"Klarsynte" gir klarsynte et ufortjent dårlig rykte - igjen !!

 

Jeg tror ikke at noen forstår hva det å være klarsynt er,

og de kommersielle "klarsynte",knyttet til det alternative miljøet forstår det iallefall ikke !

For dem er det penger,profitt og annen egen vinning som er i fokus,

og det har lite og ingenting med det å være klarsynt å gjøre.

Den klarsynte vet hvor grensene går,og den klarsynte har ingen interesse av å steppe over dem,

rett og slett av respekt,omtanke og takknemlighet over 

evnene man har fått.

 (google.no)

 

 

Igjen har en "klarsynt" gjort hva han kan for å latterliggjøre,mistenkeliggjøre og

få klarsynte til å fremstå som komplette idioter,svindlere og det som verre er.

Alt for å promotere sin egen sak,

en klarsynt ville aldri finne på å gjøre tilsvarende.

Han er i godt selskap,man har bla.damen i kornsirklene friskt i minnet.....

Drivkraften og motivene til de kommersielle "klarsynte" er ikke 

verken klarsyn eller andre alternative evner,men heller

grådighet,grådighet og grådighet - man får ikke nok,

en stor porsjon frekkhet og total mangel på respekt for folk.

Så lenge det er penger å tjene på "alternative evner" så blir man ikke 

kvitt det heller,hva skal til for at folk slutter å 

oppsøke og betale for den type virksomhet,

Det er brukerne av tjenesten som bestemmer.......

 (google.no)

 

Klarsynt - det er svært få som vet hva det er

og hvordan det funker....

Som klarsynt er det helt utenkelig å promotere seg selv 

slik som man ser at "klarsynte" gjør.

For den klarsynte handler det om helt andre ting....

Hilsen synskepeggy.

 

17 kommentarer

Beathe

30.05.2014 kl.17:23

Er utrolig trist med alle de som har sett at dette er en bransje de kan profittere på. utnytte andres problemer og svakheter for egen vinning. Og så ikke minst måten de ødelegger for alle oss andre innen det "alternative". (Syns ikke det er spesielt alternativt dette som vi mennesker har gjort siden tidenes morgen jeg da men...)

Synd også med de som kanskje har litt "småevner" og som dør etter oppmerksomhet. Så viser de seg på tv, gjør feil og dermed er klarsyn bare noe idioti for mange tv seere.

jaja.. Det er nok meningen det skal være sånn enn så lenge ;-) Sløret løftes og resten av verden vi tilslutt se :-) Før det så kan man ikke dømme de som ikke vil eller kan.

:-) Lykke til videre med dine evner :-)

Toril

30.05.2014 kl.18:26

Skremmende og kjempetrist at det går an! Synes det er kjempebra du står frem og forteller sannheten om at slikt foregår, for folk trenger å få åpnet øynene sine for slike svindlere! De ødelegger jo for dere som er seriøse.

Til syvende og sist vil de bli avslørt en gang for alle.

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

30.05.2014 kl.18:28

Beathe: Hei,hei :)
Småevner har jeg ikke hørt om,enten har man dem,eller så har man dem ikke :)
Jeg har samme oppfatning som deg,en følelse av at "sannheten" vil komme for en dag,det står til og med i Bibelen det,"det uforgjengelige skal bli forgjengelig" - det er i tråd med at sløret blir trukket til side og at flere og flere får "se".
Man henger ikke ut noen,men det er helt klart at dama som rotet seg inn i en kornsirkel og svada og tullpreik det avstedkom,samt nå,en "klarsynt" som er mer interessert i å promotere seg selv og en DVD,bidrar ikke akkurat til at "folk flest" vil oppfatte ekte klarsynte mer troverdige,det bidrar vel heller til å kaste bensin på bålet den motsatte veien,mer skepsis og mindre troverdighet.
Lykke til du også,med dine evner :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.05.2014 kl.18:45

Toril: Hei igjen,Toril :)
De som har fulgt med litt og som i tillegg har hatt litt kjennskap til det alternative miljøet har visst dette.Det er ingen andre miljøer jeg kjenner til som er mer gjennomsyret av misunnelse,baksnakking,sjalusi og grådighet enn nettopp det alternative miljøet.Det er også grunnen til at jeg tok avstand fra det ganske så fort.Energier den type oppførsel bringer med seg,er energier jeg normalt tar avstand fra og det har ingenting med alternative evner å gjøre.
En godt voksen dame som påstår seg å ha evner,litt på den "mørke" siden påtok seg å heale en bil som ikke var helt iorden,etter en liten stund kom vedkommende godt voksne dame tilbake og sa at,nei,det nyttet ikke,bilen var for ødelagt.Folk som var vitne til dette opptrinnet syns jo at det var både komisk,dumt og latterlig og om de hadde hatt snev av tro på alternative evner så var troen helt borte etter dette.
Denne vosne dama og jeg ferdes i totalt forskjellige dimensjoner og energier,mens hun omgir seg med "mørke" litt på vooodo-siden-energier,så beveger jeg meg i det motsatte og tar sterkt avstand fra alt som har med den type ting,energier og dimensjoner å gjøre,så sliter jeg fremdeles den dag i dag med å vinne tilbake tillit for den type klarsynt jeg er etter stuntet til den godt voksne dama.
Men,man får ta det vonde med det gode,dette eksempelet er en av flere (uforskyldte) ting og hendelser jeg som klarsynt må leve med daglig.Man vokser som menneske og som klarsynt under sånne omstendigheter (også).
Ha en kjempefin fredag du også,Toril :) Hilsen synskepeggy.

Mariabb92

30.05.2014 kl.19:06

Nokon ødelegger for alle andre, sånn har det alltid vert! Men ting endrer seg! : )

Eg føler det har vert ein endring dei siste åra, at folk blir meir og meir komfortable med at ting ikkje alltid er sånn som det ser ut. Det kan og vere at eg har møtt på dei rette personane, men eg har iallefall fått den oppfatningen : )

Livet mitt som klarsynt.

30.05.2014 kl.19:31

Mariabb92: Hei,hei :)
Det har jeg også,absolutt.
Jeg som har vært klarsynt hele livet har først nå,de to-tre siste årene kunnet snakke åpent ut om det og jeg opplever at folk er svært interessert og åpen for det åndelige generelt.
Ingenting gleder meg mer :)
Hilsen synskepeggy.

Soleklart

30.05.2014 kl.19:37

Jeg må innrømme at jeg er veldig skeptisk til såkalte klarsynte, og det kan kanskje være nettopp på grunn av det du belyser i teksten din. I tillegg kan jeg med ganske stor sikkerhet si at de som er med på "åndenes makt" og slike programmer har fått et manus på forhånd. Det er kjedelig at slikt forekommer. Jeg har lyst til å tro at det finnes noe mer enn hva vi kan se rundt oss, men det blir dessverre vanskelig når enkelte "klarsynte" ødelegger.

Ha en fin helg, Synskepeggy. Du virker som en troverdig klarsynt - nettopp fordi du tør å stå frem med disse temaene

Beathe

30.05.2014 kl.20:39

hehe :-) Med småevner så mener jeg at man er åpen og får inn, men ikke har finslipt instrumentene sine. Sånn som meg selv. Jeg kaller meg ikke klarsynt selv om jeg ofte kan få inn ting. Jeg klarer ikke alltid skille mellom ting som har skjedd og ting som kommer til å skje. Tid er for meg helt borte. Og det har nok noe med at tid og rom ikke egentlig eksisterer, men det er sånn vi i den jordiske "skole" oppfatter det :-) SÅ jeg hadde aldri gått på tv uten å være bombesikker på at jeg kunne levere! Da hadde jeg ødelagt både for meg selv og andre seriøse. Jeg bare leker med det og har aldri tatt betalt for healing f.eks. Det er som du sier at man må være takknemlig for den gaven man har fått, selv om alle kunne gjort det så i alle fall takknemlig for at man er såpass åpen at man kjenner igjen disse energiene :-) Nei jeg er kjempefascinert over sånne som deg som virkelig er klarsynte og kanskje en dag så får jeg utviklet mitt enda mer :-)

Maria

31.05.2014 kl.16:09

Mener du da at alle klarsynte som er i media, ikke er virkelig klarsynte?

monstersnupp

31.05.2014 kl.20:32

Det er mye mellom himmel og jord,-og enda mer om en får betalt!

De som er komersielle og tjener penger burde som alle andre få sine evner og egenskaper testet,-noe de fleste har motsatt seg,-winger også.

Jeg tror de fleste har evner til en viss grad,ofte forvekslet med "mavefølelsen".

Og så tror jeg det finnes de som har virkelige store evner som i stillhet forsøker å leve med det og bruke det til noe godt,-og som føler seg tråkket på av de kommersielle klovnene som egentlig ikke "ser"mer en profitt.Stå på :)

Livet mitt som klarsynt.

31.05.2014 kl.20:44

Maria:
Hva jeg mener er irrelevant,det jeg sier er at måten de kommersielle alternative fremstiller sg selv i det offentlige rom IKKE er forenlig med det jeg forbinder med klarsynt og alternative evner generelt.
Jeg merker en gjennomgående arroganse,til dels svevende "spådommer",null eller forsøk på og/eller prøver å unngå øyekontakt,svært falsk latter (som kan være tegn på forskjellige,ikke helt "gode ting",unødvendig dramatikk,og svært utbredt (det jeg kaller for) simpel psykologi.
Som klarsynt selv så ser jeg dette ganske så klart.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.05.2014 kl.21:06

monstersnupp: Hei igjen,Monstersnupp :)
Du sier det omtrent som om jeg skulle ha sagt det selv :)
Jeg kan si så mye at jeg har opplevd såpass mye blant såkalte alternative og det alternative miljøet generelt at jeg har mistet alle mine illusjoner,de har falt som korthus,ett for ett.
Det viktigeste for meg som alternativ (klarsynt) er at jeg er fortrolig med det selv,og ikke minst at mine omgivelser,familie,bekjente,kollegaer osv. Også er fortrolig med det.- Og jeg er svært glad for at de "bruker meg" (uhemmet) i store og små spørsmål livet byr på.
Jeg koser meg med mine evner,går inn og ut av dimensjoner forbi denne,lærer og lærer bort,penger og egen vinning er det siste jeg vil ha,jeg vil ha erfaringen,livsvisdommen og at folk oppsøker meg med et åpent sinn og ikke åpen lommebok.
Mine nære og kjære og øvrige jeg omgås med har vel "testet meg såpass mye nå,tenker jeg,at all tvil må være borte,de sier det faktisk til meg også,at de er overbevist...
Min bror sa det til meg for noen uker siden,under en diskusjon om åndelige ting (merkelig nok kommer min bror ofte til meg og vil snakke om det) han sa at "det er ikke mange i denne verden som får leve et sånt liv som du har med evner langt utover det som vanlige folk engang kan drømme om og langt mindre forstå verdien av".
Som den innbitte skeptiker min bror er (men han er på glid) så trenger ikke jeg mer testing,jeg skjønner (og er svært glad for) at når han har begynt å høre på meg så var det for meg en enorm tillitserklæring og bekreftelse på mine dyrebare evner.
Ha en fin kveld,Monstersnupp og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.05.2014 kl.21:42

Beathe: Hei,igjen :)
Jeg forsto hva du mente med småevner,men jeg klarte ikke å dy meg :)
Du har så rett i det du skriver,det begynner med at man blir nysgjerrig og så fortsetter det på en måte av seg selv.åndeverden setter pris på å ikke bli avvist - akkurat som deg og meg.
Jeg er sanndrømt og har alltid vært det,i de fleste tilfeller skjønner jeg ikke før i ettertid hva jeg drømte.på grunn av mye hets,latterliggjøring osv.fra folk som verken har forutsetning eller vilje til å forstå noe av "synsk",sanndrømt eller alternativt generelt har jeg forstått at det lureste er å holde mye av det for meg selv.Sånne folk,som er mest opptatt av at de (ekte) alternative må ta feil og prøve så godt de kan å finne "beviser" for det skjønner ikke selv at de kanskje har mye å lære.
Jeg som klarsynt (alternativ) har lært meg å leve med "sånne" folk.
Ha en fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.05.2014 kl.22:20

Soleklart: Hei,hei :)
Jeg føler at jeg må ta til motmæle,sånn som den kommersielle alternative pengebanken har utviklet seg,må de som kan bruke alle (gode) midler i forsøk på å bekjempe ,det jeg vil kalle,rein svindel.
Alle mennesker er i utgangspunktet født åpen og alternativ,men på livets vei,og det går ikke lang tid,før sånne evner blir kraftig neddempet og oversett på grunn av "voksnes" redsel og usikkerhet og,ikke minst uvitenhet.Det har pågått i generasjoner.Så har du sånne som meg (ikke mange,men noen få finnes det -på verdensbasis) som NEKTER å underkaste seg den alminnelige godtatte oppfatning,vi ser det som er så fortvilende og så lett å gjøre noe med...Det er så enkelt,slut å oppsøke andre,oppsøk seg selv istedet.Det sørgelige er at det ser ut for å være svært vanskelig og et stort hinder - seg selv er det store hinderet,skulle bare ønske at alle overvant det (seg selv).
Jeg er sikker på at du har rett ang.manus på bla.åndenes makt,generelt kan jeg si at,jeg,som beveger meg i flere dimensjoner aldri har hatt tillit til fks.programmer som åndenes makt.Til denne dag har jeg til gode å se noe på det programmet som er gjenkjennelig for meg,samtidig forstår jeg at dramatikk er nødvendig for å få seertall,men den menneskeskapte dramatikken i programmene ødelegger mer enn det ordner,vi vil jo at folk skal bli komfortabel og trygg på dette,ikke det motsatte som programmet legger opp til.Og når man også blir vitne til at programlederen sliter for å finne noe som kan forklare de "klarsyntes" svært svevende,aldri fullførte setninger,ja da - tenker sånne som meg sitt.
En av disse klarsynte skulle ha et program på tv,tror det het "Fra sjel til sjel" i forkant av dette programmet blei det lagt ut på TV-Norges nettsider et søknadskjema om å få være med på på programmet,i dette søknadsskjemaet måtte man oppgi detaljerte opplysninger om vedkommende avdød man ønsket kontakt med.......Jeg sier ikke mer......
Hilsen synskepeggy.

Beathe

01.06.2014 kl.10:56

Jeg vet hva du mener. Den latteliggjørelsen. Den trenger ikke være så synlig alltid. (du vet hva jeg mener) Men sånne småstikk som himling med øyner eller kommentarer. Men vi får bare akseptere at de ikke forstår enda. Jeg diskuterte det en gang med en venninne som ikke tror på noe sånt og jeg sa tilslutt " vel jeg syns det er akkurat like rart at du IKKE er alternativ som du syns det er rart at jeg er det". Det satte i gang en tankeprosess tror jeg. Vi må alle bli flinkere på å akseptere at alle er forskjellig fra oss selv og det er en bra ting så vi kan lære av hverandre. uanhengig og vi er enige eller ikke. Det er ingen som har den hele og fulle sannhet. Vi kan ta feil og de kan ta feil, men det er rart å avskrive noe som de som oss vet finnes i form av at vi har selv fått våre beviser. Jeg har konkludert med at det er liten vits å prøve å overbevise noen andre. Jeg gidder ikke bruke energi på det. Jeg er meg selv så får andre gjøre som de vil også :-) Alle har sin vei å gå i dette livet :-) Syns det er tøft av deg å skrive om det når du har møtt så mye skepsis! Det er de som tør å gå egne veier som kommer noen vei ;-) Go girl!!!

Kjell Hagen

09.08.2014 kl.00:43

Hei. Jeg trenger seriøst hjelp. Har klart å rote bort en slipsnål jeg har fått låne av min mors samboer. For meg er dette fullstendig krise!!!

Vet ikke hva du synes om slike henvendelser, men dette var det eneste jeg løsningen jeg kom på.

Beklager om du synes dette er upassende under dine innlegg.

Mvh

Kjell

Livet mitt som klarsynt.

09.08.2014 kl.13:05

Kjell Hagen:
Nei,det er ikke upassende,men generelt så tar jeg ikke noen (alternative) oppdrag via denne bloggen.
Enkelte unntak finnes,men da etter invitasjon fra meg i diverse innlegg.
Hilsen synskepeggy.

Kjell Hagen

10.08.2014 kl.00:53

Noen andre steder jeg kan kontakte deg?

Livet mitt som klarsynt.

10.08.2014 kl.18:27

Kjell Hagen:
Det er meningen at dette skal være en anonym blogg - så langt det er mulig.Det forutsetter at ingen gjenkjennelige informasjoner gis her.
Men,iallefall,lykke til - jeg har en følelse av at det ordner seg :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits