Det går faktisk fremover....

....selv om det ikke føles ut sånn akkurat no.

Det har vært en travel måned må jeg si
og tidsskjema har stort sett blitt holdt,helt til
jeg blei syk for noen dager siden,da sprakk tidsskjemaet,
bare med noen par dager,men allikevel irriterende.

Jeg har hatt et omfattende oppussingsprosjekt på gang
i hageleiligheten,leiligheten er nå totalrenovert fra gulv til tak
og den har blitt kjempefin,virkelig.
Min oppgave var å male etterhvert som snekkere og annen ekspertise gjorde seg ferdig,
det er en oppgave jeg mente jeg kunne klare og i tillegg spare noen tusen med å gjøre det selv,
ikke det at noen tusen betyr så mye når hele jobben beløper seg til flere hundre tusen,men det er litt greit
å delta på mitt eget prosjekt.
Snekkere og andre holder på med siste finpuss i dag og regner med å avslutte arbeidet hos meg
etter endt arbeidsdag,nå er det bare jeg som henger etter med min del av jobben på grunn av sykdom.
Uten å vite at jeg skulle bli syk har jeg avtalt flere visninger i dag,får bare håpe at potensielle
leieboere har forståelse for forsinkelsen og at det hadde vært å foretrekke å ha alt på stell under visning.

Denne gangen har jeg god tro på at den rette leietakeren flytter inn,jeg vet hva jeg skal se etter,jeg vet hva jeg skal overse og
jeg vet hva jeg skal ta hensyn til,alt sammen takket være tabben (får man vel si) etter den siste ubehagelige erfaringen med
"feil" leieboer.Men,jeg lærer så lenge jeg lever,jeg også...
Det skal aldri skje igjen !

Jeg "spår" at den "perfekte" leieboer allerede har meldt seg,jeg spår at vedkommende er blant de første ti som
meldte sin interesse.....

Jeg gleder meg til å få huset tilbake etter at snekkere,elektrikere,flisleggere,rørleggere osv.har okkupert hjemmet mitt i ukesvis,
nå kan jeg se for meg en rolig høst og harmonisk og rolig adventstid og med greie folk i leiligheten nede.

Fokuset fremover nå er krystallklart : Det er hjem og familie som får min førsteprioritet,høsten er perfekt for den prioriteringen.

Jeg føler meg litt bedre i dag,faktisk,så jeg ser ikke vekk i fra at det blir malt litt nede seinere i dag og i helgen....

Ha en flott dag og god helg :)
Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

Toril

24.10.2014 kl.14:49

Kjempekoselig å lese nytt innlegg hos deg! Så kjempegodt å høre at det går fremover :) Håper virkelig at du blir fornøyd med leieboeren din nå. Det fortjener du.

Huff da! Syk du også! Håper du kommer deg raskt på føttene igjen. Jeg ble jo forkjølt i begynnelsen av oktober, men i dag var jeg til legen, og det var atypsik lungebetennelse jeg hadde fått. Det er bare å pleie seg selv.

Hos oss går dagene i ett. I koret som jeg dirigerer er det en del konserter i november og desember. I koret hvor mannen min og jeg synger i har vi også en god del konserter. Gleder meg til konsertene allerede :)

Hos oss har det regent litt i det siste, men heldigvis lar snøen vente på seg :)

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei riktig god helg :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

24.10.2014 kl.23:41

Toril: Hei igjen Toril :)
- Og i like måte,det er alltid hyggelig å høre fra deg også :)
Jeg ser at du har en travel høst og det er godt å høre at du er på bedringens vei (du også).
Ja,nå begynner det å gå seg til her hos meg,jeg har følt meg bedre og har fått gjort litt nede,men mer gjenstår før jeg er fornøyd og leiligheten innflytningsklar,arbeiderne har forlatt stedet for siste gang i dag og jeg er svært fornøyd med jobben de har gjort her.Det skal bli godt med roligere dager nå som det ikke lenger er masse folk her som går ut og inn i huset hele dagen.
Som jeg sa så tror jeg at den rette leieboerne allerede har vært i kontakt med meg,jeg har fire favoritter,alle fire er like gode kandidater og som jeg har en god følelse på,tre av dem har vært på visning her i dag og den fjerde har jeg snakket (lenge) med på tlf.Jeg har stor tro på at det blir et annet og bedre leieforhold denne gangen.
Jeg har forresten lest litt i en annen blogg i dag,og blei sjokkert igjen,denne bloggeren strekker grenser litt vel langt for tiden og jeg må samtidig si at du har min fulle respekt fordi at du klarer å la være å reagere på åpenbare brudd på normal oppførsel,høflighet og omtanke og,for ikke å snakke om,direkte og navngitte personangrep mot deg.
Ha en fortsatt flott fredagskveld og en kjempefin helg :)
Klem fra synskepeggy.

Spirituality

01.11.2014 kl.12:32

Hei.

Syk ja.. Ønsker deg god bedring, selv om du skrev neders at du var blitt litt bedre igjen:-) Og det var godt å høre at ting går fremover. Ønsker og håper du får får en fin tid fremover ^^,

Jeg drømte i natt at jeg drev å leita etter deg, men aner ikke hva det dreia seg om.

Livet mitt som klarsynt.

24.11.2014 kl.12:51

Spirituality: Hei igjen Spirituality :)
Så hyggelig å høre fra deg :)
Ja,nå går det bedre,jeg har bla.fått ny leieboer og har ingen tvil om at jeg valgte den rette denne gangen,energien og atmosfæren i huset er helt annerledes enn da min forrige leieboer bodde her.
Jeg tar det som et stort kompliment at du leitet etter meg i drømmen :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits