Kjære medblogger- du har mistet min tillit !

Du har mistet all min tillit og vel så det,du påstår deg å være en voksen,fornuftig dame med evner,
men,dessverre så beviser du selv det stikk motsatte gang etter gang.

Du påstår at du lar alle kommentarer slippe gjennom spamfilteret ditt og at de får stå,du påstår at du ikke sletter noen ting.
Feil igjen,og det er ikke første gangen.
Du mottar,eller hva vet jeg,skriver selv kanskje,kommentarer som delvis truer andre mennesker og medbloggere på livet,henger ut og trakasserer og du lar dem komme til orde i kommentarfeltet ditt,andre kommentarer med saklig informasjon om hvorfor og hvordan slipper du ikke igjennom,men istedet produserer innlegg som er direkte myntet på den/de som prøver å snakke litt fornuft til deg.
Det er greit nå,jeg tar deg fra nå av for det jeg vet du er.....
Jeg skal innrømme at fristelsen for å bryte vår avtale blei for stor i dag,da du skriver et innlegg med beskrivelser over hvordan skade andre,dyr eller mennesker om de ikke gjør og oppfører seg akkurat som du sier og mener at de skal.
Kommentaren min var saklig,opplysende og korrekt i forhold til innholdet i innlegget,men jeg forstår godt at du ikke vil poste den,den vil avsløre deg for det du faktisk er en gang for alle.
Du får herved min personlige tillatelse til å poste kommentaren jeg skreiv til deg tidligere i dag,jeg vil nemlig la deg få sjansen først,til å vise deg modig nok til å gjøre det rette - før jeg,ordrett,som den blei skrevet til deg, poster kommentaren selv.
Skal vi si,om sånn ca en time fra nå,har det dukket opp en "mystisk" kommentar i en viss annen blogg og selvsagt fra en "anonym"

Hilsen synskepeggy.

,

18 kommentarer

thavak89

24.03.2014 kl.11:27

Jeg vet ikke hva dette handler om, men det virker på meg som en trussel og at dette kanskje er noe dere bør ta på tomannshånd istedenfor å poste innlegg på bloggen...

Jeg har ikke til hensikt å kritisere, men blir bare litt bekymret når slike ting blir så offentlig. Også blir jeg jo veldig nysgjerrig på hvem denne personen er og hva denne personen gjør som er så grusomt ;)

Thea

24.03.2014 kl.11:32

"Fredlig" og "Synske peggy" er visst ikke bestevenner.:)

Synskepeggy

24.03.2014 kl.11:39

Thavak89 :

Du skjønner vel at det er umulig å debattere med en blogger som stenger all fornuft,"avsløring" og øvrige meninger ute fra kommentarfeltet sitt.

For min del,er det ikke en så stor konflikt,heller snakk om et prinsipp for meg å være ærlig og redelig.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.03.2014 kl.11:44

Thea:
Venner er vel å dra det litt langt,vedkommende er ikke en jeg velger å ha personlig relasjon til og derfor er det vel heller saken og ikke personen som bør debatteres.
Prinsippet om å gjøre som man sier og si som man gjør,står for det og er ærlig.Det er ikke personlig fra min side,bare ett prinsipp :)
Hilsen synskepeggy.

Lene S.

24.03.2014 kl.11:55

Taushet er gull og rammer den det gjelder hardere enn med ord :-) For en verden!

monstersnupp

24.03.2014 kl.12:33

-jeg leste om hundesparking og ble mildt sagt forundret over at en som beskriver seg selv som den mest tålmodige og milde sjel alikevel kan få seg til å true med vold over filleting?

Skjønner godt at du tar det opp jeg,-som en prinsippsak :)

Toril

24.03.2014 kl.13:02

Oj! Hva tenker bloggeren med når hun skriver slike innlegg? Jeg er sjokkert, men ikke noe overrasker meg lengre når det gjelder denne bloggeren.

Leste ett blogginnlegg hvor en blogger skrev at neste gang en hundeeier ikke samlet sammen hundene sine, kom bloggeren til å spenne dem. Jeg kjente at det kokte i meg da jeg leste innlegget, men fant fort ut at det er ikke vits i å kommentere hos den bloggeren, for denne bloggeren slipper aldri igjennom kommentarer hvor leserne er uenige, eller sier i fra hva de mener. Da mobber leserne.

En person med evner ville aldri finne på å skrive eller si sånt! En person med evner har faktisk respekt for alt som er levende (mennesker og dyr). De ville aldri foreslå å "spenne" til noe levende! Jeg har mistet all tiltro til evnene til denne bloggeren for lenge siden!

Greit nok at man er irritert på hundeiere som ikke plukker opp avføringen når de er ute og går tur, men å ta på vei fordi hundeiere ikke samler sammen hundene sine, og i tillegg true med at neste gang utøver man vold, er å gå langt over streken! Heldigvis så er det lesere der som reagerer kraftig på bloggerens uttalelser om å "spenne" til. Det skulle egentlig også bare mangle!

Man kjenner igjen mønsteret. Ikke godkjenne kommentarer som går i mot bloggerens egne meninger, hyle høyt at man blir mobbet, sjikanert og truet, for så å løpe til en annen bloggen å skrive ut sin frustrasjon der. I tillegg kommer det garantert oppgulp med at jeg ryggsleiker deg :) Jeg kunne ikke bry meg mindre om hva oppgulpet kommer til å bli!

Jeg skjønner godt at du velger å ta dette på din egen blogg, for når du vet at kommentaren din ikke blir godkjent en gang, er det som å snakke til døve ører.

Ønsker deg en kjempefin mandag videre :)

Klem fra Toril

monstersnupp

24.03.2014 kl.13:18

applaus til toril !!

Livet mitt som klarsynt.

24.03.2014 kl.13:23

Lene S.: Hei,hei :)
Jeg er enig med deg,til en grad for man er i sin fulle rett og også plikt å ytre sin mening når påstandene og uttalelser forøvrig går over stokk og stein,trusler om vold,usannheter og fri fantasi er vel i kategorien over ting man må få uttale seg om.
Noen ganger er taushet gull,det er jeg enig i,men noen ganger er taushet samtykke og det er jeg ikke alltid enig i.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.03.2014 kl.13:32

monstersnupp: Hei igjen,monstersnupp :)
Ja,reint prinsipielt forbeholder jeg meg retten til å uttale meg i denne type ting.
Den omtalte bloggeren sier en ting,men gjør noe annet og har gjort det så mye og mange ganger at vedkommende ikke lenger er troverdig i mine øyne.
Det er i grunnen trist,jeg liker å ha tillit til folk generelt.
Ha en flott dag :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.03.2014 kl.13:34

monstersnupp:
Helt enig,jeg slutter meg til den applausen :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.03.2014 kl.13:51

Toril: Hei igjen,Toril :)
Min kommentar til bloggeren tok for seg akkurat det du nevner i kommentaren din,dette med å ha evner og å oppføre eg,forholde seg og snakke deretter.Jeg påpekte at en person som virkelig har evner ville aldri finne på å true eller utføre skade eller andre traumer på verken folk,dyr eller annet liv.
Jeg påpekte også at slik oppførsel bringer skam og misforståelser over de få som virkelig har evnene og den måten evnene skal brukes på.
Jeg hadde håpet at vedkommende ville poste kommentaren min da den belyser viktige ting i debatten på bakgrunn av at bloggeren selv påberoper seg å ha evner,men det innser jeg nå ikke kommer til å skje,vedkommende vil i så fall stå igjen som avslørt.
Jeg ser nå at innlegget der det trues om å sparke to små hunder,avliving om man ikke gjør som bloggeren vil,er kraftig nedtonet og pyntet på etter at jeg leste det første gang tidligere i dag.
Ha en flott dag i dag du også,Toril :) Klem fra synskepeggy.

ufo

24.03.2014 kl.16:51

Har ikke sett innlegget den bloggeren har skrevet enda, men det aner meg hva det kan være. Skjønner at du blir lei av den bloggerens oppførsel. Hun har ikke akkurat vært grei mot deg før heller.

Synes det er skremmende at en så godt voksen dame kan oppføre seg slik mot andre. Virker nesten som om hun bare er ute for å provosere.Ser at i din komentar til Toril står det noe om at hun truer med å drepe andres dyr. Jeg blir kvalm innvendig av tanken på at en godt voksen dame kan sitte å skrive slik.Men hun vil nokk sparke seg selv i foten etter ett slik innlegg,

Får håpe hun ikke vil prøve å ødelegge bloggen din igjen. Men hvis hun gjør det vil hun nokk bli avslørt som løgn igjen.

Ønsker deg en fin dag:)

Malinl0ve.blogg.no

24.03.2014 kl.18:52

Pen blogg

Levepositivt

25.03.2014 kl.00:03

Man sparker ikke dyr.. Å true med det finnes ingenting fredlig over.. Hadde dama sparket min hund så hadde jeg pinamæ (sensur) å endatil framstille seg som en snill person så skyte seg selv i foten viser bare hvordan det egentlig er fatt med det mennesket ..

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2014 kl.08:40

Levepositivt: Hei,hei :)
Å true med at man skal sparke små hunder,evt.avlivning om de blir enda mer plagsomt i veien,tyder på at vedkommende som truer muligens ikke er helt i vater.Mistanken om det forsterker seg etter at innlegget jeg reagerte på er redigert og moderert flere ganger.Det var den første versjonen jeg reagerte på og forsøkte å kommentere,men,som vedkommende selv skriver i dag,så er man sin egen moderator - og da finner jeg det mer enn rart at man ikke modererer vekk oppfordringer om å ta selvmord,trakassering osv.særlig når det er rettet mot andre enn bloggeren selv.
Ja,nå vet vi det,alle sammen,hvordan det egentlig er fatt med det mennesket,man kan fastslå at vedkommendes egen beskrivelse av seg selv ikke stemmer overens med hvordan vedkommende viser seg å være.
Vedkommende gjør,som de andre som påberoper seg diverse evner,talenter og personlige egenskaper,de avslører seg selv på måten de framstår på.Det er alltid bare snakk om tid...
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2014 kl.15:39

ufo: Hei igjen,ufo :)
Det høres ut for at du skjønner hvem jeg har i tankene - og,ja,hva skal man si,det har kommet mye rart,tvilsomt og forsøk på provosering fra den kanten.
Men,man har i tankene at ikke alt er som det skal være og tar forbehold om det når man har kontakt med sånne.Det gir jo sånne en urettferdig fordel,men,for meg,som automatisk inntar en profesjonell holdning til alle typer avvik på grunn av min jobb-bakgrunn,er det greit.
Innlegget jeg refererer til er forandret og redigert så mange ganger at man knapt kjenner igjen hva man egentlig reagerte på.Redigering og bortforklaringer er vel bloggerens forsøk på å ro seg i land denne gangen også...
Ha en flott dag,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Anonym

27.03.2014 kl.18:44

du fikk rett igjen synskpeggy. hun har lagt igjen kommentar på en annen viss blogg.

Livet mitt som klarsynt.

27.03.2014 kl.20:24

Anonym:
Det er ingen bombe for oss "som har fulgt med i mange år"
Etter mange tullete innlegg (minst to slettet like etter posting) blir det for fristende å prøve andre måter å,få oppmerksomhet på....
Det er alt for lett å legge igjen kommentar i "en viss annen blogg" - alle vi andre møter kommentarsperre etter en viss tid og må vente til bloggeier godkjenner...hm...Man kan nesten få inntrykk av at "en viss annen blogger" sitter med kontroll på godkjenn-knappen selv....
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits