Åpne opp dine synske evner.

 

Å være klarsynt eller "synsk" er avhengig av...

hvor god du er til å observere,

hvor fort du er i stand til å analysere det du observerer...

og hvor kjapt du klarer å koble de to og ut i fra det resonnere 

deg frem til det mest sannsynlige resultat,samt være dønn ærlig,

samtidig som du ut i fra fortid med stor sannsynlighet kan forutsi fremtid.

Klarer du dette raskt som lynet og rask som tanken er,er du like god klarsynt som noen andre.

Utgangspunktet er at alle har klarsynte evner,noen er "født" med dem,det vil si,de bare er der,helt naturlig og

"av seg selv",mens andre må jobbe litt for å få åpnet dem.Poenget er at evnene ligger der og venter

- hos alle.

Hvordan man øver på å åpne for evnene og hvordan de som allerede har evnene trener for å holde dem ved like,er

en godt bevart hemmelighet i det kommersielle alternative miljøet.

Det er en kjent sak at det skal koste antall tusen kroner+ for å få et lite innblikk i denne hemmeligheten.

Det det alternative miljøet ikke forteller er at man konstant må være bevisst på å bruke evnene i alle ting man gjør

eller ikke gjør,evnene kan sammenlignes med alt annet som må vedlikeholdes for at det skal funke optimalt

og som det skal.Det alternative miljøet forteller ikke dette,for de vet at du før eller seinere vil være villig til å punge ut med 

antall tusen kroner+ til i håp om å komme litt videre i utvikling av dine egne evner.

Så vanlig er det at man kommer tilbake for mer at det alternative miljøet kaller dem som kommer for

"repeterende"....

Og,de er avhengig av pengene til de "repeterende"....

 

Det er svært enkelt å trene opp evnene selv,som sagt så er det noen hovedprinsipper man må følge :

observere

analysere og

resonnere,alltid i den rekkefølgen.

Man kan begynne med noe enkelt,en gjenstand,et kjæledyr eller et sted man kjenner godt.

Man ser for seg (observerer) alle detaljer,analyserer dem og resonnerer,som fks,

er det man fokuserer på lyst eller mørkt,har det feil,vått eller tørt,høyt eller lavt osv.

Jo flere detaljer,jo bedre blir man på det og til slutt vil det skje automatisk,

og det er da man kan kalle seg klarsynt,når disse tingene skjer av seg selv 

samtidig som andre ting skjer rundt.

Tar man seg noen minutter hver dag og fokuserer på dette og hva man vil oppnå med det,så tar det ikke lang tid før man 

opplever resultater.

For min del kan jeg si at å leve med evner,på både godt og vondt,er et spennende liv,slitsomt til tider,men 

jeg ville aldri i livet vært dem foruten.

Hilsen synskepeggy.

 

 

9 kommentarer

Erika H

13.12.2014 kl.23:51

Det virker skumelt og spenndene på en gang :)

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2014 kl.00:12

Erika H: Hei,hei :)
Det er mange som sier akkurat det samme som deg,men for meg er det rart at man syns det er skummelt,det er jo tross alt egenskaper man bruker aktivt hver dag og hele tiden,den eneste forskjellen er at mange ikke er klar over selv at de gjør det.
Blir man klar over at man bruker disse egenskapene kan man trene seg opp til å bruke dem mer effektivt.
Du har helt sikkert en sterk magefølelse (intuisjon) og jeg er sikker på at du har flere eksempler på at du har brukt den aktivt,men ikke har vært klar over det før i ettertid.Og det er ikke skummelt,er det vel,det er vel heller beroligende og trygt ?
Den mest effektive måte å undertrykke klarsyn,synsk og andre alternative evner er å avvise det som skummelt
Det er ikke skummelt i det hele tatt,tvert i mot :)
Hilsen synskepeggy.

skapeethjem

14.12.2014 kl.00:25

Blir så fascinert - jeg hadde en reading hvor hun sa at jeg er født med evnene men at jeg ble så skremt som mindre av noe jeg opplevde at jeg blokkerte alt! Jeg kjenner dragningen-men lurer veldig på om det evt går an å bli kvitt blokkeringe...evt om jeg tør...

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2014 kl.00:45

skapeethjem: Hei,hei :)
Du har jo svaret selv du,men du trenger kanskje litt veiledning og trygge rammer rundt deg sånn at du blir fortrolig med det.
Blokkeringen din er frykt og den kan du bearbeide med meditasjon.
Du vet selv at du har evnene og du vet at du bruker dem,hvor ofte har du ikke vært forskrekket og lurt på hvordan i all verden du vet ting som du i utgangspunktet ikke skulle ha visst noe om.Du har ved flere anledninger "lest" andre uten at du har visst det selv og du har opplevd at du har visst ting om andre som de har blitt helt forskrekket over at du har visst om i det hele tatt.Dine evner blir aktivert i gitte situasjoner og på spørsmål,akkurat som hos meg.
Du har et aktivt "drømmeliv" som du bør utnytte og utvikle,du er blant de heldige som husker drømmer ganske klart og tydelig,men du har problemer med å forstå dem for de domineres av symbolikk og i noen tilfeller farger.
Energiene rundt deg er svært merkbare,men tilbakeholdende,de vet at du er skremt og de vil ikke at engstelsen skal forsterke seg,de venter på deg til du er klar.
Lykke til og ikke vær redd :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

14.12.2014 kl.15:13

Kjempeinteressant å lese innlegget ditt, og jeg håper innlegget ditt kan hjelpe de som er interessert i de rådene du gir, og du snakker jo av egen erfaring. Slike råd er det beste å få med seg på veien mot å forsøke seg.

Selv så vet jeg at når jeg får en magefølelse på en ting, så stemmer det. Hvis jeg treffer en person for første gang, og magefølelsen sier at den personen bør jeg være forsiktig med, har det i så og si alle tilfellene stemt. Jeg har hørt fra familie, venner og kollegaer at jeg leser andre mennesker bra.

Jeg mener at hvis man skal utvikle evnene sine bør man også jobbe med å lære seg å være ydmyk i forhold til andre mennesker, lære å respektere andre mennesker uansett om de er forskjellige fra en selv og lære å lytte til det andre mennesker har å si.

Ønsker deg en kjempefin søndag :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2014 kl.15:31

Toril: Hei igjen,Toril :)
Nå har jeg kjent deg så lenge at jeg kan si at jeg opplever deg som svært åpen,du observerer godt og du vet hvordan du skal analysere dine observasjoner på en riktig måte.Og,ikke minst,du hører på din egen intuisjon (magefølelse) og lar den styre i situasjoner der "fornuften" din er " usikker".
Jeg har ofte opplevd,både på blogg og utenfor,at vi to tenker samme tanke og kommer til de samme konklusjoner.Det gjør vårt bekjentskap spennende og mange ganger har vi fått bekreftelsen fra hverandre på at det vi først tenkte (og følte) var riktig.
Jeg gleder meg til videre bekjentskap og "samarbeid" med deg :)

I årenes løp har jeg lagt ut mange råd og tips,egne erfaringer og andre ting(innlegg) som jeg tror og håper at de som ønsker å komme litt videre på sin åndelige reise har og har hatt nytte og glede av.Jeg vil fortsette å legge ut sånne innlegg innimellom.Men,allikevel tror jeg at det er at jeg alltid er tilgjengelig for spørsmål,tro og tvil, litt veiledning og forklaringer som er det viktigste,jeg er alltid tilgjengelig for dem som ønsker å vite mer og/eller forstå bedre både her på blogg og ellers.
Ha en flott søndagskveld,Toril :) Klem fra synskepeggy.

ufo

14.12.2014 kl.17:21

Det er sant, jeg analyserer og observerer ting som skjer i hverdagen. I det siste året har jeg merket at flere ting jeg har på følsen faktisk skjer.

Enkelte av disse tingene har jeg hatt en følese av ville skje for allerede flere år siden, men ser nå att det skjer. Andre ganger kan jeg se at en situvasjon skjer bare minutter/sekunder før det skjer.

Har merket at evnene har blitt en del sterkere i det siste. Kan se stadig flere fremtidlige hendelser før dem oppstår. Som regel bare timer før det skjer.

Ønsker deg en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2014 kl.18:36

ufo: Hei,hei ufo :)
Det er fordi at du helt bevisst og med en hensikt har observert og analysert detaljene rundt deg - de detaljene som folk flest overser.
At du nå kan forutsi fremtid (og nåtid) og opplever at det stemmer svært godt er ikke noe rart for meg,det er nemlig det som skjer når man er bevisst det man holder på med.
Jeg også føler det umiddelbart når inntrykket ikke stemmer overens med "magefølelsen",men jeg er (ofte) alt for snar med å bestemme meg for at jeg kanskje tar feil og lar tvilen komme til gode.Jeg lærer aldri at det ikke er så lurt,jeg vil jo så gjerne ta feil,men det er alltid jeg selv som får svi for at jeg ikke hører etter på meg selv.
Du som jeg,er under stadig åndelig utvikling,men det er ikke vi selv som bestemmer hvor fort denne utviklingen skal gå.De gangene jeg blir for utålmodig bruker jeg å meditere mye over en periode,det hjelper,det roer utålmodigheten min og gir meg nye informasjoner og perspektiver.
Ønsker deg også en fin søndagskveld,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Vikki

24.01.2016 kl.14:01

Hei :-)

Jeg får daglige desjavu. Å dette blir plagsomt. Skal jeg en tur ut, Så sjer det igjenn. Blir veldig på vakt. Vet ikke hva som sjer med meg. Føler dette har med en gang jeg var ute på byen og husker ingen ting. Så fletter jeg dette sammen.

Har du noe tips til hva jeg kan gjøre?

Hilsen fortvilet

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2016 kl.17:06

Vikki:
Jeg vil tro at det er en normal konsekvens av å ha vært på byn og "husker ingenting" dagen(e) derpå.
Det er en kjent sak at noen kan oppleve paranoia,angst,forfølgelsesvanvidd osv.etter en eller flere fuktige kvelder på byn og særlig når man "ikke husker noenting" - det kalles på godt norsk for fylleangst - trøsten er at det går over rimelig fort.

Man trenger ikke å være "synsk" for å skjønne at å sette seg i situasjoner der man "ikke husker noe" ikke er så smart å gjøre :)
Lykke til og god bedring :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

56, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits