Jeg er en multitasker !

Hundre og ørten ting skal gjøres på en gang,
og jeg har ingen problemer med å henge med i svingene.
Det blei plutselig så travelt her....
Mate kattene,mens jeg
lager middagen,mens jeg
soler meg,mens jeg
vannet blomstene,mens jeg
tar dagens (kommet ut av tellingen i dag også) telefon som ringer på leiligheten,mens jeg
bretter nyvasket tøy,mens jeg
hviler meg fremfor nattevakten seinere i kveld.....
Jammen er jeg en glimrende multitasker..... Det er en deilig dag,rett og slett :) Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

Toril

09.06.2014 kl.13:47

Tror ikke du er alene om å være en multitasker nei :) Er nok en multitakser selv jeg også, og gjør flere ting på en gang. Trøsten min er at da får man det gjort :)

Her hos oss er det overskyet i dag, og regn. Det har vi egentlig godt av, for det er tørt hos oss i Trøndelag nå.

Ønsker deg en kjempefin 2.pinsedag :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

09.06.2014 kl.14:01

Toril: Hei,hei Toril:)
Det er mye multitasking,vi multitasker hele tiden uten å være klar over det.Det er først når man tenker etter at man skjønner hvor mye man får gjort på en gang.
La oss si det sånn,jeg har aldri hatt behov for eller dårlig samvittighet for at jeg har aldri,og skal aldri,sette mine bein i et trim/fitness/helse (ol.) studio...
Dumt med været hos deg,her er det sol,varmt og nydelig bølgeskvulp,men det varer vel ikke lenge - det er tross alt Bergen....
Ha en flott 2.pinsedag du også,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Anonym

09.06.2014 kl.14:47

Jeg ser en viss dame holder på å fyre opp bråk igjen på bloggen sin. Det faller ikke i god smak at du og Toril er gode bloggvenner for det er Toril de rakker ned på i kommentaren. Maken til frekkhet har jeg aldri opplevd av en voksen dame. Hun viser gang på gang sitt sanne ansikt.

Catzy

09.06.2014 kl.16:31

Ikke bruk energi på den bloggeren. Overse henne. Jeg forstår det er veldig vanskelig når hun skriver løgner og usannheter om dere, og dere ikke har mulighet for å forsvare dere. Det eneste hun ønsker er oppmerksomhet, oppmerksomhet og atter oppmerksomhet. Hun prøver å sette deg Synskepeggy og Toril opp mot hverandre, for det gnager henne at flere bloggere har avslørt hvordan hun holder på. Mitt råd nå er å overse henne.

Hilsen Catzy

Livet mitt som klarsynt.

09.06.2014 kl.18:42

Anonym:
Ja,dette er ille,innlegg og kommentarer blir stadig verre og verre,det er frekt,ufint og igjen et forsøk på å få oppmerksomhet.
Vedkommende blogger lyktes jo ikke i forsøk på å starte bråk i en annen blogg for bare noen dager siden.Da må bloggeren prøve på nytt med enda litt mer sjokkerende oppførsel og innlegg.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.06.2014 kl.18:58

Catzy: Hei,hei catzy :)
Det er to ting denne bloggeren aldri har klart å akseptere og prøver å ødelegge på alle de simpelthen måter som finnes.Det ene er at Toril K og jeg er venner og har vært venner i mange år nå,det andre er at,tiltross for at bloggeren har prøvd iherdig,så har vedkommende aldri klart å jage verken Toril K eller meg bort fra blogg.no.Det svir skikkelig ! Iallefall hos denne bloggeren som ser alle vedkommende klarer å jage bort på grunn av sin oppførsel som personlige seire.
Det er en menneskerett å få forsvare seg mot urett,løgn og trakassering,Toril K (eller jeg) har aldri tatt noe som helst initiativ til bråk,ufin oppførsel eller løgn med vedkommende blogger,men når oppmerksomhetsbehovet gir seg sånne sjokkerende utslag,som man ser (seinest i dag) så føler jeg at å ta til motmæle er det eneste riktige.
Vedkommende blogger vil aldri bli tatt seriøst verken av Toril K eller meg,men det betyr ikke at vi finner oss i at bloggeren holder på sånn og det må vi få gi utrykk for.
Man skulle vært forskånet fra å bruke energi på sånne folk.
Ha en fin kveld,Catzy :) Hilsen synskepeggy.

Catzy

09.06.2014 kl.19:58

Ja, det er en menneskerett å forsvare seg når dere blir utsatt for løgner fra denne bloggeren når hun lyver stygt om Toril og deg. Jeg er rystet at det går an, og forstår ikke hva slike mennesker tenker på.

Det er veldig bra å høre at dere ikke tar bloggeren seriøst, for det kan en ikke. Jeg synes dagens angrep mot Toril og deg var stygg i dag. Det er flaut når voksne bloggere viser en slik stygg bloggoppførsel.

Nei, dere har ALDRI mobbet noen, og jeg kaller ikke det å forsvare seg selv for mobbing. Bloggerne vet IKKE hva mobbing er. Den som har mobbet er bloggeren det er snakk om.

Jeg vil si at bloggeren gikk langt over streken med sitt innlegg i dag hvor hun skriver at friske mennesker, hopper ikke på og tror alt andre skriver om. Bloggeren skriver i klartekst at Toril og vi andre ikke er friske. Det kaller jeg ærekrenkelse, og det er jo den bloggeren som mange ganger har skrytt av at hun aldri kaller andre for psykopat. Jeg ba Toril ta en printscreenkopi av innlegget til bloggeren, og det har hun sin fulle rett å gjøre når hun blir grovt hengt ut slik hun blir hos bloggeren.

Du får ha en fin kveld;=)

Catzy

09.06.2014 kl.22:16

Å jeg som har tenkt på å flytte til Trondheim hehe

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits