Storm i vannglass - igjen !

 

 

(Bildet lånt fra google.no)

 

Noen bruker mesteparten av tiden sin til å leite

med lys og lykter etter drama,

der drama i utgangspunktet ikke finnes.

Noen kan rett og slett ikke utstå ro,enighet,

og fordraglighet,men

ser som SIN oppgave å prøve å gjøre noe med det.

- Du skal gjøre som jeg sier.

- Du skal mene det jeg mener at du skal mene.

- Du skal støtte meg og mine meninger,uansett hvor uenig du er.

- Du skal,når jeg sier hopp,aldri si nei,det eneste riktige svaret jeg godtar er : Hvor høyt !

- Ellers så stryker jeg deg fra vennelista mi.....mens jeg tilfreds

godter meg over å være samtaleemne på alles lepper.

Noen som kjenner seg igjen ? 

- trenger nødvendigvis ikke å ta det personlig......

OMG - stormen i vannglasset holdes fortsatt i live.

 

Hilsen synskepeggy.

 

 

 

16 kommentarer

Abbi

06.06.2014 kl.09:15

Slike mennesker er slitsomme. Jeg har ei venninne jeg også som er ekstremt dramaqueen. Og tillater seg å være sur dersom andre er midtpunktet. Eller snakker om ting som ikke passer henne.

Livet mitt som klarsynt.

06.06.2014 kl.09:34

Abbi: Hei,hei :)
Virkelighetsfjern fjortisoppførsel kaller jeg sånt,samt stemt en stor porsjon vrangforestillinger da sånne folk forlanger,forventer og tror at alt må dreie seg om dem.
Hensynet man (uberettiget) føler at man må ta til sånne folk stjeler mye energi fra sine omgivelser,så man kan,med rette,også kalle dem energityver og de er svært slitsomme over tid - i alle sammenhenger.
Hilsen synskepeggy.

groshverdag

06.06.2014 kl.09:38

Ja,det vannglasset blir aldri tomt,det bare renner og renner.Tror ikke stormen har en ende stasjon,den bare forsetter.Den elsker å provosere frem alt som blir skrevet.Glad jeg ikke har den på min venneliste.Ha en fin dag! Fra nå av så skal jeg la dette stormfylte vannglasset leve i sin egen boble!

Livet mitt som klarsynt.

06.06.2014 kl.09:55

groshverdag: Hei,hei :)
Det beste er ignorering,men da blir det ofte verre,til og med (indirekte drapstrusler).
Vi som har blogget en stund kjenner godt til fenomenet.
Etterhvert som sjikanering,direkte mobbing,trakassering og løgn blir verre og verre og man prøver å rettferdiggjøre sin egen tarvelige oppførsel kaller man det humor og satire - og man mener oppriktig (i sitt,ikke helt gode hode) at det får de som er utsatt og målet for oppførselen bare tåle...
Historien viser,både i denne bloggen og andre sin at det har forekommet ganske så stygge ting mot enkelte bloggere.
I min blogg ligger det alt fra beskyldninger om alkoholiker til direkte drapstrusler under flere år gamle innlegg.Jeg lurer på hva de tenker nå,så lenge etterpå om hva de selv har fått seg til å skrive i mitt kommentarfelt...
Ha en flott fredag og god helg :) Hilsen synskepeggy.

groshverdag

06.06.2014 kl.10:17

Det rett at det ikke er lett og holde seg borte,at bloggeren tar all energien fra deg det er ikke tull en gang.Hvor lenge skal denne bloggeren få lov til og holde på med det hun gjør? Kjenner det koker inni meg,men må bare la det ligge fra nå av.Bloggeren vrir og vrenger på alt,ingen har mer rett en denne bloggeren.Tror det er en skrue løs eller noe,ikke vet jeg men noe er det.

G

06.06.2014 kl.10:37

Siden du er klarsynt, så håper jeg det ikke gjør noe at jeg stiller deg et spørsmål jeg virkelig håper du kan svare på. Blir det noe mer mellom meg og L? Og føler han mer for meg enn som kun en venn?

Livet mitt som klarsynt.

06.06.2014 kl.10:38

groshverdag:
Alle føler et behov og en rett til å forsvare seg selv når man blir utsatt for løgn,mobbing og trakassering,det er helt normalt og det er nettopp det noen bloggere vet er effektive knapper å trykke på for å fremprovosere en naturlig og normal reaksjon hos den/de som blir rammet.
Det er ikke annet enn det jeg kaller for simpel psykologi og kjennetegnes best ved at ignorering fører til eskalering og ukontrollert (raseri) mobbing,trakassering og hets.
Disse simple energityvene tåler ikke ignorering og at oppførselen overses,det fører svært ofte til temmelig syke og i noen tilfeller direkte straffbare påstander og uttalelser.Både Min gode bloggvenn Toril K og jeg og flere av mine bloggvenner har blitt omtalt på måter som er,etter min mening,helt på grensen til straffbar handling.
I en av de verste mobbebloggene ligger det fremdeles i dag et klart brudd på straffeloven og som angår meg (synskepeggy) direkte.
Noe er det,det har du rett i,men det er best å ikke utdype det noe mer i frykt for å virke ufin eller forsøk på mobbing...
Du har rett,å la det ligge er nok best.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.06.2014 kl.10:40

G:
Det er akkurat den type spørsmål jeg aldri svarer på (uavhengig av om jeg vet svaret)....
Den som lever får se - tålmodighet :)
Hilsen synskepeggy.

groshverdag

06.06.2014 kl.11:06

Jeg la ut linken På nederst på innlegget mitt fra Toril K.Kan gjærne være det som satte fyr på bålet atter en gang.Det var kun for at folk skulle hvor langt denne personen kan går.Noen burde ta tak i dette en gang for alle.

Livet mitt som klarsynt.

06.06.2014 kl.11:28

groshverdag:
Nei,det som satte fyr på bålet denne gangen var vedkommendes irritasjon over bloggere som legger ut "gamle" innlegg flere ganger.Vedkommende irriterte seg såpass mye at vedkommende mente seg i sin fulle rett til å legge seg opp i hva andre bloggere gjør med og på sine egne blogger.Vedkommende legger så ut et kritisk innlegg om det og håper på at noen skal reagere,så er man i gang igjen...
Jeg har ikke tall på hvor mange ganger noen bloggere legger ut samme bilde og tekst,men med ny overskrift,uansett hvor mange ganger andre legger ut sine innlegg,blir det vanskelig å toppe....Den som klager og irriterer seg mest er ofte den som er verst...
Hilsen synskepeggy.

Toril

06.06.2014 kl.11:37

Takk for innlegget ditt! Kjempebra skrevet!

Noen mennesker burde så absolutt gå i seg selv, men når feilen alltid ligger hos alle andre, og man selv tror blindt på at en er feilfri (i hvert fall i sine egne øyne) ja da kommer man ingen vei med vedkommende!

Du og jeg vet jo at denne bloggeren har holdt på i årevis på her inne blogg.no. Du har mange ganger vært kjempehyggelig mot bloggeren, men så plutselig så snur bloggeren helt om og lager bråk ut av ingenting.

Det som skremmer meg er at vedkommende blogger påstår at han/hun har evner. Absolutt ingen med evner oppfører seg slik på den måten. Jeg kjenner flere personer som har evner, og felles for disse er at de viser nestekjærlighet til andre mennesker. De sitter ikke og dømmer andre mennesker, de kommer ikke med trusler mot andre osv. En person med evner har evne til å se sine egne feil, være tolerant mot andre mennesker, akseptere andres meninger, tanker og holdninger og se andres perspektiver.

Det som skjer er at hvis man prøver å ignorere slike mennesker, så hjelper det ikke. Slike mennesker prøver alt de kan for å få oppmerksomhet i form av å provosere frem bråk. Etterpå sitter slike bloggere og påstår at det er de som blir mobbet, sjikanert og trakassert. Det hører med at folk vil forsvare seg, men det hjelper ikke, fordi kommentarene slippes ikke igjennom hos den bloggeren. Da får man heller forsvare seg i sine egne blogger.

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

Klem

Toril

Toril

06.06.2014 kl.11:41

Gro: Nei du satte ikke i gang dette her! Det var det bloggeren selv som gjorde helt på egen hånd med innlegget om å irritere seg over bloggere som shouter gamle innlegg. Akkurat dette har ikke denne bloggeren noe med å blande seg i. Vil ikke bloggeren lese innleggene som shoutes, så får bloggeren la være å lese innlegget!

Bloggeren har tydeligvis utnevnt selv til bloggpoliti for å passe på andre bloggere.

Livet mitt som klarsynt.

06.06.2014 kl.12:21

Toril: Hei igjen,Toril :)
Er det noen på blogg.no som har fått stifte bekjentskap med den typen bloggere så er det du,meg og øvrige bloggvenner,vi har samtlige fått så hatten passer og vel så det og fra mer flere enn en blogger.
Å påberope seg evner på bakgrunn av fks."rare" motiver på bilder,er vel å ta litt hardt i,reine ønsketenkningen og det betyr slett ikke at man har (alternative) evner.Det skal litt mer til...
Det har skjedd mange ganger at "debatt" har startet fint,men så,uten at jeg aner hva som utløser det,tar det hele en annen og mer stygg vending.Allikevel,selv om kommentarene er tilsynelatende hyggelige,merker man ofte en ekkel snert,man overser det og fortsetter å kommentere hyggelig tilbake,men det bare får bare bloggeren(e) til å bli enda mer ivrig og tydelig på hva de egentlig vil,nemlig forsøk på bråk.
Vi kan dette her vi to nå,men vanskelig å forholde seg til og å forsøke å forebygge når man ikke aner hva som utløser dramaet...
Jeg tror også at det faller tungt for brystet at vi to er gode venner (også utenfor blogg)...
Du må ha en flott fredag og god helg:) Klem fra synskepeggy.

ufo

06.06.2014 kl.16:33

Noen er dessverre slik at det dem mener er det eneste riktige. Jeg ville heller at dem skulle ha fjernet meg som venn istedenfor å måtte godta alt dem hadde sagt.

Synes det er dumt at noen hele tiden skal være ute etter å henge ut andre. Lurer på hva som egentlig går av de?

Jeg personlig trur at mange av de som er ute etter å kverulere egentlig er redde for å miste ansikt for andre. Dem er livredde for å miste oppmerksomheten. Da vil dem gjerne kverulere med andre for å vise hvem som er sjefen.

Heldig vis så er det lett å skjenne igjen disse menneskene som bare er ute etter å kverulere. De avslører seg selv ganske fort.

Ønsker deg en fin pinsehelg:)

Jeg skal ihvertfall slappe av og nyte solen i helgen

Lillja

06.06.2014 kl.20:11

Noen kan ikke leve uten denne dramaen som er å anse som nødvendig stimuli! Det er helt utrolig og egoistisk! Uansett hvor mye folk rundt dem prøver å si at de ikke orker så bare fortsetter de. Fysjom!

God helg til deg :)

Livet mitt som klarsynt.

06.06.2014 kl.20:50

Lillja: Hei,hei,hyggeligt å se deg her :)
Det er noen av den typen bloggere,felles for dem er at de enten skriver innlegg som virkelig får frem at noe ikke er helt som det skal der eller så skriver de innlegg som mobber,trakasserer,hetser osv navngitte bloggere.
Felles har de også at de hardnakket nekter for at de tar noe som helst personlig,og like hardnakket påstår at de skriver på generelt grunnlag og det til tross for at bloggere og bloggvenner blir navngitt gjentatte ganger.
Man har sett fenomenet utfolde seg på blogg mange ganger,man gir utrykk for hva man mener om sånt og det fører som regel til at fenomenet eskalerer kraftig og før man i det hele tatt forstår hvordan det har gått til så er det den/de bloggerne som reagerer på sånn oppførsel som får skylden for både bråk,mobbing og det som verre er.
Vi,som kjenner til dette har på en måte lært oss å leve med det,vi skjønner at ikke alt er som det skal være,men det betyr ikke at man aksepterer slik oppførsel,langt i fra og jeg er enig med Groshverdag i at en plass må grensen gå.
God helg til deg også :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.06.2014 kl.21:04

ufo: Hei igjen ufo :)
Det er rart og skremmende for meg at noen (bloggere) er så avhengig av oppmerksomhet at de gir blaffen i hvilken oppmerksomhet de får,all oppmerksomhet er bedre enn ingen oppmerksomhet,selv om oppmerksomheten utelukkende er negativ.
Etter å ha lest en del innlegg i slike blogger,hva og hvem man skriver om og måten man gjør det på så forstår man at det er mye som mangler både når det gjelder normal oppførsel,omtanke og høflighet.
Det er meldt sol fra skyfri himmel i hele pinsehelgen,jeg har for første gang i år fri en hel helg (skal på jobb igjen natt til tirsdag) og jeg har kun en plan,være ute,sole meg,kose meg,og så får vi se om jeg gidder å gjøre litt i hagen....
Over helgen blir det nok å gjøre for meg med fire nattevakter på en uke og over førti visninger på leiligheten mellom den 11.06 og 16.06,innimellom nattevaktene,så her gjelder det å starte ny uke mest mulig opplagt og motivert.
Du må ha en flott pinsehelgen du også ufo :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits