Jeg får dårlig rykte av sånt !!!!

 

Og det er på grunn av sånne folk som han her...

Det er visst bare meg som fremdeles husker

den "klarsynte" som gikk rett på tryne i

kornåkrene...

Denne er noen par hakk verre.

 


«HUSRENSER»: Bent Egil Albrechtsen mener han var nesten i havn med åndeutdrivelse her på Madshaven bo- og dagtilbud da oppdraget etter noen dager ble avsluttet fra kommunens side. Da skal han ha satt åndene tilbake i bygningen. Foto: Elisabeth Grosvold

Ansatte ba ham drive ut ånder
Bent Egil Albrechtsen ble hyret inn for å drive ut ånder hos ansatte og beboere ved den kommunale institusjonen Madshaven bo- og dagtilbud i Arendal.

Initiativet kom fra ansatte som skal ha sett uforklarlige fenomenener i flere av rommene på arbeidsplassen.

Arendals-mannen Bent Egil Albrechtsen hevder å kunne drive ut og «rense» hus for ånder. Før han startet arbeidet, holdt han et informasjonsmøte der ledelse og seks-åtte ansatte var til stede.
 Jeg oppdaget raskt at institusjonen var belastet med svært mange ånder som hadde trengt seg inn i kroppene til både beboere og ansatte, forteller Albrechtsen.
Ledelsen i kommunen bekrefter at Albrechtsen ble hyret inn for åndeutdrivelse, men vil ikke kommentere saken ytterligere.
 Albrechtsen hadde et oppdrag hos oss, men det er et avsluttet kapittel som vi har lagt bak oss. Jeg har ingen flere kommentarer til dine spørsmål, sier enhetsleder Grete Nærbøe i Arendal kommune.
 Jeg er blitt orientert om at institusjonen har brukt den type bistand, og jeg vet at oppdraget er avsluttet. Jeg vil ikke utdype saken på noen som helst måte, sier Torill Skår, kommunalsjef for helse og omsorg i Arendal kommune.

 

 Tapper energi

Ifølge Albrechtsen var åndene som herjet på institusjonen, som ligger på Asdal, av typen klebeånder. Slik forklarer han det angivelige fenomenet:
Ånder som finnes overalt, men som søker etter menneskekropper der de finner negativ energi. Dersom de trives godt på denne kroppen, trenger de inn i kroppen, vanligvis i hode , hals-, skulder- og brystregion. Der tapper de mennesket for energi.
 Hertz-frekvensen øker i kroppen. Det kan gå fint en stund, men etter hvert får åndene overtaket på kroppens mekanismer. Sinnet forandrer seg, og man blir deprimert og tappet for energi. Når åndene først kommer på innsiden av kroppen, blir de der. Åndene går aldri ut igjen av seg selv, men må drives ut. Godt over halvparten av de ansatte hadde ånder inni kroppen, hevder Albrechtsen.
Han ble kontaktet fordi ansatte skal ha sett uforklarlige fenomener.
 De hadde sett munkelignende skikkelser. Åndene viste seg synbart for flere av dem, i ulike rom, forteller Albrechtsen.
Da han startet arbeidet, hevder han å ha oppdaget det han kaller strålebaner gjennom institusjonen. Han forklarer det med at disse banene er noen slags gamle stier, som de angivelige åndene bruker til å bevege seg på. Samlet sett skal fenomenene ha gitt en vond energi.
 Disse strålebanene la jeg om til utsiden av bygningen, forteller Albrechtsen.

 Kartlegging av ansatt. 

Det var ansatte som tok den første kontakten med ham, men underveis skal han ha hatt dialog med ledelsen ved institusjonen.
En ansatt skal ha vist Albrechtsen et bilde av en beboer som hadde en skikkelse ved siden av seg i senga. Ansatte skal ha uttrykt forventning om å få orden på ubehagelighetene ved arbeidsplassen.
 Jeg oppdaget raskt at det var et omfattende arbeid som måtte gjøres. Mye av tiden ble brukt til å kartlegge de ansattes livssituasjon. Åndene er jo med dem hjem fra jobb, og i privatlivet. De funnene jeg gjorde, stemte overens med det de ansatte følte, sier Albrechtsen.
Han benytter ingen remedier for å drive ut det han mener er ånder, fra et hus eller en person.
 Jeg går inn i situasjonen, og bestemmer meg for at ånden skal ut, forklarer han.
Husrenseren var glad for å få oppdraget på kommunens institusjon.
 Institusjoner og sykehjem er spesielt utsatt for åndevirksomhet, på grunn av sykdom og sorg, og som av og til er menneskers siste bosted i livet. Ånder er rundt oss overalt, men tiltrekkes av slike steder. Jeg var glad for å kunne hjelpe menneskene som oppholder seg på institusjonen, sier Albrechtsen.
Ifølge den angivelige åndeutdriveren skal det føles som en enorm befrielse å få ånder drevet ut av kroppen.

 Kommunen avsluttet saken

 

«Husrenseren» skal ha underrettet ansatte om at han måtte ha mulighet til å besøke institusjonen til alle døgnets tider. Etter at Albrechtsen skal ha jobbet med oppdraget i tre-fem dager, fikk han imidlertid beskjed om å umiddelbart avslutte all virksomhet, etter et besøk ved institusjonen på nattetid for å undersøke aktivitet i et gulv på et av rommene.
Dette var i midten av januar i år.
 Jeg hadde kommet nesten i havn, og fikk tilbakemeldinger fra ansatte om at situasjonen hadde blitt mye bedre. Jeg opplevde også at det ble stor forandring. Derfor ble jeg svært overrasket da jeg fikk beskjed fra enhetsleder om å avslutte all virksomhet ved institusjonen, brenne alt skriftlig materiale fra kartleggingen, samt forbud mot å kontakte noen av de ansatte. Jeg fikk aldri noen ordentlig grunn for hvorfor arbeidsforholdet ble avsluttet, hevder Albrechtsen.
Stortingsrepresentant Freddy de Ruiter (Ap) er sjokkert over manglende reaksjoner på den påståtte åndeutdrivelsen. De Ruiter vil ta opp historien direkte i spørretimen på Stortinget neste onsdag.

 Satte åndene tilbake

 

Albrechtsen mener han kom nesten i havn med den åndeutdrivelsen, men bestemte seg for å sette de angivelige ånder og strålebaner tilbake slik situasjonen var opprinnelig før han startet arbeidet. Dette gjorde han etter cirka halvannen ukes tid.
 Jeg synes det er trist at de som bruker institusjonen må leve videre med åndene, men jeg synes det ble mest ryddig å gjøre det slik. Jeg liker ikke å gå fra halvferdige jobber, og vil ikke ha på meg at jeg ikke klarer å gjøre jobben, forteller Albrechtsen.
Det skal ha vært uklart hvor mye kommunen skal ha tenkt å betale for åndeutdrivelsen, men ifølge Albrechtsen skal han ha fått signaler om at det kunne bli vanskelig å få aksept for å bruke penger på dette. Han har ikke fått betaling, og heller ikke sendt noen faktura.
 Vi hadde ingen konkret avtale om betaling, men dersom jeg hadde fått fullføre jobben, kunne jeg vurdert å gjøre det gratis siden det er en institusjon, forteller Albrechtsen.
Han ønsker mest mulig åpenhet og debatt rundt temaet.

  Ingen god opplevelse

 Det var ansatte som synes åndeutdrivelsen ikke var noen god opplevelse. Da jeg som tillitsvalgt ble kjent med dette, fikk vi stanset oppdraget, forteller Cathrine Berge, tillitsvalgt i fagforeningen Delta, som er den organisasjonen som har flest medlemmer blant de ansatte ved institusjonen.
 Hvordan har situasjonen preget de ansatte?
 Situasjonen opplevdes ulikt, og jeg vil ikke gi noen detaljer. Dette er en avsluttet sak, sier Berge.
Tillitsvalgt Elisabeth Edvardsen i Fagforbundet ønsker ikke å kommentere saken.
Agderposten har ikke lyktes å få kontakt med vedkommende som var teamleder ved institusjonen da åndeutdrivelsen pågikk.
Vedkommende er ikke lenger i denne stillingen. Madshaven bo- og dagtilbud er et tilbud kommunen har for mennesker med sammensatte funksjonsnedsettelser.
 Får mange oppdrag
Albrechtsens påståtte evner til kommunikasjon med ånder og spøkelser skal, ifølge ham selv, være medfødte.
Han får angivelig tilbud om en rekke oppdrag i distriktet, når det gjelder ånder, strålebaner og vannårer.
Tidligere har han drevet med «fremkalling av metallbøying», altså angivelig deformering av stål, slik Uri Geller gjorde.


Av:  MARIT ELISABETH STRAND

_________________________________________________________________________

 

Det kommersielle alternative miljøet har aldri hatt min tillit - og 

vil aldri få det.

Jo mer jeg ser og hører om og i det alternative miljøet,jo mer avstand tar jeg fra det.

Jeg skjønner ikke at folk våger å,rett ut sagt,grovt utnytte 

avdøde,ånder,energier og den andre siden generelt for

egen materielle vinning,"kjendisstatus"  og oppmerksomhets-behov skyld.

Samtlige tilknyttet det kommersielle miljøet må være sjeleglad for at

ingen på den andre siden har en stemme til å

ta til motmæle med.- Så langt...

Det kommersielle alternative miljøet får drive med sitt -

jeg ønsker å drive med mitt.

Men,jeg vil ha meg frabedt et dårlig rykte på grunn av

et mer eller mindre troverdig miljø

- som tilfeldigvis ligner litt på mitt.

Hilsen synskepeggy.

 

11 kommentarer

Sofafruen

22.11.2014 kl.23:55

Nå beveger jeg meg nok ut på dypt vann, men er ikke dette en "tjeneste" som med det meste annet..? Jeg har hatt en dame i min gamle leilighet som "renset" huset for meg, og jeg opplevde en klar forskjell. Her var det snakk om besøk av "vetter" og noe annet jeg ikke lenger husker hva var.. Som jeg forstod innlegget ditt mener du det er feil å ta betalt for en slik tjeneste, men bruker dere ikke tid og kanskje penger på å reise rundt og gjøre det?

Den kommersielle biten kan jeg dog forstå, selv om jeg kan nada om dette temaet. Bra skrevet og gjengitt iallefall, god helg videre :)

Livet mitt som klarsynt.

23.11.2014 kl.00:07

Sofafruen: Hei igjen :)
Joda,det er en tjeneste,men det er vel heller et spørsmål om hvordan man gjør denne tjenesten og hva intensjonen er.
I dette tilfellet her stiller jeg meg flere kritiske spørsmål,bla.hva skulle denne husrenseren med privat informasjon om de ansatte og hva hadde han der å gjøre midt på natten.Ingenting av det er nødvendig for å gjennomføre en vellykket husrens.
Dessuten reagerer jeg på ordbruken hans bla.klebeånder,ånder som "går inn i mennesker" eller "forfølger" dem hjem og,ikke minst,dette her med å "sette ånder tilbake".På meg virker det som om han (med vilje) driver med dramatisering og skremsel - noe det absolutt ikke er.
Avstand er heller ikke avgjørende for en vellykket husrens,man kan rense hus der man er,milevis unna stedet som skal renses.
Hilsen synskepeggy.

Toril

23.11.2014 kl.19:10

Så kjempekoselig å se deg tilbake på blogg :)

Jeg skjønner godt hva du mener, og det er akkurat slik jeg også reagerer på. Det ødelegger så mye, og slik skal det ikke være. Kjempefint at du forteller om dette.

Ønsker deg en kjempefin søndagskveld :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

23.11.2014 kl.20:16

Toril: Takk så mye for det,Toril :)
Det er hyggeligt å være tilbake og kjempekoselig å se deg her :)

Det er sånne historier som denne her som ødelegger så mye for oss seriøse.Det triste er at i det kommersielle alternative miljøet er sånne "eventyr" ganske så vanlige.
Da jeg leste om han her kom jeg til å tenke på en annen typisk historie,det var en dame,en selvutnevnt healer som påtok seg oppgaven med å heale en bil som ikke fungerte som den skulle.Hun gikk ut for å heale denne bilen,men kom tilbake etter kort stund og kunne da fortelle at "det gikk ikke,bilen er for ødelagt".Vel,denne dama kom vel unna med at "hun er litt rar",men det falt endel undrende blikk og ugreie kommentarer til meg også etter dette.Det var vel sånn at "innleggelse neste" ikke ville kommet som en overraskelse på noen.
Her i tilfellet med healing av bil blei jeg som alternativ helt ufrivillig og helt ufortjent dratt med i det generelle synet på oss alternative som forskjellige useriøse,som fks.påstår seg å kunne heale biler er aktivt med på å forsterke.
Det er jo nettopp sånne og sånne som åndeutdriveren i innlegget vi seriøse ønsker å motarbeide og vi bruker svært mye tid på det også.
Men,det sørgelige er at når det ser ut for at vi kommer noen vei og vi føler at oppfatninger og meninger om oss kan være i ferd med å snu til det bedre,så dukker det opp sånne "alternative" med sånne historier som i innlegget og som bidrar til å sette oss seriøse tilbake til null,og vel så det,på et øyeblikk.
Det er trist,og ofte sjokkerende,men jeg som alternativ selv gir aldri opp i forsøket på å få andre til å forstå og bli fortrolig med det alternative generelt.
Derfor er jeg så glad for historien som jakten på kjærligheten-paret kunne fortelle om ei lita jente fra syttenhundretallet som "bodde" hos dem og de syns det var helt greit og at de følte at hun hørte til der,en nydelig historie og helt som det skal være.Det gleder meg å se at jaktenparet og mange,mange flere med dem har begynt å forstå det..
Ønsker deg og en kjempefin søndagskveld,Toril :)
Stor klem fra synskepeggy.

ufo

23.11.2014 kl.21:47

Hyggelig å høre fra deg igjen:) Håper du har det bra:)

Er enig med deg, det er mye rart. Mange folk som gjør alt for å svindle og lure folk. Jeg synes det er trist at det er så mye svindel og lureri, ikke bare ødelegger det for seriøse, men det ødelegger også mye for dem som blir lurt.

Synes det er skremende at enkelte går rundt og lover å kurere vekk uhelbredelig kreft, eller andre sykdommer for den slags skyld som ikke går an å hellbrede.

Men det er dessverre slik det er. Håper bare de i den alternative bransjen tar og rydder opp snart, men er vell for mye å håpe på.

Ønsker deg en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

23.11.2014 kl.22:26

ufo: Hei,hei ufo
- og i like måte til deg,så hyggeligt å høre fra deg igjen :)
Som du vet så har jeg til tider tilbragt mye tid i det kommersielle alternative miljøet i de to-tre siste årene.Det som var den direkte årsaken til at jeg valgte å delta var at det (lille) miljøet jeg deltok på ikke fremsto som kommersielt til å begynne med,på meg virket initiativtakerne både troverdige og med de rette motiver,men etterhvert forandret dette seg vesentlig,jeg kan si så mye at jeg aldri før (eller etter) har hatt befatning med så mye grådighet,sjalusi,til tider en med flere personligheter og baksnakking som i det miljøet og etterhvert så blei det bare verre og verre og jeg begynte å ta avstand fra det.
Når det er sagt må jeg også si at de få nøye utvalgte kurs,workshops,temakvelder og ellers sammenkomster som blei arrangert lærte jeg mye som seinere har vært til stor hjelp for meg i min alternative hverdag generelt.
Det eneste som,etter min mening,kan få stoppet svindel og useriøse utøvere er at folk rett og slett slutter å bruke tilbudet.
Ha en fin kveld du også ufo :) Hilsen synskepeggy.
Uff , sånn svindel da ....en mann med dårlige hensikter dette ja :-/ Skjønner godt at du reagerer på dette her og det er ikke noe særlig med folk som ønsker betaling heller nei . Selv om jeg må innrømme at jeg har vært desperat nok til å betale flere ganger , så må jeg jo si at jeg om jeg hadde samme evner så tror jeg ikke jeg ville oppført meg slik . Og hadde nok ikke krevd betaling heller nei . Men ja skrekkelig dårlig å sette åndene tilbake da , kun for egen vinning :-(

Ha en fin dag og uke nå Synskepeggy <33

Livet mitt som klarsynt.

24.11.2014 kl.15:40

cathrinehenriksen: Hei igjen :)
Dette må vel komme langt opp på listen over skrekkeksempler - og,som i verste fall rammer seriøse alternative ganske så hardt.
Jeg har vært alternativ hele livet og jeg kan si så mye at jeg aldri har vært borti noe i nærheten av den dramatikken som denne mannen legger opp til - jeg tar fullstendig avstand fra det og kaller det noe helt annet enn alternativt arbeid i den hensikt å hjelpe,på meg ser det ut for at mannen ønsker å oppnå det motsatte...
Om det kan være noen trøst så har jeg også betalt for å få delta på diverse alternative arrangementer,absolutt ingenting er gratis når det kommer til det kommersielle alternative miljøet.Jeg har betalt min del av kursavgift,medlemsavgift,inngangspenger osv,hadde de folka kunnet ta betalt for et glass vann så hadde de gjort det også.
Jeg har aldri møtt noen i det alternative miljøet som ikke (til å begynne med) har fått min tillit,men,som det har vist seg i ettertid - ingen har gjort seg fortjent til den.
Hilsen synskepeggy.
Ja du sier noe der dessverre :-/

Og ja er bra du sier og advarer litt , er greit for meg å vite sånt :-) Kanskje jeg kan unngå å bli lurt ved en senere anledning .

Takk <33

Livet mitt som klarsynt.

24.11.2014 kl.16:10

cathrinehenriksen: Hei igjen :)
Jeg har bare ett råd til deg (og til alle andre) og det er å slutte å bruke tilbudet.Det er ikke tvil om at det er etterspørselen som opprettholder (svindelen) tilbudet,forsvinner etterspørselen vil de kommersielle alternative bli tvunget til å finne seg andre (ærlige) måter å livnære seg på.
- Men det gjelder jo alle ting det er etterspørsel etter,alt fra merinoull til pels til tvangsforede gås osv.
Jeg ønsker at folk blir mer kresen og bevisste på hva de etterspør og holde seg unna tilbud som er forbundet med lidelser og andre overtramp mot dyr,sårbare mennesker (som oppsøker det alternative) og andre forsvarsløse.
Kanskje ikke i min levetid,men det er lov å håpe og det er godt å vite at jeg kanskje en gang opplever at innsatsen belønnes ved at folk begynner å høre etter og leve som de lærer.Jeg er en uhelbredelig optimist og jeg viker aldri fra min overbevisning (av mange) om at det aldri er for seint,selv om det skulle vise seg at jeg ikke lenger er her i dette livet om/når det skjer.
Ha en fin dag du også og god uke :) Hilsen synskepeggy.
Takk for det :) Ja men det er ett godt råd og likte det du sa <33 Skal gjøre mitt beste jeg , for du har så rett ja .... Og man må aldri miste håpet nei <33

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits