Får dyrene et bedre liv nå...

....det er lov å håpe.
Ingenting gleder meg,som ekte dyrevenn mer enn
de nye lovene som nå trer i kraft i den hensikt å prøve å
beskytte dyrene mot all form for terror,lidelser og mishandling.
Og kanskje man kan håpe på litt mer respekt for dem nå som de får sine
egne lover.Det er lov å håpe.
Men,realist som jeg er,så har jeg mine mistanker om at
dette gode tiltaket,gjort i beste mening og med gode hensikter,
føyer seg inn i rekken av utallige andre saker,lover og ting som gjør seg best på papiret.
Lovene trer i kraft,nå gjenstår det å se om ansvarlige etater ser til at de blir effektivt håndhevet.
Jeg har mine tvil,men jeg håper at jeg tar feil...
Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

Toril

25.11.2014 kl.15:03

Endelig kom det en som som verner om våre kjære dyr som vi elsker <3 Det er kjempeflott med slike tiltak, men jeg er stygt redd for at det blir med snakket. Dessverre vil det fortsatt være ondskapsfulle folk som mishandler stakkars små forsvarsløse dyr, og det gjør meg kjempetrist og ikke minst kjempesint!

Ønsker deg en kjempefin tirsdag :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

25.11.2014 kl.15:33

Toril: Hei igjen Toril :)

Ja,jeg er enig,jeg kan heller ikke se for meg hvordan man skal kunne håndheve lovene på en god og effektiv måte.På meg så virker det som om (i kjent stil) man begynner i feil ende,jeg mener at man burde begynne med å opprette et dyrepoliti for så å lage lovene,først da ville man hatt håp om at dyrene fikk snev av rettferdighet og verdighet.
Det verste er at lovene ikke kan håndheves før ugjerningen er begått og da har jo allerede dyr blitt mishandlet.
Jeg tenker på en artikkel i en av nettavisene for en stund siden der alle festdeltakerne var med på å pine ihjel en katt på mest groteske måte,de skrudde en vinåpner inn i øyet på den.Alle festdeltakerne er skyldige i mine øyne,de ga sitt samtykke til mishandlingen med å ikke å stå opp for katten og fikk stoppet det.Hva er passende straff for sånt ?
Passe straff må jo være at de fikk litt av samme behandling som den stakkars forsvarsløse katten...
Ønsker deg en fin tirsdag også,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits