Kan ikke huske å ha blitt hersa sånn med før !!!!

 

Jeg kan ikke huske å ha blitt

hersa sånn med før.... 


Jeg trenger sympatifremkallende,selvmedlidende medisin

nå med en gang....

for jeg føler meg omtrent sånn :


 

Og blir stadig verre 

as we speak !!!!!

Jeg orker ikke mer !

Hodet verker og kroppen vil ikke !

Det må bli en timeout på meg

på ubestemt tid.

 

Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

Gift Mamma, Jenny Marie

31.01.2015 kl.19:43

Masse god bedring :) Har dessverre ikke magiske fingrer så jeg får healet deg :/

Toril

31.01.2015 kl.19:54

Huff da! God bedring <3 Det er mange av de jeg kjenner som har gått ned for telling med influensa nå.

Håper du kommer deg på føttene igjen fort <3 :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2015 kl.20:27

Toril: hei,hei Toril :)
Nei,i dag er jeg ikke i form,jeg begynte å kjenne på at noe var på vei rett før jeg skulle gå på jobb i går kveld,men syns det var for seint å ringe for å si at jeg ikke kom,så,jeg gikk og hanglet meg igjennom natten.I dag morges da jeg kom hjem begynte virkelig influensasymptomene å kjennes godt så det blir hjemmehelg på sofaen og under dyna på meg nå.
Ha en flott lørdagskveld og fortsatt god helg du også :) Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2015 kl.20:30

Gift Mamma, Jenny Marie: Hei,hei :)
- Og takk så mye :)
Hilsen synskepeggy.

Elisabeth

31.01.2015 kl.22:09

Huff da ? Masse god bedring :)

ufo

31.01.2015 kl.23:27

Vet hvordan det er, har nettopp vært syk i en uke selv, med feber rundt 38-40 grader. Men har blitt feberfri og føler meg mye bedre nå. Men hosten sitter igjen enda. Får håpe det ikke blir like ille for din del.

Ønsker deg god bedring:) og en fin lørdagskveld:)

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2015 kl.23:51

ufo: Hei igjen,ufo :)
-Og hyggeligt å høre fra deg igjen :)
Huff ja,denne influensaen er verre enn andre jeg kan huske.Jeg var på jobb i natt og var ikke bra så tidligere i dag måtte jeg bare legge inn årene å innse at jeg sannsynligvis ikke kommer meg på jobb mer i denne arbeidshelgen.
Foreløpig så holder jeg meg noenlunde oppegående,men det er bare i ca en time om gangen så lenge paracettene virker på topp,når virkningen begynner å avta er symptomene like ille,om ikke verre enn de var.Og så kan man jo ikke ta ubegrenset med paracetter heller så jeg utsetter de siste to før jeg er oppe i maxdose på et døgn til jeg legger meg,da har jeg et lite håp om iallefall noen par timers søvn i natt.Hosten er fæl på natten og jeg ser ikke vekk i fra at jeg holdt noen av mine brukere våken i natt på grunn av hosten,den er jo umulig å kontrollere også.
Jeg misunner alle,inkludert deg og min datter som er på bedringens vei :)
God bedring til deg også og jeg ønsker deg en god og hostefri,rolig natt :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits