Nå er jeg drittlei.....

Nå er jeg drittlei for å si det mildt !
Noen lover og lyver i ett sett,
jeg forventer meg en ting,
men så får jeg noe helt annet,
som bare fører til en ting,frustrasjon og irritasjon
over at noen kan si en ting,forsikre og underskrive på en ting,
og det eneste som skjer er at det faller mye mer arbeid på meg enn det som hadde vært
nødvendig,om bare ting ville gått sånn som
"ekspertene" sier at det skal med stor verdens største selvsikkerhet
og udiskutabel skråsikkerhet.

Jeg har sluttet å tro på dem,de smilende og blide værdamene når
de "spår" nydelig vintervær her jeg bor !

Jeg er rett og slett drittlei av å måke snøslaps og vann,å bli søkkvåt og iskald,
bare for å våkne opp dagen etter å innse at alt arbeidet kvelden før
kunne jeg ha spart meg for.

Ha en fin dag og God Helg :) - fra det søkkvåte,slapsete Vestlandet !

Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

BA

30.01.2015 kl.11:55

Jeg liker godt de vanlige og litt kjedelige dagene med jobb ute og hjemme, samvær med familien, litt blogglesing osv....I går ble jeg drittlei, men det ser lysere ut i dag :-)

Ha en stille, fredelig og god helg.

Hilsen fra Britt

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2015 kl.12:05

BA: Hei,hei :)
Jeg er helt enig med deg,jeg liker også godt de litt kjedelige og rolige dagene.Jeg jobber på natten og da er det herlig med stille,rolige og kjedelige dager helt for meg selv når resten av familien er ute på sine diverse gjøremål.
Og,ikke minst,så er det massevis av flotte anledninger for kvalitetstid helt for seg selv,ettertanke,refleksjoner og meditasjon.Alt sammen ting som folk ikke unner seg selv,eller har tid til å sette av til seg selv.
Så jeg føler meg heldig hver eneste dag,men er klar over at det går under kategorien "frynsegoder" i jobben som nattevakt.
Allikevel er jeg lei det våte været,det eneste som mangler nå er at det fryser til oppå alt det våte,da skal det bli moro - og livsfarlig.
Du har forøvrig rett,det har blitt litt lettere og lysere i været utover dagen i dag.
Ha en fin dag og God Helg :) Hilsen synskepeggy.

Egeo

30.01.2015 kl.12:28

Hei! Ja dette er jeg helt enig ui! Jeg har heldigvis kjøpt meg brodder. Man vet jo aldri hvor glatt det er om morgenen. Håper du får en fin helg!

Livet mitt som klarsynt.

30.01.2015 kl.12:51

Egeo: Hei,hei :)
Jeg har ikke tall på alle par broder jeg har kjøpt opp gjennom årene og særlig de siste årene da gikt i hofter og bein har forverret seg vesentlig.Kombinasjonen dårlig til beins på grunn av giktplager og holkeføre er rett og slett livsfarlig.
Allikevel,uansett hvor mange par broder jeg kjøper så har de en lei tendens til å forsvinne som dugg for solen og sporløst så snart de har kommet i hus,for da kommer familien plutselig på at de trenger sånne de også,og borte er de.
Ha en fin helg du også :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

30.01.2015 kl.14:10

Det skjønner jeg at du er. Det er to yrkesgrupper som lover og lyver, og det er meterologer og politkere :)

Vi har hatt en stabil og ok januar værmessig sett hos oss. Det har vært en mild januar hos oss, men det er skummelt glatt på veiene. Isbroddene er alltid på. Det er dessverre ikke godt å gå tur på det føret vi har når jeg har betennelse i leddhinnen i min venstre ankel. Trener til fysioterapeut 3 ganger i uka (tredemølle og styrke). Det er godt på vinters tid :) Jeg synes en stabil vinter med snø, og hvor snøen ligger er det aller beste. Det som er kjempeherlig er å se at sola har snudd :)

Har hatt det travelt denne uken. 3 spillejobber på fløyta i begravelse, forberedelse til dirigentjobben min, koret som mannen min og jeg synger i, og i helga skal det andre koret jeg synger i ha øvingshelg. Vi øver 1 gang i måneden, og nå skal vi synge et klassisk verk av Mozart :)

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

Klem fra Toril

Lillja

30.01.2015 kl.14:46

Enig som bare det :) God helg!

appelsinsvin

31.01.2015 kl.00:10

Hei! Jeg har lett litt etter kontaktinformasjon på bloggen din, men finner ingenting. Derfor skriver jeg i kommentarfeltet her i håp om at du tar kontakt med meg. Ta gjerne kontakt med meg så fort som mulig, dersom du ønsker det. Jeg har et par spørsmål til deg angående evnene dine og universet generelt. PS: Jeg er ikke negativt innstilt til deg eller dine evner i det hele tatt. Det er bare noen ting jeg trenger svar på, og det er svar jeg håper du kan gi meg.

camilla.k.karlsen@gmail.com

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2015 kl.12:37

appelsinsvin: Hei,hei :)
Jeg bruker ikke bloggen til å praktisere alternative tjenester,men det skjer at jeg skriver innlegg som samtidig inviterer leserne til å få hjelp med forskjellige alternative spørsmål,tanker og "problemer."
Du må følge med,for det kommer helt sikkert flere innlegg herfra som gir mulighet for å få svar på det man lurer på.
Hilsen synskepeggy.

Egeo

01.02.2015 kl.01:45

Haha ja jeg pleier å ha mine i vesken, men det er ikke bare en gang jeg har opplevd å bare stå med en av to ;)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits