Endelig ro på bloggen !

Jeg håper ikke at jeg gleder meg for tidlig,
men det ser ut for at noen tok beskjeden
som har vært gjentatt ca tre hundre ganger.
Noen tok til fornuften og forsto endelig at det
kanskje ikke ville være så dumt å følge de
utallige oppfordringene allikevel.

Dette viser hva jeg alltid har sagt,
man må aldri gi opp.
Før eller seinere vil det ordne seg
uansett hvor mørkt det ser ut i øyeblikket,
alt i livet er forbigående,selv en idiotisk
"debatt" på blogg.
Det gjelder bare å ikke gi opp,men holde ut
når det stormer som verst.
Det er en av livets absolutte sannheter.

Ha en flott dag og god helg,
bruk den godt på familie og de nære ting,
alt det andre er for langt borte til å bry seg det minste om :)

Hilsen synskepeggy.

110 kommentarer

Toril

09.01.2015 kl.11:09

Kjempegodt å se at det nå har roet seg, og jeg håper inderlig at det vedvarer. Håper for 2015 at man kan få blogge om det man brenner for på bloggene sine, og hvis man irriterer seg over et blogginnlegg eller en blogger, er det ikke mer vanskelig enn som så å gå videre til neste blogg! Så lett er det, men i mange tilfeller så vanskelig.

Vi snakkes!

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

Klem fra Toril

09.01.2015 kl.11:10

Ja,endelig:)

Noen trenger bare litt tid på seg for å forstå selv de mest enkle og åpenbare ting,sånn er det bare med noen,og det er bare å beklage at andre skal måtte utsettes for all slags tull og tøys og uhørt oppførsel i den prosessen det er før helt enkle ting går inn der det skal hos enkelte.

Men,som du sier,man tar det med seg videre det også,som en nyttig erfaring.

Ønsker deg en fin dag:)

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2015 kl.11:34

Toril: Hei,hei Toril :)
Jeg er helt enig med deg :)
Men jeg liker ikke at noen,verken på blogg eller andre steder rett og slett vegrer seg for å si sin mening av redsel for å havne i spetakkel hos andre (bloggere) da er man helt på ville veier og det er slett ikke sånn det skal fungere.
Mye av grunnen til at jeg blogger,er nettopp fordi at jeg liker svært godt å få tilbakemeldinger på det jeg skriver,det er når andre (bloggere) tar det som blir skrevet personlig,blir direkte ufin,frekk og usaklige at bråk oppstår.
Skal man blogge mener jeg at det første man må gjøre er å distansere seg såpass at man er i stand til å være objektiv og saklig i alle typer situasjoner,munnhuggeri osv.som måtte oppstå som følge av at noen sier sin egen mening (om det meste).
Det er jo mangfoldet og alle de ulike meninger og synspunkter og andres måte å se ting på som gjør blogging så interessant som det er.Det er forskjellene man lærer av og ikke likhetene.
Jeg vil fortsette å blogge som jeg alltid har gjort og det vil du også,vi er ærlige,vi har en mening om det meste og vi liker å formidle våre meninger og syn på saker og ting videre.Om andre liker det eller ikke,hva så,vi kunne ikke brydd oss mindre,det finnes alltid noen som er uenige i alt.Det er helt urimelig å forvente at vi skal ta hensyn til det,da kan vi like godt slutte å blogge helt og det er et alternativ som verken blir vurdert eller kommer på tale i det hele tatt.
De andre får leve med oss om de vil eller ikke og ta det vonde med det gode som voksne,oppegående folk - det må vi gjøre med dem.
Ha en flott dag i dag og god helg,Toril :)
Vi snakkes :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2015 kl.11:46

Anonym: Hei,hei :)
Det er en korrekt oppsummering :)
Og,så har man jo det faktum at det KUN er folk som er litt for høye på seg selv som kan finne på å vise sånn adferd som man har sett her de siste dagene,men,når det er sagt så vet man at det finnes en del fok av den typen,på blogg,som alle andre steder.
Det er jo også et spørsmål om hvor seriøst man skal gidde å ta sånne folk....
I like måte til deg,ha en fin dag du også :) Hilsen synskepeggy.

Perler

09.01.2015 kl.12:21

Miraklenes tid er ikke forbi !

Den ene av de to gode bloggvenner har i dag plutselig fått en åpenbaring.

Halleluja!

Hun har i etterpåklokskapens strålende avslørende lys,via sine synske evner,påberopt seg

at hun så den nå avsluttede bloggkrigen komme.Og gå.

Alle er synske sånn i etterpåklokskapens lys,men det er ikke alle som snakker så høyt om det.

09.01.2015 kl.12:45

Hahaha :)

Ja,tro kan som kjent flytte fjell.

Jenny

09.01.2015 kl.12:57

Hahahaha LOL

Du er OK Synskepeggy.Digger deg og bloggen din.

Klemz

Venn av Synskepggy

09.01.2015 kl.13:58

Haha :) Dagens gullperler fra Perler :) Det vitner om at hun er på bærtur så det holder. Jeg tror IKKE et fnugg på evnene hennes, og det er på grunn av måten hun ytrer seg i bloggen sin og i dine og andre bloggere sine kommentarfelt under mange forskjellige nicknavn. At hun kan ha noen evner inni seg. Slik hun fremstår viser hun ikke det på den riktige måten.

Det kan ikke jeg uttale meg om, men da må hun begynne å finne frem ydmykheten i seg, respekten og forståelsen for alt rundt seg, og legge bort løgnene og egoet sitt. En slik endring må til hvis hun ønsker å bli tatt på alvor av sine blogglesere.

Jeg kjenner en god del som har evner, og de er i nærheten av å være så panisk at de viser frem de samme bildene igjen og igjen. Du merker at de har evner av å prate med dem, og være sammen med dem. Den gode auraen, karmaen og tryggheten rundt dem utstråles med en gang du treffer dem.

Kos deg i helga :)

Klemmer til deg

Else Marit

10.01.2015 kl.14:01

Det er godt å se. Ingen bloggere fortjener å oppleve det du har opplevd på bloggen din de siste dagene. Jeg har hatt vondt av deg.

Men jeg ser at IJR-Inger J prøver å helle bensin på bålet. Hun er det ingen av oss som tar seriøst. Og vi bryr oss ikke om hennes vrangforestillinger. De får hun bare ha.

Jeg håper du har en fin helg;))

Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

10.01.2015 kl.18:03

Else Marit: Hei,hei :)
Takk så mye :)
Ja,nå er det endelig ro her,men til min forskrekkelse ser jeg at noen fortsetter å baksnakke andre i et annet kommentarfelt.
Det er rart med det,den som roper høyest om baksnakking,mobbing osv. er uten unntak den verste selv....
Ha en fin kveld og god helg,du også :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.01.2015 kl.18:20

Venn av Synskepggy:
Ja,spikeren på hodet,det der :)
Hjelpe meg !!! At det er mulig å påberope seg noe som helst evner er forbi meg og det jeg forstår.

Livet mitt som klarsynt.

10.01.2015 kl.18:21

Jenny: Takk,takk :)
Haha - det sier jeg og,det er vel ikke annet å si egentlig...:)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.01.2015 kl.18:24

Anonym: Hei,hei :)
Tro kan flytte fjell,det er sant,men forutsetningen er alltid hvilken intensjon som ligger bak :)
Gode intensjoner og perspektiv utover bare seg selv har avstedkommer de mest utrolige mirakler - helt fra tidenes morgen.
Hilsen synskepeggy.

10.01.2015 kl.23:46

Nå baksnakkes det så fillene fyker i bloggen hos bloggeren som bedyrer at hun aldri baksnakker andre mens hun samtidig anklager alle andre for å baksnakke henne.

Snakk om kverulerende,dobbeltmoralsk og kranglete menneske.....

Ferdig med saken sa hun virkelig ca tre hundre ganger,men det føyer seg fint inn i rekken av mange flere løgner som har kommet på løpende bånn fra den kanten.

På seg selv kjenner man andre.

lovelulu

11.01.2015 kl.03:05

Jeg hadde dessverre ikke annet valg en å legge ut deler av denne facebook samtalen. Jeg vil folk skal skjønne at jeg er blitt hetset og mobbet for noe som ikke er min skyld. Nå håper jeg dere også innser det, og lar meg være i fred heretter! Jeg tolererer ikke å bli mobbet/trakassert på dette viset lenger!

A:

11.01.2015 kl.10:41

For oss som leser bloggene deres så er dette veldig trist. Jeg har lest SP`s blogg i 1 år og leser den fordi jeg liker den, derfor ble jeg veldig skuffet den første gangen her i julen da det kom opp at det var mye baksnakkelser blant venninner av SP om enkelte bloggere. Så begynte LL og IJR å angripe voldsomt her inne og jeg synes det ble feil også, selv om det er lov å forsvare seg, men det finnes en grense der man må skjønne at man skal stoppe. Nå har jeg da lest Toril`s facebookmeldinger til LL og ble mildt sagt rystet. Jeg tror at dere som blogger skal tenke der litt om hvordan man som bloggeier skal forholde seg til andre bloggere og hva man poster på bloggene sine. Dette er ikke bra.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2015 kl.11:16

lovelulu:
Hadde du ikke noe valg,Lovelulu ? Alle har et valg og det valget du gjorde bryter med alle de grunnleggende prinsipper som finnes.
Ikke bare er du kverulerende og alt som følger med det å være en kverulant,du viser for alle at du ikke er til å,stole på heller.Det spiller vel ingen rolle for deg st du,med din oppførsel og dine valg nå ettertrykkelig har vist at behersker best egenskaper som vi andre tar sterk avstand fra.
Jeg har sett endel simple og unødvendige ting blitt gjort her på blogg.no,men dette her må komme i kategorien det verste jeg har sett og jeg grøsser med tanke på at den eneste grunnen for at du gjorde det er å finne den verst tenkelige måte å ramme en annen (blogger) på.Du må være stappfull av hat og ikke så reint lite stolt av deg selv nå.
Det er i frekkeste laget å gå inn her på min blogg og svare på en kommentar i min blogg til meg i forsøk på å forsvare den tarvelige oppførselen din.
Jeg håper inderlig at Toril K ikke lar dette ligge,men tar det videre.
Du trenger ikke vise deg mer ynkelig og simpel enn det du allerede har vist med å komme tilbake hit å prøve å forsvare deg,hva kan du ha å forsvare deg mot her,alle ser at det jeg sier er riktig.
Jeg gjentar : Ikke ta deg bryet med å svare her.Du kan heller vise deg voksen nok til å åpne kommentarsperren i din egen blogg slik at andre bloggere får si sin mening der,da kan "debatten" foregå der og vi slipper å se deg her.Det er helt tydelig for meg hvilke kommentarer du slipper inn og det er feigt,så i tillegg til alt det andre så er du også feig !
Jeg vil ikke ha noe mer med deg å gjøre og jeg kommer ikke til å svare på kommentarer du er frekk nok til å poste her i min blogg,det er ikke fordi at du får siste ordet,det betyr bare det at jeg NEKTER å gå ned på det lavmålet det er å ha noe form for kontakt med deg videre.
Nå får du ha såpass mye respekt for meg og mine lesere at du holder deg unna,alt du måtte komme med fra nå av,vil uansett bli sett på som ynkelige og patetiske forsøk på å rettferdiggjøre en av de simpleste handlinger jeg til nå har sett på blogg.no.
Saken er mellom deg og Toril K,er det noe som helst håp om bli holdt utenfor så er jeg takknemlig for det.
Hilsen synskepeggy.

Lovelulu

11.01.2015 kl.11:18

Ja, men når eneste måten å få frem sannheten på er at man må vise en privat samtale på Facebook, viser det bare hvor langt en må gå for å få stopp på trakasseringen av meg. Den var stygg og veldig unødvendig. Jeg har blitt kaldt veldig mye nedlatende, og dette er ren mobbing. Håper jeg nå får satt en stopper for dette. For det er et ordtak som sier at som man redet ligger man. Det har vel hun/ disse gjort. Eller den som er med på leken må tåle steken!

Lovelulu

11.01.2015 kl.11:26

Det er vel strengt tatt ikke meg som ikke er til å stole på her, men din gode venninne Toril. Bare gå videre med dette, men da får dere motgang for det gjør jeg også. Jeg har blitt mobbet på det sterkeste. Den oppførselen du og de andre vennene dine har brukt mot meg er nok den mest simpleste og verste som har skjedd på blogg.no. Det dere driver med er ren mobbing. Ikke bare har det skjedd med meg men fler også! På tide noen setter er stopper. Når det gjelder spam sperre har vel din gode venninne det også, er vel ikke bærre jeg har det!

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2015 kl.11:28

Lovelulu:
Hold deg i din egen blogg !
Jeg gjentar : jeg vil ikke blandes inn i det ynkelige,patetiske,tarvelige spillet ditt.Det eneste du vil oppnå er hevn og det er sykt.
Det finnes ingen forsvar for det du gjorde,det er bare simpelt og tarvelig og for andre normale folk finnes det en grense som man ikke tråkker over - du har ingen problemer med det.
Jeg gjentar : hold meg og mine lesere utenfor dette,kan du klare det,kan du ha såpass respekt at du tror du kan følge den oppfordringen.
Du kan ikke for alvor mene at du kan forsvare det du gjorde,alle forsøk på forsvar for sånt blir sett på med AVSKY her.
Ta det til deg og respekter mitt ønske om å bli holdt utenfor.Jeg har ingenting med dette å gjøre,det er mellom Toril K og deg og du kan uansett ikke gjøre noe annet ennå gjøre inntrykket man allerede har av deg verre enn det er.
Du kan dra hvem du vil ned på ditt nivå,men ikke meg og ikke her i min blogg.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2015 kl.11:30

Lovelulu:
Gi det nå,for hver kommentar fra deg fremstår du bare mer som det du er,ynkelig,patetisk,feig og besatt av å ta hevn.
Hilsen synskepeggy.

Lovelulu

11.01.2015 kl.11:36

Dette angår jo deg i høyeste grad. Du var jo den værste til å slenge dritt kommentarer etter meg, samme hva jeg sa og gjorde! Uansett om dette er din blogg, er det faktisk her mobbingen mot meg ble begått!! Så jo du har i høyeste grad noe å gjøre med dette! Ikke dra bloggleserene dine inn i din oppførsel! Du kan ikke nekte noen å kommentere på din blogg. Eller er det sånn at bare de som er helt enig med deg får kommentere. De andre kan holde seg langt unna. Det er sånn du får det til å virke. Spam sperrer er til for å brukes, hvis du ikke ønsker at visse personer skal kommentere så bruk den da, så slipper du det. Men ikke forsøk å prøv å kom deg unna som uskyldig, for du er den som har vært verst!

Toril

11.01.2015 kl.11:42

Lovelulu/Kari: Jeg skrev det til deg på bloggen min at dette fikk du ikke lov til, for dette er og blir brudd på Åndsverkloven (noe jeg har skrevet til deg privat)! Det er akkurat det samme som om jeg skulle tatt opp lydopptak av deg og offentliggjort det! Det er uetisk det også!

Du viser nå heldigvis den riktige siden av deg hvor en ondskapsfull og hatefull mobber du er, og takk og lov at jeg har fått bekreftet dette fra flere sikre kilder (folk jeg kjenner fra Leksvik)!

Når du begynte å krangle på min blogg i går, så ble du ip-blokkert, og jeg markerte dine kommentarer som spam. Det betyr at dine kommentarer som du skrev etterpå havnet rett i spamfilteret på bloggen, og de ble slettet etter noen minutter. Dette tålte du ikke, for du hadde tenkt å komme inn på min blogg å lage bråk og krangling!

Jeg hadde ikke tenkt å vie deg noen form for oppmerksomhet i det hele tatt etter det du gjorde på bloggen din i går, for du er ikke verdt skitvannet en gang i mine øyne!

Du har selv dummet deg loddrett ut, og ikke jeg! At du velger å gå til det ondskapsfulle skrittet at du publiserer facebookmeldinger som jeg har skrevet til deg sier så mye mer om deg enn om meg!

Du får meg aldri, aldri, aldri til å snu i mine meninger om Synskpeggy, og jeg har sagt det før, og sier det igjen! Det var du Kari Marita/Lovelulu som begynte dette, og ikke jeg!

Toril

11.01.2015 kl.11:47

Kari/Lovelulu: Dette er kun en sak mellom deg og meg, og ingen andre!

Lovelulu

11.01.2015 kl.11:49

Du kan jo sitte der og være så uskyldig du bare vil, men du er avslørt. Alle kan se ut fra meldingene du sente meg, at du er tvers igjennom falsk. Du har heller aldri sagt privat til meg at jeg ikke kunne legge ut noe som helst! Ikke kjenner du noen der jeg bor heller, så slutt å lyve nok en gang for å sverte meg. Jeg er ikke en ondskapsfull person heller ikke en mobber. Jeg er veldig imot mobbing og har vært utsatt for det i mange år som ung. Det er nettopp derfor jeg setter en stopper for mobbingen dere har utført på meg her nå. Da bruker jeg alle midler. For mobbing skal stoppes!!

Toril

11.01.2015 kl.11:52

Kari/Lovelulu: Sier den verste mobberen av alle som heter Kari!

Lovelulu

11.01.2015 kl.11:53

Det er en sak mellom deg og meg ja, men det var tross alt på denne bloggen trakasseringen og drittkastingen om meg foregikk. Av Synskepeggy og andre! Nå håper jeg det blir slutt på denne trakasseringen fra denne gjengen av personer på blogg.no for alltid!

Lovelulu

11.01.2015 kl.11:56

Det er vel du som er den falskeste og verste mobberen her. Du har jo selv avslørt deg. Det har mange forstått og sett nå. Heldigvis. Dere er ikke verdt å diskutere mer med. Jeg har fått frem sannheten og er fornøyd med det!

Toril

11.01.2015 kl.11:58

Kari/Lovelulu: Jeg har da for pokker lov til å støtte Synskepggy når det var du, og jeg gjentar du som fotfulgte henne over på bloggen hennes og var kjempestygg, spydig og frekk med henne på hennes blogg, og det pga av en saklig og fin kommentar hun skrev på bloggen din! At du ikke greier å se din egen stygge oppførsel mot Synskepggy beviser så masse for oss som har fulgt med de siste ukene!

Du tålte ikke at jeg valgte å støtte Synskepeggy du! Det er sannheten, og ikke noe annet!

Perler

11.01.2015 kl.12:05

lovelulu:

Er det så vanskelig for deg å etterkomme SPs oppfordring om å holde henne og bloggen hennes utenfor noe som ikke angår henne og som hun ikke vil blandes inn i?

SP har sagt mye om deg,men du har selv vist at SP har hatt rett i alt hun har sagt om deg.

TorilK har gjort en feil her og det er å vise tillit til noen som ikke skulle ha fått det og som heller ikke har fortjent det.Det er ikke en feil,men en ubehagelig erfaring man alltid gjør seg i ettertid og det er fordi at man selv ønsker å ha tillit til andre til tross for at andre,nå beviselig,ikke har fortjent det.

Til Toril vil jeg bare si at hele dette,som for meg og andre,ser ut for å være et forsøk på sverting,hevn og uthenging,ikke er annet enn nok et bevis for hva denne lovelulu står for og virker å være svært stolt av.

kakekjerring

11.01.2015 kl.12:21

JattaJatta...at det går ann!!

Venn av Synskepggy

11.01.2015 kl.12:22

Til Perler!

Du kom meg i forkjøpet med kommentaren din. Der sa du det. Det eneste Toril K har gjort er å stole på et uærlig damemennekse som har misbrukt hennes tillit. Husk det Toril K at det lærer du av og du vokser på en slik erfaring. Jeg har lest bloggen din og som jeg skjønner av det du har skrevet der så du tegnene når dere var facebookvenner at hun kranglet med vennene sine. Jeg tror deg når du skriver det på bloggen din.

Det denne Lovelurveleven driver med nå er ren ondskap, hat og hevn fordi hun ikke tålte å stå alene da du Toril K trakk deg bort fra henne. Jeg ser på bloggen til Lovelurveleven at hennes nye likesinnedne IJR - Inger J Rye har det travelt med å skrive anonyme støttekommentarer for kritiske kommentarer om Lovelurveleven godkjennes ikke av bloggeier.

Nå skal du Lovelurveleven holde deg langt unna bloggen til Synskpeggy. Du er ikke velkommen her inne og du har din egen blogg hvor du og den andre spyfluen kan holde på.

M... fra Leksvik

11.01.2015 kl.12:28

Æ veit kæm hu Kari e fordi æ e fra samme bygd som hu. Hu e oppmerksomhets syk. Tåle ikke negative tilbakemeldinga. Hu vri å vende på ting slik at hun sjøl har rett. Æ va facebook venn med hu æ å men hu sletta mæ som venn fordi hu tålt ikke at æ sa meininga mi.

lovelulu

11.01.2015 kl.12:29

Nå får du gi deg Toril, det var du som oppfordret meg til å gå inn på synskepeggys blogg, fordi det foregikk baksnakking av meg der sa du. Det beviser vel det ene bildet i innlegget mitt! Den kommer du ikke unna! Den som har oppført seg stygt her er Synskepeggy og vennene hennes og du! Du må bare støtte Synskepeggy så mye du vil, jeg er glad jeg oppdaget hvordan du/dere er.Toril har ikke vist tillit til noen, men vært falsk tvert igjennom! Det er vel jeg som hadde tillit til henne, helt til hun viste sitt sanne jeg. Dette angår fortsatt Synskepeggy! Dette er ikke hevn, men et forsøk på å stoppe mobbing fra dere som har pågått lenge av dere på blogg.no. Vet av flere som har blitt utsatt av dere!

lovelulu

11.01.2015 kl.12:34

Æ har itj slætta nån som venn på facebook, så slutt å lat som nån av dokk venner av synskepeggy er fra Leksvika. Det er bare latterlig! Dere er desperate nå, for å berge ansikt ser jeg. Det har jeg vært også vist jeg var dere..

Venn av Synskepggy

11.01.2015 kl.12:39

Til Lovelurveleven!

Kan du se å dra deg langt bort fra bloggen til Synskepggy! Slutt å lyve om noe du helt alene har skylden i. Synskepggy skrev en kommentar på et innlegg du hadde og det gikk ikke lang tid før du kom inn på bloggen til Synskpeggy og begynte å spy rundt deg for å lage kvalme og bråk. Du og ingen andre er skyld i dette men at du er så korka tett i pappen at du ikke forstår det er ikke vår feil.

Du er 41 år men oppfører deg som en trassig treåring som ikke får viljen sin. Verre menneske enn deg har jeg aldri opplevd maken til.

Jeg husker en blogger som limte seg fast til bloggen din Synskpeggy. Hun skrev vel 78 kommentarer i fylla men denne Lovelurvelevn har slått den rekorden for lenge siden og er noe av det verste jeg har sett på blogg.no.

M... fra Leksvik

11.01.2015 kl.12:43

Dumt for dæ da at æ å e venn med a Toril på facebook da :D Det begynne å brenn under føttern din no når æ fortelle sannheta om koss du va før du sletta mæ som facebookvenn. Du sletta mæ som venn etter at æ kritisert at du kjøpt dæ dyr væsk te flere tusen krona. Det tålt du itj å hør nei.

lovelulu

11.01.2015 kl.13:13

Det er ingen som har kritisert meg for å kjøpe en dyr veske på facebook. Skrev bare blogg innlegg om det jeg. Så den må du dra lenger ut på landet med...At det er mulig!

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2015 kl.13:22

A:: Hei,hei :)
Det er hyggelig å høre at du har fulgt bloggen i et år og jeg håper at det blir mange flere år :)
Du har helt rett,det er slett ikke bra,ikke noe av det som har skjedd i denne bloggen i det siste er bra.Når det er sagt så er det typisk sånn det går når man har med selvgode kverulanter å gjøre og når hun i tillegg har et ego som er større enn huset hun bor i så hjelper det ikke akkurat på..
Jeg anser meg ferdig med den "debatten" som jeg nå regner for å være avsluttet og har ikke til hensikt å fyre oppunder den som foregår da jeg ikke kan se at jeg har noe med den å gjøre.
Nå er det jo også sånn at om denne Lovelulu kunne fjernet spamsperren og latt folk kommentere sine meninger der så hadde ikke denne siste "debatten" foregått her i min blogg.Da hadde folk kommentert der kommentarene hører hjemme,i hennes egen blogg.På den bakgrunnen er det hun aleine som sørger for at "debatten" fortsetter her - lenge etter at bloggeier selv har meldt seg ut.Ikke bare er det respektløst og frekt det er også utrolig feigt.
Men,det roer seg og jeg håper at du fortsetter å følge bloggen min :)
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

M... fra Leksvik

11.01.2015 kl.13:26

Ro, ro te fiskskjær. Som du delt på facebooken din ja. Der fekk du mang kritiske kommentara på væska du kjøpt dæ. Æ huske godt at du fekk fleir negative kommentara med kritiske spørsmål. Da du hadd fått nok negative kommentara sletta du kommentaran. Å æ huske at du klaga på at folk i Leksvika mobba dæ fordi dæm va sjalu på dæ. Så itj prøv dæ med dein nei.

lovelulu

11.01.2015 kl.13:33

At det e mulig å finne på så mye løgn å si, er langt vekk fra min forstand.... Har den vesken gjort deg noe? Du lyver jo så det renner av deg. "Leksvering" eller skal vi si venn av synskepeggy som gir seg ut for å være fra Leksvik :) Jeg er ikke født i går....

lovelulu

11.01.2015 kl.13:35

Du M ...fra Leksvik skriv kommentar på min blogg, så skal jeg søke opp ip nr ditt :)

M... fra Leksvik

11.01.2015 kl.14:34

Æ har kommentert bloggen din fleir gang og du hi å svart mæ at du veit kæm æ. Dein kommentaren på de innlegget hi du sletta så feig som du e.

lovelulu

11.01.2015 kl.14:38

Æ har itj slætta nå som helst fra dæ! Som sagt send en kommentar på bloggen min, så æ får sjekka ip nr dett! Men du e vel fer feig te d! Venn av Synskepeggy!

Venn av Synskepggy

11.01.2015 kl.15:01

Til Kari!

Ha det klart for deg at det du har gjort på bloggen din ER straffbart! Du har BRUTT noe som heter ÅNDSVERKSOLOVEN. Det vil si at du IKKE uten videre kan KOPIERE det andre har skrevet på sine blogger, kommentarfelt på blogg, facebookprofiler, chat på facebook, hjemmesider UTEN personen sitt SAMTYKKE for å bruke det på din egen blogg, hemmeside osv. Det ER det du har gjort! Du har IKKE fått tillatelse fra Toril til å kopiere det hun har skrevet til deg på chat mellom dere.

Jeg vil anbefale Toril å anmelde Kari for dette her, for dette VET jeg er straffbart. Hvis du googler brudd på åndsverksloven vi du se hva en slik anmeldelse kan føre til.

Jeg vil få si at jeg ser IKKE noe galt i det Toril har skrevet til deg.

Du er selv SKYLD i alt som har skjedd for hvis du IKKE hadde hatt kommentarsperren på kunne de som VILLE kommentert på DIN blogg og fått skrevet hva de hadde ment. Siden du SELV velger å ha kommentarsperren slått på kan du takke deg selv for at de som har meninger om det som har skjedd skriver på Synskepggy sin blogg. Du KUNNE selv valgt noe helt annet, men det har du IKKE gjort.

Perler

11.01.2015 kl.15:10

lovelulu:

Du forstår fortsatt ikke det SP har prøvd å si deg flere ganger enn jeg kan telle:Du er den eneste som har skyld i at krangelen fortsetter her i SPs blogg.Du bør åpne spamsperren i din egen blogg for da vil krangelen automatisk flytte seg fra denne bloggen og over i din blogg,der den skal være.SP har sagt klart ifra at SP ikke vil ha noe med denne krangelen å gjøre,det angår ikke henne og derfor bør ikke bloggen hennes brukes til å fortsette krangelen.

Jeg ser ikke SP i sin egen blogg i sitt eget kommentarfelt noen steder,gjør du?

lovelulu

11.01.2015 kl.15:16

Det er ingen av de involverte som har kommentert på min blogg. Så vidt jeg vet er det straffbart å trakassere og skrive stygge kommentarer til noen på nett også. Så jeg kan anmelde det forholdet også. Jeg har kopi av alt! Jeg har ikke tatt kopi av det på facebook, men tatt bilder av det som er sagt. Den samtalen er fortsatt på facebook. Komentarsperren min har vel ingenting med kommentarene på Synskepeggys blogg å gjøre.

lovelulu

11.01.2015 kl.15:17

Nei, men jeg ser mange anonyme kverulanter, som like gjerne kan være synskepeggy selv!

lovelulu

11.01.2015 kl.15:22

Forresten er det min facebook jeg har offentlig gjort bilder fra, ikke noens annen. Det er vel også en vesentlig forskjell.

Perler

11.01.2015 kl.15:22

lovelulu:

Huff,jeg gir opp,det går virkelig ikke inn,det alle prøver å si deg.

Det skulle ikke være mulig at et voksent menneske er så oppslukt og forblindet og besatt at det er umulig å forstå selv de enkleste ting.Men det er mulig,vi har sett det lenge nå.

Venn av Synskepggy

11.01.2015 kl.15:37

Det er IKKE noe forskjell. Åndsverksloven er TYDELIG og KLAR! Du har IKKE lov til å kopiere det noen andre har skrevet til deg UTEN den personen sitt samtykke. Du har lov til å legge ut det DU har skrevet men IKKE noe av det andre skriver til deg. Det ER straffbart.

Jeg oppfordrer deg Toril å anmelde Kari. Ikke nøl for det er KLART brudd med ÅNDSVERKSLOVEN.

Hvorfor tror du at du må godkjenne at noen bedrifter kan komme til å ta lydopptak av en telefonsamtale når du ringer en bedrift? Det er også ÅNDSVERKSLOVEN som gjelder.

Lovelulu

11.01.2015 kl.16:23

Jeg kopierte heller ikke men tok bilde. Jeg har vel like god grunn til å anmelde for trakassering og stygge kommentarer fra dere alle. Var vel noen av dere som kopierte det jeg skrev i et innlegg å, så vidt jeg vet. Synskepeggy, som påstod hun har fått tillatelse. Tror ikke dere kommer langt med den loven, når de får se grunnen til at jeg la ut disse bildene.

A:

11.01.2015 kl.16:59

Toril kommer nok ingen vei ved å anmelde LL for dette. Hun har ikke lagt ut hele navnet til Toril og på bildene av facebook chatten er det umulig å identifisere Toril. LL kan heller ikke anmelde Toril eller noen av hennes venninner da politiet ikke har kapasitet til å etterforske "kjærringkrangler". Så istedet for å anmelde hverandre kan dere like greit gjøre opp dere imellom på en annen måte. Hvilket måte er jo opp til dere selv, men kan dere ikke respektere SP såpass at dere fjerner krangelen vekk fra bloggen hennes. Dette synes jeg er respektløst mot henne.

Venn av Synskepggy

11.01.2015 kl.17:00

Du har BRUTT åndsverksloven samme hvor mye du nekter på det. Du har kopert chatmelding som Toril har skrevet TIL deg, og det er MOT hennes vilje at du fikk kopiere det. Du har IKKE lov til å kopiere noe en annen person har skrevet! Hun har heller IKKE lov til å kopiere noe DU har skrevet. Du har IKKE fått hennes tillatelse til å kopiere denne samtalen mellom dere på DIN blogg. At du IKKE forstår dette skremmer meg.

Det hjelper IKKE om du ikke har med bilde. Du KOPIERTE noe en annen person har skrevet og det er DET som er BRUDD på åndsverkloven sammen hvor mye du bortforklarer deg. Hvis Toril velger å gå videre med det noe jeg HÅPER at hun gjør vil DU tape og INGEN andre.

Hva hadde du gjort hvis Toril gjorde det samme på bloggen sin og kopiert noe DU hadde skrevet? Du ville laget et helvete på jord. Du ville IKKE godtatt det.

Slutt med å legge skylden på alle andre enn deg selv for det er DU som har skyld i ALT dette og INGEN andre og det fordi du har kommentargodkjenning på bloggen din.

Venn av Synskepggy

11.01.2015 kl.17:27

Til A:

Jeg er enig med deg at de burde ordne opp seg i mellom. Lovelulu har trampet grovt i klaveret når hun kopierte denne samtalen de hadde på chat noe hun IKKE burde ha gjort. Jeg mener ut av det jeg HAR lest på bloggen til Lovelulu så har IKKE Toril er det ikke noe galt i den chat meldingen som Toril har skrevet til henne. Chaten viser en fortrolig samtale. Toril stolte på Lovlulu noe som viste seg å være feil. Klart dette er en lærepenge for Toril som også er et offer for Lovelulu sitt hat og vrangforestillinger om det som FAKTISK skjedde.

Jeg mener at denne krangelen kunne vært unngått hvis Lovelulu IKKE hadde hatt kommentarsperre på bloggen sin slik at denne krangelen kunne foregått på bloggen hennes. Det har jeg sett at Synskpeggy har skrevet MANGE ganger. Denne krangelen ER Lovelulu sin feil.

Uenigheten mellom Lovelulu og Toril bør de gjøre opp selv som VOKSNE mennesker slik Synskepggy, Magnhild og Toril gjorde for 3 år siden og slik Mjiaow og Toril har gjort. Det viser det faktum at Toril er voksen nok til å skvære opp med den det gjelder.

Da MÅ Lovelulu være mer YDMYK nok å innrømme sine feil enn det hun har vist hittil. Det har jeg mine tvil om at skjer.

Lovelulu kan begynne å AKSEPTERE at Synskpeggy og Toril ALLTID vil være venner samme hvor mye hun og IJR forsøker å sverte Toril med løgn, hat og ondskap. Toril har fortalt på sin blogg og her på bloggen til Synskepggy at hun tok AVSTAND fra Lovelulu sin oppførsel på bloggen til Synskpeggy.

Lovelulu må åpne kommentarfeltet sitt slik at ALLE får kommentere hos henne for å si hva de mener og hun MÅ tåle å få høre sannheten om hva andre bloggere mener om henne.

Jeg har forsøkt å skrive MANGE kommentarer på bloggen til Lovelulu på bloggen hennes men MINE kommentarer godkjenner hun IKKE.

Lovelulu

11.01.2015 kl.17:49

Slutt å skylde på kommentarsperren, jeg kan åpne den hvis det er ønskelig. Men har ikke sett noen kommentarer fra dere heller! Jeg har ikke svertet Toril med løgn, det ser dere vel på innlegget mitt. Eller lukker dere øynene for fakta? Det er jo hun som har løyet om meg! At ikke Synskepeggy ser det ut fra chatten forstår jeg ikke. Men det bryr meg heller ikke. Jeg ville bare få fram sannheten om hvordan disse kvinnene menneskene er. Noe jeg har klart!

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2015 kl.17:54

Lovelulu:
Ok,et det i deg og gå videre !!
Jeg skjønner at du fikk noen blåveiser på egoet ditt da du skjønte at du ikke ville få den oppmerksomheten i din favør som du trodde du ville få,men spar oss andre for videre syting og klaging,det er bare det det er,patetiske og ynkelige forsøk på å rettferdiggjøre en handling de fleste ser på som AVSKYELG !!!
Hilsen synskepeggy.

lovelulu

11.01.2015 kl.18:43

Jeg fikk alt i den favøren jeg ville jeg. Å få frem sannheten. Det greide jeg :)

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2015 kl.18:50

lovelulu:
Sannheten ja om hvem og hva du er - ikke rart at du er fornøyd der andre ville skammet seg !
Hilsen synskepeggy.

lovelulu

11.01.2015 kl.19:00

Jeg har ingenting å skamme meg over, ingen andre har sagt jeg burde det heller. Derimot burde du og gjengen din skamme seg over alt det stygge dere har sagt om meg! Det er vel Toril som viste hvem hun virkelig er på det innlegget mitt, ikke jeg. Jeg bare avslørte hvor løgnaktig hun er på det innlegget. Det ser vel du også hvis du vil. Hun lurte meg jo inn på bloggen din ved å si at 2 satt og baksnakket meg der. Noe dere gjorde. Så forsvarte jeg meg, og 3 verdenskrig var igang!

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2015 kl.19:51

lovelulu:
Sutring og klaging og stakkars meg igjen,at du aldri blir lei av å henge ut deg selv med dine verste (eneste) egenskapene du har.
Du VALGTE selv å forfølge meg inn på min blogg og begynne bråke,det kan du virkelig ikke skylde noen andre for.
Hilsen synskepeggy.

Venn av Synskepggy

11.01.2015 kl.19:58

Til Lovelulu!

Det som har skjedd med Toril og deg har IKKE Synskepggy noe med. Ta DEN delen med Toril selv. Det har IKKE Synskepeggy noe med.

Hvis jeg ser at noen baktaler Synskepggy på en blogg sier jeg i fra til henne.

Du greide FINT på egen hånd å komme inn på Synskepggy sin blogg og bare DU kunne ha og kan stoppe det.

Jeg sier som Synskepggy sa det i sin kommentar til deg - sannheten ja om hvem og hva du er - ikke rart at du er fornøyd der andre ville skammet seg !

lovelulu

11.01.2015 kl.20:22

Dere gjentar dere hver gang!

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2015 kl.20:28

lovelulu:
Det er fordi at du ikke skjønner hva vi sier til deg,det går liksom ikke inn og da må man gjenta seg selv.
Og så har vi jo et håp om at du blir lei av repeaten sånn at du forsvinner herfra.
Det er ikke det at du ikke har fått nok beskjeder,så da må det være deg....
Hilsen synskepeggy

lovelulu

11.01.2015 kl.20:32

Enda en gjentagelse av hva du har sagt 100 ganger før. Jeg skjønner alt meget godt jeg. Det er vel det som er så irriterende skjønner jeg.

Venn av Synskepggy

11.01.2015 kl.20:44

Til Synskpeggy!

:)

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2015 kl.20:46

lovelulu:
Om det er sånn at du skjønner,men gir blaffen så er oppførselen din enda mer frekk,kverulerende og respektløs enn man først trodde.
Hilsen synskepeggy.

lovelulu

11.01.2015 kl.20:58

Du gjentar jo deg selv hele tida, du har jo sagt dette også 100 ganger før om meg... Hva er det du babler om egentlig. Skjønner alt meget godt jeg, har gjort det hele tiden. Vet jeg har rett også.

Venn av Synskepggy

11.01.2015 kl.21:19

Maken til frekk, kverulerende, respektløs, hatsk og egoistsik skal vi lete lenge etter.

lovelulu

11.01.2015 kl.21:23

Hørt dere sagt det før om meg også, begynner å få en del navn nå..

Venn av Synskepggy

11.01.2015 kl.21:28

Dum, dummere dummest var en morsom film....

lovelulu

11.01.2015 kl.21:53

Det er vel favorittfilmen din det..

Pegasus

11.01.2015 kl.22:21

Ærre mulig??? Lovelulu... kjære vene... du utpeker deg selv som en stor, usympatisk mobber her. Nei, jeg forventer ikke at du skal skjønne hva jeg mener, derfor skal jeg forklare deg det! Etter ei jul med mye uro på blogg.no begynte det å roe seg rundt den 8. januar. To dager senere legger du ut et innlegg som du VET kommer til å skape ufred. HVORFOR??? Er det dette du synes er gøy??? Forstå det den som kan, men hvis det er dette som tiltrekker deg, hvorfor tillater du da bare *klapp-på-skuldra*-kommentarer på din egen blogg??? Er det fordi du skjønner at der hadde ikke disse damene giddet å diskutere med deg? Men så fremt du er på andres blogg så er de på en måte forpliktet til å svare deg??? Du utroper deg selv som (mobbe)offer og uskyldigheten selv, men slik jeg ser det så er jo du den som trigger diskusjonene!!!!! I tillegg beskylder du de andre for falskt spill og dobbeltmoral. Du gapa høyt da du fant ut at de kalte deg 'stalkeren', men flere ganger har du selv sagt at du sjekker IP-adressene til de som kommenterer til deg. Jeg blir målløs av den totale mangelen på selvinnsikt du har. Jeg har ennå til dags dato ikke sett deg innrømme en eneste feil. Er du virkelig så feilfri inni ditt eget hue??? Det er på tide å søke landingstillatelse og få bena på bakken.

lovelulu

11.01.2015 kl.22:35

Jeg har landet helt fint jeg, ikke visste jeg at jeg kunne fly. Har du begynt å gjenta deg selv du også, jeg har hørt dere si alt dette om meg fra før. Har ikke sett dere innrømme mye feil her heller. Dere tåler rett å slett ikke at jeg gjennomskuet hvordan dere i denne gjengen opererer mot andre mennesker. Dere er mobbere, Det har jeg fått erfare, men jeg er sterk og vært ute en vinterdag før, så meg knekker dere ikke! Håper det tar slutt med meg, og det nå!

Også fra Leksvik

12.01.2015 kl.07:39

M... fra Leksvik har helt rett. Jeg er også derfra og har sett akkurat det samme. Jeg er også fb venn av henne så jeg har sett alle kranglene hun har hatt med flere av sine fb venner.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2015 kl.09:26

lovelulu:
Nå er det helt tydelig at du er desperat etter å få det siste ordet her,maken til svada og tull du lirer av deg er kun et symptom på at du nekter å gi deg og de siste dagers skandaløse oppførsel bare bekrefter,enda en gang det jeg hele tiden har ment om deg og fortsatt mener.
Jeg nekter å tro at du har vært ute en vinterdag før,til det er du alt for kjepphøy,kverulerende,frekk og respektløs.Det er alle egenskaper folk som har vært ute en vinterdag før har tilegnet seg gjennom den erfaringen det er å ha vært ute en vinterdag før.
Du tror kanskje at du har vært ute en vinternatt før,men da må det i så fall ha vært med bind for øynene...
Slutt med dette tullet nå,du bare dummer deg mer ut,og siste ordet kan du bare glemme å få her,vi er flere som sørger for at det ikke skjer.
Hilsen synskepeggy.

Lovelulu

12.01.2015 kl.12:54

Du vet absolutt ikke noe om meg. Jeg har faktisk vært ute mer enn 1 vinternatt før skal jeg si deg! Å du kan spare deg for alle disse falske løgnaktige kommentarene du skriver om de som er fra Leksvika her! Det er å synke dypt.Jeg ser jo det er Toril som står bak disse Facebook påstandene, hun var jo den eneste av dere som var Facebook venn og jeg har stengt profil. At voksne mennesker kan gå inn for å mobbe andre som dere gjør her er ufattelig og trist. Ikke rart barn mobber når voksne over 50 år gjør det!

Venn av Synskepggy

12.01.2015 kl.13:23

Til Lovelulu

Nå gir du deg med å bland inn Toril når hun ikke er her inne og kommenterer. Slutt med å snakke høyt om mobbing.

Jeg har aldri opplevd maken til kverulant som er står frem som perfekt i sitt eget hode. Æsj.

Lovelulu

12.01.2015 kl.13:26

Ordbruken du bruker her sier sitt, og er mobbing!

M... fra Leksvik

12.01.2015 kl.13:29

Slutt å lyg Kari. Du veit så jævlig godt at vænnan dine har tegang te å læssa heile facebookvæggen din. Da æ va venn med dæ så så æ sjøl aill kranglan du hadd med mang av facebook vænnan din fordi dæm itj va enig med dæ.

Vess du vil våttå kor æ bur så e det itj så langt fra Meltingen....

Venn av Synskepggy

12.01.2015 kl.13:32

Til Lovelulu!

Din ordbruk ja.... Å snakke til kverulanter tjener ikke til noe godt så du får sitte å prate med deg selv.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2015 kl.13:59

Lovelulu:
Du føler deg mobbet sier du,det ser ikke sånn ut for meg,det er jo du som holder liv i "debatten" her og fortsetter å legge ut syte og klage-innlegg x-antall ganger for dag.
Du føler deg mobbet inne i ditt eget hode,der kan du føle deg så mobbet du vil,ingen tror på noe av det du måtte finne på å lire av deg lenger,du har selv vist hvor mye man kan stole på deg.
Du føler deg mobbet,alvorlig talt,det du gjorde da du dolket en venn i ryggen,hva kaller du det da,som du gjorde av rein ondskap og i den hensikt å ramme en annen så hardt du (trodde) du kunne.
Du aleine startet denne "debatten",du aleine sørger for at den fortsetter,du aleine er den som både kan og bør stoppe den nå.
Du,med din oppførsel har aldri vært ute en vinternatt før,det nekter jeg å tro på.
Er det mobbing må det være noe galt med deg,du oppsøker jo mobberne igjen og igjen,det er ikke normalt (det heller)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2015 kl.14:30

Lovelulu:
IGNORERING,Lovelulu,har du hørt om det ? Ignorering er en velbrukt og svært effektiv metode man bruker for å få stoppet enhver form for uønsket adferd,utagering osv og det funker,tro meg på det,jeg har erfaring med det fra en mannsalder i yrket mitt.
Først hadde jeg tenkt å foreslå at vi,som du mener mobber deg,bare skulle ignorere deg.Nå foreslår jeg det for deg istedet,IGNORER oss,så stopper "debatten" (det du påstår er mobbing) av seg selv.
Men,for at ignorering skal funke effektivt og slik man ønsker kreves bla.viljestyrke av stål og at man er konsekvent og bestemt og det er ikke rom for "slingringsmonn",da er hele intensjonen tilbake til start og man ender opp med å lage ris til egen bak isteden for å få det resultatet man ønsker,som er slutt på uønsket adferd.
Tror du Lovelulu at du har de egenskapene som skal til for å klare å IGNORERE oss,så vis det i handling,ikke i ord.
Hilsen synskepeggy.

lovelulu

12.01.2015 kl.14:51

Men da må du vise at du klarer å ignorere da Synskepeggy! Du elsker å få kommentarer på denne siden din. Også for at det trekker lesere! Uansett hva som kommer ut av denne munnen din er det dere driver med her ren og skjær mobbing av meg! Å du M fra leksvik, hvis du nå er det, er jo den verste av alle! Sitter her inne på en blogg og spyr ut av deg de mest avskyelige og løgnaktige kommentarer om meg! Hvorfor ikke være et såpass til menneske at du kontakter meg, hvis du har noe usagt med meg. Nei det gjør du nok ikke for du er en kverulant og sjalu mobber! Ikke noe annet! Slike mennesker som deg hever jeg meg fint over!

12.01.2015 kl.14:51

Kari: er du i stand til å se at du ødelegger for deg selv? Skulle du for eksempel bestemme deg for å gå videre med saken du nevner i innlegget du shoutet i går (fra mars) så kan oppførselen og uttalelsene dine på nettet den siste tiden føre til at utfallet går i din disfavør. Vær litt forsiktig!

Toril

12.01.2015 kl.14:52

Selv så gidder jeg ikke å lese alt det som har stått på nettavisene de siste dagene, for det er så mye annet å bry seg om f.eks. den tragedien i Paris.

Om mannen til denne bloggeren har kommentert på bloggen hennes, hva så? Selvsagt mener jeg at det ikke hører hjemme hos en kjent toppblogger, og i hvert fall ikke hvis han har truet de andre som har kommentert. Jeg skjønner samtidig at han ville forsvare sin kjære, noe som er naturlig.

Media er kjempeflinke til å lag oppstyr av ingenting, og det er også bloggere som leser bloggen hennes og irriterer seg over den. I media høres det ut som verdens undergang. Det beviser at de har lite å skrive om.

Hvis de ikke liker bloggeren så gå bort fra den.

lovelulu

12.01.2015 kl.14:53

Tror nok heller det går i min favør, når jeg nok en gang blir mobbet av voksne mennesker denne gangen! Jeg har tatt kopi av denne trakasseringen her!

Toril

12.01.2015 kl.14:55

Denne kommentaren skulle til en annen blogger. Den skulle til bloggeren Lillja.

Beklager Synskepggy :)

Ønsker deg en kjempefin og god mandag, og ei kjemepfin og god uke :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2015 kl.15:01

lovelulu:
Hvorfor er jeg ikke overrasket over at kvalitetene jeg nevnte er HELT OG FULLSTENDIG FRAVÆRENDE hos deg.
Du forstår virkelig ikke hva jeg prøver å formidle til deg ! Jeg ga deg en mulighet,som du overhode ikke fortjener i det hele tatt til å trekke deg ut av dette med ikke alt for mange blåveiser på egoet ditt,det viste seg at du var for dum til å ta den....
Det er ingen andre sin feil enn din egen !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2015 kl.15:02

Toril: Hei,hei Toril :)
Alt i orden,Toril :)
Vil du at jeg skal slette den her ?
Klem fra synskepeggy.

Toril

12.01.2015 kl.15:05

Bare slett den siden den står på bloggen til Lillja, men ikke noe krise om den står der heller da, for det er jo det som opptar blogg-Norge i dag, selv om de heller skulle ha fokusert på det som skjedde i Paris.

Jeg satt med to faner åpne (din og Lillja sin), og dermed så skrev jeg uten å sjekke hvilken blogg jeg skrev på :)

Vi snakkes :)

Ønsker deg en kjempefin ettermiddag videre :)

Klem fra Toril

lovelulu

12.01.2015 kl.15:06

Er det mulig å gjenta seg selv så mange ganger som deg Synskepeggy?

lovelulu

12.01.2015 kl.15:07

Å husk at alle stygge ordene du bruker til meg i alle kommentarene dine er mobbing!

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2015 kl.15:09

Toril: Hei igjen,Toril :)
Poenget du har her om Paris støtter jeg fullt ut og det du skriver er en såpass viktig påminnelse at jeg lar begge to stå,forhåpentligvis til ettertanke for "en viss en som vi vet godt hvem er og hennes "venninne".
Ha en flott dag i dag og god uke til deg også :)
Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2015 kl.15:14

lovelulu:
Ja,til sånne som deg er det det - i håp om at det til slutt går inn der det skal - i hodet ditt.
Husk,jeg har endel erfaring med diverse adferd i jobben min og det har gjort meg usedvanlig tålmodig med alle typer adferd.
Bare beskyld oss for mobbing,det er rein løgn,men den eneste anklagen du har å komme med !
Å dra mobbekortet når man har spilt ut alle andre kort,er SÅ velkjent her på blogg....
Hilsen synskepeggy.

Æ
Hilsen synskepeggy.

lovelulu

12.01.2015 kl.16:15

Det er jo mobbing det er, kan jo ikke kalle det noe annet en det det er! Jeg er faktisk utdannet innen helsevesenet jeg også. Så er ikke bare du som har erfaring skjønner du!

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2015 kl.18:31

lovelulu:
Jeg tror ikke på det heller,med mindre du gjør bruk av erfaringen du skryter på deg.
Men,så er det jo et stort spørsmål om hvilken erfaring du mener at du har.Jeg snakker om svært enkel og grunnleggende psykologi,det er jo en mulighet for at det ikke ligger innunder din kompetanse.Det ser unektelig ut for at det ikke gjør det nemlig,ut i fra erfaringen jeg har fått med deg her på blogg - for at det ikke skal oppstå noen form for fordeling av skyld,så er det ingen andre å klandre for min erfaring og oppfatning av deg enn deg selv,du har klart det helt selv.
Det er ikke mobbing,bare reine fakta ut i fra erfaringen man får.
Hilsen synskepeggy.

Mjiaow

12.01.2015 kl.18:49

Gammal er du a Lulu?? Når det endelig ble stille og ALLE var stille, så måtte du på død og liv lage ett nytt innlegg på din egen blogg.. OG begynne å kommentere her igjen.. Cry me a river, build a bridge and get the fuck over it.. Move on! For din egen skyld og alle andres skyld.. Du gjør ingenting annet enn å ødelegge for deg selv med å drive med denne terroren.. Å hva trodde du at du sku oppnå med å legge ut de bildene? Cred og vill begeistring fordi du la ut private samtaler... PRIVATE samtaler.. You go gøøøørl.. Tøffa.. Er det det du vil høre? Isåfall, se her nå har du ordene.. Kryp tilbake til det hølet du kom fra å la Synskepeggy være i fred.. For hun har ikke en dritt med det her å gjøre...

Begynner å minne meg litt om filmen Mean Girls det her som Lulu drive med.. Driver å finner på masse drit for å rive venner ifra hverandre for å heve seg selv.. Hvem driver med slikt? Jo, bortskjemte drittunger..

Grow up!

lovelulu

12.01.2015 kl.20:41

Jeg har alt på det rene og har veldig god grunn til å kalle dette både for mobbing og trakassering, se på det dere selv skriver om hva dere mener jeg er, så kanskje er det håp for at dere skjønner det dere driver med her er ren mobbing! Du får nå tro hva du vil Synskepeggy, men jeg er utdannet innen helsesektoren og har jobbet der før jeg ble ufør. Håper du begynner å vise litt av den erfaringen du har i oppførselen din mot meg snart å da. En som har peiling på psykiatri sitter ikke å kaller andre for alt mulig nedlatende som du gjør hele tida skjønner du. Tror ikke du har fått med deg noe Mjaow, Synskepeggy er jo akkurat den personen som har med dette å gjøre. På tide å grow up selv kanskje!

Mjiaow

12.01.2015 kl.20:52

Lovelulu: Nåja, jeg har vært ganske pågående her selv også å har fulgt med dette her i flere år.. Det er bare å se litt i arkivet på tidligere diskusjoner her det så ser du at jeg har vært innom en del.. Så jeg VET mer enn du tror.. Å akkurat nå syns jeg at du går langt over streken! LANGT!

Mjiaow

12.01.2015 kl.20:54

Eller enda lettere, google "Mjiaow Synskepeggy" så får du nok opp en god del......

Venn av Synskepggy

12.01.2015 kl.21:10

Til Mijaow!

Det som skjedde den gangen i Synskepggy sin blogg er en bitteliten prikk i forhold til denne Lovelulu som har limt seg fast i kommentarfeltet. Ingen har vært i nærheten av det Lovelulu holder på med.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2015 kl.21:10

lovelulu:
Mobbekortet er godt å ty til år ingenting annet funker,nyheter til deg,Lovelulu,mobbekortet fuker ikke det heller her.
Alt man hører fra deg er meg,meg,meg,jeg,jeg,jeg.....Jeg har ikke sett at du har ofret noen andre enn DEG SELV en eneste tanke.
Du durer i vei og tydeliggjøre for alle at de eneste egenskapene du innehar er egoisme,null selvinnsikt og uten evne til å,forstå noe som helst.
Det jeg har sagt om det er sant alt sammen,du har jo vist det ettertrykkelig her i bloggen.
Vil du prøve deg på å "diskutere" psykologi med meg nå - narr meg ikke til å le.Den siste jeg ville diskutert noe som helst med og iallefall ikke psykologi,du må,jammen ha skyhøye tanker om deg selv om du trodde du fikk meg til å bite på det annet der.
Jeg ser det jeg ser og det jeg ser er ikke noe jeg bil diskutere psykologi med.
- Og det sier jeg for din del,ikke min - det får da være grenser for ditt enorme ego !!!!
Det er ingen her som mobber deg !!!!! Bare gir uttrykk for den verste oppførsel,kverulering og respektløshet man til nå har sett på blogg.no.
Du går dem som har oppnevnt seg selv til mine "fiender" en høy gang og vel så det - og det bør si sitt til deg også,men det går vel ikke inn det heller.
"På tide å grow up"er en grov fornærmelse når det kommer fra deg.
Hilsen synskepeggy.

lovelulu

12.01.2015 kl.21:17

Nå er jeg ferdig med dette. Jeg skal blogge og kose meg. Har mer selvrespekt enn å fortsette å la meg mobbe av dere kvinner. Heretter får dere finne på noe annet å fordrive tiden med!

Håper bare dere finner på noe som er snilt heretter!

Dette er det siste du hører fra meg.

Jeg har nå fått frem sannheten, og det ser alle som har empatien i orden.

Ha det bra :)

Mjiaow

12.01.2015 kl.21:21

Lovelulu: Nå har du jo sagt dette sånn.. Skal vi se... Tusen ganger? And you are still coming back for more... Såeh.. Tar det med ei klype salt at du skal blogge og kose deg på egen hånd og liksom være ferdig med dette.. For det klarer du ikke... :)

Venn av Synskepeggy: Ja det kan så være, poenget mitt var bare at jeg har fulgt bloggen i flere år... Siden Lulu mener at jeg er ferskis som ikke vet noe... :P

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2015 kl.21:24

lovelulu:
"Sannheten" - du syns velment var verdt det .....
Ingen tror deg før vi ser det,du har selv satt deg i den kniven at ingen lenger tror på deg,det er sannheten.
Styr på med ditt du,jeg skal ikke forstyrre deg - og det er et løfte som er svært lett å holde så lenge du styrer på alle andre steder enn i denne bloggen her.
Da sier vi det sånn,du gidder ikke kverulere mer,du er med andre ord gått lei av din egen oppførsel og forsvinner for godt.Det kan ikke bli bedre det - om man bare kan tro på deg denne gangen.
Hilsen synskepeggy.

Venn av Synskepggy

12.01.2015 kl.21:27

Til Lovelulu!

Du har ingen rett til å komme inn her med din stygge oppførsel, kverulering og krangling. Selvinnsikten din er fraværende og du egoet ditt er skremmende lik en treåring i sin verste trassalder.

Du skriver i en kommmentar lengre oppe at du har tatt kopi av kommentarene her inne. Hva har du tenkt å gjøre med det? Anmelde kanskje? Eller kanskje bryte åndsverkloven nok en gang! Husk at du har ikke lov til å kopiere andres åndsverk og det vil si skrevne tekster, bilder, sanger og dikt å legge det ut på din blogg. Åndsverkloven er en del av Norsk lov. Det betyr at du ikke har lov til å kopiere noe av det Synskpeggy eller andre bloggere har skrevet og deres kommentarer.

Dette står på blogg.no om åndsverkloven:

Opphavsrettslig beskyttelse

Åndsverksloven beskriver opphavsretten. Opphavsretten beskytter opphavsmannens (den som har laget verkets) økonomiske og ideelle rettigheter til sitt åndsverk. Opphavsretten dekker skriftlige verk, muntlige foredrag, sceneverk, film, foto, maleri, tegninger, skulpturer, kunst, kart, programmer og oversettelser oversettelser av verk. Opphavsretten verner verkets utforming (det ferdige resultatet), men ikke ideer, teknikker, kunnskap eller metoder som er brukt ved framstillingen av verket.

Opphavsretten gir opphavsmannen enerett til eksemplarfremstilling og til fremføring for allmennheten. Den gir også rett til å bli navngitt ved bruk av verket og til å motsette seg endring og gjengivelse av verket.

Dersom en person som ikke har opphavsrett til et materiale, ønsker å benytte dette eller fremstille eksemplarer, må det innhentes tillatelse til dette fra opphavsmannen.

Det kan fremstilles enkelteksemplarer til privat bruk, så fremt det ikke gjøres til erværvsformål.

For deg som blogger betyr dette at du ikke bare kan kopiere ting du finner på andre nettsteder, enten det er tekst fra en annen blogg, en nyhetsartikkel eller et bilde du finner i google. Du kan heller ikke bare ta printscreens av andres ting og bruke det som om du eier det, det regnes som kopi (eksemplarfremstilling). Alt som ligger på internett eies av noen, og man skal innhente tillatelse før man bruker det.

Samtidig beskyttes du og bloggen din av opphavsretten. Andre har ikke lov til å kopiere ditt innhold og bruke det uten at du har godkjent det.

Oppgir du en kontaktadresse i bloggen din er det større sjanse for at noen som ønsker å bruke noe du eier spør deg om lov, i stedet for bare å ta det.

Privat bruk betyr at du for eksempel kan kopiere et bilde noen andre eier, og bruke det som skrivebordsbakgrunn på din egen PC, eller printe ut en tekst for å henge den på veggen din. Du kan også lagre lokale kopier av nettsider og lignende på din egen datamaskin, men du har ikke lov til å dele/distribuere dette materialet videre.

Du skrev i en kommentar litt ovenfor at du har kopiert fra bloggen hennes har du brutt med dette.

umulig

13.01.2015 kl.05:58

Slutt og legg skylden på andre, ingen av dere debutanter er noe bedre en andre. Og Ll, har lov å ta bilder eller kopiere det hun vil fra sin Egen Facebook side. Bare så det r sagt en gang for alle. Her er det mange redde mennesker som diskutere i redsel ser jeg

Sannheten er vond og svelge. For din egen oppførsel mot andre Toril. Vi andre som har fulgt dette dramaet i mange år vet det at ingen av dere er feilfrie. Slutt å legg skylden på andre, for ting du selv startet. Og det er ingen her, som er bedre eller dårligere til å bråke.

Dere er som Trass alder barn i barnehagen.

Slutter dere å provosere L L, så vil jeg tro roen senker seg.

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2015 kl.07:22

umulig:
Slutte å provosere Lovelulu...prøver du å være morsom nå ? Etter at du har vært en av pådriverne her i begge leire.Det er jo helt typisk at du påtar deg rollen som "fredsmegler" etter å ha vært en av de ivrigste til å piske opp stemningen.
Ingen provoserer eller mobber Lovelulu,hva hun har gjort er en annen sak,hva vil du kalle all kveruleringen,respektløsheten og frekkheten hun har vist her om ikke det er provosering og hva vil du kalle alle innlegg som er spydd ut fra Lovelulu om ikke det er provosering (og mobbing) og,for ikke å snakke om det hun gjorde mot Toril,ikke bare er det noe av det verste dolking i rygg jeg har sett på blogg.no,men det var også ment for å provosere.
Og hva med at et tilsynelatende voksent menneske som tar absolutt alt så personlig at hun skyter på alt som rører seg,selv slutter å provosere (og mobbe).
Ta deg et dypdykk og kom tilbake etter en grundig virkelighetssjekk - eller er dette enda et forsøk fra deg på å piske opp igjen en "debatt" som er i ferd med å legges død,i så fall er det ikke første forsøk på noe sånt fra din side.
Lovelulu er vel så opptatt av å pleie skrubbsår og blåveiser på sitt enorme ego at hun ikke har tid til å kverulere her og det er ingenting som er bedre enn det.Hun har holdt det gående lenge nok nå.
Hilsen synskepeggy.

Venn av Synskepggy

13.01.2015 kl.09:17

Til Umulig = Inger J - IJR!

Nå får du gi deg. Det er ikke Toril sin feil og har aldri vært Toril sin feil men din og din gode venn Lovelulu sin feil

Her i dette blogginnlegget http://synskepeggy.blogg.no/1419779902_28122014.html snur du plutselig helt om når du oppdager at Toril skrev sin støtte til Synskpeggy hvor Toril fortalte at hun IKKE støttet Lovelulu sin oppførsel.

Som en sleip slange satte du deg på gjerdet og ventet på en mulighet for å slå til mot Lovelulu slik at du fikk foret Lovelulu hatefulle og ondskapsfulle løgner for å sverte Toril og også Synskepggy.

Som god venn av Synskepeggy har jeg sett mer enn nok av dine avskyelige, kvalmende og tarvelige forsøk på å fraskrive deg et hvert ansvar for noe du er ansvarlig for selv, eller medvirkende årsak til.

Din mangel på empati, mangel på selvinnsikt, mangel på det som kalles virkelighetsoppfatning og mangel på ydmykhet viste du for godt da du i en av bloggene dine valgte å publisere en anonym kommentar som du mottok på din blogg. Oppegående bloggere ville slettet en slik type kommentar men du gjorde det ikke.

Du visste godt da du publiserte den anonyme kommentaren som du mottok at Synskepggy og Toril kom til å reagere med avsky og sinne. I kommentaren ble Toril og Synskpeggy regelrett oppfordret til å fjerne seg fra denne verden og det vil si inndirekte ta selvmord. At du i egen person valgte å godkjenne den typen hatkommentar på din blogg beviser hva du er laget av.

Det du er laget av er det stikk motsatte hva man forventer av en person som hevder å ha evner...

Du sitter på din blogg og later som om du er fredsmegler men den rollen kler deg ikke. Mange av oss som er Synskepggy sine bloggvenner eller falske personer i din fantasiverden i hodet ditt greier fint på egen hånd å se hvordan du under denne bloggkrangelen har pisket opp stemningen med kvalmende blogginnlegg på din blogg og kvalmende støttekommentarer på bloggen til din nye bloggvenninne.

Du og din nye venninne står fram som de to største dobbeltmoralistene på blogg.no blant voksne bloggere når dere shouter innlegg, roper og skriker høyt om mobbing. Det er normalt at de verste selv roper om mobbing.

Hvem sa du var redd? Jeg tviler sterkt på at Toril, Synskpeggy eller noen andre av Synskpeggy sine bloggvenner er redde for verken deg eller din egosentriske venninne.

Det er ingen som blir redde når det fortelles hatske og ondskapsfulle løgner i sitt forsøk på å sverte. Fornuftige og oppegående bloggere kan fint lese hva som har foregått de to siste ukene og de trekker samme konklusjon som oss.

Ditt og din bloggvenninne Lovelulu sitt forsøk på å splitte Toril og Synskepggy sitt vennskap lyktes ikke denne gangen heller. Jeg vet at de to ser lang tid i forveien når noe holder på å skje.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits