Gikk på en smell :(((

 

 

Sånn kan det gå !
For gutter som tror de er tøffere enn toget

og gatas skrekk.

Var visst ikke så tøff som jeg trodde allikevel,

sa dyrlegen......

Hilsen synskepeggy.

 

7 kommentarer

Toril

24.03.2014 kl.20:32

Stakkars pusegutten da <3 Lønner seg ikke å være gatas skrekk, for det kan gå galt. Kattene blir jo så fornærmet når de får denne tvangstrøyen av en skjerm rundt halsen. Det skjønner jeg egentlig kjempegodt.

God bedring til pusegutten, og gi ham en stor pusekos fra meg <3 :)

Ønsker deg en kjempefin mandagskveld :)

Klem fra Toril

Lisa Marie

24.03.2014 kl.22:13

Awww, stakkar :(

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2014 kl.08:54

Lisa Marie: Hei,hei :)
Det var stakkar i går,i dag går det bedre :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2014 kl.09:10

Toril: Hei igjen,Toril :)
Katten min,Baldor kom hjem i går morges etter en uke på rek,den var svært medtatt og blodig,den var mørbanket og skamslått.jeg trodde først at den hadde vært i et brutalt møte med bil.
Jeg ringte selvsagt til dyrlegen med en gang de åpnet og fikk heldigvis en akutt-time tidlig på dag.
Det var umulig for meg å undersøke såret selv på grunn av tett pels,skitt og flokker,men da dyrlegen hadde barbert området såg vi hvor ille det var.Han har fått et stort kjøttsår på venstre lår pluss en del mindre sår så og si over hele kroppen.dyrlegen mente at skadene ikke kunne komme seg fra angrep fra annen katt,det måtte være et annet dyr som hadde gjort det.Det såg ut som om det var tatt et bitt og katter biter ikke kjøttstykker av hverandre.Det var uansett noen stygge sår og skader og dyrlegen mente at det beste var å barbere hele katten og behandle alle sårene og siden katten allerede låg i narkose var det greit å få ham kastrert i samme slengen da det er fort gjort og innebærer svært sjelden risiko for katten.
Så vi fikk full behandling i går,sårene blei stelt,kastrering og diverse sprøyter mot infeksjoner,smertestillende og til slutt den forferdelige kragen,som i dag er den verste plagen for katten.
Nå har jeg en pasient i huset i ti dager da skal vi til etterkontroll og da håper jeg den blir friskmeldt.
Så,til tross for at det såg svært stygt og alvorlig ut med en gang så ordnet alt seg til det beste for katten,heldigvis.
Man kan forresten se det verste såret på bildet,på venstre lår (rumpeball).
Ha en flott dag :) Klem fra synskepeggy.

plonki

25.03.2014 kl.20:08

huffda... takkar niten

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2014 kl.20:33

plonki: Hei igjen :)
Ja,i går morges var det en medtatt og takkar niten katt som sto på døren og ville inn:)
I dag,derimot,etter pleie etter alle kunstens regler hos dyrlegen i går har han kviknet til og blir mer og mer seg selv minutt for minutt.
Akkurat nå er han mer en plage enn en glede,han har kastet kragen av seg utallige ganger (jeg har gitt opp å sette den på igjen) - står på døren og skriker og vil ut,blir sendt på badet og der skraper han som besatt på dørkarmen helt til vi åpner og går rastløs rundt i huset og skriker hele tiden.Og sånn skal vi ha det i ti dager,til han er friskmeldt.Hjelp altså,vet ikke om jeg har tålmodighet til dette her,men jeg må,for kattene skyld.
Dyrlegen kastrerte han i går - sa hun iallefall og tok seg betalt for inngrepet også,i dag er jeg slett ikke sikker på om operasjonen var så vellykket....For skal ikke katten bli roligere etter inngrepet,det har jeg hørt :)
Hilsen synskepeggy.

Eva's Window

26.03.2014 kl.12:56

Åhh....Det er jammen godt pus har 9 liv, for det er en brutal verden der ute. Jeg har også en pus som virkelig tøffet seg i sin pure ungdom, og måtte gå med skjerm en lang stund. Ikke noe kjekt det nei. Skulle gjerne kastrert pus, men har ikke råd til det enda...så derfor kommer den hjem med skrubb og sår hele tiden. Men, ved første anledning jeg får råd til det, skal den under kniven :P Blir nok et bedre liv da ja.

Masse god bedring til din pus ♥

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.15:33

Eva's Window: Hei,hei:)
Ja,de har det ikke godt hannkattene på rek,de får seg den ene smellen etter den andre og de blir ikke så gamle heller.
Katten min,Baldor fikk heldigvis behandling med en gang,denne gangen er det tvilsomt at det er annen katt som har påført han skade,det er mer sannsynlig at det er fks.mink.
Han er på bedringens vei nå,såret gror fint og de andre kattene mine lar den være i fred sånn at han får hvilt seg.
Det er ikke dyrt å kastrerte katt,uansett er det vel verdt å gjøre det for kattene skyld :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits