Feigt å ha kommentarsperre (på blogg) ?

Det er feigt å ha kommentarsperre på blogg og det er endel feige folk der ute !
Ikke bare kan man tilpasse tilbakemeldinger så de passer inn i bloggerens egne forestillinger,påstander og meninger,mer eller mindre ut i fra dagform,men kommentarsperre har også en lei tendens til å utestenge synspunkter,fakta,synsing og meninger som kunne gjort en debatt svært så mangfoldig og interessant.
Kommentarsperre-bloggene er stort sett enspora,sneversynt,jadajadajada-folk og i utgangspunktet slett ikke interessert i andre meninger enn sine egne,mer eller mindre diffuse og/eller fravær av meninger om noe som helst.
Flere av kommentarsperre-bloggene benytter enhver mulighet til,å nevne diverse bokprosjekt de har på gang,når man leser bloggene,hva de er opptatt av,hvordan de ordlegger seg og,ikke minst hvordan det blir svart på de (enige) tilbakemeldingene som kommer gjennom kommentarsperren,så må min konklusjon,uten unntak bli helt klar,det blir ikke jeg som kjøper boka når og om den noen gang blir utgitt.
Opphev kommentarsperren folkens,bli litt tøffe og ta den utfordringen det er i å la alle slippe til orde !
Det står stor respekt av å overvinne feigheten,ta det vonde med det gode,legge egoet på hylla og generelt ta blogglivet for det det er og gjøre det med et stort smil.......
Hilsen synskepeggy.

49 kommentarer

Rebecca

25.03.2014 kl.11:11

Jag skulle inte vilja påstå att det är fegt. Med tanke på vilken jargong det ibland är ute på internet, med näthat osv så tycker jag det är fullt förståeligt att man (som jag) väljer att först godkänna kommentarerna. Det som däremot är fegt är att kommentera som anonym och ta sig rätten att skriva precis vad man vill till en person som väljer att dela med sig av sitt liv via en blogg :)

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2014 kl.11:44

Rebecca:
Det er vel der mye avden store feilen ligger i akkurat det du never her,folk deler villig vekk sitt eget private liv uten først å ha lært seg det mest grunnleggende først,nemlig kunsten å dele og formidle på et generelt grunnlag.det handler om evnen til å være objektiv,den er vanskelig når det deles/fortelles på privat eller personlig grunnlag.Men,det er fullt mulig å gjøre det,det kreves bare litt øvelse og fokus :)
Jeg fikk engang en kommentar (av mange lignende) den ligger fremdeles i bloggen her et sted,etter masse vrøvel og vås som ikke hadde noe med innlegget mitt å gjøre forøvrig,avsluttes det med "håper du hopper i havet og drukner deg selv".Jeg såg komikk i kommentaren,som jeg gjør i alle sånne,og gikk og lo for meg selv hele resten av dagen....
Det er ikke alltid hvordan man har det,vet du,som er viktig,det er hvordan man tar det :)
Hilsen synskepeggy.

Jannike

25.03.2014 kl.11:57

Jeg er enig! Velger man å skrive så alle kan lese, så syns jeg man må tåle tilbakemeldinger også! :) Ha en fin dag!

groshverdag

25.03.2014 kl.12:02

Visst folk ikke kan godta og få noen negative kommentarer og stå for det de skriver og mener,bør gå i tenkeboksen.Og sile ut bare det de vil skal stå i kommentarfeltet syns jeg blir litt feigt.Men noen tåler det og andre ikke. Sånt er det bare.Men helt klart noe og tenke på.Derfor tar jeg det med et smil:-)

Mariann Sæther Tokle

25.03.2014 kl.12:07

Jeg har kommentarsperre og kommer til å fortsatt ha det, og kjenner meg ellers ikke igjen i noe av det du beskriver meg som.

Jeg mener at folk må få gjøre akkurat som de ønsker på sin blogg.

Jeg har publisert alle unntatt de som ikke ønsker å bli publisert og de som har spammet meg med konkurranser og reklame

Ida

25.03.2014 kl.12:19

Heihei! Jeg har klart å miste førerkortet mitt et sted, og jeg aner ikke hvor det er.. Kunne du ha hjulpet meg?

Vannmaling

25.03.2014 kl.12:29

Tror det er mange som velger å ha kommentarsperre nettop fordi det er så mange frekke folk der ute. Enkelte folk har jo ingen sperre i hodet sitt på hva de skriver i kommentarfeltet til folk, noe som resulterer i et oppkast av slemme og ekle kommentarer. Om man velger å ha kommentarsperre så fjerner man det problemet i hvertfall! Jeg kunne aldri ha tenkt meg å logge inn på bloggen til en haug med drit hver dag..

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2014 kl.14:44

Vannmaling: Hei,hei :)
Jeg tror at vanlige,rimelig oppegående folk tar drittkommentarer for det de er og det er jo dem som legger igjen drittkommentarer som henger seg selv ut og gir et inntrykk av seg selv,ikke bloggeren som lar kommentaren stå.
Kommentarsperre har jo også en tendens til å stenge ute andre oppfatninger,meninger og synspunkter,ikke nødvendigvis fordi at de er usaklige,men nettopp fordi at de oppfordrer til (saklig) debatt og som det viser seg at bloggeren ikke er interessert i.
Kommentarsperre-bloggere generelt produserer en hel haug med meninger osv.men vil svært sjelden diskutere dem.
Det er feigt !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2014 kl.14:49

Mariann Sæther Tokle: Hei,hei :)
Kommentarsperre-bloggene blir jo ganske så kjedelige etterhvert,og ganske så forutsigbare....
Man savner spontanitet,impulsivitet,meninger og synspunkter som kan snu en debatt i en annen(like interessant) retning og ikke minst aha-opplevelser.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2014 kl.14:51

Jannike: Hei,hei :)
Det er jeg enig i - og ikke alle kommentarer som snur en debatt,gir et annet perspektiv og syn på saken- er slemme og heller ikke ment sånn.
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2014 kl.15:03

groshverdag: Hei,hei :)
Negativt er relativt,de negative kommentarene har jo noe på hjertet de også :)
Kommentarsperre ser jeg på som utløp for et (stort) kontrollbehov og,som alle vet,så begrenser kontrollbehov ikke bare den som ønsker å kontrollere,men også dem som man ønsker å kontrollere...
Har man valgt å blogge får man ta det vonde med det gode,slutte å være så alvorlig og slutte å ta alt så personlig at man helt mister fornuft og gangsyn av det.
Spiller det noen rolle egentlig om en blogger som,av en eller annen grunn ikke liker meg,oppfordrer meg til å hoppe i havet.Svaret må bli nei,ikke i det hele tatt,men komisk er det...
Den eneste begrensningen jeg har er når andre enn bloggeren selv (meg) blir truet på livet,har fått et par sånne og de er slettet - av respekt for dem/den som har blitt omtalt.
Ta det med et smil,ja,det er jo reine komedien alt sammen....
Vi er drittviktige og dødsalvorlige alle sammen,bak hvert vårt tastatur....
Hilsen synskepeggy.

Lene S.

25.03.2014 kl.15:35

Å ha blogg var vel ikke ment i utgangspunktet å være et forum hvor drittkasting skulle være på agendaen, men det har det altså blitt blant noen. Hva gjorde bloggerne før, banka opp nabokjerringa og var ufine mot de fleste, he he. Unnskyld at jeg ler, men ingen bør bruke SÅ mye energi på å ergre seg over andre på div blogger, tida er for kort til det :-\ Takk for meg!

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2014 kl.15:43

Lene S.:
Alt var verre før..... Tro meg !
Det er godt at du ler,det gjør jeg også...
Bare hyggelig det,at du gadd og fant tid til å stikke innom her :)
Hilsen synskepeggy.

25.03.2014 kl.19:36

Men vi er nå ulike individer og hvis noen vil ha det forutsigbart og kjedelig, og ikke ønsker noe innspill på det de skriver, så er de jo i sin fulle rett til det. Vi har jo ulike intensjoner med det vi gjør og alle må få gjøre som de vil på egen blogg, men det er nå bare min mening:) Jeg gjør ihvertfall som jeg selv vil,hehe

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2014 kl.19:56

Anonym:
Selvsagt,men man går ofte glipp av mye bra også da,om man ikke villmark med det som er mindre bra :)
Det snakkes så mye om selvrealisering og selvutvikling for tiden,det er et tankekors for meg at de som er mest opptatt av det ikke skjønner at alle typer innspill og samspill fra andre på ulike nivåer ofte bidrar til et bedre resultat.
I en selvutviklings-prosess er er samspill med andre svært viktig,ellers vil jo utviklingen på et (tidlig) tidspunkt stoppe opp...
Jeg lærer og finner inspirasjon hos alle jeg kommer i kontakt med,helt uavhengig av hvilke intensjoner de har,gode eller mindre gode.
Man lærer alltid mer,også om seg selv,av forskjellene og ikke likhetene,om intensjonen virkelig er selvrealisering,opplysning,visdom og toleranse da.Noen ganger kan intensjonen og det man sier at man vil oppnå forsvinne helt i det man gjør og da blir motivet plutselig litt mindre troverdig,men det er bare min mening,da.
Hilsen synskepeggy.

plonki

25.03.2014 kl.20:04

er egentlig grunnleggende enig med deg, men har sjøl opplevd å få kommentarer av ymse kvalitet. Men der må finnes jo grenser. Pleier å godta alt, men direkte sjikanering eller uforskammet tull som er støtende for andre lesere har forblitt skjult. Ikkje alt som egner seg for offentlig skue.

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2014 kl.20:21

plonki: Hei,hei :)
Det er sant,men samtidig har jeg tillit til at mine lesere selv kan vurdere og gjøre seg opp en mening om det de leser og evt.ignorerer det verste,slik jeg gjør selv.
Jeg,og flere med meg,liker å snakke/skrive med og til folk,når det er umulig er det lett for at det avstedkommer at man snakker om dem istedenfor til dem.Flere av kommentarsperrebloggerne fremhever fremsnakking og gjør et stort nummer av hvor bra det er,men samtidig sperrer de kommentarfeltet sitt for ytringer av noe slag som kan tolkes dithen at man er uenig.
Evnen (kunsten) å,debattere på saklig og objektiv måte bråstopper visst etter å ha ytret (om man har noen) egne meninger.
Hilsen synskepeggy.

Hilde

26.03.2014 kl.01:11

Jeg valgte å gå over til å screene kommentarene etter å ha fått en del ekle kommentarer fra anonyme personer. Type "jeg elsker å spise dritt, kan jeg spise dritten din?" og andre enda mer kvalme greier. Jeg godkjenner alle seriøse kommentarer, og er ikke redd for diskusjon, men jeg ble lei av at bloggen ble spammet at ekle og seksuelle kommentarer. Så jeg ser ikke på meg selv som feig, på ingen måte. For meg ble det en nødvendighet for å holde bloggen seriøs :)

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.01:29

Hilde: Hei,hei :)
Den er ikke grei,jeg er enig i det,men samtidig tar kompensere dine den type kommentarer for hva de er,syke,og gir dem ikke oppmerksomhet i det hele tatt.
Det er forskjell på en drittkommentar og en direkte syk og vemmelig kommentar,allikevel mener jeg at kommentarsperre er en uting da de noen ganger stenger saklige og objektive kommentarer ute,rett og slett fordi at de blir oppfattet som frekke,uenige osv,men som slett ikke er ment sånn,det er lett for å ta ting alt for personlig,særlig når man skriver om seg selv og for seg selv.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.01:36

Livet mitt som klarsynt.:
Det blir masse skrivefeil her fra meg i dag ser jeg og jeg beklager det :)
Det er fordi at jeg skriver fra ipaden og den lager jo ord selv.Jeg går gjennom det jeg skriver før jeg poster noe,men noen ganger ser jeg ikke skrivefeil før etterpå.
Hilsen synskepeggy.

Klemmetin

26.03.2014 kl.08:12

Jeg har kommentarsperre på min blogg på alt som inkluderer banneord. Har ikke noe behov for drittslenging. Jeg skriver fordi jeg vil utrykke meg selv og ønsker gode diskusjoner ikke fordi jeg ønsker krangler, og stygge kommentarer. Det er min mening og min blogg jeg har ikke blogg for å bli rakket ned. Uansett hva jeg måtte mene.

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.08:24

Klemmetin:
Noen idioter vil man alltid møte på,også på blogg.
Skal man blogge så får man tåle det,mener jeg :)
Hilsen synskepeggy.

hilde

26.03.2014 kl.09:18

det får vel være opp til hver enkelt :) og kalle de sneversynt er vel litt og ta i ;)

26.03.2014 kl.09:18

Det er lettere å få lest kommentarer da om du får mage om du har mange lesere på bloggen. ;D

Cecilie Thomassen

26.03.2014 kl.09:27

Det eneste jeg synes er feigt er å kommentere som anonym, eller blogge og spy ut meningene sine som anonym :)

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.09:30

hilde:
Sneversynt i den forstand at bloggere som legger ut innlegg som avstedkommer reaksjoner både for og imot utelukkende velger å poste kommentarer som er enige og som ikke skaper annen debatt enn "sant det"
Utidige,usaklige kommenterer står for det de er og har man lesere som engasjerer seg overser de sånt tull og holder seg til saken.Det er iallefall min erfaring :)
Kommentarsperre er et utrykk for ønske om å ha kontroll,og det er greit nok,det er mange kontrollfriker der ute,men behov for kontroll er alltid svært begrensende i alle sammenhenger.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.09:37

Cecilie Thomassen: Hei,hei :)
Drittslenging,trakassering og trussel-kommentarer er vel alltid anonyme,men det skjer at en blogger starter med å kommentere under sitt eget nicnavn,for så å komme tilbake å skrive "anonyme"drittkommentarer,eller,som også ofte skjer,anonyme støttekommentarer til seg selv om motmeninger skulle bli for mye.Det opplever man både titt og ofte og det er feigt,det,men dumt fordi man avslører de "anonyme"på ip-nr og andre påfallende likhetstrekk.
Hilsen synskepeggy.

hilde

26.03.2014 kl.09:48

jeg har på slik at jeg godkjenner før jeg publiserer, av den enkle grunn at før jeg hadde det rakk jeg ikke og ¨se¨ting like enkelt og da føler jeg ikke jeg svarer og gir oppmerksomheten tilbake som jeg føler leserene fortjener, his meg er alle kommentarer velkomne, positive og negative, jeg tåler og svare på hva som helst og henger meg ikke noe oppi om folk har en dårlig dag eller hva andre skriver om :)jeg skriver heller ikke ¨halv-provoserende¨innlegg for og få masse kommentarer eller sidevisninger ;) så det jeg mener er bare at ALLE som har på sperre trenger ikke og være som du beskriver ;)

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.10:38

hilde: Hei,hei :)
Jeg tar opp dette på et generelt grunnlag og ikke noen spesielt,at noen tar det personlig er det alltid en mulighet for.
Når det er sagt så er det alltid noen som vil la seg provosere av det jeg,eller andre skriver,det er et kjent fenomen det også,og bør ikke være grunn for at man ikke kan skrive hva man mener - i frykt for at noen lar seg provosere,det blir for dumt og er ærlig talt ikke den som skriver sitt problem.
Forøvrig har jeg såpass mye erfaring på blogg (generelt) nå at jeg tror jeg med sikkerhet kan si at det ikke er dette innlegget som er årsak til antall lesere.......
Hilsen synskepeggy.

hilde

26.03.2014 kl.10:51

oi den siste biten var ikke personlig mot deg, men der ser man hvor lett det er og ta det innover seg ;)

At du ytrer dine meninger hadde jeg heller ingen problem med, jeg ytret mie tilbake bare :) ha en fin dag :)

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.11:02

hilde:
Det er kun en opplysning til deg,og ikke noe man tar innover seg.
Men,det er jo et tankekors at det nærmest beskyldes for å,skrive "halvprovoserende innlegg" for å øke lesertall osv,sånn argumentering får du helt sikkert bedre respons på hos "ferskere" bloggere enn meg.
Jeg svarer deg av rein høflighet,ikke fordi at jeg føler behov for å forsvare meg eller tar personlig noe av det du skriver.
Hilsen synskepeggy.

Toril

26.03.2014 kl.11:12

Jeg synes det er feigt å ha kommentarsperre på bloggen sin. Selv har jeg jo mitt eget bloggdomene knyttet til min private hjemmeside, og bloggdomenet er knyttet opp mot wordpress. Jeg gjør som dere som blogger på blogg.no, nemlig at jeg kan se ip-numre på de som kommenterer på bloggen min. I tillegg har jeg installert et program som siler ut spamkommentarer, og da mener jeg spamkommentarer av typen hvor de vil selge meg viagra, utenlandske som ønsker å få hjelp til opphold i Norge, og spamkommentarer som ønsker at jeg skal klikke på en link hvor det viser seg at linken like så godt kan være et virusangrep. Spamkommentarer som kommer inn går rett i spamboksen, og jeg slipper da å få dem ut på bloggen min. Genialt!

Jeg har satt opp ip-sperre på en anonym. Vedkommende skrev en anonym trusselkommentar rettet mot Synskpeggy og meg med beskjed om å "fjerne oss fra denne verden". Etter dette har jeg vært skånet for ubehagelige anonyme kommentarer av den typen den anonyme greide å lire ut av seg.

Personlig ønsker jeg ikke å bruke kommentarkontroll. Hvis jeg har en debatt på bloggen må jeg regne med å få inn kommentarer hvor de som leser bloggen min ikke alltid er enige med meg, og det skal de heller ikke være. Det har hendt at jeg har fått inn stygge og krenkende kommentarer, men da har jeg ip-blokkert det ip-nummeret hvor kommentaren ble skrevet fra. Da må den som har skrevet kommentaren virkelig gått langt over streken, og gjerne flere enn en gang!

Jeg har lagt merke til at mange yngre bloggere har kommentarkontroll på bloggene sine. Det tror jeg kommer av at foreldrene ønsker å ha kontroll med hva ungene foretar seg på nettet.

Flere av mine venner sine unger blogger, og foreldrene til disse ungene ønsker kontroll med hvilke kommentarer som kommer inn på bloggene deres, og de har sagt at så lenge de er under 18 år skal de ha kommentargodkjenning på bloggene sine nettopp for å følge med på hva som foregår. Noen av vennene mine som har unger som blogger har også valgt det motsatte, men de har en klar avtale om at de ønsker å sjekke kommentarene som kommer inn, nettopp for å unngå at ungene deres skal oppleve ubehageligheter på bloggene sine.

Det jeg reagerer på er når bloggere har kommentargodkjenning på bloggene sine ved å ikke godkjenne kommentarer som viser at leserne er uenige med bloggeren. Her opplever man ofte at saklige og begrunnede kommentarer ikke godkjennes, men derimot grove anonyme trusler hvor anonyme ber utenforstående bloggere "fjerne seg fra denne verden" godkjennes! Da er det noe som er riv ruskende galt i mine øyne.

Så har du gruppen bloggere som har kommentargodkjenning på bloggene sine, som kun godkjenner kommentarer fra lesere som er enige med bloggeren. Etterpå roper og skriker de høylydt om at de blir mobbet, sjikanert og terrorisert på blogg.

Jeg tenker bare med forferdelse på hvilke fæle kommentarer du har mottatt på din blogg gjennom de siste årene. Det har vært kommentarer hvor lesere har truet både deg og dine blogglesere på det groveste! Jeg husker da det stormet som verst, så satte du opp ip-blokkering på noen få lesere som gjorde det kjempeubehagelig for deg. Hva skjedde? Jo de åpnet selv ip-blokkeringen! Det avslørte ganske så mye!

Jeg mener at i mange tilfeller er det å ha kommentarkontroll på bloggen sin er feigt! Særlig med tanke på at noen bloggere velger å legge ut anonyme trusselkommentarer rettet mot utenforstående, og ikke saklige og velbegrunnede kommentarer.

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Klem fra Toril

hilde

26.03.2014 kl.11:17

som sagt var det ikke ment mot deg, men for all del :)

Jeg tar ikke dette som noen diskusjon for jeg tar ikke en sak utav ingenting og diskuterer med en anonym, så for meg er ikke dette som du tar det desverre.

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.11:23

hilde:
Ja da - fikk du siste ordet......
Hilsen synskepeggy.

hilde

26.03.2014 kl.11:30

hvorfor vrir du om det til at jeg skal krangle? som jeg sa var jeg ikke interessert i det, jeg ønsket deg en fin dag, jeg mente ikke det tidligere som du tok det, og beklager at du tok det slik.. jeg er absolutt ingen kranglete person så jeg skjønner ikke hvor det sporet av. om du hadde lest min blogg så hadde du sikkert sett mere hvordan jeg er som person, jeg ønsker ikke og skape ufred i verden.

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.11:38

Toril: Hei igjen,Toril :)
Du oppsummerer nøyaktig det jeg mener :)
Det er ikke mange dager siden jeg leste et innlegg som jeg reagerte kraftig på og,for første gang etter at det blei inngått en gjensidig avtale om ikke å kommentere i hverandres blogger,måtte jeg bare si noen ord.Jeg til og med beklaget at jeg brøt avtalen i kommentaren minJeg nevnte ingenting om at vedkommende blogger avtalen blei inngått med,notorisk og ofte,har fortsatt å kommentere i min blogg.
Kommentaren blei ikke godkjent - ingen bombe det,fra den kanten,men når man først starter en debatt så bør man også sørge for at alle sider,syn og meninger får slippe til,å velge ut "de beste" er og blir feigt i mine øyne - og dødskjedelig etterhvert.
Du har rett i at noen ip-nr måtte stenges ute under noen av innleggene mine,det var snakk om tre bloggere som var så ufine at man blei helt sjokkert og flau på deres vegne,men,som det viste seg den gangen,så klarer de mest iherdige dritt/trussel-slengerne å omgå ip-sperringene ved fks.bruke mobil eller iPad å sende fra.
Jeg tror vi har blitt ganske så hardhuda etterhvert og det skal mye til før noe blir tatt personlig eller at kommentarsperre blir aktuelt fra vår side :)
Ha en kjempefin dag :) Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.11:41

hilde:
Hva ?....
Hilsen synskepeggy.

hilde

26.03.2014 kl.11:45

det jeg mente var at jeg tror ikke mitt synspunkt var så kraftig som du skulle ha det til :) vi har forskjellige meninger om noe, og da får man være enige om at man er uenige, den enes mening er ikke mer riktig enn den andre, man er bare forskjellig og har forskjellg måte og utrykke seg på. jeg mente aldri noe personlig mot deg, jeg svarte på innlegget ditt fordi jeg er en som har ¨sperre¨på kommentarene selv men kjente meg ikke igjen i resten av beskrivelsen :)

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.11:51

hilde:
Nå som det du mente er oppklart så skjønner jeg det :)
Hilsen synskepeggy.

26.03.2014 kl.14:27

Personlig mener jeg at så lenge noen (ikke rettet mot deg) skriver provoserende innlegg og bruker blogshout, må de tåle at folk kommenterer evt kritiserer om innlegget er grovt, (trusler er selvsagt ikke ok). Dessuten er man jo ikke anonym uansett så lenge bloggerne driver å sjekker og holder orden på IPadresser (egentlig litt skummelt, kan de bruke det til noe ulovlig). Bortsett fra det, bryr jeg meg ikke da jeg ikke føler at jeg selv har gjort/skrevet noe jeg ikke kan stå for noen gang. Dessuten er alle bloggere som ikke bruker fullt navn anonyme for meg, da jeg ikke kontrollerer ipadresser osv selv. Obs dette er ikke en kritikk mot deg, bare en utbrodering via emnet, så det er klart. Det er derimot noen EN blogger som virkelig irriterer og morer meg på blogg.no (også interessant med slike selvsentrerte personlligheter), men altså det er en annen sak. Du må ikke slutte.

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.15:22

Anonym: Hei,hei :)
Nå er det nå engang sånn her på blogg (som alle andre steder) at man ikke vet hva som provoserer hvem,noen ganger kan det virke som om det er bloggeren man er provosert over og ikke det bloggeren skriver.
Og,jeg er helt enig i at når man har skrevet et innlegg som har skapt reaksjoner så får man ta det som måtte komme i kjølvannet av det og da blir det helt feil å sile kommentarer i egen favør.Det er jo det samme som å skrive en mening,men er ikke villig til å stå for den.Forklaringsproblemer er en ærlig sak,og i noen tilfeller der bloggeren har tatt seg vann over hodet,er det til en grad forståelig også.
Det er mest snille blogger som driver plankekjøring og bare poster "trygge" tekster og temaer som er de verste kommentarsperre-bloggerne,det er også de som har en lei tendens til å ta ting alt for personlig alt for ofte,og,som man ofte får inntrykk av,er de med størst behov for kontroll.
Når kommentarer er direkte vemmelige,onde eller personfikserte hos bloggere som ikke blogger anonymt,er sjansen stor for at det er noen de kjenner som står bak,det blir liksom helt feil om en totalt fremmed skulle gå til sånne graverende skritt,da alle,uansett hvor syke de er,har en grense når det gjelder helt fremmede.Jeg har (beviselig) fått rett i en slik mistanke flere ganger.
Hilsen synskepeggy.

26.03.2014 kl.15:59

Hei, ja du har selvsagt rett, det er mange slags mennesker. Men jeg mener at dersom man vil blogge for å få ut personlige opplevelser og gørr, kan man jo fint gjøre det på en anonym måte, eller kun for de lesere man har kunngjort bloggen sin for selv. Ønsker man mange lesere og skriver provoserende innlegg og overskrifter på bloggshout, må man jo regne med kommentarer.

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.16:21

Anonym:
Personlig så mener jeg generelt at strengt private og personlige ting ikke har noe på blogg (nett) å gjøre,reint profesjonelt må man kunne fastslå at å dele privat gørr ikke fører noe godt med seg (i lengden),sympati,som man uansett vil få,er ikke alltid den beste reaksjon.
Personlig har jeg stor sans for bloggere som informerer om diverse lidelser,psykiske eller fysiske,men allikevel skriver innlegg om helt andre ting enn sine lidelser,ofte samfunnsrelaterte gode meninger osv,det viser at de kan være opptatt av andre/annet enn seg selv og det står det stor respekt av.
Blogger som inneholder beskrivelser av fks.selvskading,nedrakking av autoriteter,selvmordstanker osv.holder jeg meg unna,da all form for sympati-oppmerksomhet tas som aksept for å fortsette sin destruktive adferd.Andre bloggere prøver å være snille og støttende,de vet ikke at nettopp det kan gjøre ting verre og ikke bedre.
Nå kom jeg visst litt vekk fra saken,eller kanskje ikke...sånt skjer,beklager det :)
Hilsen synskepeggy.

Vilde

26.03.2014 kl.20:12

Enig :) Det gir også andre lesere et helt galt syn når de leser kommentarene under og alle tilsynelatende er enige med forfatteren. Liker bloggen din, det eneste som er litt slitsomt er at du ikke skriver "mellomrom" etter du har skrevet komma eller punktum, hehe... Tenker på det hver gang jeg leser, men det er kanskje bare meg. Flyten blir liksom litt borte. Men nå er jeg veldig nøye på sånt :)

Likte innlegget ditt rettet mot en annen blogger som nærmest oppfordret til dyremishandling også.

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2014 kl.22:37

Vilde: Hei,hei :)
Takk så mye for skryt :)
Jeg innrømmer at det muligens finnes noen skrivefeil her og der,men generelt er det jo viktigere at man forstår det bloggeren vil formidle,enn noen små feil innimellom :)
Til mitt forsvar kan jeg jo skylde på at jeg skriver fra iPad for tiden og det er ikke bare bare alltid,den skriver ord og tegn helt automatisk og noen ganger ser jeg det ikke før etter at jeg har postet.
Men,jeg tar ikke det så tungt selv :)
Hilsen synskepeggy.

Vilde

27.03.2014 kl.21:16

Det skjønner jeg veldig godt! :)

Roger

04.04.2014 kl.20:29

Jeg syns en skal få lov å være anonym, jeg ble jo uthengt på blogg.no og jeg syns på ingen måte det var greit. J Du finner navnet mitt fra ansatt som heter " Toril" hvor hun har postet en privat samtale via facebook og uthengt meg med navn, år jeg er født osv. Hun hevdet jeg hadde plaget ansatte via blogg.no. Den gangen ble jeg drapstruet og de dukket opp på min adresse og skulle banke meg opp, datoen var 30 april 2007. Det er bare å søke på Roger Toril, så finner man innlegget, da vedkommende jobbet i Nettby. Dette via google. Det er ganske alvorlig når en ansatt publiserer navn og uthenger en person. Selv om innlegget er gammelt beviser det at også ansatte mobber. Denne homofile gutten som uthengte meg på blogg.no fikk vite hvem jeg var, han forsøkte å uthenge meg med en diverse publiserte innlegg at jeg var det eller det...Det at man får dritt kommentarer fra ukjente personer må en vel tåle, men en ting er løgner og direkte ærekrenkelser. Grove påstander som ikke er sanne. Jeg er bifil og har mannlig kjæreste. Blogg.no burde ha voksen aldersgrense. Maks 20 år. Men dessverre er det mange unge på den alderen som mobber, slenger dritt. Til Voksne via tjenesten... Jeg er ingen tilhenger av blogg.no og har sluttet å føre blogg her inne. Grunnen var enkel HAT meldinger. jeg kommenterer gjerne men henger ikke ut folk. Jo jeg skrev blogg navnet på han som hengte meg ut men dette var ikke privatnavnet hans. Det er forskjell mellom privat navn og et kallenavn som ikke er virkelig. Han andre krenket kjæresten min. Jeg ble uthengt av en homofil gutt som skrev så utrolig mye dritt om meg som bifil. Jeg har ennå tatt vare på Ip adressen Just in case. Greit man skal ikke snakke uendelig om slike ting, men jeg fnyser litt av ansatte her inne. De er selv med på å begå lovbrudd, taushetsplikt. Man skal tåle kritikk men ikke ryktespredning og grov mobbing...Det rare er at blogging er mest for ungdom...tror det er få voksne som skriver blogg... derfor kutta jeg det ut. For mye mobbing og for mye hat...ble lei av det. Man kan ikke få venner på slike kanaler som blogg.no eller facebook. Blogg.no er kun for ungdom...

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2014 kl.15:11

Roger: Hei igjen :)
Som sagt så kjenner jeg til blogg-historikken din :)
- Og det er helt klart at uansett hvem eller hva man er så skal ike slik oppførsel som man har sett at bla.du har vært utsatt for,forekomme,ikke på blogg og ikke noen andre steder heller :)
Hilsen synskepeggy.

Nukapus

09.04.2014 kl.22:31

Jeg skjønner hva du mener med inlegget ditt, men kommer personlig aldri til å oppheve kommentar-sperren på bloggen min ganske enkelt på grunn av to ting: Stygge kommentarer ("Di jæv** fi**", "fyfaen du er så tragisk", "Jæv** sutter-kjærring" og liknende.) og at jeg er midt inne i en sak som pågår som gjør at politiet selv har anbefalt meg både det og blogge mindre av fare for å blogge om nettopp den saken siden den opptar ganske mye av tankene mine om dagen.

Jeg har ganske unge lesere på min blogg enda, så det kan vel være det som er grunnlaget til kommentarene også. Jeg må sortere ut kommentarer ganske ofte for jeg vil rett og slett ikke ha sjikane og mobbing på min blogg.

At folk er uenige med mine synspunkter i bloggen min respekterer jeg, så slike kommentarer blir ikke sortert ut :)

Lillja

06.05.2014 kl.22:01

Fin blogg du har :) Men, for det første så har æ kommentarsperre på min blogg. Det betyr at alle som har noe vettugt å si eller ønsker å kommentere får gjøre det om dæm e enig med mæ eller ikke! Når det e sagt så e dessværre en stor del av de som e i dette samfunnet, riv ruskende gal i hode. Hadde æ kun hatt mæ sjøl og tatt hensyn til så skulle det fått vært åpent for alle og enhver til å spy ut det de måtte ønske på min blogg! Men sånn e det ikke. Æ har tænkt å holde visse elementa fraværende pga at æ har en familie som kanskje ville føle det ekkelt. Det e mobbing over en lav sko og folk e virkelig stygg mot hværandre. Om det e det som skulle blitt hoveddelen av det æ måtte svare på så hadde æ vel ikke orka å skrevet noe. P.S: Æ holder ikke på å skrive noen bok, men ideen va ikke ille :)

Livet mitt som klarsynt.

06.05.2014 kl.22:16

Lillja:
Takk så mye for det :)
Etter noen år som blogger så får man med seg litt av hvert,de som har kommentarsperre på bloggene sine er stort sett to typer bloggere...og det er så mange av dem at det er lett å uttale seg på generelt grunnlag.
Når det er sagt så har jeg ikke kommentarsperre på min blogg og kommer heller aldri ha det reint prinsipielt.Grunnen til at man noen ganger møter kommentarsperre her,er fordi at man kommenterer på "gamle" innlegg.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits