Jeg går aldri tilbake igjen !!!!!!!

Som alltid når vi er ute å shopper,enten det er julehandel
eller bare en vanlig shoppingtur avslutter vi med å spise ute.
I går var ingen unntak og vi hadde bestemt oss for å prøve den nye restauranten
som nylig har åpnet her i nærheten.
Jeg må innrømme at det var jeg som var mest nysgjerrig på
den nye,de andre i selskapet mente at vi kunne spise
på vårt stamsted,der vi alltid spiser og alltid er fornøyd samme hva vi bestiller.

Dette var vårt andre forsøk på å få unnagjort mest mulig av gavekjøp
og andre ting man må ha i hus til jul,den første gangen,for en ukes tid siden
gikk litt overstyr,jeg innrømmer at mesteparten av det vi kom hjem med og hadde kjøpt var til oss selv
så derfor hadde vi på forhånd planlagt turen i går litt bedre,hva vi skulle kjøpe og til hvem
og ingenting til oss selv denne gangen.Det gikk sånn passelig etter planen.....

Vi hadde høye forventninger til det nye spisestedet,at vi sto i ca ett kvarter og ventet i kø på bord
for deretter å vente uhørt lenge,ca tre kvarter på maten samt at prisene var i stiveste laget
var vi enige om å se stort på,men da maten omsider kom på bordet hadde jeg fått nok.
Poteter,saus,rødkål og kålrabistappe var kaldt,potetene var iskalde,pinnekjøttet var så tørt at det ikke bare var meg som hadde problemer med å svelge det og på toppen av alt var svoren på svineribben så seig at man ikke kunne spise den,
hadde vi forsøkt,hadde vi nok sittet der enda og tygget.
Jeg blei svært skuffet,jeg hadde håpet på en god matopplevelse,og det mener jeg ikke er for mye forlangt for
den prisen vi betalte,men jeg fikk det motsatte.
Selskapet som var med meg var ikke interessert i oppstyr og oppmerksomhet som følge av å klage på maten,
så av hensyn til dem lot jeg det være.

Restauranten hadde alle synlige tegn på at "her kjører man klasse fra a-å",et fint interiør,bordene var hyggelig og diskret plassert,samt behagelig belysning,vi ser stort på det igjen og nevner ikke at bakgrunnsmusikken var noe høy og forstyrrende og
gjorde det vanskelig å ha en samtale rundt bordet.

Opplevelsen,summa summarum,gjør at jeg nok aldri går tilbake dit igjen,heretter går jeg å spiser på steder jeg vet,av erfaring,at maten svarer til forventnig og pris,for meg er det viktigere at matopplevelsen er god enn at omgivelsene er hypermoderne.

Jeg vet nøyaktig hvor jeg skal gå å spise neste gang og der får jeg helt garantert en god matopplevelse,samt god service
som vet å ta vare på sine faste besøkende.

Ellers er vi i rute til julefeiringen tror jeg :)

Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

Inj

13.12.2014 kl.15:01

Kjedelig å komme ut for slikt. Opplevde det vi og da vi var ute å feiret en 10 åring . Ventet over 1 time på maten, knapt et unnskyld for det. Og 3 fikk brent maten sin også, og ikke unnskyld for det heller. Men men, man vet hvor man ikke skal gå igjen, å spise.

Ha en fin helg.

ufo

13.12.2014 kl.16:32

Husker for en del år tilbake, da hadde jeg samme opplevelse i oslo. Vi hadde også vært ute og handlet julegaver, vi er ikke skjent i oslo så vi hørte med noen hvor dem ville anbefalle vi skulle spise. Når vi kom dit og så menyen var det mye mat jeg ikke hadde hørt om før. Jeg var sulten, så jeg valgte pizza, siden det var noe av det eneste dem hadde som jeg viste jeg likte.

Det var relativt dyrt, så trudde det skulle være grei kvalitet. Men tokk grundig feil, ingen av oss fikk maten før etter 50 minutter. Når vi fikk maten var det ingen som var fornøyde. Pizzan jeg bestilte hadde ikke osten smeltet ordentlig. Den var kald og den hadde en rar ekkel smak som jeg ikke klarer å beskrive. Spiste hele siden jeg var sulten, det burde jeg ikke ha gjort. Hadde omgangsyken i 2 dager etter det.

Kommer aldri til å reise dit igjen, eller anbefalle spisestedet for noen andre.

Ønsker deg en fin lørdag:)

Livet mitt som klarsynt.

13.12.2014 kl.18:23

Inj: Hei,hei Inj :)
Ja,det er kjedelig når sånt skjer og spesielt når restauranten selv,via reklame,er med på å skru opp forventningene.
Jeg er forøvrig helt enig med deg i at man ikke trenger å feire jul.Hos meg feirer vi jul på en nøktern,god og hyggelig måte,vi spiser julemat,men ingenting overdådig og vi pynter med julepynt som er langt over 25år gammel.jeg kjøper ingenting nytt,verken til jul eller ellers,før det vi har er gått i stykker.Det er bla.derfor vi enda ikke har skaffet oss flatskjerm,den gamle kassen funker utmerket fremdeles.
To år med shopstopp hos oss er snart over,det er blitt en livsstil vi trives godt med,for oss er det ikke om å gjøre å kjøpe alt vi ser og har lyst på bare fordi at vi har penger til det.
Vi har noen par tradisjoner og mat som har gått i generasjoner i min familie og som bare tas frem til jul,det er helt enkle ting,men det er nettopp det som gjør julen spesiell hos oss og det koster heller ikke mye penger.
Nå kom jeg visst litt vekk fra temaet,dårlig mat og service på en ellers grei restaurant (visuelt).For å avslutte det kan jeg ta med at om man må vente mer enn tyve minutter på maten på det stedet vi bruker å spise,vet servitøren det på forhånd og kommer alltid straks til bordet og tilbyr en liten apperetiff,enten mat eller drikke etter eget ønske mens man venter.
Ha en god helg du også :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

13.12.2014 kl.18:41

ufo: Hei igjen,ufo :)
Huff,det der hørtes ikke bra ut og opplevelsen din burde fått konsekvenser for den aktuelle restauranten.
Det er merkelig med sånne erfaringer,man husker dem i flere år etterpå.
Den restauranten vi besøkte i går går aktivt ut med positiv reklame og omtale av seg selv,inntrykket man får er at det er et sted som oser av kvalitet,både hva service og andre krav til "standard" angår,allikevel opplever man tvert imot det inntrykket de ønsker å gi.
Det var ikke bedre fatt på bordet ved siden av oss,de ventet like lenge,om ikke lenger på maten,da den endelig kom hørte vi snakk om bløt pomme fristes,kald bernaise og overstekte biffstrimler....
Sånt går ikke meg hus forbi og bare forsterker min avgjørelse om å aldri gå dit igjen.
Ha en flott helg du også ufo :) Hilsen synskepeggy.

13.12.2014 kl.19:18

Og du som synsk kunne ikke forse at dette ikke kom til å gå bra?

Livet mitt som klarsynt.

13.12.2014 kl.20:51

Anonym:
Hvem vet om jeg ikke gjorde det,men jeg liker å tro det beste til det motsatte er bevist,selv om intuisjonen min ofte sier meg noe annet.
I dette tilfellet begynte jeg å ane uråd allerede i køen på vei inn - men det er en annen diskusjon som ikke er relevant her,akkurat som kommentaren din ikke er relevant her.
Jeg tolker og unnskylder kommentaren din som det den tyder på at den er,bare rein uvitenhet om hva du snakker om,
men grei som jeg er så svarer jeg høflig på den :)
Hilsen synskepeggy.

Inj

14.12.2014 kl.19:48

Ja, her ble det mat på mange måter.

Ja jeg har visst laget meg min egen tradisjon, da jeg tåler ikke noen form for fet mat, så ja , man kose seg med så mangt. Det har ikke stått på invitasjoner for meg heller, om julemiddager, så overdådig at jeg blir uvel av lukta. Kos dere masse med den tradisjonen dere har.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2014 kl.20:11

Inj:
Du og,Inj :) kos deg masse du og :)
Ha en fin søndag videre :)
Hilsen synskepeggy.

jannicke

15.12.2014 kl.18:06

jeg ønsker dere en god jul :)

Julia Ekrene

15.12.2014 kl.21:15

Ønsker deg en fin kveld!

Livet mitt som klarsynt.

22.12.2014 kl.12:31

jannicke:
Det samme til deg,God Jul :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits