje ikke alle er klar over. Setter man seg ned og reflekterer over disse linjene så kan man da gå inn i sitt eget ego og kanskje finne litt mer ut av seg selv :) Ønsker deg en fin dag fra stormfulle nord ;) klemz

Livet mitt som klarsynt.

10.03.2014 kl.13:37

sisselfish: Hei igjen,sisselfish :)
Det var meningen at folk skulle reflektere litt,være litt ærlig og gå i seg selv da jeg skreiv dette.Men,av en eller annen grunn er det å gå i seg selv litt og å være dønn ærlige med seg selv ofte det siste man gjør.Grunnen kan jo være,som jeg noen ganger mistenker,at folk rett og slett ikke liker det de finner i seg selv.
Jeg har observert ulike adferdsmønstre i flere år og jeg må si at skremmende mange faller inn under de som må svare nei,selv om de blånekter på det selv.Jeg avslører folk med å være mye mer opptatt av hva de gjør enn hva de sier.
Jeg er et prinsippmenneske,det vil si at jeg først og fremst kjemper mine saker ut fra mine prinsipper og sak,og ikke person.At mange nyter godt av saker jeg har påtatt meg å kjempe og som har falt heldig ut,overskygger ikke det faktum at jeg i utgangspunktet har gjort det for meg selv fordi at jeg rett og slett ikke finner meg i all type behandling,urettferdighet og direkte saksbehandlingsfeil som uten unntak rammer hardt der det ikke skal ramme.
Gang etter gang ser jeg feighet,dolking i rygg og stor iver etter å beskytte egne interesser ( ofte til fordel for fellesskapet).
Ha en flott dag du også,sisselfish - her fra solfylte Bergen :) Hilsen synskepeggy.

Linda

10.03.2014 kl.13:45

Er vel meg selv nærmest,ja. Og forventer nok litt goodwill i retur..det må jeg innrømme. Men å utøve makt det mener jeg at jeg ikke gjør og er heller ingens "bestevenn". To av fire :-) når det er sagt, så forventer jeg ikke noe annet av andre heller, forlanger ikke at andre skal være så empatiske og forståelsesfulle som det har blitt etterlyst i en del blogger den siste tiden. Jeg tror at alle har sine ting å stri med, raushet og forståelse må gå begge veier :-) ha en flott dag

Enilorac Nesenra

11.03.2014 kl.11:15

Jeg prøver ihvertfall å være en venn/kjæreste/datter/kollega som tenker på andre uten baktanker og hjelpe de som trenger det bare fordi jeg har lyst! -Men noe forventer jeg jo så klart igjen, at de som jeg hjelper og viser støtte støtter meg tilbake når jeg trenger det. Og det er vel naturlig eller? ^^ Uansett var det et utrolig fint bilde !! Elsker ulver :)

Rosabonde.blogg.no

15.03.2014 kl.03:26

Jeg prøver så godt jeg kan å hjelpe de som trenger meg, og havner da ofte litt sånn i bakleksa med mine egne ting. Døgnet har for få timer sånn sett!

Vi er født med et ego, og samme hva man gjør, vil nok litt av det alltid være igjen, man skal jo ikke viske seg selv helt ut heller da! ;-) Men å være der for andre er viktig! (det gir en god følelse å være til nytte også!)

Å yte makt, så tror jeg ikke det er hva som kjennetegner meg best. Men i noen situasjoner så må man jo sette grenser, sånn er det bare! Om det er å utøve makt, det kommer an på den som ser!

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits