Helt feil vinner av Norske Talenter !!!

Jeg syns det var en skandale at det var jentungen som gikk av med seieren i norske talenter.
Hun er udiskutabelt svært flink og talentfull,men en verdig vinner var hun ikke !
En verdig vinner er en (eller flere) som virkelig har ofret blod,svette og tårer for å komme dit man er -
- i finalen.
Signalet ut etter denne finalen er krystallklar,
uansett hvor mye man jobber,sliter,finpusser og ofrer,
så hjelper det sørgelig lite om man ikke er født med DET.

Hilsen synskepeggy.

24 kommentarer

eljos

25.05.2014 kl.15:26

akkurat ja, det er jo det som er talent!!! Talent det finnes der, og det kan ikke jobbes fram (jo til en viss grad), men det nytter ikke hvor mye man jobber og strever............Er uenig med deg at det vr feil vinner. I mine øyne, det kunne ikke vært noen andre som vant. vinneren hadde DET, nemlig talentet som ikke kan bestrides på noen måte...

Livet mitt som klarsynt.

25.05.2014 kl.15:36

eljos:
I sånne konkurranser bør det fokuserer på belønning i forhold til innsats.
Det er det som virker motiverende og gir folk med drømmer,håp og interesse for noe en følelse av inkludering og at det nytter å jobbe for å nå sine mål uansett hva/hvem/hvordan utgangspunktet er.
Hilsen synskepeggy.

Jente

25.05.2014 kl.16:07

Jeg er veldig enig der. Har sittet å tenkt det samme selv. For denne jenta var jo svært flink, helt åpenbart. Men jeg synes for det første det blir veldig feil at man sier "enorm stemme, TIL Å VÆRE SÅ UNG." Det blir en urettferdig grunn synes nå jeg. Og dessuten, hun fikk tilfeldigvis bare dette talentet.. Hun har ikke tatt sangtimer eller noe sånt(så vidt jeg vet). Mens derimot foreksempel Juice Crew har jobbet mot ting som dette i flere år. For så å bli slått helt ut av en liten jente som bare tilfeldigvis hadde "DET" ..

Ronja Karine

25.05.2014 kl.17:28

Jeg er uenig, Angelina har en fantastisk stemme og er 8 år! Hun er et talent, det er sikkert.

Jeg stemte på henne, og er kjempeglad for at hun vant!

(Juice var veldig flinke, og de har jobbet hardt ... MEN ANGELINA VAR BEST) :D

nina

25.05.2014 kl.17:30

enig, synes ikke hu skulle ha vunnet...

Livet mitt som klarsynt.

25.05.2014 kl.18:12

Ronja Karine: Hei,hei :)
Jeg tror at nittini,nittini% av grunnen til at hun vant er nettopp hennes unge alder,man blir litt mykere...Men,skal man være realistiske så er det flere faktorer inne i bildet her som tilsier at hun ikke burde vunnet.Kan nevne at talentet hennes virker noe ensidig siden hun kun har bidratt med EN sjanger i en kategori (sang) som har like mange sjangere og mangfold som deltakere.Jeg er enig i at hennes talent er unikt for et begrenset publikum og det er de som har sansen for gamle Billie Hollydayhits.
Jeg vil gjerne høre henne synge fks.Sweet Chile of mine......
Mangfold,variasjon og kreativitet bør også være en solid medvirkende faktor når vinner skal kåres.
Vel,jeg sier bare at det var andre i den konkurransen man garantert vil høre mer om ti år fra nå.....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.05.2014 kl.18:25

Jente: Hei,hei :)
Jeg ser at du forstår poenget mitt :)
Som sanger bør man ha flere bein å stå på og mer å by på enn gamle jazzperler for å kvalifisere til seier i en sånn konkurranse.Men,som jeg sa,alder er helt avgjørende for seieren,for musikken hun fremførte appellerer ikke til de store masser og er normalt ikke en musikkform som får stemme-tommelen til å gå amok...
Hun har tilfeldigvis fått dette talentet,det er også derfor det er ganske så begrenset.
Som jeg sa,jeg vil gjerne høre henne fremføre Guns'nRoses sin "Sweet Child of mine" jeg tror ærlig talt at den "tilfeldige" resultatlista ville sett ganske annerledes ut da....
Men,som sagt,jenta har talent,men bare innenfor sin komfortsone...
Hilsen synskepeggy.

maggi

25.05.2014 kl.18:33

Heilt enig Peggy,var heilt klart andre som var bedre Klem

Livet mitt som klarsynt.

25.05.2014 kl.18:51

maggi: Hei,hei :)
Tanken min er at om en dame på 40+ og kanskje i tillegg hadde hatt en litt "stor størrelse" men med samme,eller bedre stemme enn 8-åringen tror jeg at vedkommende godt voksne dame neppe hadde kommet seg gjennom første runde.Men,hadde den samme godt voksne dama kommet på scenen med det samme eller tilsvarende nummer man såg danserne utføre,ja,da hadde hun sannsynligvis parkert og vel så det,alle øvrige deltakere.
Jenta burde ikke vunnet denne konkurransen,signalene ut til publikum blir feil.Hvem vet,fra nå av kan man oppleve at deltakerne blir yngre og yngre....
Hilsen synskepeggy.

25.05.2014 kl.18:57

Tror nok ikke du vet helt hva programmet går ut på, det er snakk om talent ;)

Livet mitt som klarsynt.

25.05.2014 kl.19:05

Anonym:
Talent,ja,men når man først skal ha en slik konkurranse bør man også vektlegge mangfold,hardt arbeid og kreativitet (som alle er talenter i seg selv) i tillegg til det åpenbare talentet noen måtte være så heldige å ha.
Ved å vektlegge flere faktorer blir konkurransen mer rettferdig,alle har en ærlig sjanse til å vinne ut fra prinsippet om at belønning skal stå i forhold til innsats.
Hilsen synskepeggy.

Celine

25.05.2014 kl.19:16

Hun vant fordi hun har en enorm stemme, og uannsett om hun bare er 8 kan hun faktisk ha øvd ganske mye! Som hun selv og foreldrene sier " musikk er hennes liv". Jeg mener hun vant med rettferdighet. Fordi et talent kommer ikke med en gang. Hun må ha øvd veldig lenge, for å få til tonene. Og alder er bare et tall, hun vant ikke fordi hun var 8 men hun vant fordi hun har en enorm stemme. Det eneste jeg kunne ønske er at foreldrene passer på at hun blir behandlet som et barn og ikke en stjerne. Noe de er ganske gode på. Du kan ikke bare si " hun burde ikke ha vunnet fordi alderen og garantert har hun ikke øvd på d." du må øve på talente for å få det til å bli bra, uannsett om du er 8 eller 40. Det er norske talenter og hun var definitivt best, i de flestes øyne.

Livet mitt som klarsynt.

25.05.2014 kl.19:25

Celine:
For det første,om du skal sitere noe som helst av det jeg har skrevet forventer jeg at du får sitatet riktig.
For det andre så var det flere av deltakerne i finalen som har både et og flere talenter å spille på og som jeg derfor syns var bedre og mer verdige vinnere.
For det tredje,jeg regner med at du kjenner foreldrene til jenta personlig slik du uttaler deg om dem.
For det fjerde så blir ikke jeg forskrekket om jenta,den dagen hun har råderett over sine egne midler må leite lenge før hun finner dem - om hun i det hele tatt finner dem....Men,for å presisere,det siste der er synsing,men det betyr ikke at det ikke kan skje...
Hilsen synskepeggy.

Marthe Sand

25.05.2014 kl.19:50

Kunne ikke vært mer enig!! Skulle så ønske at juice vant, fordi de virkelig har stått på.

Torunn Tangen

25.05.2014 kl.20:05

Jeg tror definitivt at hun (også) er født med DET.

Ønsker en fortsatt fin kveld ^^,

Livet mitt som klarsynt.

25.05.2014 kl.20:35

Torunn Tangen: Hei,hei :)
Uten å sammenligne forøvrig så tenker jeg at talentet har kommet omtrent som mitt klarsyn,jeg er født med det og har ellers aldri gjort noe (konkret eller bevisst) for at det har utviklet seg som det har gjort gjennom livet,det har liksom alltid vært der og har alltid vært en stor del av meg og min personlighet.
Men,når det er sagt så må jeg legge til at første gang jeg blei bevisst på mitt klarsyn var den sommeren jeg fylte åtte år,etter det har det bare utviklet seg videre på en måte uavhengig av meg.
Fortsatt fin kveld til deg også :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.05.2014 kl.20:37

Marthe Sand: Hei,hei :)
Jeg vil ikke avsløre hvem som var min favoritt,men kan røpe at opptredenen var dansing/drama :)
Hilsen synskepeggy.

ufo

25.05.2014 kl.22:20

Er enig med deg, det er mange andre som sikkert har jobbet mye mer mot det. Skal ikke uttale meg så mye siden jeg ikke har fulgt med på Norske talenter i år. Men kan tenke meg at hun ikke har jobbet så veldig hardt mot det. Men de andre sikkert har jobbet hardt mot den konkuransen. Så det burde også vært vektlagt hardt arbeid når man stemte også, ikke bare talentet.

Ønsker deg en fin søndagskveld:)

26.05.2014 kl.00:19

Er enig med deg, hun må være født med evnen til å etterligne den musikken hun fremføre og det er jo et stort talent i likhet med de som uanstrengt fremfører et klassisk pianostykke i meget ung alder. Men jeg skulle gjerne hørt henne synge noe annet. Selv elsker jeg jazz, men jeg synes ikke det er like sjarmerende fremført av små barn, dessverre.

Toril

26.05.2014 kl.12:14

Hun er så absolutt en kjempestort talent, men en stemme som gjør at i hvert fall jeg får frysninger i kroppen. Hun var en av mine favoritter i år, men også Vivakoret var en av mine store favoritter i år :) Nå er jeg som kjent svak for korsang :)

Likevel synes jeg det blir helt feil at små unger vinner slike talentkonkurranser. Da burde de heller ha gjort om på konseptet å ha en talentkonkurranse for barn opp til f.eks. 15 år.

Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke :)

Stor klem fra Toril

Stine'Anette

26.05.2014 kl.14:03

Jeg har ikke sett på det programmet så kan ikke uttale meg! :)

Men ville bare ønske deg en kjempe fin dag :)

Livet mitt som klarsynt.

30.05.2014 kl.18:08

ufo: Hei,hei ufo :)
Du er inne på det her,jeg reagerte på urettferdigheten over hvem som gikk av med seieren.Jeg syns man burde vektlegge flere talenter enn ett,noe som de fleste som var med i finalen,men som ikke vant,helt åpenbart hadde.
Ha en flott kveld,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.05.2014 kl.18:11

Anonym: Hei,hei :)
Min datter sa det samme,hun sa at "noe ikke stemte",jenta/stemmen - det passet liksom ikke sammen.
Jeg er overbevist om at hadde hun sunget noe annet så hadde man hatt en annen vinner....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.05.2014 kl.18:18

Toril: Hei,hei og takk så mye for sist,Toril :)
Talentet til jenta er helt udiskutabelt,men man kan vel være enig i at det fremstår som noe ensidig og (på sikt) ganske kjedelig.Jeg kunne tenkt meg at hun fremførte andre sjangere også,ikke minst for å vise at hun har samme talentet i andre sammenhenger også.
Jeg er forøvrig helt enig med deg,små barn skulle ikke kunne vinne den type konkurranser av flere grunner.Jeg mener at aldersgrensen for å delta i konkurranser der store pengepremier er involvert bør være krav om at deltakerne er gamle nok til å kunne forvalte sin nye formue selv.
Leste nettopp om et nytt konsept "Junior Idol" som er planlagt,det konseptet hadde passet utmerket til vinneren av norske talenter.
I like måte,Toril,ha en kjempefin kveld du også - og god helg :) Hilsen synskepeggy.

08.07.2014 kl.15:38

For meg handler det ikke om, hvem somfortjener og vinne eller ikke, det jeg misliker er at en liten jente, et barn, skal bli kastet inn i denne underholdningsbransjen, berømmelse fører ingenting positivt med seg, det er en tøff verden og den kan være skadelig, barn må få være barn, de har ingenting på tv gjøre. Så jeg synes at det skal være 18 års grense på alle slike programmer, av den grunn at man kan bli såret og misbrukt av media, dessuten er det veldig viktig at man er klar over hvem man egentlig er, før man blir ødelagt dette sirkuset.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits