Nettrollet på farten igjen !

 

Fra: Synskpeggy_BullshitBlogg

Blogg:

E-post: hakon.100000@gmail.com

Innlegg: GUDDOMMELIGHET.

Postet: 11:03

IP: 193.156.1

 Du er latterlig! Du hører til på psykiatrisk om du tror på det du sier selv, det du egentlig er er en sleip dritt av en dame som prøver å skaffe seg penger på å blogge! SLEIP ER DU! FLAUT!

Dette er like fornuftig som det du sier! "fdfsdfsdzxcdfsvfdvcefsdrfcsdfd"
____________________________________________________________________________ 

 

Det sies at gammel vane er vond å vende og nettrollet er ikke noe unntak. Med ujevne mellomrom dukker dette nettspøkelset opp for å uttrykke sin velformulerte,reflekterte mening om om det meste som nettrollet ikke har den minste kunnskap,kjennskap eller kompetanse til å uttale seg om. Nettrollet har vært stille lenge,men må,med jevne mellomrom praktisere sin ekspertise,om ikke for noe annet så for å øve,øve og øve på sine glimrende skills.... Mye rart blir skrevet i kommentarfeltene,denne her,i godt selskap med utallige andre havner i kategorien : totalt hjernedød. Hilsen synskepeggy.

56 kommentarer

Toril

09.12.2014 kl.23:11

Disse forferdelige nettrollene skal alltid ødelegge for andre, og de er ikke verdt gjørma man tråkker i en gang! Slike kommentarer beviser at vedkommende er totalt hjernedød! Ville dette nettrollet gått bort til en vilt fremmed på gaten og sagt det samme? Nei det tviler jeg på. Siden dette er blogg, og nettrollet tror han/hun kan skjule seg bak anonym så er det dessverre lettere å legge igjen slike kommentarer på nettet som f.eks på en blogg! Nettrollet tenker ikke på at ip-nummeret lett kan spores tilbake til vedkommende!

Kjempebra at du viser hvor lavt slike nettroll kan synke, for det er nettopp det de gjør! Jeg håper disse nettrollene som sprer om seg med eder og alle på andres blogger er ensomme sjeler helt uten venner. Karma slår tilbake på dem selv!

Stå på videre kjære Synskpeggy, og blogg videre! Gled oss med som er dine bloggvenner med kjempeflotte innlegg som du har gjort og alltid gjør :)

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Klem fra Toril

10.12.2014 kl.06:15

Uff. Gamle, bitre kjerringa (du) sitter og sutrer på nett som en unge. Nei, vent...det var slemt mot ungene.

Du sutrer som ei bitter, gammal kjerring !! Gnålt om dette i årevis. Gi deg snart vel...?

Inger J

10.12.2014 kl.07:37

JØSS, så godt å få bekreftet at det ikke var meg dere baksnakket for engangs skyld ;)

Da tar jeg blogg-ferie, med god samvittighet, og ingen absolutt INGEN kan ta meg for noe som helst ;)

Og med det samme, neste gang dere skal beskylde meg for noe, husk og sjekke fakta, så dere beskylder RETT PERSON, for det har dere IKKE gjort i alle tilfellene, dere har slengt med fingrene bak tastaturet, du er ikke noe bedre en de andre du heller, med å bakvaske andre.

MVH

Inger J.

PS: GOD JUL.

Måtte 2015 bli et år, fritt for slarv om løgner servert av folk som ikke vet en dritt om meg og andre, på nettet.

Carl Ove

10.12.2014 kl.09:35

Helt enig i meldingen din drittkjerring.

Fredrik Magnussen

10.12.2014 kl.09:38

Håper du får Ebola og dør. Du tjener penger på dumme nordmenn som faktisk tror på alt bullshit du kommer med!

3========>

10.12.2014 kl.09:40

Din penis

Nicholas Uribarri

10.12.2014 kl.09:40

Hva er kvadratroten av pi i annen? Siden du er synsk så vet du vel hva svaret er. Du er bare ute etter å suge ut pengene av oss som faktisk tror på slike ting. Vi blir veldig støtet når vi finner sånne tullinger som dere, du tar ikke nyrelgiøsitet seriøst.

Elias Vinje

10.12.2014 kl.09:48

add eliasvinje on snapchat for hot nudes

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2014 kl.10:18

Toril: Hei igjen,Toril :)
Nettrollene er innom bloggen min ganske så ofte og nå når jeg har blogget mindre i en periode blir de fleste av nettrollets kommentarer stoppet av spamfilteret.Jeg har kommentarer liggende med spamsperren som tar for seg alt fra min psykiske/fysiske helse til nettrollet som vil belære meg om taushetsplikt i jobben,noe som er ganske så morsomt da vedkommende som ville belære meg sannsynligvis kjenner (svært godt) en person som er svært så "lempelig" når det kommer til taushetsplikt.Jeg har jobbet under taushetsplikt i tretti år,jeg tror jeg kan påberope meg å vite hvor grensene går.
Som sagt,så havner det ugreie kommentarer i kommentarfeltet mitt ganske ofte,i går,da kommentaren i innlegget kom bestemte jeg meg for å legge den ut i et innlegg,og som du ser,reaksjonen har ikke latt vente på seg.Alle de ugreie kommentarene,samt kommentaren gjengitt i innlegget er skrevet fra samme IP-adresse.
Etter å ha sett vedkommende som har skrevet dem gå helt berserk i kommentarfeltet her,kan man vel konkludere med at vedkommende ikke er helt,skal vi si,god og virker svært så ustabil og forstyrret på meg.
Jeg er jo godt kjent med stygge kommentarer og nettroll,de skremmer ikke meg og de får meg iallefall ikke til å slutte å blogge.
Ha en flott onsdag,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2014 kl.10:22

Inger J: Hei,hei IngerJ - og så hyggelig å se at du tar turen innom her igjen :)
Du kan bare ta juleferie med god samvittighet og jeg slutter meg til ønsket ditt for 2015 :)
God Jul,IngerJ :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2014 kl.10:38

Livet mitt som klarsynt.:
Alle de ufine og trakasserende kommentarene over her,samt kommentaren i innlegget er skrevet fra den samme IP-adressen.
Når man leser hva vedkommende skriver,må vel konklusjonen bli at vedkommende ikke er helt god og fremstår som både ustabil og forstyrret.
Det verste er at man med stor sannsynlighet vet hvem vedkommende er - og herjingen i kommentarfeltet mitt i dag er helt i tråd med hva man kunne forvente seg fra den kanten.
Hilsen synskepeggy.

Toril

10.12.2014 kl.10:45

Jeg skjønte det, og gjett hvor den personen dummer seg ut! Sitte på din blogg å skrive hjernedøde kommentarer som dette, og til og med ønske noen skal få ebola og dø synes jeg er alt for drøyt skrevet!

Både du og jeg har jo fått drapstrusler skrevet av en anonym i kommentarfeltet hos en blogger her inne på blogg.no samt anonym kommentar på bloggen min med ønske om å fjerne oss selv fra denne verden...

Disse stygge og kjempefæle nettrollene eier ikke skrupler i det hele tatt!

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2014 kl.10:52

Toril: Hei igjen :)
Det er drøye kommentarer de som nå ligger her i kommentarfeltet og,som du sier,det er ikke første gang noen har ønsket meg (og deg) død på den ene eller den andre måten...
Det kan være at vedkommende som skriver disse kommentarene har et hat mot (den man tror er) synskepeggy som har helt andre grunner enn mine innlegg i bloggen her,tanken bare slo meg plutselig...
Det er tydelig at vedkommende som skriver kommentarene ikke har det så godt (med seg selv).
Ha en fortsatt fin onsdag,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Marita-Susan

10.12.2014 kl.11:44

Blir så imponert over anonyme kommentarer jeg :O

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2014 kl.13:33

Marita:
Ja,ikke sant,det finnes visst ikke grenser for sånne utrolig "smarte" folk - men,om de tilhører klubben for laveste iq eller klubben for høyeste iq er ikke godt å si og ikke noe jeg gidder å spekulere i,det eneste jeg vet er at et gammelt ordtak sier at man skal jammen være "smart" for å fremstå som komplett idiot.Jeg tror ikke det er ment i positiv forstand.
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

10.12.2014 kl.13:39

Det er alt for mange nettroll som skriver stygge kommentarer i kommentarfelt hos andre bloggere. Og de har det ikke godt med seg selv disse ynkelige små krypene. For det er ynkelig små kryp.

Du burde gå rett til politiet for å spore opp ip-nummeret. For det vet jeg politiet nå har gått ut og sagt de skal ta alvorlig. Det hadde vært til pass for den som har skrevet de usmakelige kommentarene i innlegget ditt.

Til Inger J!

Du skal feie for din egen dør du... Eller ta bjelken ut fra ditt eget øye.

Det er ingen som har beskyldt deg for noe som helst på bloggen til Synskepggy. Jeg finner ikke et eneste sted på bloggen til Synskepggy hvor hun eller noen av hennes bloggvenner har beskyldt deg for noe som helst.

Og de gangene du er blitt konfrontert med noe fra Synskepggy og hennes bloggvenner har det vært synlige beviser at du fint på egen hånd har provosert frem krangling og bråk. Det er ikke beskyldning. Men fakta.

Hilsen

Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2014 kl.13:54

Else Marit: Hei,hei :)
Jeg tror kanskje nettrollet som står bak disse kommentarene har fått noe å gruble på...Jeg er jo tross alt synsk vet du...
Du har helt rett ang.IngerJ.De gangene krangelen har gått litt over styr,er de gangene vi(mine bloggvenner og jeg) har tatt henne i direkte løgn og uriktige beskyldninger,da har vi konfrontert henne med det resultat at hun i sin blogg og i andres kommentarfelt har inntatt den velkjente offerroller og mener derfor at hun er i sin fulle rett til å behandle andre akkurat som hun vil også beskyldninger og løgn.
I alle tilfeller man har konfrontert IngerJ er det hun som har startet opp med løgn og beskyldninger mot oss alle sammen.Alt som er skrevet av mine ,Toril K,Magjool,Iceman,ufo mfl.og meg selv er godt synlig i t min her og for alle til å lese om de vil - til forskjell fra IngerJ som u ufint og løgn for deretter å slette så det skal fremstå som om det er alle vi andre som er skyldig i bråk og ugreie og går løs på "uskyldige".Det er rein taktikk og det pussige er at når flere enn vi,som er godt kjent med dette her skjønner hvordan det er fatt og lukter lunten,så sletter hun bare...
Når det er sagt må jeg si at IngerJ alltid er velkommen til å kommentere eller diskutere her i min blogg og hun blir alltid rettferdig behandlet fra min side,det vil si,hun blir behandlet på samme måte som hun behandler andre,er man snill og grei,saklig og objektiv så får man det samme tilbake selv.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2014 kl.15:52

Inger J: Hei igjen :)
Jeg ser du er tilbake med ny blogg - igjen.
Ønsker deg masse lykke til med den nye bloggen og velkommen tilbake på blogg.no - igjen :)
Jeg må ærlig talt si at jeg blei overrasket over at det gikk så fort - denne gangen siden du sa,lenger oppe i kommentarfeltet her,at du ville ta juleferie fra blogg nå..
Du må ha en fortsatt fin dag,IngerJ :)
Hilsen synskepeggy.

Inger J

10.12.2014 kl.16:35

Det var den verste RYGGSLEIKINGEN jeg noen gang har lest.

Først så er jeg verdens verste blogger, som du ønsker langt uti helvete, for neste mnd, så er det ryggsleiking.

Gjennomskuet er dere.

Jeg har skjønt sammenhengen her.

Inger J

10.12.2014 kl.16:40

Dette hinter jeg til: http://groshverdag.blogg.no/1403110078_18062014.html

Jeg kan lese.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2014 kl.17:59

Inger J: hei igjen,IngerJ.
Jeg kan ikke forstå at du kan vri min hyggelige kommentar til deg til å bli ryggsleiking.Med all respekt å melde så tror jeg at du trekker forkastede slutninger her.Jeg kunne ha skrevet kommentaren i din nye blogg,men du vet,det er den der flittige bruken av kommentarsperre som noen ganger ser ut for å sperre navn og IP-nr helt uavhengig av innhold i kommentaren.Så mye kan jeg si av egen erfaring da jeg flere ganger har skrevet saklige og objektive kommentarer i ditt kommentarfelt,men som ikke har passert din spamsperre.
Du skriver at jeg ønsker deg langt ut i helvete,hvor står det ? Jeg har aldri,verken her på blogg.no eller andre steder gitt utrykk for at jeg ønsker deg eller noen andre til helvete,med mindre du kan referere hvor og når jeg skal ha uttrykt noe sånt vil jeg ha meg frabedt slike beskyldninger,da sånn oppførsel er langt under min standard,moral og verdighet.
Kommentaren du kaller ryggsleiking var hyggelig ment fra min side :)
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

10.12.2014 kl.18:07

Til Inger J!

Hvem gjennomskuet hvem om jeg tørr spørre? Du linker til bloggeren Gro sin hverdagsblogg. Kanskje du har glemt hvor stygt du oppførte deg mot Gro og en blogger til. Men det har du glemt. Åhhh jeg glemte jo at det aldri er din feil. Men alle andre sin feil.

Og det var ikke en gang du hang Gro ut på din egen blogg og skrev innlegg som var myntet mot henne. Og Gro fortalte at hun prøvde å skrive kommentarer på bloggen din. Men kommentaren ble ikke lagt ut på bloggen din. Det eneste Gro gjorde var å forsvare seg selv.

Jeg beklager at jeg kommenterer til Inger J. Men vi vet at kritiske kommentarer som har med henne å gjøre ikke slippes igjennom kommentarsperren på bloggen hennes.

Hilsen

Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2014 kl.18:28

Else Marit:
Det er selvsagt greit,jeg har prøvd å komme gjennom spamsperren hennes selv,men med sørgelig resultat.
Jeg husker godt hvor slem hun var i Groshverdagsblogg,i min blogg,i Toril K sin blogg,i Lovelulu sin blogg og mange flere og for ikke å snakke om alle kommentarfeltene i andre blogger hun har vært innom....
Det nytter tydeligvis ikke å si noe hyggelig heller,da blir det kalt ryggsleiking.
Hilsen synskepeggy

groshverdag

10.12.2014 kl.19:30

Ja,ja så var det på ann igjen.For aller siste gang( siden det ikke går ann å kommenterere på innleggene til Inger J.Dette er til henne: Jeg er sikker på at en gang i livet så har du hatt et varmt hjerte med mye omsorg for andre.Men med årene så har det onde tatt mer og mer over,hjertet er kaldt,med mye ondskap som du fryder deg over.Du har et problem og det er stort som fjell,hva må til for at vi skal få fred av deg? Ta heller og bruk tiden din på de flotte bildene,strikkingog maleriene du lager,det er så mye kjekkere å lese innleggene dine da,gi folk inspirasjon,du passer ikke til å være den store stygge ulven. Jeg kunne ha skrevet ett enda være innlegg til deg Inger J. MEN du er ikke verd det. Du kommer nok med ett innlegg tilbake om hvor stygge noen er med deg og ikke vil la deg være iferd,den som går på det innlegget må være totalt blåst. Du er den du er,og vi er som vi er.Jeg sier bare " prøv deg og syns synd på deg selv" du er skyld i dette selv.Så kutt ut med deg.Hilsen Gro,jeg vil ikke være med på den leken du leker!!!

slarva

10.12.2014 kl.20:34

*lol* næmmen djizez..samme gamle mølet her hos deg fremdeles :) og her er jo hele flokken som hadde psykolog timer hos meg og ikke dukket opp :(

Toril. .kan du øve på det vi snakket om sist time hos meg. .slutte å late som du er et varmt menneske. .lol...og så skulle du slutte å skrive " ha en kjempefin kveld"

Og du synska skulle vaske sjiten av vingene. .:)

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2014 kl.21:11

slarva:
Selveste TARVA eller skal vi heller si....nei,jeg synker ikke så dypt at jeg avslører fullt navn på bloggere som ønsker å være anonyme,du vet TARVA,det kan være så mange grunner til at noen ønsker anonymitet og grunnene er ikke nødvendigvis negative.
Det er forøvrig ikke overraskende at TARVA er på plass - overskriften er tross alt Nettroll.....men det vet vel ikke du hva er,ikke sant,TARVA.....
Hilsen synskepeggy.

slarva

10.12.2014 kl.21:33

Jøss..har Toril fått seg enda en blogg :)Else Marit..tja det er vel helt mot normalt :)

Else Marit

10.12.2014 kl.21:55

Til Slarva!

Nei jeg er ikke Toril. Og jeg har aldri vært Toril. Og kommer ikke til bli Toril. Du har ikke noe nytt å komme med nå da enn de syke beskyldningene dine om at Toril er meg?

Denne beskyldningen kom ikke som noen bombe fra deg. Jeg har lest disse beskyldningene fra deg og din venninne Inger J før. For hver gang sannheten om Inger J kommer fram for dagen har du ikke noe annet å komme med enn usaklige beskyldninger og løgner som oser av ondskap om at Toril og også Synskepeggy er andre bloggere som skriver i kommentarfeltet.

Jeg har to ord som beskriver deg. Og det er at du er en ondskapsfull mobber.

God bedring. Få deg mentalundersøkt med en gang.

ufo

10.12.2014 kl.22:03

har aldri skjønt vitsen med å prøve å ødelegge en blogg med masse usmakelige kommentarer. Det er trist.

Har alltid lurt på hva dem vill oppnå med det? Men det er trist og ikke minst skremmende at enkelte bruker så mye tid og energi på å skulle komme med slike usmakelige kommentarer som ett hvert fornuftig menneske ville ta avstand fra. Skulle tru dem hadde viktigere ting og tenke på

Ønsker deg en fin onsdag kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2014 kl.23:05

ufo: Hei igjen ufo :)
Jeg tenker akkurat som deg,at de gidder,og verst av alt er at de gidder å skrive den type kommentarer igjen og igjen når de fleste av dem ikke kommer forbi spamsperren.
Det er tre forskjellige IP-adresser som siden august har skrevet ufine kommentarer i min blogg,det er alt fra å tvile på min psykiske/fysiske helse til å beskylde meg for taushetsbrudd til å beskylde meg for å være en svindler som svindler penger fra folk "som er dumme nok til å tro på sånt",det vil si at vedkommende mener at alle som tror på sånt er dumme - det står å lese i kommentaren i innlegget.
Det er tre forskjellige IP-adresser som har vært svært så aktive en stund,den ene avslørte seg selv,den andre klarte vi å spore opp og den tredje er under granskning.Jeg blei helt forskrekket da jeg skjønte hvem den ene var,jeg hadde rett og slett vanskelig for å tro det.
Da denne kommentaren i innlegget var postet i min blogg i går var jeg lei av tullet og bestemte meg for å poste den i et innlegg og du ser selv hva det førte til,vedkommende (fra samme IP-adresse gikk helt berserk i kommentarfeltet over her.
Nå er "festen" i gang igjen,jeg blir beskyldt for å være både deg ufo,Toril,Iceman og dere blir beskyldt for å være meg.Det er et mønster som går igjen i flere forskjellige blogger og spesielt i to som er svært flittige i sine konspirasjonsteorier.Er man litt våken kan man tydelig se likheter (som avslører) i begge bloggene,jeg sier ikke mer,resten må man tenke ut selv,det er fordi at jeg ikke vil være den som avslører noen.
Et lite hint kan du allikevel få : Den ene er den andres alter ego...
Ha en kjempefin kveld ufo - og,som alltid er det hyggeligt å høre fra deg igjen :) Hilsen synskepeggy.

Toril

11.12.2014 kl.10:24

Aller først de usaklige kommentarene du har fått inn på bloggen din fra vedkommende som du la ut ip-nummeret sier mer om den personen, og at den personen har alt for lite å gjøre. Vedkommende vet ikke hva han/hun snakker om. Slike personer avslører seg selv til syvende og sist. Ja ip-numre er lett å spore, og det er kjempebra at du har greid å spore det ene ip-nummeret. Jeg vet at politiet her i byen nå bistår med å hjelpe folk som ønsker å spore ip-numre på hvis de får inn æreskrenkende og grove kommentarer på sine facebookprofiler og blogger.

Jeg har en rasekattvenninne (som blogger) som nå har begynt på med utstillinger etter en pause på 2-3 år. Vi i rasekattmiljøet er kjempeglade for å ha henne tilbake i miljøet, for hun har stor kunnskap om utstillinger og katter.

I slutten av november var hun på en utstilling på Østlandet, og når hun kom hjem fikk hun en trusselkommentar på bloggen sin. Selvfølgelig var kommentaren skrevet av en anonym. I kommentaren stod det at hun måtte bare ikke prøve å vise seg på utstilling igjen, for da kom det til å skje noe grusomt med henne. Rasekattvenninnen min gikk rett til politiet, og de tok den kommentaren alvorlig. De hjalp henne med å spore ip-nummeret til den anonyme som hadde skrevet kommentaren!

Når det gjelder de hinsides beskyldningene og konspirasjonsteoriene om at du er Ufo, Iceman og alle som kommenterer på din blogg, jeg er Else Marit og alle mine bloggvenner viser det bare at det nettrollet vi kjenner til og hennes gode venninne ikke har mye å komme med. Jeg ler rått av de dårlige konspirasjonsteoriene, for nettrollet og hennes venninne vet ikke selv hvor dumt de høres ut. Det er ingen som tar dette nettrollet og hennes venninne seriøst en gang :)

Likheter ser man fort ja :) Kanskje de er tvillingsjeler :)

Ønsker deg en kjempefin torsdag :)

Klem fra Toril

Inger J

11.12.2014 kl.13:28

Hehe, må le av dette forsøket på å starte en krangel, der jeg etter sigende skal ha skylden, hehehe. Jaja, disse barna , disse barna, man får bare jatte med, til julen og alle helligdagene er over, for da begynner de travle hverdagene, og dere kan glemme meg litt igjen :D

God helg og God jul.

Livet mitt som klarsynt.

11.12.2014 kl.14:32

Inger J:

Du er jammen et skikkelig "peace of work",det må jeg si.
Jeg skjønner bare ikke hvorfor jeg fremdeles blir forskrekket...
Bare under dette innlegget (for ikke å snakke om alle andre kommentarfelt) har du kommet med beskyldninger,løgn og,det verste av alt,når man prøver å være hyggelig mot deg så blir man beskyldt for ryggsleiking - hvordan kan du få deg til å tro at jeg har noen som helst interesse av å drive slike deg oppetter ryggen,IngerJ.
Men,i din vante stil så fyrer du,som utallige ganger før,oppunder bråk som du selv har startet,før du igjen fremstår som offer og totalt uskyldig i alt sammen.
Du svarte meg forresten aldri på mitt spørsmål om du kunne vise til nøyaktig hvor jeg har skrevet at jeg "ønsket deg rett til helvete",så lenge du ikke kan svare for det og bevise at jeg har skrevet det,så er det (enda) en løgn som du har kommet med.
Kjære deg,IngerJ,at du aldri blir lei av dette tullet,det går forbi min fornuft,eller finner du det usmakelige tullet ditt så underholdende at du rett og slett har blitt avhengig av reaksjonene du får fra andre bloggere som bare vil forsvare seg mot dine diverse angrep.
Sånn,nå kan du løpe rett til TARVA å sutre,jeg tipper st det ikke er lange veien dit.....
God helg og God jul.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.12.2014 kl.14:54

Toril: Hei,hei Toril :)

Ja,heldigvis så har politi og øvrige myndigheter innsett at man bør ta nethets,trakassering,mobbing og drapstrusler og andre trusler på nett på alvor,det er ikke et øyeblikk for tidlig,mange har allerede fått sladder og noen har til og med tatt livet av seg selv på grunn av sånt.
Men,verken politi eller rettsvesen kan vel stille opp mot grov hets,trakassering og hat når forfatteren velger å kalle det for satire,humor og komikk,i en viss bloggers hjerne er det liksom lov da....
Jeg har alltid sagt at det første tegnet på at noen er ustabil er det verbale,på nett må det første tegnet på at noen er ustabil være det vedkommende ustabile skriver.I alle tilfeller der symptomer viser seg i det verbale vil symptomene bare forsterke seg og eskalere,ofte så langt som til vold og skade på gjenstander og eiendom.
Derfor er det svært viktig å være våken for tegnene slik at man kan ta sine forholdsregler for å beskytte seg selv,sine og sitt i verste fall.
Bloggen min har vært gjenstand for trusler av ulike slag,heldigvis så er ingenting slettet og jeg har ikke hørt om foreldelse i sånne saker.De verste kommentarene har jeg også lagt inn på harddisk sammen med IP-nr,bare for sikkerhets skyld.
Ha en KJEMPEFIN torsdag,Toril :) Klem fra synskepeggy.

slarva

11.12.2014 kl.18:28

Huffda..skikkelig sinnadamer dere er :) Dere er vel godt kjent på avsnittet for idioti nå om dagen. .*lol* Anyways..lykke til med ip jakten :)

11.12.2014 kl.18:53

Til Slarva !

Du mistet fort andres interesse for hva du holder på med i din egen blogg,tilhengerne og dine medsammensvorne i din hets og trakassering av andre bloggere forsvant liksom en etter en.

Dine glansdager som selvoppnevnt sjefsmobber på blogg er visst definitivt over,med mindre du kommer opp med noe desperat genialt.Trakassering,løgn og hat selger alltid,men bare om du klarer å fornye deg.

Huff ja,det er ikke greit å være sjef over mobbing og trakassering på blogg (unnskyld,jeg glemte at du selv kaller det humor og satire) når interessen ser ut for å være dalende.

Det ble liksom aldri det samme etter din første storhetstid.

Jeg er overbevist om at du klarer å rette på det,det er bare å bruke fantasien og klekke ut enda mer dritt,hat,løgn og hat mot andre bloggere som du har bestemt deg for å hate.

Stakkars deg,Slarva,det hjelper ikke hvor fint og feilfritt det ser ut på utsiden når alle vet at det er pill råttent på innsiden vet du.

slarva

11.12.2014 kl.19:00

Godt skrevet og formulert piggy :) Her har du virkelig funnet formelen ... men litt mye gjentagelser av enkelte ord.Der kan du bli bedre..Anyways. .stå på videre. .dette var gøyt å lese som dere sier i Bergen :)

Livet mitt som klarsynt.

11.12.2014 kl.19:27

slarva:
Det er heldigvis ikke mange som verken vil eller kan uttrykke seg om andre på den samme måte som du gjør,for så å rettferdiggjøre trakasseringen med å kalle det for humor og satire.
Tro hva du vil,det er du i din fulle rett til,men her ser det jammen ut for at du er på full fart inn i konspirasjonsteorier igjen.Vel,deg om det.Kos deg !
Hilsen synskepeggy.

slarva

11.12.2014 kl.21:21

Men så utrolig morsomt at politi er enig i at jeg er en flott og ikke minst yberdeilig satiriker og humorist. ..lol...jeg har faktisk aldri påstått noe slikt selv :) Kanskje dere burde prøve å få litt humør i livet? Det er mye mer givende kan jeg love :) ps..synes dere har såpass mye hat i dere at politiet kanskje ser nærmere på alt søplet som kommer bablende ut av dere..you never know...:)

Annonym

11.12.2014 kl.22:20

Det finnes ingen satire eller humor i det du driver med Tarva som i ordet tarvelig :-) Det du driver med er mobbing og latterliggjøring av forskjellige bloggere du mener bør henges ut. Ikke alle bloggere som synes det du driver med er like morsomt over å bli hengt ut av deg og dine tilhengere. Hva om han/hun du henger ut føler seg såret? Har det du tenkt over det noen gang? Nei det har du ikke, for du unnskylder deg med at det er satire. Livet er enkelt bra enkelt for deg Tarvelig. Det er den som opplever å bli såret som har rett. Du kan ikke styre om en blogger føler seg såret eller ikke.

Den som har hat i seg er deg. Hat og ondskap er det du er laget av, men i fantasien din tror du selv at det du driver med er humor. Jeg burde egentlig synes synd på deg men det greier jeg ikke. De jeg synes synd på er Synskpeggy, Toril og Synskpeggy sine bloggvenner. Jeg har fått med meg at du har slengt ut spydige og sure kommentarer på bloggen til Groshverdagsblogg.

Like barn leker best og du og bestevenninnen din Inger J passer sammen som hånd i hanske. Dere har mye til felles :-)

Livet mitt som klarsynt.

11.12.2014 kl.22:33

slarva:
Nå oppfører du deg uhyggelig likt en annen blogger vi kjenner godt,du tror,som henne,at alt handler om deg.Det er feil,TARVA,bare les kommentaren min til Toril en gang til så får du kanskje med deg at det står "en viss annen blogger" og ikke TARVA....
Hilsen synskepeggy.

ein venn

13.12.2014 kl.09:52

Ups..må jo vere litt irriterende at jeg banker deg ned i skolissene når det gjelder lesertall ? Du påsto jo at ingen bryr seg. .hadde 219 lesere i går..uten å ha blogget på et halvt år. .æh..du hadde. .59...lol...

anyways..bare nevner fordi du hadde en kommentar om akkurat dette uinteressante emnet :) God helg :)

slarva

13.12.2014 kl.10:27

Ps..ein ven er altså bare din gode venn slarva i tilfelle du ikke skjønte det :) god helg :)

Livet mitt som klarsynt.

13.12.2014 kl.12:35

slarva:

Har egoet ditt fått for lite oppmerksomhet nå igjen,TARVA....
Du kan jo fortsette å diskutere med dine egne "anonyme" kommentarer i din egen blogg,før eller seinere vil noen ikke-anonyme bite på....
Hilsen synskepeggy.

Irritert tønsberger

13.12.2014 kl.23:30

Haha, uff. Nettdiskusjoner, beskyldninger og uthenging er så KVALMT. DU, ja, DU som skriver stygt til andre, du burde få deg en reality-sjekk.. og skamme deg. Du burde komme deg av nett, gå ut, se dagslys og skjerpe deg. Blir så dårlig i hjertet av å se hvor usaklige og fæle folk er på nett..... (Dette er ikke til deg som eier denne bloggen).. bare merket meg alle de fæle kommentarene...

La nå folk være klarsynt, og finn på noe annet da vel....... Noe sier meg at dere som er stygge med andre på nett ikke er NOE. Denne dama mener hvertfall hun er noe..

Hilsen den irriterte 19åringingen fra tønsberg som mener folk er stort sett fæle.

Irritert tønsberger

13.12.2014 kl.23:32

(Til nettroll): En annen ting: det å mene man er noe, kan også bety at man ER noe. Hvis man tror på alternative verdener da med andre ord. Whatever makes you sleep good..

Livet mitt som klarsynt.

13.12.2014 kl.23:44

Irritert tønsberger: Hei,hei :)
Det er trist at du mener at folk stort sett er fæle,de er ikke det,de bare vet ikke bedre og det kan være mange grunner til det.
Jeg bruker å si at for hver grusomme handling (og ord) og for hver idiot (nettroll) man møter på så finnes det fem tusen gode gjerninger,fem tusen gode mennesker osv.Om ikke annet,så gir det et lite perspektiv og en tro på at verden og menneskene i den er gode.
Jeg er også av den mening at så lenge jeg respekterer andre for at de ikke er klarsynt,så burde andre respektere meg fordi at jeg er det.Men,akkurat det sitter langt inne hos noen.
I mitt vanlige liv møter jeg kun tillit og respekt for den jeg er,her på nett (blogg) ser det ofte ut for at jeg møter det motsatte.
Ellers takk så mye for kommentaren din - og den bekrefter langt på vei det jeg sier om at det er langt flere gode mennesker enn fæle.
Hilsen synskepeggy.

ozares✌️💕

14.12.2014 kl.23:21

Noen av dere burde seriøst skamme dere!

Stå på synskepeggy💕✌️

~Soon 14 and ashamed of some people😁😣⬜️

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2014 kl.23:50

ozares???: Hei,hei :)
Det er sånne som deg som gjør at alle vi andre fortsatt har trua på at de fleste folk er grunnleggende gode tross alt.
Takk så mye :) Hilsen synskepeggy.

Birgitte

14.12.2014 kl.23:53

selv om ikke alle er fan av det litt mer alternative så er ikke dette den rette veien å gå for angripe bloggere av den grunn slik som denne karen har skrevet på melding til deg. Har man en tro eller hva det måtte være så skal man få drive med hva en selv føler er bra/liker. :/

For min del synes jeg det er litt interessant :)

Livet mitt som klarsynt.

15.12.2014 kl.00:05

Birgitte: Hei,hei :)
Jeg har ingenting i mot at andre ikke tror på det alternative og jeg har heller ingenting i mot at man gir utrykk for det,jeg debatterer gjerne både for og i mot,men jeg forventer meg at folk som vil debattere med meg er objektiv,saklig og har et lite snev av folkeskikk.Kommentaren som er postet i innlegget er ingen av delene og dessuten er den basert på rein uvitenhet bla.om hvordan jeg jobber med mine evner.
Fra nå av kommer jeg til å poste alle sånne kommentarer i egne innlegg,det viser seg at inntrykket man får etter å ha lest sin egen kommentar på den måten er helt annerledes enn om kommentaren er gjemt bort i et kommentarfelt sammen med mange flere.Det svir litt,vil jeg tro,for den som har skrevet kommentaren og slett ikke noe den som skreiv det hadde forventet seg.
Det alternative generelt er interessant og spennende,jeg skriver om det fra tid til annen om tips og råd og egne erfaringer så om du vil kan du følge med her videre.
Hilsen synskepeggy.

Birgitte

15.12.2014 kl.00:10

ja det forstod jeg at det var objektivt. Jeg tenkte mer på kommentaren. Dumt at det skal bli sånn. :) jeg synes det virker spennende med det alternative jeg da.

Livet mitt som klarsynt.

15.12.2014 kl.00:18

Birgitte:
Kanskje nettrollene vil tenke seg om før de poster slike kommentarer om de fra nå av,hos alle bloggere som mottar sånne poster dem istedet for å slette dem,som de fleste gjør.
Kanskje det hjelper å henge dem ut så alle får se dem for det de er.
Tross alt så trives jeg fortsatt godt på blogg.no og jeg har mange trofaste lesere og bloggvenner som etterhvert har blitt en stor del av gleden ved å blogge.
Jeg lar ikke noen usle,feige nettroll (idioter) forandre på det :)
Hilsen synskepeggy.

UtenPeiling

15.12.2014 kl.11:59

WOW dette var intressant lesing! For oss som ikke er knyttet til krangel-trekløveret virker jo dette riktig så underholdendes.

Hilsen uten-peiling

20.12.2014 kl.21:37

har ikke ver her inne på lenge,men i kveld tok eg meg tid til det ,her er alltid mye intresangt og lese (innleggene dine)Men hva er det eg finner her ,trusler av verste slag ,hadde anmeldt dette.Kopi av all dritten til meg for over 2 år siden ligger hjå polisen,så er bare for meg og annmelde det når det passer meg er ikke foreldet ennda.Ja det var trist att dei skulle begynne sånn igjen.Håper ikke ein viss person er med på dette igjen.Eg har ikke noe med den personen å gjøre ,(2 år) så her er alt fredeligt,Eg har flyttet nordover igjen ,for 1 år siden.Har sendt ei julehelsing til deg lengre fremme.Klem fra meg .

Livet mitt som klarsynt.

22.12.2014 kl.12:25

Anonym: Hei igjen :)
Så bra at du tok deg tiden til en tur innom her :)
Ja,som du ser så er alt ved det samme her inne,fra tid til annen dukker det opp sånne kommentarer.Det rare er at hver gang det skjer så går det ikke lenge før en viss TARVA og en til følger hakk i hæl,det skjer hver gang,så det er ikke rart om man begynner å undre seg litt,jeg vet at det ikke er tilfeldig...
Det er godt å høre at du har fred og ro rundt deg nå,det trenger du etter alle ugreiene og styret du har hatt gjennom mange år.
Takk så mye for kommentaren,det var en hyggelig overraskelse å høre fra deg igjen :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits