Datter på sju mnd har fått hull i ørene !

 

Mora like ¨å profilere seg selv som "et godt forbilde"

Jeg er ikke alltid enig i at vedkommende mor fremstår som et

"godt forbilde" akkurat,men

denne gangen har hun vel overgått seg selv når hun 

har tatt hull i ørene på sin syv måneder gamle baby.

Jeg syns ikke at det er en god ide,med mindre mor fikk klekkelig betalt for 

bildene og at babyen selv ytret ønske om å få hull i ørene -

syns jeg hører babyen si pliiiis,mamma

alle de andre har hull og de er bare SEKS måneder !

Det er urettferdig,altså,mamma !

Mora har nok ikke ryggrad nok til å motstå slike bønner....

Hilsen synskepeggy.

 

2 kommentarer

Karoline Johannesen

13.12.2014 kl.22:33

Syns ikke noe om små barn som får hull i ørene. Jeg er fult klar over at det er mindre vondt jo yngre man er, at det er veldig søtt osv osv. Men det er et permanent hull om man ikke tar ut øredobbene veldig tidlig. Og da er det ikke opp til foreldre å bestemme om barnet skal ha dette eller ikke.

Folk ser på det stort sett som veldig uskyldig, men strengt tatt er det ikke så mye bedre enn å tattovere barnet sitt. Det er et merke som for alltid vil være der.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2014 kl.01:17

Karoline Johannesen: Hei,hei :)
Jeg er helt enig i det du skriver her,og jeg syns ikke det er så søtt med øredobber på de helt små barna,det er vel heller litt kunstig og unaturlig.
Dessuten mener jeg at den type handlinger og avgjørelser grenser mot det man kan kalle "lovlige overgrep" og det er på grunn av at barnet ikke har hatt mulighet for å gi sitt samtykke eller ikke.
Jeg mener det samme om barn som blir overeksponert på Internett av såkalte voksne folk som skal være barnas omsorgspersoner,det er "lovlige overgrep" det også så lenge barna selv ikke har fått mulighet til å ta avgjørelsen om eksponeringen.
Og det er skremmende at den type handlinger mot barn er allmennt akseptert og bare blir verre og verre og grensene for hva som er akseptabelt stadig blir flyttet på,mens barna er hjelpeløse uten "stemmerett".det er ingen god utvikling.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits