Hysteriske hyl,flyttesjau og mus i huset !

Det er kort oppsummert
tilstandsrapport her i fra i dag :)

Men,vi storkoser oss allikevel vi,
i det fantastisk nydelige været Bergen har å by på i dag :)

Ha en flott sommerdag,alle bloggere og lesere :)

Hilsen synskepeggy.

Én kommentar

Toril

02.06.2014 kl.11:56

Tror jeg hadde hylt høyt jeg også hvis jeg hadde sett mus i huset selv om at vi har katter i hus :)

Ønsker deg en kjempefin mandag fra solfylte Trondheim, og ei kjempefin og god uke :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

06.06.2014 kl.09:40

Toril: Hei igjen,Toril :)
Det var ikke jeg som hylte høyest da musen blei oppdaget,jeg er mer opptatt av å ikke skremme dem og å få dem ut i live uten for store traumer.
Heldigvis ser det ut for at det var bare den ene musen som hadde forvillet seg inn i stuen gjennom åpen altandør,fikk den til slutt ut samme vei og har ikke mistanke om at det befinner seg flere mus i huset.
Musa hadde kommet seg inn forbi kattene som låg og solte seg på terrassen...
Du må ha en flott fredag og god helg :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits