Ferdig snakka fra meg !!!

 

 

 

  

....for nå er det :

 

 

 

Det er rart med det,

selv har jeg ikke ferie i år før i uke 39,

men det har ikke hindret feriemodus å sette inn for fullt

her hos oss.

Det må være fordi at skolen er avsluttet for i år....

Det er litt fint å være på jobb også i sommerhalvåret,

alt går på sommermodus og til høsten,når stress og plikter igjen kaller -

- så går jeg på ferie......

Ingenting skal få stresse meg i denne herlige tiden.

Ferdig snakka fra meg !! - For en stund...

Hilsen synskepeggy.

 

 

22 kommentarer

Kari M Y Bakøy

21.06.2014 kl.12:47

Ha det fint i ferien :)

Livet mitt som klarsynt.

21.06.2014 kl.12:54

Kari M Y Bakøy: Hei,hei :)
Jeg har ikke ferie riktig enda,men det føles sånn.
Jeg skal faktisk jobbe mer nå i sommer enn jeg bruker å gjøre,men det er så lett på denne tiden,nettene er lyse og jeg er ikke så trøtt etter nattevakt,så da får jeg med meg litt av de nydelige sommerdagene også - jeg får i både pose å sekk for å si det sånn.
Og det beste av alt,når den tunge lange høsten melder seg med mørke tunge netter man knapt ser enden på,så går nattevakten på ferie selv.
Det kan ikke bli bedre,tima og tilrettelagt og en kjempegod ide å utsette ferien i år.
Hilsen synskepeggy.

groshverdag

21.06.2014 kl.13:18

Kjekt å ha noe å se frem til.Håper du får nyte gode dager når du har fri fra jobb.

Ha en fin helg:-)

Over ut,ferdig snakket:-)))

Kari M Y Bakøy

21.06.2014 kl.13:38

Ja det er fint å ha en ferie å glede seg til. Er godt å ha noe å glede seg til og se frem mot, det får også tyngre dager til å bli litt lettere :) Ha en fin helg :)

Toril.

21.06.2014 kl.17:43

Jeg har ferie nå jeg! Jippi :) Ferie frem til august :) Det blir noen småjobber med spillejobber på fløyta ved gudstjenester, begravelser og bryllup. Har vært i Umeå i Sverige nå, og kom hjem i ettermiddag.

Neste helg skal jeg faktisk til Bergen, nærmere bestemt Brekkjavik eller noe sånt? Skal besøke min fetter som bor der, og det blir kjempekoselig :) Har jo aldri vært i Bergen, så jeg gleder meg kjempemasse til å få se litt av byen.

Ønsker deg en kjempefin og god ferie, så snakkes vi, og ønsker deg også en kjempefin lørdagsettermiddag :)

Klem fra Toril

Henriette

21.06.2014 kl.19:53

Jeg ønsker deg en fantastisk flott ferie! Jeg håper du får ladet batteriene og nyte tiden med dine nære og kjære. God sommer! 🌞

ufo

21.06.2014 kl.23:44

Det er deilig på denne tiden av året.Jeg begynner å komme i feriemodus jeg også, jeg starter ferien i uke 28 og har ferie frem til uke 30 så skal jeg jobbe i 2 uker før jeg skal ta ut en uke til.

Håper du får en fin sommer med mye sol, selv om du ikke går ut i ferie på en stund enda.

Ønsker deg en fin kveld:)

Alexa

22.06.2014 kl.11:42

Fin blogg!

Stikk gjerne en tur innom min også, ha en god dag videre!

hhelena

22.06.2014 kl.12:56

fin blogg!

22.06.2014 kl.14:05

nyt dagene, klem dansemamma

Livet mitt som klarsynt.

22.06.2014 kl.21:07

ufo: Hei igjen ufo :)
Ja,jeg jobber i full og vel så det på natt nå,men både natt og dag er så fine nå at det føles som jeg har ferie jeg og,det er vel fordi at jeg jobber på natt og da får jeg med meg mye av de flotte dagene også.
Håper været holder jeg også,alt går mye greiere i fint sommervær.Vi bergensere er ikke akkurat bortskjemt med fint sommervær de siste fire-fem årene.
Du må ha en fortsatt fin søndagskveld,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.06.2014 kl.21:09

Henriette: Hei,hei :)
- Og i like måte til deg - god sommer :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.06.2014 kl.21:11

Toril.: Hei igjen,Toril :)
- Og velkommen skal du være til nydelige Bergen :)
Ha en fin ferie du og dine og så snakkes vi,ja :)
Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.06.2014 kl.21:12

Anonym: Hei,hei :)
Samme tilbake til deg - nyt dagene :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.06.2014 kl.21:16

groshverdag: Hei,hei Gro :)
Jeg er så heldig at jeg jobber på natt (og litt fleksi,innenfor turnus) og lange vakter så da har jeg litt mer fri og kan nyte dagene.
Ha en fortsatt fin søndagskveld :) Hilsen synskepeggy.

Elvira

23.06.2014 kl.20:16

Hjelper du andre i nød med dine evner? Skulle gjerne hatt litt hjelp i min livssituasjon. Alt står litt stille akkurat nå.

Mvh Elvira

mona

01.07.2014 kl.18:39

Hei, er du en klarsynt person som ikke tar imot betaling?

Ønsker deg en fin sommer! :)

Livet mitt som klarsynt.

01.07.2014 kl.20:01

mona: Hei,hei :)
Ja,det er riktig,jeg er en klarsynt person (medium) som aldri har tatt betaling for den type tjenester og alternativt generelt.
Penger,profitt og andre typer materielle goder for egen vinnings skyld er ikke forenlig med det å ha evner som er ment som en ressurs for andre og seg selv.
Hilsen synskepeggy.

mona

01.07.2014 kl.23:39

Jeg beundrer det! Mine bekjente har alltid sagt at man ikke kan stole på de som krever betaling.

Det var helt tilfeldig at jeg fant bloggen din( nå tror ikke jeg på tilfeldigheter da, men noe førte meg hit). Har lenge vært ute etter en klarsynt person. Jeg har lest noen innlegg og må ærlig innrømme at jeg er positiv overrasket. Ikke slutt å blogg!! Men mener du at alle mennesker kan få kontakt med de på den andre siden? Våre guider? I såfall hvordan kan man forsterke denne kontakten? Er det sånn at du prater med guidene dine og får informasjon? Du er virkelig heldig.

Livet mitt som klarsynt.

02.07.2014 kl.08:56

mona: Hei igjen :)
Jeg mener at alle har kontakt med den andre siden,sine guider,hjelpere eller hva man ønsker å kalle dem,hele tiden,man er bare ikke klar over det (bevisst på det) selv.
Jeg "prater" med mine guider,men også andre sine,det er et spørsmål om hva jeg vil og hvilken intensjon jeg har for å "kontakte" dem og om det er for min egen del eller andre sin.Jeg har aldri opplevd at det er vanskelig å få kontakt,det kommer helt av seg selv,ofte helt spontant.
Du,som alle andre,har kontakt med "åndeverden",jeg tror at vi alle er født med den kontakten og den varer livet ut."Bevisene" kan arte seg på forskjellige måter,fks.plutselige (uforklarlige) innskytelser,magefølelse osv.Hvordan man blir bevisst på denne kontakten er individuell,men en måte er å begynne å meditere,visualisere og bestemme seg for å huske drømmer.
Jeg har aldri hatt noen form for tillit til det kommersielle alternative miljøet,som klarsynt selv har mistillit bare forsterket seg og bekreftet seg mer og mer gjennom årene,jeg er ikke imponert,for å si det sånn.Det som offentliggjøres om det alternative (åndenes makt og utallige andre programmer og filmer) er for meg dønn kjedelig og har ingenting med klarsynt (alternativt) å gjøre som det fungerer i det daglige (for meg).Jeg skulle virkelig ønske meg at man dempet dramaet og mystikken rundt det for da kunne alle ha en mulighet for å tilnærme seg temaet slik det er meningen at man skal,på en normal og rolig måte.
Det er helt normalt og en del av livet,men,dessverre,den hemmeligheten kan ikke avsløres for da vil hele det alternative miljøet falle som et korthus og alle de som påstår seg diverse evner må finne seg (ærlig) annet levebrød.Så lenge folk er villige til å betale for sånne tjenester vil svindelen fortsette.
Det kan være både godt og gale å ha evnene,jeg føler meg ikke spesielt heldig,det er bare sånn jeg er og livet mitt er,men,jeg innrømmer gjerne (og med glede) at det er langt lettere å leve med alternative evner nå som det er mer åpenhet rundt det og flere og flere blir oppriktig interessert og nysgjerrig enn det var for bare få år siden,da vi (få) med evner gjorde lurest i å holde det for oss selv.
Hilsen synskepeggy.

04.07.2014 kl.09:04

god ferie kjære peggy;-)leste nettopp hva du skrev om bla åndenes makt..snakket om det iforbifarten igår og min sa da med engang att det må ingen tro på..hva sa jeg..hva mener du?jo mamma det er bare skuespill alt sammen!!!!men hva med de som er synske i programmet da sier jeg...da sier hun det samme...de er fake...og jeg tror hun har rett for det har vært min følelse oxo ..att det handler om penger og publisitet....hilsen marion

lilli

09.07.2014 kl.16:45

er det mulig å komme i kontakt med deg. ? koster det penger ?

Jenny K

15.07.2014 kl.09:38

Hei. Jeg trenger litt tips fra deg som er klarsynt. For noen dager siden kom jeg tilfeldigvis over et innlegg på magic.no om autoskrift. Jeg er litt "overtroisk" av meg og tror på ånder/spøkelser og sånne ting. I begynnelsen ble det bare krusseduller og virvarr, men etter hvert fikk jeg enkle ord som "hei". En annen dag hvor jeg satt å tegna tenkte jeg at jeg skulle prøve ut å skrive ned et spørsmål om tegningen "hva syntes du". Svare ble "jeg syntes den er fin". I går fikk jeg ordentlig kontakt via autoskriften. Jeg fikk spørsmål fra han om hvordan jeg hadde det og jeg fikk etterhver vite hvem som var der (min morfar og tippoldemor). Han sa så at "jeg ønsker det hell og lykke i livet ditt. Jeg er glad i deg. - "navnet hans"". Jeg "ser" at det er en annen "håndskrift", for jeg skriver ikke på den måten. Dessverre er jeg noe usikker på hvor mye av det som er underbevisstheten min og hvor mye av det som er morfaren min. Har du noen tips/råd til hvordan man kan vite forskjell på seg selv og en annen? (vet ikke om det ga mening). Syntes det blir litt dumt å sitte å snakke med en jeg tror er morfaren min og så viser det seg at det er min egen underbevissthet. Som du sikkert skjønner, så er jeg ganske ny på det her. Han sa forresten at han ikke ville gi meg for mye kontakt. :).

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits