Mange falske alternative på blogg ?

De sitter på hver sine blogger og rakker ned på hverandre.
De påstår seg å ha åndelige/alternative evner selv,
og samtidig påstår de hardnakket at andre ikke har det.
Det er jo reine barnehagen man har havnet i,
den ene er ikke noe bedre enn den andre og jeg tror ingen av dem
har et snev av åndelige/alternative evner.
En ting er nemlig hva man sier,en helt annen ting er hva man GJØR,
på blogg i form av drittkasting frem og tilbake.
Drittkasting i form av hvem som er flinkest,hvem som er best og hvem som ikke noen av delene i det hele tatt.
Noen påberoper seg å ha evner fordi "rare" ting viser seg på bilder,i så fall er man jo temmelig frekk som våger påstå
at andre er svindlere,fake osv.
Det skal tross alt ganske mye mer til enn noen tvilsomme bilder og motiver til
før man kan påberope seg evner.Alle som tar bilder opplever det samme fra tid til annen,hele Norges befolkning kan påberope seg evner
om det var så "enkelt.
Noen påberoper seg evner,hevder at de har hatt dem hele livet,samtidig bedriver man tiden med å notorisk rakke ned
på alle som ikke er like "perfekte"som man mener man selv er.
Noen påberoper seg evner,men samtidig er de så selvsentrerte at de tar absolutt alt personlig,
så personlig at de er klar til å fly i strupen på hvem som helst,som når som helst ytrer en objektiv,generell mening.
Og så har man dem som har hatt blogg før,men som den gang (for lenge siden) tok systematisk avstand fra alt som kunne minne om åndelig og evner,
og som den gang da...hadde en gedigen vervekampanje på gang for å verve medlemmer til en form for pyramidespill.
Jeg husker at jeg kommenterte det den gangen,og fikk til svar at,neida,det var ikke noe sånt.
Jeg lot meg ikke lure den gangen og heller ikke denne gangen,jeg kjenner igjen ting når jeg ser dem.Nå har den samme bloggeren oppstått med nytt nicnavn
og påstår at man plutselig har oppdaget at man har alternative evner og mot et lite honorar så hjelper man så gjerne
hvem det måtte være,for,som bloggeren selv hevder,så har man lønn som man såvidt overlever på og noe skal man jo leve av.
Vel,bloggeren var ikke så alternativ allikevel,viste det seg,vedkommende lot seg lure av to falske bloggere og begge to var lett
å gjennomskue.
Folk som påstår seg å være alternative gror opp som paddehatter overalt,sunn fornuft sier at de fleste av dem tror selv at de er alternative,det betyr ikke at de er det.
En god regel å følge er vel at man ikke oppsøker de som kaller seg alternative med diverse evner som tar seg betalt for sine tjenester.
Så lenge folk er villige til å betale for denne typen tjenester vil millionsvindelen fortsette.Begynner man å stille krav til den kommersielle alternative
millionsvindelen - før man betalte ut en krone - så tror jeg at mye (nesten alle) slike tjenester om ikke lenge ville vært historie.Og da hadde de ekte,de som virkelig har evner begynt å vise seg.
Healere - hva nøyaktig healer de,folk blir ikke friske,men har blitt forledet til å tro på det....Jeg betaler når som helst for massasje,aldri en healer,det er omtrent det samme,bortsett fra at under massasje så vet man hva man får - og betaler for.
Oppfordringen må være at man setter seg inn i hva alternative evner er for noe,betingelser,forutsetninger og hvordan det fungerer å ha evnene og
ikke minst,hva man kan forvente av de som virkelig har dem,for de som har dem,vet godt hva som forventes av dem og fra dem,de som ikke har dem,men tror at de har dem,har ikke peiling.
Folk må få kalle seg hva de vil,alternative,helt greit,men så lenge de alternative både sier,gjør og skriver på en måte som IKKE er forenlig med det å ha evner,
så får de verken tillit eller troverdighet fra meg.
De som sier en ting for så å gjøre noe annet er ikke annet enn noen ego- befengte idioter i min bok,iallefall ikke forenlig med å ha åndelige/alternative evner.
Det verste er at selv om de blir avslørt,er de frekke nok til å fortsette.....
Mange av dem vil ikke miste den skyhøye inntekten sin og begynne å tjene penger på ærlig måte....

Hilsen synskepeggy.

22 kommentarer

Du sier mye fornuftig her synskepeggy :)) Ja la oss ikke lure til å betale disse som påstår at de har evner , det kan jo være ett skritt i riktig retning forhåpentligvis :) Ha en fin kveld og natt når den kommer :))

Jeg beundrer deg og dine evner og måten du bruker dem på er god , slik den burde være , du går foran som ett fantastisk bra eksempel på hvordan man bør håndtere evnene sine :) Stå på videre synskepeggy ! :))

Livet mitt som klarsynt.

20.03.2014 kl.21:35

cathrinehenriksen: Hei,hei :)
Takk så mye for det :)
Et godt utgangspunkt er å vite hvordan evnene ikke skal brukes - misbrukes om man tar seg betalt.
Jeg er i utgangspunktet svært skeptisk til alle som påstår seg å ha evner og tar seg betalt for å "bruke" dem.
For meg er penger,profitt,egen vinning og kommersialisme helt uhørt og direkte umoralsk i en åndelig sammenheng.Det er så langt fra åndelig og det åndelig er som det kan få blitt.
Ha en fin kveld :) Hilsen synskepeggy.
Enig med deg :))

Toril

20.03.2014 kl.22:13

Huff ja. Det virker som om det er lett å gjemme seg bak tastaturet for å si at man har evner.

Jeg har lagt merke til dette fenomenet med drittkasting at noen som påstår at de har evner sitter og rakker ned på andre personer som har evner, påstår at de er løgnere og bedragere. Hvordan kan disse menneskene sitte offentlig på nettet å si at et annet menneske lyver om evnene sine når man ikke kjenner hverandre, eller har truffet hverandre? Jeg får i hvert fall ikke respekt for "evnene" til de som rakker ned på andre på den måten, for det er ikke slik en person med evner oppfører seg.

Har selv to venninner som har evner, og begge viser omsorg og nestekjærlighet for medmennesker rundt seg, de er ydmyke ovenfor hverandre og andre mennesker, de har evne til å lytte, de setter ikke seg selv høyere enn andre, de aksepterer andres meninger og ikke minst de snakker aldri nedlatende om andre menneskers evner. Begge to sier det samme som deg at man kan ikke påberope seg å ha evner bare ved å ta bilder. De sier at bilder kan fort redigeres, og det er viktig å ha i bakhodet. Begge venninnene mine sier det er kjempeviktig å være ydmyke når man har evner. De mener å være ydmyk i forhold til seg selv og ikke minst mennesker rundt seg. Hun ene venninnen min er også healer, og hun tar seg aldri betalt for sine tjenester. Det blir feil for henne. Hun er medelm av Det Norske Healerforbund, og hun sier det er uetisk av henne hvis hun begynner å snakke nedsettende om andre healere. I tillegg sier hun klart at hun kan ikke love at healing gjør noen frisk. Det har hun ikke lov til å love.

Det er viktig å være klar over at det finnes mennesker på nett som sier de har evner, og som slett ikke har det. Kjempeviktig tema du tar opp.

Det virker som om det går sport i å ha evner på blogg.

Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

21.03.2014 kl.10:41

Toril: Hei igjen,Toril :)
Da jeg begynte å blogge for fire år siden var det tre blogger her på blogg.no som kunne gå under kategorien alternativ.en av dem fikk vi avslørt som fake og "eventyr" rimelig raskt...En av dem var svært sjelden aktiv og den tredje hadde jeg en god tone med veldig lenge,før vedkommende blei borte en stund for så å komme tilbake (på samme bloggen) men med et helt nytt konsept og innhold som ikke er av mine store interesser.
Nå er det så mange liksom-alternative blogger at jeg har kommet ut av tellingen,felles for så og si alle de nye-frelste alternative er at samtlige før eller seinere avslører seg selv på måten de fremstiller seg selv.Til å begynne med kan disse bloggene virke både gode og troverdige,men det går ikke lang tid før man begynner å ane at "noe ikke stemmer"....
Sånne får rett og slett bare spille seg selv over og ut,og det gjør de,men ofte trengs det et våkent øye og litt evner til å se det....
Dokumentasjon på at man har evner bør vel være "bevis" for at man utretter ting og hvordan man forholder seg til det alternative og andre mennesker (dyr og liv) generelt,med respekt og omtanke.
De fleste som påberoper seg alternative evner har det ikke,men jeg skjønner at man tror det selv,i dag er diverse alternative kurs mye mer tilgjengelig for alle enn det var for bare femårs siden,på mange (alle) sånne kurs blir deltakerne,uten unntak, "hjernevasket" til å tro at de innehar evner som de i utgangspunktet aldri har hatt.Enegien kombinert med forventningene til slike kurs avstedkommer det jeg kaller for massesuggesjon og tankekontroll.
Ha en flott fredag og god helg,Toril :) Klem fra synskepeggy.

groshverdag

21.03.2014 kl.11:18

Jeg er så glad at ikke jeg har sånne evner:-)) Bra skrevet:-)

Chris Hæ!

21.03.2014 kl.11:18

Hei :) Jeg syns det er veldig interessant dette med klarsynte mennesker - er dette noe man faktisk er født med eller kan man lære dette eller deler av dette? Jeg er blitt interessert av dette med energier fra den åndelige verden, dette fordi jeg har opplevd dette selv.

Christian Martinsen

Livet mitt som klarsynt.

21.03.2014 kl.11:43

groshverdag: Hei igjen :)
Si ikke det :) Det er fordeler og bakdeler med alt og alt man er eller ikke er.
For meg er det en så stor del av den jeg oppfatter meg selv som den jeg er at det blir umulig å tenke meg livet uten denne "ballasten".
Men,det jeg kan si med absolutt sikkerhet er at ettersom årene har gått og jeg har lært meg å bruke mine evner på godt og vondt har det vært større glede med det enn det motsatte,det tok bare en stund av livet før man kom dit.......
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.03.2014 kl.12:00

Chris Hæ!: Hei,hei :)
Jeg har skrevet mye om det du spør om her i bloggen tidligere,så du kan jo lese noen av mine tidligere innlegg:)
Alle har,i løpet av livet,klarsynte øyeblikk,synske øyeblikk eller vet at de blir fulgt av energier ett stykke på veien,jeg kaller alt dette for åpenbaringer og man opplever dem i en bestemt tidsfase,det kan være i dyp sorg eller stor glede,meningen med disse åpenbaringene og tidspunktet man får dem på er "nøye tilrettelagt",det er fordi at,veldig ofte,er man mer mottakelig for det åndelige i slike tilstander,uten unntak er slike opplevelser ment for å utvide perspektiv,gi mening i situasjoner det ofte ikke mulig å finne perspektiv,forståelse og mening på egenhånd.
Dette forekommer ofte og mange som opplever det snakker om det i ettertid,du har helt sikkert hørt om nær-døden-opplevelser.
Felles for slike opplevelser er at de er forbigående og man er ikke klarsynt,synsk osv.selv om man i ettertid føler at livet har forandret seg og at man ser ting klarere enn før,det var bare det som var meningen med opplevelsen og ikke noe annet.
Jeg har ingen tro på at man kan "lære" å få alternative evner,man har et liv som skal leves,oppgaver som skal gjøres,betingelser å oppfylle lenge før man får bruke evnene (aktivt).Det er en prosess som begynner i tidlig alder og som varer livet ut.
Du kan fks.lese innlegget mitt "Trappen i min bestemors hus" det ligger i arkivet fra januar 2014 :)
Hilsen synskepeggy.

Hellaaa

21.03.2014 kl.13:23

er det sant at du er synsk og isoffal så har jeg noen private spm til deg, om det er mulig og nå deg på noe annet enn her.

Livet mitt som klarsynt.

21.03.2014 kl.13:50

Hellaaa:
Jeg "ser"ikke på meg selv som "synsk" - og jeg har heller aldri sagt at jeg er det:)
- Og,ja,du treffer meg bare her og jeg tar ingen "oppdrag" via denne bloggen :)
Hilsen synskepeggy.

ufo

21.03.2014 kl.14:28

Denne bloggeren du snakker om burde skjerpe seg. Hun sier hun har evner, men samtidig så bruker hun tid på å skrive dritt om andre. Hadde hun virkelig vært synsk hadde hun ikke gjort det. Da hadde hun heller latt være å skrive negativt om andre.

Ser også at det har kommet mange andre nye alternative blogger her i det siste. Håper virkelig at de som er falske blir avslørt og skjenner jeg dem rett kommer dem til å avsløre seg selv etter en stund. Får bare håpe at dem ikke klarer å lure for mange før dem blir avslørt.

Hyggelig å se at du er tilbake. Jeg har vært ganske opptatt så det begynner å bli en stund siden sist jeg har vært her. Kommer nok til å fortsette å være en ganske travel periode for meg en stund til fremover også.

Ønsker deg en fin helg:)

Hellaaa

21.03.2014 kl.15:58

Okei daså ;)

truderu.blogg.no

21.03.2014 kl.17:41

Tror ikke på noen synske eller åndelige uansett jeg:) men for min del må di bare holde på her så mye di vil det bryr ikke meg.

Livet mitt som klarsynt.

21.03.2014 kl.18:45

truderu.blogg.no:
Den er grei !
Men,jeg må spørre deg om hvorfor du gidder å legger igjen en sånn kommentar her.Det er ikke hvorvidt man tro eller ikke tror (på det alternative) som diskuteres her,kanskje du tror det. - om du ikke har lest innlegg og kommentare før du uttaler deg :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.03.2014 kl.18:46

Hellaaa:
:)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.03.2014 kl.11:03

ufo: Hei,hei ufo :)
I like måte,ufo,det er hyggelig å se deg tilbake også :)
Det er flere alternative blogger det er vel verdt å ta en nærmere titt på,mange av dem sier en ting,men så gjør de noe annet,og det er alltid det som avslører dem.En av dem har kjørt seg fast i en tåpelig diskusjon som går på religion,vedkommende burde debattere ut i fra at det er de som utøver/tolker religion det er noe "feil" med og ikke religionene i seg selv,en som har evner skjønner det veldig godt og diskuterer ut i fra det og kan ikke finne på å "anklage" noen religioner.Det er helt selvsagt !
Ut av det blå dukket det opp en "alternativ" blogger,det må vel sies å være skrekk-eksempelet på alternativ virksomhet og jeg har enda ikke sett noen som påstår seg å være alternativ som har toppet denne.Vedkommende "alternative" oppfordret bloggere og andre til å ta kontakt på Mail,en av mine,på den tiden,bloggvenner,tok kontakt i forbindelse med at et nært familiemedlem var gått bort,svaret fra den "alternative" kom umiddelbart :Sett inn kr 2700; på min private konto og jeg tar kontakt så snart pengene er registrert innbetalt....du kan vel tenke deg reaksjonen til både min bloggvenn og meg,det er bare ett ord for det,sjokk !
Min bloggvenn bestemte seg for ikke å benytte seg av den rådyre tjenesten og det håper jeg virkelig at alle andre gjør også.
Folk oppsøker "alternative"( som aldri burde fått lov til å kalle seg det i utgangspunktet) i dyp sorg og fortvilelse,betalingen den "alternative" får seg til å ta er ikke annet enn blodpenger i min bok !
Det var en kategori "alternative " jeg ikke tok med i innlegget,men som man ser flere av på blogg i det siste,det er kverulantene som kverulerer og kverulerer i forsøk på å "overtale" de som er alternative og virkelig har evner til å tro at de ikke har evner i det hele tatt.
Ha en flott lørdag,ufo - og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Lene S.

22.03.2014 kl.14:34

Kvinner er kvinner verst og særlig de som påberoper seg å være synske på blogg, de virkelige synske utøver sine evner andre steder, av erfaring :-\ Har ikke funnet noen synske menn som krangler på blogg, ha ha.

Livet mitt som klarsynt.

22.03.2014 kl.14:42

Lene S.: Hei,hei :)
Mener du da at "de virkelig synske" utøver sine evner på alternativmesser,teletorg osv. - og for ikke å glemme kommersielle "åndeshow" som trekker stappfulle (håpefulle) hus.
Ingen av dem som utøver på nevnte måte er troverdige i mine øyne,mitt inntrykk er at det eneste de er interessert i å hjelpe er sin egen lommebok :)
Jeg er enig i at det er flere som påberoper seg evner ( også her på blogg) som ikke har det,enn som virkelig har det.
Hilsen synskepeggy.

Lene S.

22.03.2014 kl.16:12

Nei, nei, nei, jeg mener de som bruker sine synske evner for seg selv og for andre som trenger dem, uten annen betaling enn et takk. Det er alternativ messe i Oslo i helgen, jeg bare lo når jeg så annonsen. Snåsamannen og Marcello Haugen f.eks, begge de to har hjulpet hhv min mormor og mor :-)

Livet mitt som klarsynt.

22.03.2014 kl.16:27

Lene S.: Hei igjen :)
Nå er det slik at de ytterst få som virkelig har evnene ikke kan "bruke evnene for seg selv",man skal ikke ha noen personlige fordeler av å kunne bruke evnene (til å hjelpe andre) man skal heller ikke ha noen økonomiske fordeler eller egen vinning som kan knyttes til evnene,og en ekte klarsynt,eller alternativ generelt VET dette veldig godt og praktiserer sin "livsoppgave" ut i fra det og ingenting annet.
Når det er sagt,må jeg si at min intuisjon og mitt indre kompass avslører veldig raskt noen eller noe som prøver å utfordre meg,farer med løgn eller rett og slett er dum nok til å påstå evner (de ofte ikke har) men tror selv at de har.
- Og,du vil aldri finne meg på en alternativmesse,på et teletorg eller noe som helst annet kommersielt alternativt.
Hilsen synskepeggy

Lene S.

22.03.2014 kl.16:40

Da er vi enige da jo :-D Intuisjon har jeg lært som ektefelle, mor og kollega, men kompasset skulle jeg nok hatt når jeg leser blogger :-\ Jeg tror rett og slett på hva folk skriver innimellom, men heldigvis får de ikke skadet meg her jeg sitter :-) Leter etter blogger med interessante innlegg, som din, men jeg kommer visst til kort - vi er nok i to verdener, du den klarsynte og jeg i den mer tåkete :-) Takk for at du har svart på kommentarene mine uansett :-)

Livet mitt som klarsynt.

22.03.2014 kl.17:30

Lene S.:
Bare hyggelig,det og hyggelig at du liker bloggen også :)
Tåken letter nok før du aner det :)
Ha en flott lørdag :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits