Nei,eg e ikkje aleine her eg bor.....

 

 Jeg har hatt mye besøk i jula,

som alltid.

 

Noen av dem ser jeg helt tydelig 

på bildene.


 

Ser du fks.katten i ruten nederst til høyre,

på det siste bildet.Det er katten min Bingo som forsvant sporløst fra hjemmet sitt i mars -13.

 

Hilsen synskepeggy.

 

 

131 kommentarer

IJR

28.12.2014 kl.19:55

Er det et speil du har i gangen til høyre rett innenfor døra? På det øverste bildet. Der ser jeg en blond skikkelse. Så ser jeg 2-3 skikkelser i bildet/speilet rett frem for døren, 1 av de er mørk kledd, med hette på. Så er det å en brun/hvit hund, med lange ører. Alt dette ser jeg på det øverste bildet, er sikkert mer også, men jeg har litt spesielt lys.

Livet mitt som klarsynt.

28.12.2014 kl.20:31

IJR: Hei igjen og takk så mye for at du ville ta en titt på bildene :)

Ja,det er et speil,jeg har mye speil i begge gangene og på badet,det er fordi at energier lettere klarer å manifesterte seg i speil,vinduer,flater som gir gjenskinn og veldig mye i vann,på vannflater.
Du må prøve å fylle litt vann i vasken og så ta bilde av det,jeg tror du vil bli overrasket....
Det virker som om vi ser det samme,men jeg ser mest energi på det nederste bildet,bla.katten min Bingo som forsvant.Du kan bruke nettbrettet ditt og forstørre opp bildene,da ser du mer.
Hunden du nevner har jeg hatt med meg hele mitt liv,den har alltid vært min beskytter og har mange ganger stoppet ting som kunne blitt temmelig ille,folk føler hunden som noe fryktinngytende og illevarslende i underbevisstheten sin,for de kan jo ikke se den.For å si det sånn,jeg har alltid fått gå i fred og jeg er overbevist om at i mange tilfeller så er det takket være hunden.
Takk igjen,IngerJ :) Hilsen synskepeggy.

Irj

28.12.2014 kl.21:16

Bare hyggelig.

IJR

29.12.2014 kl.16:18

Ja ser en katte som står i døråpningen, å ser mot døren, fin og liten pus. I speilet på høyre side av døren , ser jeg den blonde damen igjen, denne gangen får jeg med meg at hun har langt bølget hår, en fotsid mørke-grå kjole, som vi har sett i filmer sent på 1800 tallet.

Dukker stadig opp nye ting her ;)

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2014 kl.19:29

IJR: Hei igjen :)
Etter at jeg leste denne kommentaren studerte jeg bildene på nytt og du har helt rett,nye energier,skikkelser og ansikter viser seg hver gang jeg ser på disse bildene.Jeg ser fortsatt mest på det nederste bildet,bla.to av mine avdøde katter i tillegg til hunden vi kommenterte i går + mange ansikter og skikkelser både godt kjente og mer ukjente.Damen du nevner må være min mors bestemor på farssiden,hun hadde langt lyst (seinere grått) hår,men hadde det alltid oppsatt.Jeg ser også en dame som kan være min tante som døde plutselig og uventet i begynnelsen av oktober.Jeg ser også en mann som kan ligne min bror,men min bror er i levende live så det må være en avdød slektning (på min mor side) som ligner,eller det kan rett og slett være at det er min bror,at energien hans er en tur på besøk her i det øyeblikket bildet er tatt,jeg vet at sånt er mulig og har selv opplevd det flere ganger.En gang fikk jeg til og med energien (skikkelsen) til en av mine tidligere leieboere med på et bilde,han såg ikke blid ut,for å si det sånn og det kan nok stemme,han har et kraftig horn i siden til meg....og det må han bare få ha for meg....
Som du sier,det dukker stadig opp nye....:)
Ha en fin kveld,IngerJ :) Hilsen synskepeggy.

IJR

29.12.2014 kl.19:44

Ja, man vet man er trygg, når de dukker opp slik. Ja jeg har blitt kalt mye etter jeg begynte å blogge om dette, folk får si hva de vil, jeg vet hva jeg ser, og jeg er da ikke alene om å se det.

Som den energikulen jeg har med på 1 bilde, ser selv min mor, som egentlig ikke tror på slikt. Hun ser også det ansiktet i de orm bladene, på det innlegget jeg har på min blogg. Og jeg har flere venninner, som har sagt de ser det , uten at jeg har nevnt noe om ansiktet , eller energi kulen.

Og var å noen som kom med en sur kommentar om at både jeg og du var av samme ulla, heheheee- Da lo jeg godt.

Ja vi er av samme ulla :O

Kos deg med romjula, og gjestene mine, jeg driver å baker, så må passe baksten min, før den brennes her.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2014 kl.20:05

IJR: Hei igjen,IJR :)
Jeg har sett på bildene dine flere ganger og det er mye spennende å se på dem også :)
For min del så tror jeg at de fleste som leser bloggen min har akseptert at jeg er klarsynt nå. Det ligger så mange beviser på det her i bloggen nå,i form av kommentarer og innlegg at det kan bli vanskelig for hvem som helst å bortforklare fakta nå.Men,jeg har virkelig fått min del av hat,hets,trakassering,trusler og løgn jeg også på grunn av det og den jeg er.
Ja,jeg leste det jeg også - og jeg likte kommentaren og rådet ditt,det er alltid godt å finne seg noe å spise når man føler seg person-angrepet.....Der har man en kverulant av klasse A,ingen tvil om det,bare så synd at sånne glimrende kverulanter bruker "evnene" sine på tull,svada og selvmotsigelser...
Nå skal jeg straks gå på jobb - og du må ha en fortsatt fin kveld :)
Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

29.12.2014 kl.23:15

Så fint at dere to "synske" voksne damene sitter å baksnakker andre på innlegget deres da. Er nok dere to som er kverulanter klasse A. Voksne damer holde på sånn. Sier ikke mer, viser jo bare hvordan dere er!

Irj

29.12.2014 kl.23:23

God vakt.

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2014 kl.08:58

Kari M Y Bakøy:
Ja,du Lovelulu,du må ha meg unnskyldt,men den kommentaren din her,med de påstandene der gidder jeg rett og slett ikke kommentere -
- bortsett fra at her forsøker du å latterliggjøre synske - og,hvordan kan du få kommentarer om det man faktisk selv ser til å bli baksnakking ? Å kommentere og uttale seg om det man selv ser og leser har aldri vært baksnakking.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2014 kl.08:59

Irj:
Takk for det,IngerJ - det var en rolig og grei nattevakt i natt :)
Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

30.12.2014 kl.11:40

Du gjør jo narr av mine meninger, da kan vel jeg gjøre narr av dine. Rett og rimelig det. Du mener jo at mine intersesser er så overfladiske, da kan du få smake din egen medisin, hvordan det føles når noen syns dine er det. Å du snakker om å baksnakke, her later du som du er så god venn med Inger J. Mens du egentlig ikke liker henne. Det vet jeg. Det er vel å være falsk!

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2014 kl.12:41

Kari M Y Bakøy:
Nå må du jammen gi deg,Lovelulu - eller følge rådet til IngerJ.
Gjør jeg narr av dine meninger også nå,er det å gjøre narr å ikke være helt enig alltid...
Det du skriver er rein løgn,hvor har jeg noengang skrevet at jeg "egentlig ikke liker henne" - jeg har gitt utrykk for,mer enn en gang,at jeg ikke liker alt hun gjør/skriver,men det betyr ikke at jeg ikke liker henne,det er å se sak fra person,noe du tydeligvis ikke er kjent med i det hele tatt.Hun,derimot skjønner utmerket godt forskjellen.
I min blogg blir ALLE behandlet på den måten de oppfører seg her,er man grei,høflig og saklig så får man akkurat det samme tilbake herifra.
Nå har du klart å skvise to innlegg ut av meninger som du i stor grad har misforstått og/eller vridd på til å bli noe ingen verken har skrevet eller ment,må innrømme at jeg er spent på å se hvor mange flere du klarer å skvise ut om det samme (ikke)-tema.

Kan jo bare legge til her PÅ GENERELT GRUNNLAG (selv om jeg skjønner at du ikke vet hva det er for noe)- at jeg er i full jobb,har masse oppbyggende og givende fritidssysler,familie,hus og husdyr å fylle tiden min med.Jeg hadde ikke,om jeg aldri så mye ville,hatt tid til å løpe rundt som en hodeløs høns for å rekke både negleforlengelse,tarmskyll,diverse løft av kroppsdeler,botoxinnsprøytninger osv.osv- og du aner ikke hvor glad jeg er for akkurat det...
Fra nå av får du holde deg til sannheten,ikke legge ord i munnen på folk som de aldri har ment eller sagt/skrevet og ikke minst lære deg forskjellen på å diskutere/kommentere sak og person - da kan vi snakkes videre.
Hilsen synskepeggy.

Alternativene

30.12.2014 kl.14:06

Jeg lurer på 1 ting Kari M Bakøy: Hvordan i huleste kan man være god venn med noen på nettet?? Som man IKKE kjenner fra før?? Bare et spørsmål, Det er veldig overfladisk det som foregår på nettet, det burde du selv å skjønne, du som påstår jeg og SP, er både det ene og det andre. Og klart du prøver å skape splid, det er du veldig flink til. Men så synd at inegn av oss to. lar oss lure av dine KNEP, på å lage diskusjon, om stakkars DEG,

Kari M Y Bakøy

30.12.2014 kl.16:05

Dere er jo like håpløse begge to, jeg gir opp å snakke med noen av dere heretter. Voksne mennesker holde på sånn. Bare diskuter dere, men jeg er ferdig med å diskutere med noen som sier både jeg er det ene og det andre. Dere har så mye fordommer mot skjønnhetspleie, ol, og tåler ikke at andre blogger om temaet. Når det gjelder deg Alternativene tror jeg ikke du bør si noe mer, Tenk på alt det du serverer til folk på bloggen din, og alle stakkarene som går fem på. mer har jeg ikke å si om den saken. Jeg har heller aldri sagt at det er synd på meg, men de har da jammen du gjort så det holder, Inger J.

Alternativene

30.12.2014 kl.16:39

Kari Y Bakøy, Hahahahaha, Takk for en hjertelig latter. Du får jaggu frem det verste i deg selv. Heheee. Skjønner godt folket i bygda du bor i begynner å ta til mele på din blogg.

Kjenner forresten en gammel venninne av deg, som har vært en kollega av meg, for mange år siden. Det finnes heldigvis noen trivlige mennesker som bor/har bodd der. Eller har hytte der, for den sagts skyld. heheheheee. Du er virkelig underholdende, på en negativ form for deg selv, men vi som orker å lese, får oss en god latter både titt og ofte.

Kari M Y Bakøy

30.12.2014 kl.16:46

Et godt spørsmål Alternativene, hvorfor orker du å lese når jeg er så håpløs?? Du avslører deg bare selv med å vise ditt sanne jeg ved å oppføre deg så stygt mot meg. Så bare fortsett.

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2014 kl.17:04

Kari M Y Bakøy:
Dessverre så ser det ut for at du har gått deg fullstendig vill og i vranglås i ditt forsøk på å føle deg personlig rammet av mine meninger om div.kroppsrelaterte ting,du har låst deg så fast nå at det har kommet to innlegg til (fra deg),du har gjort deg opp en mening om at jeg og flere angriper deg personlig.Det er jo fullstendig feil,du husker det kanskje ikke midt oppi tankekverna,men jeg kan med glede påminne deg enda en gang om hva poenget mitt var : den eneste måte å få slutt på kroppspress,løft,botox og annet kropps og utseende-hysteri er å SLUTTE Å FOKUSERE på det og,jeg sier igjen,du er ikke flink til å flytte fokus over på noe annet....Det forventer jeg ikke heller når du får vridd mitt poeng til å bli "folk som fokuserer på kropp og utseende har ikke verdier" - alvorlig talt,det skal litt av en hjerne til for å komme opp med det der,Lovelulu.
Du går nå til personangrep her i mitt kommentarfelt og du bør ikke prøve engang på det velkjente fra deg "jeg gir bare igjen med samme mynt",så da så - mener du at du er i din fulle rett og at andre ikke er det.Det er dobbeltmoral og kverulering på høyt plan,det,Lovelulu.
Skjerp deg, ta deg litt mat og les kommentarene våre om igjen og da blir forhåpentligvis konklusjonen at du,Lovelulu,går i deg selv en stund.
Hilsen synskepeggy.

Alternativene

30.12.2014 kl.17:11

AMEN SP :D

Alternativene

30.12.2014 kl.17:13

ER du PREMENSTRUELL Kari Bakøy??

Etter oppførselen å dømme, skulle man tro det,.

Kari M Y Bakøy

30.12.2014 kl.17:18

Du har missforstått, jeg ønsker ikke å slutte å fokusere på kropp og helse, det er du som ønsker det og har fått det til at det er kropps hysteri innleggene mine, ikke jeg. Tror du må lese innleggene på nytt å jeg synskepeggy, og gå inn i deg selv tror jeg du også kan gjøre. For ikke å snakke om Inger J.

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2014 kl.17:26

Kari M Y Bakøy:
Igjen så viser du at du ikke har skjønt poenget mitt,men jeg er ikke overrasket....
Nå skal jeg slutte å være så STYGG og SLEM mot deg.......
Hilsen synskepeggy.

Alternativene

30.12.2014 kl.17:35

Tror det smarteste er å la Kari M,seile sin egen sjø, for hun er ikke motagelig for annet en det Kari M , selv sier, så da er det stopp herfra også, hun klarer uansett IKKE å provosere meg, slik hun prøver veldig hardt på. Ha en fin kveld begge 2, Godt Nytt ÅR, også, fra en lattermild Melhusing ;)

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2014 kl.17:39

Alternativene:
:))

Jeg tror jammen meg at denne her Lovelulu er i fred med å ta ifra meg tittelen jeg har hatt så lenge : sjefskverulanten på blogg - jeg tror at jeg blei verdig tittelen og blei utnevnt av selveste TARVA for noen år tilbake.
Jeg har ikke hatt noe i mot å inneha tittelen,men jeg har heller ikke noe i mot å gi den fra meg heller - til en som er tittelen verdig...
Ha en fin kveld,Alternativene :) Hilsen synskepeggy.

Alternativene

30.12.2014 kl.17:41

Hehe, nei, tror vi overlevere din tittel til hu på andre siden av fjorden her. Hun kler den godt :P

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2014 kl.17:46

Alternativene:
Jeg har ingen innvendinger og er helt enig - i begge kommentarer :)
Hilsen synskepeggy.

Lovelulu

30.12.2014 kl.19:58

Jeg må ærlig innrømme at det poenget er vannskelig å forstå. Nå er jeg ikke synsk heller da. Jeg er veldig mottakelig fra det andre sier å mener jeg, men er ikke mottakelig med tull fra to voksne damer. Det virker nesten som dere syns det er morsomt å provosere meg. Jeg prøver ihvertfall ikke å provosere noen. Nå må dere se å slutte med dette, jeg syns det er tåpelig. Jeg visste at Inger j var sånn, jeg er ikke den eneste hun er stygg mot, men må si jeg egentlig ikke trodde du var av den typen Synskepeggy. Men jeg tok vel feil da. Virker som du ikke tåler andre har ulike meninger enn deg, da blir du en person som angriper Synskepeggy. Nå er jeg ferdig ned dette, orker ikke bruke energi på å sitte her å krangle med dere som en 10 åring. Det får da være grenser.

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2014 kl.20:21

Lovelulu:
Da sier vi det sånn, - som du vil ha det !
Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

30.12.2014 kl.20:27

Kjempebra, bra dere tok til fornuften :) Hilsen Lovelulu :)

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2014 kl.20:47

Kari M Y Bakøy:
Ja,det er en måte å se det på når man ønsker at utfallet skal se ut for å være til egen fordel,men det er forøvrig ikke min måte å se det på og grunnen til at jeg rett og slett ikke gidder å bli misforstått,lagt ord i munnen på og beskyldninger om personangrep......
Noen har også en sykelig trang til å ha det siste ordet,og det finnes noen ganger ikke grenser for hva noen kan finne på å skrive/si for å få det....Det finnes forøvrig et navn på sånne,men skal ikke nevne det her...
Hilsen synskepeggy.

Alternativene

30.12.2014 kl.21:01

Nå er det bevisst SP, at det er ikke vi 2 som er bråkbøtter. Og godt er det. Ja jeg vet hva du tenker på i siste kommentar her. Utrolig at det går an, hun har drevet å brukt seg i min blogg som anonym også, rett å slett respektløs tøtte dette. Jeg har ihvertfall mistet ALL respekt for hu love saken der.

Kari M Y Bakøy

31.12.2014 kl.02:32

Huff sier jeg bare..

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2014 kl.08:25

Kari M Y Bakøy:
" At vi tar til fornuften " - hva mener du ? Det er jo DU som har fyrt opp denne " debatten" og ikke nok med det,å komme med at det iksom er vi som skal ta til fornuften,er ikke så reint lite frekt og nedlatende i tillegg til at det er en simpel hersketeknikk,med tanke på alt du har klart å lire av deg av løgn,ville påstander og fantasi i både innlegg og kommentarer.
Det er ikke drittunger du har med å gjøre her,Lovelulu.....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2014 kl.08:28

Alternativene: God morgen :)
Ja,nå ser vi det tydelig her,noen klarer rett og slett ikke å gi seg...
Ha en super nyttårsfeiring,IngerJ :)
Selv skal jeg jobbe natt til første nyttårsdag i år,men det er egentlig helt ok.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2014 kl.08:30

Kari M Y Bakøy:
Ja,huff så stygge vi er med deg du,buuuuu - jeg skjønner ikke hvorfor du fortsetter å kommentere her jeg så dårlig som du påberoper deg å bli behandlet her...
Hilsen synskepeggy.

Alternativene

31.12.2014 kl.08:31

God morgen. Kos deg på jobb, rettferdigheten seiret uansett hva som skjer her ;)

Ja skal bare kose meg alene jeg å, for 1 gangen på mange år, noe jeg gleder meg til. Har jobbet så mange nyttårs aftnen, at i år skal jeg ikke gjøre noe som helst, annet en å så tv, og spise snavvel , hehe

Kos deg .

Godt Nytt År !

Kari M Y Bakøy

31.12.2014 kl.12:15

Har bare en ting å si, faktisk en gang til, Huff......Hvis jeg har med voksne mennesker å gjøre, så må dere oppføre dere deretter. Godt Nytt år :)

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2014 kl.13:19

Livet mitt som klarsynt.:
Huff,ja,det sier jeg også.Du gir deg visst ikke du hva ! Du er verre enn kleggen,man blir liksom ikke kvitt deg før man klasker til deg - om man har flaks og treffer....
Du bekrefter til fulle flere ting jeg har sagt i mine svar på kommentarer fra deg,bla.noens (på generelt grunnlag) sykelige trang til å få det siste ordet.
Du får styre på i din egen blogg der du blir snakket etter munnen - jeg har annet og mer meningsfylte ting å bedrive tiden min med.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2014 kl.13:35

Kari M Y Bakøy:
Forresten,Lovelulu,her ga jeg deg sjansen til bevise meg feil på iallefall ett punkt....Det får bli min "nyttårsgave" til deg,så får vi vente i spenning og se om du tar den....
Men,du forstår vel ikke det,du....
Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

31.12.2014 kl.16:16

Tror vi har kommet veldig skeivt ut her Synskepeggy. Kan vi ikke bare respektere at vi har ulike meninger og slutte å krangle. Dette blir bare for dumt. Vi blir jo begge her usaklige. Jeg vet du er en grei dame og det er faktisk jeg også. Godt nytt år :)

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2014 kl.16:47

Kari M Y Bakøy:
Det var som jeg trodde,du forsto rett og slett ikke min forrige kommentar....men sånn er det noen ganger...
Jeg kan godt "røyke fredspipe" med deg på tampen av det gamle året,det er helt greit,men du får nok ikke se meg mer i din blogg,dessverre,jeg blir bare så forvirret av alle selvmotsigelsene,kveruleringen,oppspinn og forvrengninger av hva som egentlig er skrevet (av meg til deg) - som,så langt har resultert i misunnelsesvedig (om man har den tilbøyeligheten da) mange innlegg i din blogg på rekordkort tid,at jeg tenker det er best for alle parter at jeg holder meg unna - og jeg,i motsetning til visse andre,skal klare å holde ord.
Ja,jeg er en grei dame,men jdet er lov å reagere når man aldri har opplevd maken til "feiltolkning" av hva jeg faktisk har skrevet og ment,du har jo fremdeles ikke forstått poenget mitt,selv om jeg har gjentatt det flere ganger,du velger å overse det og istedet skriver innlegg etter innlegg på bakgrunn av misforståelsen du selv er skyld i.
Forøvrig kan jeg si at jeg med egne øyne har lest i din blogg at du ikke går av veien selv heller i å beskrive enkelte andre bloggere for psykopater.Du kan jo legge det til i innlegget ditt sånn at det blir mer ærlig det du skriver.
Men,jeg fyrer opp fredspipa,det er helt greit -og godt nytt år !
Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

31.12.2014 kl.16:59

Jeg har vel kaldt en par personer som plaget meg og var veldig ufin psykopat i en sur kommentar, som jeg sa unnskyld for etterpå. Jeg fikk derimot ikke noen unskylding. Må sies at de to andre kaldte meg det samme først. Men da tar vi frem fredspipa og sier at vi er enig om å være uenig :) Vi har nok missforstått litt begge to tror jeg. Da sier vi oss ferdig med denne saken da :) Vi er da voksne mennesker begge to :)

IJR

31.12.2014 kl.17:38

Røyker fredspipen jeg å med Kari, bare hun heretter holder seg unna meg og mitt.

God Nytt år til deg SP, og god vakt, du skulle jobbe vel?

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2014 kl.17:47

Kari M Y Bakøy:
Jeg har ikke misforstått noenting,jeg har observert og reagert deretter.
Du burde holde deg for god for innlegg der du beskylder andre bloggere for å beskrive andre som psykopater når du ikke er noe bedre selv.Integritet må man ha og feie for egen dørsyns jeg,før man uttaler seg,ellers er det vanskelig å bli tatt seriøst og heller blir oppfattet som kverulerende.
Jeg kunne,om jeg ville,analysert deg tvers igjennom....
- Og jeg ville gitt opp forsøket på å få siste ordet her,det får du nemlig ikke,det er synskepeggy du har med å gjøre nå og jeg er svært tålmodig....
Ja,vi går inn i det nye året med fredspipa i hånd,vi sier det sånn.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2014 kl.17:52

IJR: Hei igjen :)
Ja,der fikk vi en innrømmelse,dog unnskyldt med at det blei gjort i affekt over hvor stygge andre er....
Jeg skal på jobb i natt,det blir hyggelig det og rikelig tid til ettertanke når det nye året ringes inn.Jeg syns at det burde alle ta seg tiden til om de er på jobb eller ikke.
Takk for det,IngerJ og Godt Nytt År til deg også :) Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

31.12.2014 kl.17:59

Jeg trodde vi skulle slutte fred, men du fortsetter jo bare? Jeg er ihvertfall ferdig med å krangle nå, og har sluttet fred. Dette er jo bare bortkastet tid å drive å krangle sånn. Kan du være så snill å bli ferdig med dette du også. Vi er da som sagt voksne damer :) Godt nytt år :)

IJR

31.12.2014 kl.18:03

Hehe, ja unnskyldelse og unnskyldelse, den stikker tydeligvis ikke så dypt, du må vite alle andre har feil;) hehe. Ja det er ikke så greit. En vakker dag slår nok karma noen i stumpen ;O

Kos deg :) Jeg passer en hund, som ikke liker raketter etter det jeg nå merket, så kan bli en livat natt, med å prøve å roe ned en nervøs hund.

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2014 kl.18:16

Kari M Y Bakøy:
Lovelulu ! Alvorlig talt,du gir deg viss ikke,nei.
Hvem krangler ? Det er jo du som ikke vil gi deg her,tør jeg minne om at det faktisk er min blogg dette her.
Jeg skjønner at du bare MÅ ha siste ordet,så viktig er det for deg at når alle andre forsøk faller i fisk,så prøver du med smisk..
Dette her minner meg mer og mer om et forlengst avsluttet selskap der den siste gjesten nekter å gå.
Nå sier vi det sånn at vi er enige om å være uenig.
Jeg tar meg selv i spørre,etter alt styret du har forårsaket - er alt i orden med deg,oppførselen din,konklusjonene dine osv er ikke noe jeg regner for å være vanlig hos voksne folk.
Godt Nytt År.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2014 kl.18:27

IJR:
Ja,troverdigheten er ikke helt på topp der i gården,men nå har vel vedkommende blogger tråkket skikkelig i salaten.Først skrive et anklagene innlegg om andre bloggere som kaller andre for psykopater,for deretter å innrømme at man selv har gjort det.Hva kan man si til sånt...
Dyr og raketter hører ikke sammen,kattene mine er livredde hvert eneste år og kommer ikke hjem før langt på dag 1.nyttårsdag.
Akkurat mens rakettene skytes opp skjer det at det er litt urolig på jobben også,men det gir seg fort og de velger jo selv om de vil være innomhus når det står på som verst.
Nå må jeg begynne å psyke meg opp til en lang nattevakt,har nettopp sikret meg og forhåndsbestilt drosje til i morgen tidlig,jeg har dårlig erfaring med å få tak i bil på morgenen 1.nyttårsdag,jeg har opplevd å vente i en og enhalv time på bil før jeg har kommet meg hjem etter vakt og det vil jeg helst unngå å oppleve igjen.
Ha en super nyttårskveld,IngerJ :) Hilsen synskepeggy.

IJR

31.12.2014 kl.18:42

Ja, de sier det kan være vanskelig med biler i natt og morgentimene, i hele landet, så de skrev en notis i Adressa her å, om at man måtte påvente en del venting.

Ja du , har hatt et par hunder selv også, men jeg tok dem med meg oppi fjellet på nyttårsaften de gangene jeg hadde fri, eller når jeg jobbet, så tok daværende samboer, med seg bikkja til et roligere sted. Katter blir å urolig, det er sant.

Ja, den troverdigheten, er null verdt , etter det jeg kan se, til enkelte. Jeg har fått nok, får å si det mildt, man blir litt sliten av hakk i plata.

Kos deg du, med natten:)

Skal bare nyte kvelden i fred å ro her,

Kari M Y Bakøy

31.12.2014 kl.20:09

Nå la jeg godviljen til her, for jeg fikk høre så mange fine ord om deg fra en annen blogger jeg kjenner. Men jeg skjønner at du ikke vil skvære opp med meg. Du sier jeg har forårsaket styr osv. Tror du må høre etter hva jeg sier til deg, jeg sa jeg kalte en psykopat i sinne, fordi vedkommende kalte meg det. Jeg sa unnskyld for det. Jeg prøver ikke å smiske, og prøver heller ikke å ha siste ordet. Men det virker som du bare MÅ ha det siste ordet. Jeg skjønner nå at du ikke er mottakelig for å glemme dette. Det er opp til deg. Jeg er ferdig med dette nå. Du får si å tro hva du vil om meg, og så får du fortsette å pleie vennskapet med Ijr. Ha et fint nytt år :)

31.12.2014 kl.20:22

Kari M Y Bakøy:

Ja,Kari,eller skal vi heller si fru øksskaft.

SP har flere ganger bedt deg stoppe,er du så tett og treg at du ikke forstår at SP ba deg om å holde fred for lenge siden.Det er du som holder dette gående og om du ikke forstår det er det fordi at du ikke vil forstå det.

SP har sagt at DU IKKE får siste ordet her og SP viker prinsipielt ikke fra noe SP har sagt.

Du vinner ikke her.

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2014 kl.20:31

Kari M Y Bakøy:
I kommentaren din her ligger en stor del av svaret,det dreier seg først og fremst om din dobbeltmoral,noe du selv har innrømmet lenger oppe her i kommentarfeltet.
Deretter kommer din motvilje mot å forstå poenget mitt fra start og som du valgte å ta personlig.Det var forøvrig da dette tullet ditt startet
Deretter kommer svaret ditt da jeg for tredje gang gjentok hva poenget mitt fortsatt er.
Men,det er jo en svært effektiv metode å bruke om det er x-antall syteinnlegg man vil oppnå.
Vennskap med IngerJ ? Igjen overser du hva jeg før har sagt.
-Og jeg gjentar : er alt i orden med deg ?
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2014 kl.20:33

Anonym: hei,hei :)

Det er helt korrekt oppsummert :)
Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

31.12.2014 kl.20:40

Nå gir jeg opp. Dere får bare drive på. Ingenting går inn uansett. Så værsågod Synskepeggy du skal få siste ordet. Meg går det veldig bra med, takk. Det har det gjort hele tiden :)

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2014 kl.20:53

Kari M Y Bakøy:
Godt å høre - selv om du må ha meg unnskyldt for at jeg ikke finner det helt troverdig - men,grei som jeg er,så gir jeg deg her enda en sjanse til å bevise meg feil ....Så får vi se,da,om du er smart nok til å ta den denne gangen.
Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.02:17

Du som kommenterer anonymt her har jeg en misstanke om er du Toril. Er ikke vi venner? Jeg begynner å misstenke alle for å være falske her. Syns dette er til å bli dårlig av. Mer har jeg ikke å si. Jeg er skuffet :( Nå får dere alle bare drive på å baksnakke hverandre, jeg melder meg ut.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.08:22

Kari M Y Bakøy:
Som du vil,Lovelulu - fint å se at du endelig tar til fornuft.
Beskyldningene dine om at Toril K er den anonyme er fullstendig grunnløse,det er rett og slett ufint og svært tankeløst å prøve å blande henne inn i dette,hun er helt uskyldig - det er ikke bare du som kan lese IP-nr.skjønner du.
Du får feire nyttår nå,jeg ser at du har hatt det for travelt til å ha tid til det enda.
Hilsen synskepeggy.

anonym

01.01.2015 kl.14:37

Hei. Jeg bruker ikke å blande meg i slike ting, men her må jeg bare inn å si noe. Dere to, synskepeggy og ijr har jo helt rett i det dere skriver. Hun der har jeg selv hatt diskusjoner med på fb blandt annet, og det går altså ikke an å få henne til å se annet enn det hun mener er riktig. Og tro meg, jeg har virkelig prøvd. Har også sett flere som har blitt direkte angrepet av henne for noe hun tror handler om henne selv, men gjør det slett ikke. Jeg synes bare synd på familien hennes som må sitte og se på alt det hun lirer av seg i full offentlighet.Jeg kjenner henne litt i fra tidligere år, men er nå utflyttet.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.14:49

anonym:
Jeg forstått det for lenge siden - og angrer nå på at jeg kommenterte en helt grei,objektiv og saklig kommentar i bloggen hennes,som hun valgte å ta personlig - det var overhode ikke ment sånn fra min side.
Hun har jo notorisk bekreftet alle mine "påstander" her i kommentarfeltet gang etter gang.
På generelt grunnlag kan jeg også si at jeg alltid har hatt problemer med å ta folk seriøst som viser tydelige tegn på dobbeltmoral,selvmotsigelser,grunnløs mistenksomhet mot andre og hjernedød kverulering.
Som jeg har sagt tidligere til vedkommende direkte til vedkommende blogger også,jeg har ingen problemer med å analysere vedkommende tvers igjennom - og det finnes mange som henne.
Ja,jeg tenker med grøss og gru hvordan det må være å måtte forholde seg til henne i det virkelige liv.
Hilsen synskepeggy.

God venn av IJR

01.01.2015 kl.14:52

Begynner du og våkne nå Kari Lovelulu. Det er på tide. Kanskje du endelig fatter hvilke to damer som er ondskapens hjerner her. Ingen andre enn Synskpeggy og Toril K. Husk at begge to sitter og trekker hverandres tråder gjør ditt og gjør datt og når den ene ber den andre om noe spretter den andre opp og hopper. Takk at du likevel ikke var dum og blind.

Peggy lyver så det ryker av henne om at hun er synsk og har evner. Den som har evner her er IJR. IJR har avslørt peggy sine løgner om evnene sine mange ganger uten at peggy har vært klar over det.

Du skal vite at den psykopatiske kattedamen og peggy ikke har rent mel i posen. Begge er to er løgnere og bedragere og viss du ikke har lagt merke til det så stjeler de alle bildene som de bruker på bloggene sine. Haugevis med bloggere har avslørt di to venninnene for mange år siden. De har mobbet på det groveste IJR i mange år. Jeg synes det er rart at ikke IJR har anmeldt dem for mobbing.

Visste du at den psykopatiske kattedamen er en dyremishandler? Nå fikk du noe å tenke på. Hold deg unna de to som trekker hverandre opp. Det er ingen andres feil enn den psykopatiske kattedamen og bløffmakeren Peggy sin feil dette her og kranglingen som har foregått her de siste dagene er ingen andre enn den fæle kattedama og Peggy sin feil.

Jeg er glad for at du endelig har sett hva som er sannheten.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.15:16

God venn av IJR:
Ja,og der kom kommentaren fra deg som (denne gangen) har latt vente på seg.....
Hilsen synskepeggy.

01.01.2015 kl.16:07

Til god venn av IJR :

Nå bør du passe deg litt,denne kommentaren din er personangrep av verste slag og som jeg knapt har sett maken til.Og Lovelulu står på sidelinjen og bifaller det hele.Jo,takk,litt av noen venner man har,selv ville jeg ikke tatt i dem med ildtang engang.

Vi ser tydelig hvem som kaller hvem psykopat og andre ufine økenavn i kommentaren din,jeg trenger ikke si mer.

"Venn av IJR" hvem er det du tror du lurer her,det må være deg selv.

Det er vel ingen som blir overrasket om en viss annen blogger gjør sitt inntog i diskusjonen,en blogger som virkelig har vist seg som en trofast tilhenger av løgn,trakassering,uthenging,personangrep og,må for all del ikke glemme,satire og humor.

Mvh.en som kjenner sannheten

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.17:10

Til deg som er utflyttet Leksværing, og utnytter denne situasjonen til å rakke ned og lyve om meg nok engang. Jeg har fått gjennomgå på facebook uten noen som helst grunn, bare for noen personer inkludert deg har angrepet meg der på det groveste! Du sier du kjenner til meg fra før, ha så mye baller at du kontakter meg og sier til meg direkte hva du har imot meg, og ikke blander deg inn i noe du ikke vet noe om! Når det gjelder min familie har jeg aldri gjort eller skrevet noe som tilsier at jeg har gjort dem noe. Jeg har aldri gjort familien min noe som helst! Du er tydeligvis en person som ikke liker meg og prøver alt du kan på ¨å tråkke meg ned i gjørma. Det klarer du altså ikke! Du er nok sjalu på meg rett å slett, det lyser tvers igjennom. Du er ikke værdt å bry seg om. Derfor gjør jeg ikke det heller. Min samvittighet er helt ren. At visse ikke tåler jeg skriver blogg, og er en person som sier det jeg mener er deres problem. Det er janteloven! Når det gjelder deg synskepeggy er jeg ferdig med å diskutere med deg også, du får si og syns hva du vil om meg. Jeg vet jeg ikke har gjort deg noe. Jeg ønsker ikke å være med på denne kranglingen lengre. Jeg blogger for at det skal være hyggelig. Så nå melder jeg meg ut av denne blogg "Krigen" Ferdig snakket!

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.17:23

Kari M Y Bakøy:
Javel,Lovelulu,som du vil.
Håper at du mener det denne gangen,da,du vet,troverdigheten svekkes hver eneste gang du sier en ting men gjør noe annet og nå er du farlig nær null troverdighet igjen her altså.
Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.17:31

Troverdigheten min er helt fin den. At du får deg til å si sånn om andre mennesker viser jo bare hvordan din er. Jeg prøvde å skvære opp med deg også, men du gav meg en kald skulder, nettopp fordi du liker å krangle. Det gjør altså ikke jeg. Så håper for 100 gang at du respekterer det jeg prøver å si til deg. Kan du slutte å kverulere? Kan vi legge dette død, og være voksne nok til å være greie mot hverandre selv om vi har ulike meninger om ting? Vær så snill. Jeg vil ikke ha mer av denne kranglingen her :)

sisu

01.01.2015 kl.17:36

SP: LL er relativt god på det som kalles "gish galop", en debatteknikk hvor man drukner motstanderen i delvis usannheter, direkte usannheter, baktalelser og tullball slik at den andre rett og slett ikke makter/ gidder å svare på alt tullet. Ofte har voksne mennesker annet å drive med. LL har derimot brukt mye av romjulen til å lange ut mot alt og alle som hun mener har krenket henne. Det være seg andre bloggere, legen eller bygdafolket. Ingen grunn til å bruke mer tid på henne. Godt nytt år!

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.17:44

Kari M Y Bakøy:
Nei,feil igjen,Lovelulu og helt tydelig for meg at du enten ikke leser eller så er du rett og slett ikke istand til å forstå klar tale,en av delene er det.Jeg ga deg en kald skulder på bakgrunn av egenskaper du tydelig har vist her og som jeg GENERELT tar avstand fra.Skjønner du det nå ? Neppe,men,som jeg har sagt før,jeg er over gjennomsnittet tålmodig...
Dine interne problemer du måtte ha med andre folk ser jeg helst at du tar i din egen blogg og ikke her.Du kan jo skrive enda et innlegg og shoute i 45kronersklassen,da er jeg sikker på at rette vedkommende ser det.
Igjen viser du at du sier en ting men gjør noe annet,det er IKKE jeg vil kalle troverdig.
Dette er min blogg,du kommer hit og beskylder meg for å holde det du kaller en krangel i gang,om du ikke har fått det med deg så har jeg forlengst trukket meg tilbake fra din blogg,har du noe som helst under topplokket ditt så bør det fortelle deg noe viktig her - om hvem som holder hva i gang.
Jeg må få si det : Du er bare ikke sann,altså - hjelpes deg...
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.17:52

sisu:
Jeg forstår det,det har vært en 24/7- jobb i lengre tid,det kan man jo bare se på tidspunktene vedkommende poster innlegg og kommentarer.
Stakkars menneske,tenk på hva vedkommende hadde tjent denne jule og nyttårshelgen om vedkommende hadde brukt energien sin på annet.Til sammenligning kan jeg nevne at jeg har gått mine faste turnusvakter i jule og nyttårshelgen og jeg har tjent på de tre vaktene femsifret+....
Jeg observerer,reagerer og kommenterer deretter,vedkommende får vise andre mer sympatiske sider om jeg (muligens) skal skifte mening (om vedkommende).
Som sagt,jeg forstår utmerket og har forstått det lenge,det som skjer nå er bare bekreftelsen for min del.
Godt Nytt År :) Hilsen synskepeggy

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.17:55

Her viser du igjen hvordan du er Synskepeggy, Jeg gir opp å få deg til å forstå. Husk du var på min blogg, også. Når det gjelder denne utflytta Leksværingen som fortsetter å lire av seg usannheter om meg, må jeg faktisk le av.Vet hvem denne personen er også nå. Brukt romjula på å lange ut mot bloggere, folk i bygda og legen? Du er jammen meg ikke sann. Det er nok visse bloggere, og bygdafolk som har langet ut mot meg, jeg har forsvart meg. Det er vel både rett og rimelig. Når det gjelder det med legen har jeg veldig god grunn til å klage. Jeg hadde folk der som kan bevise det. Du vet ingen ting om det, og jeg er helt sikker på at du ville følt det akkurat som meg, hvis du har opplevd dette hos legen! Denne uttalelsen viser nok engang hvordan du er som menneske utflyttet leksvering. Du er rett å slett patetisk. Nok en gang, Du klarer ikke mobbe/psyke meg ut, samme hvor mange ganger du prøver!

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.18:01

Kari M Y Bakøy:
Du har tydeligvis ikke mye under topplokket - basert på faktiske observasjoner av deg i lengre tid nå.
Men,jeg må innrømme at det stikker en aldri så liten glede i meg over å se at jeg får rett igjen og igjen.
For siste gang,Lovelulu,ha såpass mye respekt for andre at du tar hintet om å holde dine interne problemer med leger,naboer og andre i din egen blogg.Det du driver med her er direkte ufint og respektløst,særlig siden denne bloggeieren ikke har snev av interesse for dine private anliggender,problemer og kriger.
Tar du denne beskjeden da ?
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.18:08

Kari M Y Bakøy:
Ja jeg var på din blogg,men observerte du hva som skjedde der ?
Jeg stakk derifra da jeg skjønte hvor dette bar hen og jeg ikke ville ha noe med deg å gjøre - DU FULGTE ETTER MEG til min blogg og fortsatte her...
Alvorlig talt,du kan da ikke syns det er rart at jeg har begynt å lure på om alt er som det skal med deg....
Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.18:10

Slutt å skrive så ufint til meg som dette synskepeggy, Så skal jeg respektere hva du skriver her. Klarer ikke respektere noen som slenger dritt til meg. Beklager, men jeg godtar ikke den slags oppførsel.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.18:17

Kari M Y Bakøy:
Det er observasjoner jeg har gjort meg og ikke drittkasting.Å beskylde andre for å være psykopater osv.eller beskylde andre for ting de ikke har gjort er drittkasting.
Alt jeg sier om deg er ting jeg har observert og reagert på for DERETTER kommentert.Min mening om deg har du,helt på egenhånd og temmelig overbevisende gitt meg rett opp i hendene.
Totalt respektløs viser du deg nå også å være,det er heller ikke overraskende.....
For to dager siden "ga du meg opp" jeg trodde på deg da.....
Hilsen synskepeggy.

Lena

01.01.2015 kl.18:34

Du er jo i den gjengen SP som har kalt IJR for en løgner og mentalt tilbakestående. Når jeg leser hva du skriver her til Kari så ser jo at du hinter om at Kari er det samme. Og du kaller deg synsk/har evner? De jeg kjenner som har evner/synsk oppfører seg ikke så uprofesjonelt som deg. Når jeg leser tolkningen din av bildene dine skjønner jeg jo at fantasien din er på ville veier. En ting til; Seriøse klarsynte har ikke en blogg som denne, denne uprofesjonelle hjemmesiden din lukter svidd lang vei.

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.18:35

Du gir deg ikke ser jeg. Lyver om meg gjør du også. Du må få viljen din ser jeg, så da avslutter jeg dette nå. Ha et fint nytt år :)

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.19:00

Lena:
Som sagt,i denne bloggen blir alle behandlet på den samme måte og med den samme innstilling de selv kommer hit med.er man saklig,høflig,objektiv og behandler andre med respekt,så får de det samme tilbake selv,er det motsatte tilfelle,så får de det tilbake også.
Men,det ser vel ikke du !
Jeg regner meg for å være et ganske så langt stykke i fra å synke så dypt som fks.bloggeren du nevner og jeg tilhører så absolutt verken samme klan eller samme klasse,men det betyr ikke at de ikke blir behandlet med respekt her om de klarer å oppføre seg selv.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.19:05

Kari M Y Bakøy:
Som jeg sa,jeg er over gjennomsnittet tålmodig ..
At du kan kalle dette for å "få viljen min" og at du antyder at du er så "snill" at du gir meg den,forteller det siste jeg trenger å vite om deg for å være sikker i min sak.Det handler ikke om det.....
Jeg tipper at for hver eneste gang du har klart å utmatte noen med sånne metoder du viser her,så slår du deg stolt på brystet over å ha "vunnet" enda en "seier".Du har jo aldri skjønt at det handler ikke om det....
Godt Nytt År ! Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.19:10

Lena:
Du må vise til hvor nøyaktig det står at jeg har skrevet at IJR er mentalt tilbakestående eller gitt uttrykk for at jeg er enig i at hun er det,det er temmelig drøye påstander å komme med og om du ikke finner at jeg har skrevet det så er det jo du som lyver.
Kjære deg altså,vet ikke du heller hva integritet og troverdighet er...
Hilsen synskepeggy.

Lena

01.01.2015 kl.19:10

Å jeg ser. Du kunne ha stoppet denne diskusjonen med Kari mye lengre opp her i kommentarfeltet, men det så ikke du :) Ha en fin kveld

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.19:14

Lena:
Jeg stoppet diskusjonen da jeg forsvant fra hennes blogg fordi at jeg såg hvor dette greiene med henne bar hen og jeg ville ikke,på det tidspunktet,fortsette diskusjonen.HUN FULGTE ETTER MEG hit til min blogg,hva kaller du det.....
Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.19:27

Det var virkelig det dummeste du har sagt hittil :)

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.19:35

Kari M Y Bakøy:
Det er sant,da,regner jeg med :)
Hvem er det som ikke gir seg her mener du ?
Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.19:53

Det er nok deg. Men ser dette fører ingen vei, så jeg gir meg. Det er bare å gi opp å prøve på å få til en forsoning med deg.

Lena

01.01.2015 kl.20:03

Jeg har ikke skrevet at du personlig har gitt uttrykk for eller at du har skrevet dette om IJR. Jeg har skrevet at du er i den gjengen som har gitt uttrykk for dette. Når jeg da leser hva du har skrevet til Kari i dette kommentarfeltet så ser jeg at du prøver å fremstille henne som løgner og dum, dette minner litt om det gjengen har fremstilt IJR som. Troverdigheten din SP mistet du i kommentarfeltet i dette innlegget her. Integritet, tror ikke du vet hva det betyr. Meg kommer du uansett ingen vei med SP, du må gjerne ta siste ordet her som du pleier :)

sisu

01.01.2015 kl.20:14

Lena: nå begynner du å bli mistenkelig lik Kari i argumentasjonen din :-)

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.20:28

Lena:
Vel,Lena ? - som du vil.
Hvem har sagt at jeg " vil komme noen vei med deg".
Og hvordan har du fått for deg at jeg tilhører en gjeng,kom igjen,er du helt,ja du vet hva jeg mener,har du mistet så mye av virkelighetsbegrepet i jula at du har glemt at vi befinner oss på Internett.Jeg tror du har tilbragt for mye tid bak tastaturet i det siste,kanskje på tide å se opp....
Hvordan du fremstilles klarer du helt fint selv....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.20:34

sisu:
Godt observert,må jeg si :)
Du er inne på noe,taktikken er velkjent i bloggverden.
Kverulantene har en ting felles,de har mange forskjellige nicnavn å bruke.
Denne "Lena" avslører seg i sin siste setning,samt noe svært få tenker på...
Hilsen synskepeggy.

God venn av IJR

01.01.2015 kl.20:46

Klapper i hendene for Lena og Lovelulu. Dere to har endelig forstått hvordan ting henger sammen og dere ser endelig sannheten. Endelig ser dere hvem som er bak mennene og hjernene for trakaseringen som IRJ har gjennomgått i årevis. Det er bløff makeren og den gale kattedamen. Jeg klapper i hendene av glede. Dette er dagen vi har ventet på i mange år. De har spilt det skitne spillet sitt lenge nok. Peggy trekker i trådene til Toril K og Toril K trekker i trådene til Peggy. Sammen spinner de et giftig edderkopp nett som uskyldige bloggere blir lokket inn i.

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.21:24

:D

Toril

01.01.2015 kl.21:28

Huff og huff kjære Synskepeggy! Så er det bråk igjen på bloggen din :(

Aller først vil jeg si at jeg har vært venn på Kari/Lovelulu på facebook frem til i dag, men jeg valgte å slette henne som venn da min magefølelse angående Kari/Lovelulu ikke var helt som den skulle, og det viste seg jammen å stemme nå de siste dagene.

Jeg leste kommentaren du skrev på bloggen til Kari/Lovelulu, og du skrev ikke noe galt. Det har jeg klart og tydelig sagt til Kari/Lovelulu også! Din kommentar var saklig og begrunnende.

Jeg har prøvd og prøvd (på chatten på facebook) alt jeg kunne å stoppe Kari/Lovelulu fra å krangle og provosere på bloggen din, for jeg skjønte hvilken vei det kom til å gå til slutt! Sa klart i fra flere ganger om at jeg ikke ville blandes inn i en krangel på bloggen din, og at hun skulle respektere at vi to er gode venner (både på blogg og på sms/mobil). Skrev det rett ut på facebookchatten til Kari/Lovelulu at hun overhodet ikke tjente noe på å krangle som en liten unge i kommentarfeltet på bloggen din! Jeg sa klart til henne at jeg ikke støttet hennes oppførsel!

Det får være måte på mener jeg. Helt i orden at man er uenig når man diskuterer, men å oppføre seg slik hun har gjort i bloggen din hører ikke hjemme noe sted!

Ser også en viss "God venn av IJR" har slengt med leppa. Jeg kunne ikke brydd meg mindre, for dette begynner vi å bli vant til. Lukker det "blinde øyet" til jeg! Nå blir jeg ikke overrasket lengre over konspirasjonsteoriene om oss fra den gode vennen til IJR. Gammelt nytt, og prøv å finne på noe nytt neste gang da, for det er så kjedelig å lese de samme gamle konspirasjonsteoriene.

Jeg håper virkelig at Kari/Lovelulu innser at det er hun selv som har tråkket i klaveret denne gangen, og ingen andre!

Ellers ønsker deg deg et kjempefint og godt nytt år :)

Nyttårsklem fra Toril

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.21:40

Det jeg har sett Kjære Toril er at du har tåkket skikkelig i klaveret denne gangen. Du var livredd når jeg var i diskusjon med synskepeggy og du tok hennes parti uten å nøle. Selv om du innerst inne visste at synskepeggy var veldig spydig å ufin mot meg. Jeg tror du gjør alt synskepeggy sier til deg, du virker rett og slett redd henne. Vennskapet vi hadde var utrolig falskt fra din side. Jeg måtte gjøre akkurat det du sa. Det er ikke vennskap. Det handler om å ha forståelse for hverandres synspunkter. Noe du ikke har. Men som jeg har sagt tenker jeg ikke diskutere med noen av dere om denne saken mer. Så nå får dere seile deres egen sjø. :)

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.21:54

Toril: Hei,hei,Toril :)
Ja,du ser hva min generelle kommentar i bloggen hennes avstedkom.Det er ikke til å tro egentlig.
Jeg vet ikke om du husker at vi snakket på telefon da den samme bloggeren hadde rotet seg opp i ugreier med TARVA,den gangen sa jeg til deg at jeg stilte et stort spørsmål ved henne på grunn av at hun gjorde akkurat det samme den gangen.TARVA ga seg i hennes blogg med det samme resultat som man ser her,hun fulgte etter og fortsatte "debatten" i bloggen til TARVA.Jeg sa til deg at noe er feil med folk når man først skriver innlegg etter innlegg og klager på bloggeren,samt krangler med vedkommende i kommentarfeltet for så å legge ut x antall syteinnlegg der stort sett bare de som snakket henne etter munnen kom igjennom spamfilteret.Det er rett og slett en noe merkelig oppførsel,spør du meg og ikke noe jeg har sett noen gjøre før.

Du var ikke helt enig med meg den gangen og det er forståelig,men jeg er glad for å se at du ser det samme som jeg gjør nå.
Ellers så kan vi kanskje snakkes mer privat om det er noe,så unngår vi å fyre opp under bålet de har holdt liv i i flere dager nå.
Stor nyttårsklem til deg også og Godt Nytt År :) Hilsen synskepeggy.

Toril

01.01.2015 kl.21:58

Kjære deg Kari!

Jeg er ikke redd Synskepggy, og det har jeg aldri vært. Sa det til deg på facebookchatten at jeg mente at Synskepggy ikke var noe stygg mot deg! Kommentaren fra Synskepggy på din blogg var saklig, og den var ikke ufin i det hele tatt. Det var hennes meninger om temaet du tok opp, og når du ikke tålte å lese hennes meninger, og begynte å krangle i kommentarfeltet på bloggen hennes skjønte jeg raskt at du er en person som elsker å krangle når noen sier deg i mot. Gå i deg selv kjære Kari, for det er du som ikke tåler å høre andres meninger. Du tålte ikke å lese kommentaren til Synskepggy, og du gikk med en gang løs på henne her i kommentarfeltet på bloggen hennes, og du begynte å krangle usaklig med henne.

Jeg har sett den samme tendensen på facebookprofilen din også, at du tar ting personlig når noen har andre meninger enn deg selv. Det er flere av dine facebookvenner som har påpekt dette ovenfor deg!

Dette var absolutt siste ord fra meg til deg Kari/Lovelulu på denne bloggen! Jeg akter ikke å sitte på bloggen til Synskepggy å diskutere med deg! Aksepter det! Vil du fortsette diskusjonen får du ta den på din egen blogg!

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.22:00

Kari M Y Bakøy:
Nå må du bare kutte ut.
Jeg har kjent Toril K i flere år og IKKE EN ENESTE GANG har jeg hatt grunn for å tro NOE av det du med flere skriver om henne.
Du får gi deg nå,jeg blir mer og mer overbevist om at noe er alvorlig feil med deg !!
Du oppfører deg IKKE som et voksent,normalt og fornuftig menneske her i bloggen min - det er den referansen og erfaringen jeg har med deg her,så får du tolke det akkurat som du vil.
Jeg syns dette begynner å bli både flaut og pinlig på dine vegne,men er det sånn du vil fremstille deg selv så kan ikke jeg stoppe deg.
Alvorlig talt !!! Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.22:08

Mye mer løgner om meg fra Synskepeggy og Toril, det ser ut som det er krangling og det å snakke stygt om andre som er hele grunnen til at de i heletatt har blogg. Slike mennesker kommer man ingen vei med, de bare finner på flere løgner og si om personer som har gått dem imot. Toril støttet meg i alt, og mente jeg var et snilt menneske, helt til jeg gjorde noe hun ikke likte og godkjente. Det sier vel sitt. Takk for meg Toril, jeg akter heller ikke sitte her på Synskepeggy sin blogg, og diskutere med hverken deg eller noen annen i denne klanen. Aldri igjen :)

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.22:14

Kari M Y Bakøy:
Å,du fortsetter nok,kjenner jeg deg rett nå !
Sann mine ord,snart renner det inn her med nye nicnavn,som fks.Lena ??
Det er ikke snakk om å godkjenne eller ikke godkjenne,det er snakk om å stå opp for noe man ser er åpenbart feil.Det er kvaliteter du sannsynligvis ikke kjenner til.
Ha det godt med deg selv - om vi skulle være så heldig at du holder ord denne gangen - "ALDRI IGJEN"
Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.22:21

En ting er ihvertfall sikkert, jeg er ikke Nina. Enn å synke så dypt, at du nå finner opp enda fler løgner for å sverte meg. Du ser vel på Ip nr at Nina ikke er meg. At det er mulig. Nå får du jammen gi deg. Hva skal man gjøre da, når jeg blir angrepet gang på gang i dette innlegget her. En person må jo ha lov til å forsvare seg, når du hele tiden sprer løgner og er stygg i kjeften! Slutter du slutter jeg.

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.22:27

Tror ingen andre ville likt å bli angrepet slik i et innlegg uten å ta igjen heller. men du gir deg nok aldri, så den som er voksen nok får vel gjøre det da. Men kan du vær så snill å slutte å slenge dritt og vær voksen nok til å slutte du også da eller? jeg er villig til å slutte fred med deg her. håper du er det også. For som sagt jeg VIL ikke krangle mer med hverken deg eller noen andre av dere. Prøv å respekter andre mennesker.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.22:27

Kari M Y Bakøy:
Nina ? Ja,ja,deg om det.....

OK !!

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.22:32

Kari M Y Bakøy:

OK ! - SOM DU VIL !! Og,om du føler deg personangrepet over bildene i dette innlegget så kan ikke jeg gjøre noe med det,dessverre.Føler du deg personangrepet av bildene så mener jeg oppriktig at du bør ta en tur i deg selv.....og det er ikke negativt ment fra min side,bare uttrykk for normal bekymring....
Hilsen synskepeggy.

Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.22:33

Du skjønner vel at jeg mente Lena.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.22:44

Kari M Y Bakøy:

Det er en ting jeg har funnet ganske så smart å gjøre i "samvær" med deg og det er å ta alt du sier/skriver bokstavelig ord for ord,på den måten er jeg sikker på at du KUN får svar på tiltale og ikke noe annet og da kan man heller ikke beskylde meg for å slenge dritt,være ufin,lyve eller være usaklig.Du får kun svar som du spør her !
Hvor mange ganger har du sverget på at du ikke skal fortsette her,du skriver nettopp i din egen blogg at du skal holde deg unna "krangel" på nett - må da si at du har innehar vel verdensrekord i antall sekunder du klarte å holde det.
Jeg gjentar,du har fulgt etter meg til min blogg,etter at jeg la igjen en saklig,begrunnet kommentar/mening i din blogg og som du VALGTE helt selv å ta personlig.
Innser du ikke selv hva jeg prøver å si til deg for jeg vet ikke hvilken gang !
Hilsen synskepeggy.

Gekko 45

01.01.2015 kl.22:58

Dette som skjer på bloggen din nå, begynner å minne meg kraftig om en annen viss person vi stiftet bekjentskap med på bloggen din for noen år tilbake, en viss healerhilde som aldri kunne gi seg..... Hennes oppførsel på bloggen din fikk alvorlige konsekvenser for henne. Du gjorde det du måtte gjøre for å få fred.

Gi deg nå Kari. La nå Synskepeggy være i fred.

Kari M Y Bakøy

01.01.2015 kl.23:08

Utenforstående her ser nok hvem som er ufin her og ikke vil gi seg. La Synskepeggy være i fred?, Det er jo hun som ikke lar meg være i fred. Først legger hun igjen kommentarer på min blogg, Så beskylder hun meg for å følge etter, hun sier jeg er Lena også, noe jeg ikke er! Hele denne situasjonen har oppstått fordi synskepeggy ikke tåler at noen er uenig med henne. Det bekreftet også min tidligere venninne Toril! Takk for meg.

ufo

01.01.2015 kl.23:13

Jeg skjønner ikke hvorfor folk gidder å holde på å krangle slik. Må være fryktelig slitsomt.

Håper det roer seg for deg snart og at du kan få fred:) Skulle også tru at folk har annet å finne på en å drive å krangle med andre nå også.

Ønsker deg ett godt nyttår:)

Gekko 45

01.01.2015 kl.23:21

Nå må du gi deg. Det er du som ikke lar Synskepggy være i fred. Hvilken rett har du til å holde på slik du gjør på bloggen til Synskepggy? Dette er Synskepeggy sin blogg, og ikke din blogg. Synskepggy har retten på sin side å forsvare seg mot kveruleringen, beskyldningene dine og kranglingen du holder på med.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.23:30

Gekko 45:

Ja,det er INGEN som har kommet fra å bryne seg på synskepeggy uten å få kraftige skrubbsår på egoet sitt.Det ser ut for at folk har glemt det,alle unntatt healerhilde som aldri viste seg igjen.Hun lærte leksen på den harde måten,kan man vel si,men hun blei advart gang på gang før jeg gjorde alvor av det jeg sa jeg skulle gjøre.
Jeg er like fast bestemt denne gangen - på at rett skal være rett - og jeg viser gjerne igjen at det ikke er lurt å kødde med folk som har noe som heter prinsipper og i tillegg er svært lojale mot sine prinsipper også.
Vi får avvente å se hvordan dette utvikler seg,noen stikker iallefall herifra med halen mellom beina før eller seinere...
Ha en fin kveld,Gekko45 :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.23:41

Kari M Y Bakøy:
Det er jo et reint fakta at du fulgte etter inn hit for å "krangle" videre ETTER AT JEG HADDE TAKKET FOR MEG I DIN BLOGG.
Lever du i fornektelse for reine fakta menneske - skjerp deg !!!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2015 kl.23:51

ufo: Hei igjen,ufo :)
Dette her tok helt av ene og alene fordi at lovelulu VALGTE å ta en helt grei generell kommentar fra meg svært så personlig.
Det eksploderte i kommentarfeltet og jeg skjønte hvor det bar hen så jeg takket for meg,det var da hun fulgte etter meg hit og du kan jo se selv,mennesket er jo helt besatt stakkar.
Ha en fortsatt fin kveld,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

02.01.2015 kl.01:58

Ja jeg er jo helt besatt uæhh...Hahahaha. Dette blir mer og mer komisk. God natt :)

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2015 kl.02:04

Kari M Y Bakøy:
Helt seriøst så virker du helt besatt på meg og det er etter oppførselen din her i bloggen.
Du er helt ute av stand til å ha såpass selvkontroll at du slutter å kommentere her - som du selv har sagt at du skal slutte med flere ganger.
Jeg har rett,så langt,i mine observasjoner av deg.
Hilsen synskepeggy.

Kari M Y Bakøy

02.01.2015 kl.02:21

Skjønner du ikke at når du sier jeg skal slutte å kommentere, så kommenterer jeg bare mer. Når du oppfører deg så dårlig mot meg, og kaller meg stalker. Ja da skal jeg jammen være en stalker også ja :) Nei foresten jeg gidder ikke, jeg har mye mer interesant å skrive om på bloggen min, enn å sitte å kommentere på det du skriver til meg. :) Så nå skal du slippe å høre mer fra meg :) Du er herved fri fra din nye stalker :)

Lovelulu

02.01.2015 kl.03:59

Jeg fikk vist siste ordet alikevel, hehe..Klarte ikke dy meg :D Det kommer vel ramlende inn en rekke kommentarer fra selveste Synskepeggy når hun våkner i morgen+ fra hennes kjære venner. Nok en gang om hvor håpløst dum jeg er :D

anonym

02.01.2015 kl.09:19

Nå har jeg fulgt med denne tråden+ flere, og må si at denne personen virker ikke frisk. Hun må slite med noe som gjør at hun skulle hatt hjelp.Hun evner jo ikke å se at det er hun som ER problemet. Det viser seg på hennes egen blogg også der det er fullt av stakkars meg-innlegg hele tiden. Huffameg.

02.01.2015 kl.09:43

Kari M Y Bakøy:

Vi ser tydelig at det er noe galt fatt med deg.

Du trenger seriøst hjelp av noe slag og den hjelpen du trenger får du ikke her i kommentarfeltet hos SP.

Ser du ikke selv at det beste for deg er at du nå legger denne saken død.

SP har ingen sympati med deg.SP oppfatter deg som en patetisk og sutrete drittunge og det er det flere andre også som gjør nå etterhvert.

Lovelulu

02.01.2015 kl.09:57

Jeg ser at du bruker dine venner til å skrive anonyme kommentarer til deg. Hvem er det som trenger hjelp tro? Dere er en patetisk dame gjeng. Helt utrolig, men ser at det beste er å overse dere totalt heretter. Dere fortjener ikke oppmerksomhet noen av dere! Ikke vil jeg ha noe sympati av Synskepeggy heller. Ikke har jeg syns synd på meg selv innlegg på bloggen min heller, da er det isåfall dere som vinkler det dit hen. Helt utrolig at en sånn oppførsel som dere har, er mulig sv voksne damer!

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2015 kl.09:59

Kari M Y Bakøy:
Du har en urovekkende oppførsel her må jeg si.
Når du skriver at "jeg fikk siste ordet allikevel""jeg kunne ikke dy meg" så støtter det oppunder mine tidligere observasjoner av deg og det jeg har sagt flere ganger nå,at du kan ikke være helt frisk.
Etterhvert har flere av dem som kommenterer her kommet til samme konklusjon.
Du har fått det for deg at det er du som er omtalt i innlegget mitt og du er såpass låst i hodet ditt på det at det nytter ikke for noen å prøve å argumentere med deg.
Siste ordet får du DEFINITIVT ikke her,det har jeg sagt,men var jeg deg ville jeg slutte å forsøke,du fremstår mer og mer som det du er,en sutrete og patetisk drittunge og det er flere enn meg som påpeiker dette.
Du er besatt av noe,det er helt sikkert.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2015 kl.10:04

Lovelulu:
Lovelulu,jeg er enig med kommentarene her som antyder at noe er galt fatt med deg og jeg har selv vært inne på det samme flere ganger lenger oppe her,men du hører ikke etter.
Seriøst,gi deg nå før du fremstår som enda mer patetisk og sutrete.
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

02.01.2015 kl.10:49

Alvorlig talt Lovelulu! Skjerp deg.

Den oppførselen du nå viser på bloggen til Synskepeggy er klandreverdig. Det var du som skrev et innlegg på bloggen din. Forventer du at dine lesere er enige med deg? Synskepggy sin kommentar på bloggen din var det ikke noe galt med. Men det som er galt her er at du forfølger Synskepggy over på hennes blogg hvor du krangler med henne. Hvordan tror du at du fremstår på 40 + listen på blogg.no? Du fremstår som patetisk og barnslig.

Nå har jeg lest kommentarene i dette kommentarfeltet fra da du begynte å krangle med Inger J og Synskpeggy. Og jeg som utenforstående blir flau når jeg ser voksne mennesker oppfører seg slik du gjør.

Jeg holdt på å ramle av stolen da jeg leste på bloggen din tidligere i dag. Det var en kommentar i ditt kommentarfelt fra en som hadde fulgt med i mange år. Ingen normale mennesker med vettet i behold beskriver andre som gal, psyko, motbydelig m.m om folk de ikke kjenner. Og det at du støtter den som skrev den kommentaren på bloggen din viser hva slags menneske du er.

Jeg har et godt råd. Og det er at nå skjerper du deg Lovelulu. Vil du fortsette å fremstå som patetisk så vær så god kjør på.

Kari M Y Bakøy

02.01.2015 kl.11:15

Jeg støtter ikke at noen kaller folk økenavn som i den kommentaren, men jeg støtter at hun mener dere er veldig ufin mot meg. Det er jo bare å lese over på kommentarene her for å se det svart på hvitt.

groshverdag

02.01.2015 kl.11:29

Huff og huff her går det over stokk og Stein, dette vil ingen ende ta uansett. Det er snakk om gjenger, hvilken gjeng?40+? Tenk hva en saklig kommentar kan få ting til og ekskalere så til de grader, etter det så vil det ingen ende ta.Noen har kommet galt ut i det nye året helt klart. Så må jeg si at det har vært veldig underholdende og følge med på denne debatten, eller kall det hva du vil. Synd at dette utløste uvennskap og beskyldninger. Håper det ordner seg, jeg må vell heller si: vi får se! Noen har det tydligvis veldig vondt med seg selv, uten å ta parti med noen.

Kari M Y Bakøy

02.01.2015 kl.11:37

Jeg vet ikke hvilken saklig kommentar du hinter til Gro, men jeg håper for din del at du ikke har latt deg overbevise av en viss person, som forøvrig virker veldig snill og forståelses full. Helt til du ikke lystrer henne og gjengen. For det er faktisk en gjeng blant noen av 40+ bloggerne. Dette høres latterlig ut, men det minner meg om en sekt. Nå er altså jeg utstøtt, hehe. Håper for din del Gro at du virkelig skjønner hvordan disse holder på. :)

groshverdag

02.01.2015 kl.12:27

Her har jeg ikke blitt overbevist av noen Kari, jeg har mine egne meninger. Men jeg vil ikke uttale meg så mye, jeg vil ha venner ikke uvenner. Jeg har ingenting imot deg personligt, du har ikke vært ufin mot meg, å det har ikke jeg vært mot deg heller, håper det forsetter sånn!

Kari M Y Bakøy

02.01.2015 kl.12:52

Det er bra, jeg har også mine egne meninger. Du har aldri vært ufin mot meg. Jeg har ingenting imot deg heller. Jeg også håper da inderlig at det fortsetter sånn :)

Moffeliten

05.01.2015 kl.15:19

Å heldige dere som kan se slike ting. Jeg ser og jeg ser, men ser bare møbler og vegger. Er det noen som kan lære meg hvordan jeg går frem for å se det dere andre ser i bildene? Snufs...

Moffeliten

13.01.2015 kl.16:35

Håper ikke du misforstod spørsmålet mitt. Jeg mente ikke å være frekk. Jeg har bare så lyst til å lære hvordan jeg kan se slike ting som du ser. Jeg er veldig nyskjerrig av meg og synes klarsynthet er et spennende tema.

Livet mitt som klarsynt.

14.01.2015 kl.15:21

Moffeliten: Hei,hei :)
Kjære deg,Jeg oppfatter deg ikke som frekk på noen måte :) Nysgjerrig kanskje,men det er bra,for det er med nysgjerrighet alt starter :)
Om jeg kan svare på spørsmålet ditt blir en annen sak fordi at jeg vet rett og slett ikke selv hvordan det går til at jeg "ser" og "hører" ting som ikke alle andre får med seg,det har liksom alltid vært sånn.
Det eneste rådet jeg kan gi deg når det gjelder bildene er at du fortsetter å ta bilder,ikke av noe spesielt,men "rett ut i luften".Du kan samtidig spørre om "noen" vil komme frem å vise seg på bildene dine.
Masse lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Youniverse

14.01.2015 kl.18:20

Jeg er veldig "ny" på dette, men elsker det. Har lest utallige bøker om klarsynte, healing, aura osv. Ser forskjellige skikkelser i bildene, men la merke til katten med en gang. Utrolig spennende å klare å se slikt, da jeg tideligere har vært så realistisk at jeg ikke har villet åpne meg opp for å se ting.

Stå på videre med bloggen og hev deg over andre som ikke ser det samme. :)

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2015 kl.00:48

youniverse: Hei,hei :)
Takk,det gjør jeg,jeg bryr meg ikke om hva andre måtte mene om meg og mine alternative evner,det kommer seg uansett fra uvitenhet.
Jeg er realistisk jeg også og har alltid vært det,allikevel er det lett for meg å se ting (også på bilder).
Det har alltid vært mye energi i huset mitt og det har aldri vært vanskelig å få kontakt med dem,de liker å vise seg på bilder.
Om du vil prøve selv så er det lettere å få dem til å vise seg i speil,i vannflater og alle typer flater som gir gjenskinn,du kan jo forsøke å ta bilder av vinduer i huset,fylle litt vann i vasken og ta bilder av det eller speil,så er det meget mulig at du får frem noen uvanlige motiver du også.
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Moffeliten

01.02.2015 kl.17:54

Tusen takk for godt tips. Det skal jeg forsøke (thumbs up!)

Livet mitt som klarsynt.

01.02.2015 kl.18:52

Moffeliten: Hei,hei :)
Det blir spennende :)
Vil du tilbakemelde til meg om hvordan det går ?
Lykke til ! hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits