Effektiv pelsdyrstopp !!

Vil man ha slutt på pelsdyrnæringen,
tvangsforede gås,
grusomme metoder for å produsere merinoull
grusomme metoder for å produsere canada-goosedun
masseproduserende kyllingfarmer
ulovlige kjæledyroppdrett i "oppdrettsfabrikker" under grusomme forhold
og utallige andre eksempler på grov tortur og dyreplageri,

må man : slutte å tro at man trenger varen,slutte å kjøpe den og slutte å etterspørre den.

Alle vet at det er en sammenheng mellom etterspørsel og produksjon
så slutter man å kjøpe varen så stopper produksjon.
Så enkelt er det - og så effektivt,det mest effektive som finnes,
Ingen vil produsere noe som ingen vil ha.

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

ufo

14.12.2014 kl.17:05

Er helt enig med deg der, det nytter ikke å si at dem skal legge det ned frivlig. Enten er man nødt til å lage en lov som forbyr det, eller så er man nødt til å la være å kjøpe pels.

Håper flere vil la være å kjøpe pels. Det påfører bare dyra ekstra smerte for at vi skal kunne lage klær med ekte pels.

Ønsker deg en fin kveld videre:)

Åse Helen

14.12.2014 kl.17:13

Jeg er helt enig med deg. Men det må skje på verdensbasis. Jeg har en følelse av at dyrene f.eks blir behandlet bedre i Norge enn i Russland. Det finnes mange gode alternativer til pels, men ullsokker vet jeg ikke om jeg hadde klart meg uten...det finnes sikkert et godt alternativ der også.

Fin 3.advent til deg :-)

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2014 kl.18:44

Åse Helen: Hei,hei :)
Skal man "spå" litt så er det kanskje ikke umulig at etterspørselen stopper på verdensbasis.Ingenting er så galt st det ikke er godt for noe,i dette tilfellet kan det vise seg at de landene som tidligere har vært de største importørene av bla.pels ikke lenger har økonomi til å kjøpe.Vesten er jo blakk,USA er forbi blakk osv.Det vil fort begynne å få ringvirkninger utover i verden - også pelsnæringen.
Ullsokker kan man vel produsere på den gamle måten,klippe sauen og bearbeide ulla selv,en ting er sikkert og det er at ingen dyr lider under den metoden.
Fin 3.advent til deg også :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2014 kl.19:27

ufo: hei igjen,ufo :)
Etter den massive motstanden bla.pelsdyrnæringen har fått blant vanlige folk,er det helt tydelig for meg at grunnen for at det ikke er avviklet for lenge siden er to ting,det første og viktigste er viljen til å forby det og det andre er fortjeneste,det ligger for mye penger i denne virksomheten samt sysselsetting.
Min datter og jeg har hatt hver vårt medlemskap i en dyrevelferdsorganisasjon,med fokus på pelsdyrnæringen, i årevis.nå i sommer,rett før det faste trekket i medlemsavgift for året,sa jeg opp begge medlemsskapene,jeg innsåg at jeg kunne ha brukt hele lønningen min hver måned og alle mine penger og midler på å støtte denne organisasjonen og andre,men så lenge det ikke blir vist vilje fra styrende myndigheter til å få en slutt på det,vil det ikke hjelpe om jeg så bidro med millioner....
Det er et pennestrøk som skal til,ikke mer enn det,men viljen mangler.
Forøvrig må jeg si at man skal ikke langt avgårde i noen himmelretninger før man ser en helt annen og mye verre holdning,respekt og behandling av dyr enn det vi er vant med her hjemme.Tross alt.
Ha en fortsatt fin søndag,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Eva Annie

05.01.2015 kl.08:44

Helt enig med deg :)

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2015 kl.08:50

Eva Annie: Hei,hei :)
Forbrukeren har all makt,det er trist å se at man ikke benytter seg av den.
Håpet er at folk får øynene opp etterhvert - og ikke bare når det er snakk om pels,men all produksjon på grunn av etterspørsel der dyr (eller mennesker) lider unødig.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits