Hvor mange "likes" må jeg ha......

.....hvor mange "kyss og klem søta"
....hvor mange smilefjes
MÅ jeg ha på følgende setning :
"Spiste nydelig torsk til middag i dag,"
for min egen selvsikkerhets skyld,følelse av å være innkludert og
visshet om at jeg fremdeles befinner meg på topp EN popularitetslisten....
Ikke nok !!
Kanskje jeg får prøve meg med en annen vri :
"Sitter å venter på bussen i striregnet"....Den satt som den skulle,likes fra alle på vennelista og litt til..,
smilefjes og sympati hagler inn fra kjent og ukjente.Selvtillitten er plutselig på plass der den skal være,
nå som jeg beviselig er helt i toppsjiktet på popularitetslista.
Lurer på hvordan jeg kan toppe dette neste gang jeg poster noe svært viktig..
Det får kanskje bli noe som inneholder ordene sex, vårkåt og diverse horisontale stillinger,sånt selger helt garantert-
på Facebook.

Hilsen synskepeggy.

15 kommentarer

renate naomi

23.03.2014 kl.13:16

Heisann, fine deg! :-)

Jeg har laget en video på bloggen, og lurte på om du ville skrive hva du syntes om den? :-)

Gjerne legg meg til som venn også :D

alternativhelseforskning

23.03.2014 kl.14:09

Hei, Kanskje du burde skifte navn til Sinte-peggy :-) du virker så sint og sur hele tiden. Det du skriver er ikke relevant til din synskhet så kanskje du burde ha to blogger.. en for synskhet og en for sinthet. ;-)

Livet mitt som klarsynt.

23.03.2014 kl.14:16

alternativhelseforskning:
Sint ???
Hvis du mener og for alvor tror at jeg er sint er det vel på tide at du seriøst går litt i deg selv og revurderer din egen oppfatning av hva sint egentlig er.
Hilsen synskepeggy.

Sukkermamma

23.03.2014 kl.17:25

Ha en fin dag. Smil til verden og den smiler til deg :0

Line Victoria Hopen

23.03.2014 kl.17:33

Skjønner ikke hva de mener med sur jeg, nei!

Ha en fin dag videre da :-)

thavak89

23.03.2014 kl.17:42

Jeg opplever at folk er litt for opptatt av statuser for tiden. Det er viktigere å legge ut bilder eller poste statuser som fenger mange, istedenfor å nyte de øyeblikkene vi har i livet. Nestegang kan du kanskje sitte og glane litt rundt og få med deg hva som skjer rundt deg på det busstoppet? ;)

Livet mitt som klarsynt.

23.03.2014 kl.18:05

Line Victoria Hopen: Hei,hei :)
Når noen legger igjen en kommentar som overhode ikke nevner innlegg eller innhold med et eneste ord,så er det i en hensikt.
Å påstå at noen er sint tyder for det første på rein uvitenhet,for det andre så er det en simpel psykisk metode å bruke overfor noen som man vil kverulere med (når den som blir anklaget prøver å forsvare seg) for det tredje er det en effektiv metode å bruke for å vri en,i utgangspunktet grei debatt,over på,personangrep, og sist men ikke minst så er det uhørt frekt.
Når noen ikke vet forskjell på å være sint og å si sin mening,så vet de ikke så mye annet heller.
Ha en fin dag videre du også:) Hilsen synskepeggy.

Marthe

23.03.2014 kl.18:10

Hei, hadde blitt glad om du kunne tatt en titt innom bloggen min:-)

Livet mitt som klarsynt.

23.03.2014 kl.18:14

thavak89: Hei,hei :)
Jeg er helt enig med deg,folk må se opp fra skjermen og ta et blikk på den virkelige verden.
Trenden er at folk definerer seg som populær/ikke populær og andre egenskaper ut i fra reaksjoner de mottar på nett (Facebook)
Jeg har mine store tvil/bekymringer og tanker om hele Facebook-konseptet,men genialt om hensikten er å samle millioner av mennesker over hele verden,og vite "alt" om dem,på et så lite område som Facebook er.
Noen kan,med lette grep,finne på å misbruke det,noen sitter tross alt med all den informasjonen alle villig gir fra seg....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.03.2014 kl.18:15

Sukkermamma:
Sant det :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.03.2014 kl.18:16

Marthe:
Beklager,jeg besøker ikke SPAMMERE,eller,som man kaller dem nå,bloggsnyltere !
Hilsen synskepeggy.

thavak89

23.03.2014 kl.18:39

Er så enig, så enig :)

Line Victoria Hopen

23.03.2014 kl.18:57

"Det er bedre å bli elsket, enn å bli laiket!"

Livet mitt som klarsynt.

23.03.2014 kl.19:05

Line Victoria Hopen:
Det er sant:) - men,hvordan kan man vite at man er elsket om man ikke blir laiket,i denne nye "vidunderlige" teknologiske verden er det ikke lett å vite.....
Fremtiden ser ikke lys ut for naturlige,normale og virkelige relasjoner - om ikke holdninger og databruk tar en annen vending :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

23.03.2014 kl.19:19

Heldigvis og takk og lov får jeg vel si at jeg ikke bryr meg et fnugg om hvor mange "likes" jeg får på facebook og instragram.

De som streber etter å få flest mulig "likes" på sosiale media burde heller sette mer pris på at familie, slekt og venner setter pris på den personen man er i det virkelige liv. I går kveld var vi på besøk til et vennepar av oss, og de har en datter på 13 år. Vi snakket om dette med "likes" på sosiale media. Hun var klar i sin sak at det som gjaldt for henne var at familien hennes, slekten hennes og vennene hennes likte henne som person, og ikke bak en facebookprofil. Hvis folk ikke likte det hun la ut på facebook, så brydde hun seg ikke noe om det. Hun nektet å være med på det presset om å ha flest mulig "likes".

Ønsker deg en kjempefin søndagskveld :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

23.03.2014 kl.19:47

Toril: Hei igjen,Toril :)
Jeg sier meg enig med deg igjen takk og lov for at likes og smilefjes ikke betyr noe for meg heller,jeg har ikke engang en Facebook-konto.Jeg har aldri hatt en god følelse på den trenden eller andre sosiale medier der man utleverer litt i overkant mye om seg selv,sitt privatliv og ikke minst,at man ofte utleverer andre enn seg selv også.Det er ikke bra i det hele tatt.
Mitt inntrykk er at ungdommer generelt ikke er helt til å stole på når det kommer til nettbruk,Facebook,hva og hvor mye det faktisk betyr og påvirker dem.Ungdommer generelt skjønner at å leve livet sitt på nett ikke er som det skal være og mitt inntrykk er at de ofte skammer seg over bruk og overforbruk og derfor ofte velger å pynte litt på sannheten enn å innrømme at de kanskje kan være en av dem som overforbruker og lar det styre dem mer enn det som er bra for dem.
Min datter har,det jeg vil kalle,et avslappet forhold til nettbruk generelt,allikevel oppstår det en sjelden gang episoder som kunne vært unngått om det ikke hadde vært for nett-kommunikasjon som til tider kan bli og har blitt ganske så stygg begge veier.
Som foreldre må man være våken,følge opp og veilede så godt man kan.
Ha en kjempefin søndagskveld,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits