God dag mannøkseskaft - hørt om han før...

Blir det en rolig dag i bloggverden i dag tro,
eller faller noen for fristelsen til å
oppsøke blogger for å slenge med leppa,
før de trakk forkastede slutninger om at
alt som skrives handler om dem....
For seint oppdager de at innlegg og kommentarer
kanskje ikke handlet om dem allikevel og
da starter man å slenge med leppa i håp om
å redde seg ut av uføret sitt med ego og
ære sånn noenlunde i behold.

Den som venter får se....

Ha en god og fredelig bloggdag :))
Hilsen synskepeggy.

86 kommentarer

Livredd for konsekvenser!

05.02.2015 kl.09:01

Den mest intense kverulant og kranglefant må trekke seg tilbake å ta kortere eller lengre pauser avhengig av hvor lang tid det tar å slikke sine sår og pleie sitt lemlestede ego for så å komme enda sterkere tilbake.

Livet mitt som klarsynt.

05.02.2015 kl.09:05

Livredd for konsekvenser!:
Du er inne på noe der :)
Nettroll kan heller ikke holde på konstant dag og natt i ukesvis,de trenger vel pauser de også.
Hilsen synskepeggy.

05.02.2015 kl.09:08

Det er mange nettroll der ute facebook og andre sosiale medier er oversvømmet av dem.

Det er bortimot umulig å bli kvitt dem.

injrye

05.02.2015 kl.09:29

Skulle vært påbudt og IKKE vær anonym, da hadde det blitt bedre i nett-verden.

Ønsker deg en fin dag :)

Livet mitt som klarsynt.

05.02.2015 kl.10:01

Anonym: Hei,hei :)
Facebook og andre sosiale medier kan jeg ikke uttale meg så mye om,jeg er ikke selv bruker av det,allikevel får jeg med meg det som kommer fram i media så konklusjonen blir at mange oppfører seg helt skandaløst på nett.
Hilsen synskepeggy.

irenglede

05.02.2015 kl.10:44

Enig med injrye at det skulle være påbudt å ikke være anonym. Men selvfølgelig veldig synd at det skal være nødvendig. Ønsker alle en god dag!

Toril

05.02.2015 kl.10:44

God formiddag til deg Synskepggy!

Håper du har kommet deg, og er bedre av influensaen? Jeg holder på å pakke, for i morgen reiser jeg med toget til Oslo hvor jeg skal ha venninnehelg med venninnene mine som bor der, og jeg gleder meg kjempemasse. Kommer hjem på mandagskveld :) På søndag har jeg fått billett til konsert med Carola Häggkvist i Oslo Konserthus, og det gleder jeg meg til. Var på konsert med henne på i 1988 da hun hadde gospelkonsert med en kjent pianist og gospelsanger.

Ønsker deg en kjempefin torsdag, og ta godt vare på deg selv :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

05.02.2015 kl.10:55

injrye: Hei,hei og God morgen,Inger J :)
Jeg må si at jeg ikke er enig med deg her.Jeg mener at folk må få ha den muligheten de har for å være anonym på nett.Alle ønsker å delta på nett og det kan være så mange grunner for hvorfor noen velger å være anonyme og grunnene trenger ikke nødvendigvis å være dårlige.Jeg for min del har en strengt personlig grunn for anonymitet,men håper at jeg ikke "misbruker" den alt for mye.
Det viser seg også at anonymitet ikke hjelper så mye på de mest ihuga nettrollene,det ser man flere eksempler på i min blogg,men også i kommentarfelt rundt om på nett der full identitet er et krav for å få uttale seg.
Så er det jo også sånn at uansett hvor strengt et regelverk er (generelt) så vil det alltid finnes noen som finner smutthull og mulighet for misbruk,det ser man i alle deler av samfunnet fra barnehage til NAV.
Ha en fin dag,Inger J :) Hilsen synskepeggy.

Toril

05.02.2015 kl.11:08

Det er jo et fellestrekk at de styggeste kommentarene skrives av anonyme, og jeg kaller de anonyme for feige. De gangene jeg ser en anonym stygt skrevet kommentar tenker jeg som så: "Hadde vedkommende bak kommentaren turt å gå bort til en vilt fremmed person på gaten og sagt det samme?" Er sikker på at svaret hadde blitt nei! Ingen går bort til vilt fremmede på gaten og sier: "Fy så stygg du er!" Klart det er kjempesårende å få stygge anonyme kommentarer, og man tar jo seg nær kommentarene.

Jeg vet at på enkelte bloggplattformer må du logge inn med navn/nick og en mailadresse som bare vises til bloggeier, og det hører jeg mange inkludert meg selv sier er en stor fordel, for da slipper man å få inn stygge kommentarer fra anonyme som ønsker å lire ut av seg noe usaklig og stygt.

Det å få være anonym på nett, er noe alle har krav på, og det er en rettighet man har på nettet å få være anonym.

Dette var mine tanker om dette.

Ønsker deg fortsatt en kjempefin torsdag :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

05.02.2015 kl.12:03

Toril: Hei igjen,Toril :)
Du høres ut for å være fullbooket for gode opplevelser i hele helgen.Kos deg masse :)
Jeg er på bedringens vei i dag,men er fremdeles mørbanket i hele kroppen og i tillegg til det så har jeg et kronisk virus på,stemmebåndene som gjør at jeg i dag har mistet stemmen helt.Viruset er kronisk og slår seg ut av mange forskjellige årsaker,iskald drikke,trekk og spesielt da fra vifte, mye hosting,som er årsak denne gangen og om jeg fryser spesielt på beina.
Er feberfri i dag for første dag siden lørdag og bare det gjør at formen føles bedre.i dag har jeg laget meg en kopp kaffi for første gang siden lørdag,har vært uten smak og lukt og mye jeg har tatt i munnen har smakt direkte ekkelt,så det var deilig å kjenne at smaksløkene er på vei tilbake.
Ellers skal jeg fortsatt holde meg i hus å,slappe av i hele helgen,jeg er fortsatt temmelig redusert og trenger dagene på å komme meg til heltene igjen.
Må bare også si,for å kommentere innlegget at det er svært sjelden jeg er så engasjert at jeg bryter med mitt eget prinsipp om anonymitet på nett.Det har skjedd noen par ganger i forbindelse med debatter om saker jeg er spesielt opptatt av,men jeg liker det ikke,så som oftest avstår jeg fra å kommentere selv om jeg vet at jeg kanskje noen ganger har viktige bidrag å komme med,en annen side å se saken fra,større perspektiv osv.
Det er fortsatt bare tre personer og jeg selv i denne verden som med sikkerhet vet hvem synskepeggy er og de tre er heldige,de har fått min fulle og hele tillit og det er det ikke mange som får.
Ha en flott torsdag,Toril :) Klem fra synskepeggy.

mIRC

05.02.2015 kl.12:10

Jeg bare lurer på en ting synskepeggy; hadde du fremdeles skrevet disse tingene til lovelulu hvis du IKKE hadde vært anonym? Bare en tanke.

Livet mitt som klarsynt.

05.02.2015 kl.12:21

mIRC:
Det har ingenting med anonym å gjøre.Det har med å gjøre at jeg nekter å ta ansvar for hvordan andre oppfører seg og spesielt sånne som skylder på andre at de oppfører seg som de gjør.
Dette innlegget her er et godt eksempel på mye som hun der må ta skylden for.DU er den første som nevner hennes nicnavn OVERHODE i denne debatten.Her snakkes det generelt om nettroll og annet hyggelig småprat,altså det jeg vil kalle en hyggelig saklig tone uten snev av kverulering,beskyldninger,mobbing ogtrakassering av noe slag.Allikevel får det det loveluspetakkelet DETTE INNLEGGET samt KOMMENTARER på mystisk vis dreid over til å handle om SEG - igjen.Det er rein magi hvordan hun får alt til å handle om SEG og langt forbi det jeg forstår.
Hilsen synskepeggy.

05.02.2015 kl.12:36

Lovelulu er løs igjen og denne gangen ute med klare meninger om at dette hyggelige innlegget ditt også handler om henne.

Nå er jeg ikke i tvil lenger,du har hatt rett hele tiden og det er uforståelig at ikke alle ser det.Nå er tegnene så tydelige at de ikke er mulig å overse dem lenger.

Jeg har vært i tvil,men er det ikke nå lenger,min støtte går i sin helhet til deg Synskepeggy og du har min fulle sympati for hva du gjennomgår og må tåle fra den bloggeren.

Livet mitt som klarsynt.

05.02.2015 kl.12:46

Anonym: Hei igjen :)
Som jeg ser det så har jeg to store problemer i denne "debatten" med den bloggeren.Jeg er langt over gjennomsnittet prinsippfast og jeg er langt over gjennomsnittet tålmodig.Det er mine to største problemer her i denne sammenhengen.Men,skal man finne noe positivt oppi denne "tragedien" så må det være at kombinasjonen tålmodig og prinsippfast er helt umulig å ta rotta på.
Dette har hun ikke forstått og vil heller aldri forstå det !
Takk så mye :) Hilsen synskepeggy.

05.02.2015 kl.13:52

Hvorfor skulle lovelulu ønske ta rotta på deg, og hvorfor er du så ivrig på å omtale henne Hvis dere slutter å bry dere med henne så slutter hun å bry seg med dere.

Livet mitt som klarsynt.

05.02.2015 kl.14:05

Anonym:
For det første så,leser du noe som ikke er skrevet,det står ingen steder at jeg tror hun vil ta rotta på meg, og for det andre så svarer jeg på en kommentar etter at kommentaren jeg svarte på hadde nevnt henne først.
Kverulering igjen.....jeg forstår det,men jeg svarer høflig på kommentaren din allikevel...
Hilsen synskepeggy.

Pia

05.02.2015 kl.15:59

Man trenger jo bare å lese mellom linjene at det er henne du mener. Synes du skal slutte å skrive om henne i hemmelighet, alle skjønner uansett hvem du sikter til.

Therese

05.02.2015 kl.16:00

Du skaffer henne flere lesere som kommer til å klikke seg inn på bloggen hennes. Det er vel ikke det du vil...?

Livet mitt som klarsynt.

05.02.2015 kl.16:08

Man kan lese hva man vil mellom linjene og man kan male styggen oppetter ryggen også,det betyr ikke at han er der,det er nok at noen tror at han er der.Tok du den......

Om så var at jeg skriver om henne,noe jeg absolutt ikke gjør,så sier du at JEG ikke skal skrive om henne,men at det er HELT greit at HUN skriver (ikke til å ta feil av) om meg.

Hvor er logikken i det.

Og hvordan mener du at du kan komme inn her på min blogg å fortelle meg hva jeg skal og ikke skal gjøre her.Hvor er logikken i det.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.02.2015 kl.16:11

Når sympatienbølgen begynner å avta får vi se hva hun gjør.....

Helt sikkert akkurat det samme som hun har gjort utallige ganger før i det siste.

Noen er så forutsigbare at det,for meg,ikke er moro engang.Jeg liker utfordringer og det kan jeg ikke si at jeg får fra den kanten.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.02.2015 kl.16:30

Folk er enten så frekke at det er ikke til å tro,eller så er de stokk dum,døv og blind at de ikke ser skogen for bare trær,en eller flere av delene er det mange som er rammet av for tiden.

En viss blogger skriver et innlegg om synskepeggy og synskepeggys bloggvenner,stenger kommentarfeltet og lar det stå til,reaksjonene i bloggerens favør lar ikke vente på seg.

Jeg skriver et innlegg som handler om nettroll generelt og umiddelbart svares det med at jeg skriver innlegg myntet på bloggeren.Det er feil og det kan man også se ut i fra hvordan debatten under innlegget forløp seg frem til en av bloggerens sympatisører blander seg inn å nevner navn.Ingen hadde til den tid nevnt navn,men kommentert innlegget på generelt grunnlag.Seinere kommer flere sympatisører,alle "anonyme" til og fortsetter å prøve på å få fokus på bloggeren uten å lyktes så godt med det.

Det er da enda flere "anonyme" sympatisører kommer på banen og nærmest forlanger at JEG skal slutte å skrive om HENNE.

Man kan si hva man vil om meg,noen beskrivelser av meg kan til og med være rett,men maken til frekkhet fra sympatisører og maken til feighet fra bloggeren selv vil man ALDRI se fra meg.

Alvorlig talt folkens,skjerp dere !!!?!

Hilsen synskepeggy.

1234

05.02.2015 kl.17:06

Altså?..

man merker at dere er klin gærne alle sammen. Da er ingen vits i å krangle om hvem som har rett.

Livet mitt som klarsynt.

05.02.2015 kl.17:40

Livet mitt som klarsynt.:
Jeg krangler ikke om HVEM som har rett.jeg påpeiker bare at man bør bruke litt tid på å,sette seg inn i HVA som er rett - før man uttaler seg,det er alltid en fordel.
Som du sikkert vet så er det stor forskjell på HVEM som påberoper seg rett og HVA som er rett....
Jeg liker å plassere ansvar (for hva som helst) der det hører hjemme og det forutsetter at man vet nok til å vite HVA som er rett.
Hvorfor skriver du ikke dette i en viss annen blogg,det ville vært mye mer riktig der enn her,eller er det sånn at du ikke kommer gjennom spamsperren der med sånne kommentarer....
Hilsen synskepeggy.

Julie

06.02.2015 kl.03:39

Er ikke dere litt for gamle til å holde på å lage masse innlegg fram og tilbake som handler om hverandre og ikke fører til noe annet en irritasjon? Mener ikke at den andre bloggeren er noe bedre, men det må to til for å skape en krangel.

Kanskje det hadde vært enn mulighet å ta dette opp med den det gjelder isteden for å blogshoute sånn at hele Norge får med seg krangelen...

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.09:25

Julie:
Forstår ikke du at det er akkurat sånne kommentarer som DIN som er årsak til at hun idet hele tatt blir nevnt her.
Dette innlegget og kommentarene under er et typisk eksempel på hvordan ANDRE og bloggeren selv får ALT jeg skriver til å handle om henne.Det er faktisk så,åpenbart at man er fristet til å tro at alle de "anonyme" som klarer å få henne og hennes navn inn i debatten,uansett hva innlegget handler om,har en hemmelig avtale med henne....
Dette innlegget og flere andre er ikke myntet på henne på noe vis,noe diskusjonen under innlegget også legger opp til.det blir diskutert nettroll generelt helt til en "anonym" kommer inn med en kommentar direkte myntet på henne og som da avstedkommer svar,som ikke nødvendigvis er om henne,men som oppfattes sånn.Din kommentar er en viktig bidragsyter i å opprettholde noe du i utgangspunktet KLAGER på,skjønner du ikke det og skjønner ikke alle de andre "anonyme"det heller,at de bidrar i vesentlig grad til å kaste bensin på bålet.
Hun har skrevet flere innlegg som etterlater liten tvil om hvem hun skriver om.Det kunne ikke brydd meg mindre og jeg har ALDRI kommentert dem verken i hennes blogg eller i min.At hun lider av forfølgelsesvanvidd og paranoia og tror at ALT jeg skriver er om henne kan man virkelig ikke legge skylden på meg for.
Og det at hun gjør det hun gjør,fraskriver seg ansvar for det som har skjedd,skriver innlegg etter innlegg som i stor grad er rein løgn i forhold til fakta og det at hun inntar offerrollen på falske grunnlag - og kommer unna med det,er uforståelig for meg,men kan komme seg av at sympatisørene ikke har satt seg nok inn i saken til å forstå hva som skjer.
Hun får bare styre på,hun kan uansett ikke komme unna det faktum at det er HUN som oppsøker min blogg,ikke jeg hennes - ikke en eneste gang har jeg gjort det og det bør få folk til å tenke litt - før de uttaler seg.
Hilsen synskepeggy.

Tilskuer

06.02.2015 kl.10:00

Det er en helt korrekt oppsummering av saken du redegjør for Julie over her.

Hvorfor denne lovelulu har kommentarsperre er helt opplagt,det er lettere å lulle seg inn i offerrollen enn å risikere å måtte forsvare den om hun skulle være så uheldig at noen fikk slippe til med sannheten.Det er mer behagelig på den måten hun gjør det.At det også er feigt og uærlig bryr hun seg lite om.

mIRC

06.02.2015 kl.12:28

uenig. Jeg mener det er peggy som fyrer under her. Innleggene er myntet på lulu, det kan enhver se.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.12:40

mIRC:
Det er nettopp slike grunnløse kommentarer som du skriver her og som egentlig bare er rein synsing som får henne til å starte opp spetakkelet igjen.
Hadde jeg ikke visst bedre så ville jeg ha trodd at det er hensikten med sånne kommentarer som dette og det gir jo DEG,sammen med flere som har forsøkt seg,stor indirekte skyld.......
Når jeg tenker over den muligheten så er den slett ikke umulig egentlig,hvorfor skulle du ellers gidde å legge igjen en sånn kommentar her.
Hilsen synskepeggy.

Lovelulu

06.02.2015 kl.17:42

Du skal slippe å høre fra spetakkelet nå mer Synskepeggy! Alt du kan er å kalle andre mennesker for økenavn. Sett deg på kosteskaftet ditt å fly deg en tur..Jeg kommer til å blokkere deg, orker ikke mer idioti fra deg! Enkelt og greit! Skal bli godt å slippe å ha noe mer med deg å gjøre!! Hilsen Kari.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.17:55

Lovelulu:
BLOKKERE MEG !!!! - Er det et nytt forsøk på å være morsom.
Har jeg gjort noe som helst forsøk på å komme inn på bloggen DIN i de siste to måneder - HAR JEG DET ???
DU får det til å høres ut som om jeg har gjort forsøk på å komme inn på bloggen din og er det det du prøver på så er det BLANK LØGN
- men,ikke overraskende at du må gjøre et siste forsøk på å sverte meg med å lyve !!!
Hilsen synskepeggy.

Lovelulu

06.02.2015 kl.18:07

Jeg sier jeg kommer til å blokkere deg, å du får til at jeg lyver.....?Har du ramlet av kosteskaftet ....:) Du får ha det bra med bloggingen. Det skal hvertfall jeg ha heretter. :)

Therese

06.02.2015 kl.18:23

Vær så snill og slutt med kranglingen dere to. Dere høres ut som to barnehagebarn. Bruk heller tiden deres på fornuftige og gode ting.

Det finnes ikke et menneske i verden som føler seg bra ved å krangle med andre. Jeg har ikke set maken til oppførsel. Til og med rosabloggerne oppfører seg bedre og respekterer hverandre mer enn det dere gjør.

Therese

06.02.2015 kl.18:26

By the way, synskepeggy. jeg synes du er utrolig frekk overfor leserne dine, når du kaller dem stokk dumme.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.18:30

Lovelulu:
DU får det til å høres ut som noe det ikke er.DU får det til å høres ut som om jeg har vært en pest og en plage i din blogg slik som du har vært i min OG DET STEMMER IKKE og det vet du også utmerket godt.
Forøvrig så kunne jeg ikke brydd meg mindre om du bestemmer deg for å blokkere meg,det blir uansett ikke noe tat for meg,det betyr faktisk ingenting i det hele tatt for meg,men jeg vil at du skal si det som det er !
Dramatikken i å blokkere meg er kun i ditt eget hode....
Og hvorfor informere meg om det om det ikke var et forsøk på å starte opp et nytt drama.
Hilsen synskepeggy.

Kristin Johanne H

06.02.2015 kl.18:32

Enig med deg Therese, synskepeggy fremstår utrolig arrogant og nedlatende såfremt en ikke jatter med henne! All sympati går til Lovelulu!!!

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.18:33

Therese:
Kan du komme på en eneste grunn for at HUN kommer inn på MIN blogg med denne informasjonen - som jeg overhode ikke bryr meg om - uten at grunnen må være å prøve på å starte opp bråket igjen.
Har du en eneste annen grunn for det så værsågod å kom med den.Det er tross alt MIN blogg.
Hilsen synskepeggy.

lovelulu

06.02.2015 kl.18:33

Informerer deg fordi at da slipper du å bruke mer penger på blogshout og innlegg som er myntet på meg. For da ser jeg dem ikke mer. Da er vel vitsen borte, ikke sant. Jeg vil enkelt og greit slippe å se deg på blogg.no. Hilsen Kari.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.18:35

Kristin Johanne H:
Samme kommentaren går til deg som til Therese - kan du komme opp med en annen grunn ???? Og plutselig kommer den ene anonyme kommentaren etter den andre på løpende bånd....Ser du det virkelig ikke ?
Ta å våkne opp her !!!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.18:39

lovelulu:
At du innbiller deg at innleggene handler om deg sier sitt om deg.
Og det der var en syltynn unnskyldning,når begynte du å bry deg om hva jeg gjør med mine egne penger.
Alvorlig talt,nå må du iallefall ha avslørt deg selv med dette tullet her.
Bare si det som det er - du syns det blei for kjedelig i din egen blogg når sympatibølgen begynte å avta - vet du hva,jeg forutsa at akkurat det ville skje - heller før enn seinere.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.18:41

Therese:
Hvor kaller jeg mine lesere for stokk dumme !
Jeg kaller mer enn gjerne hennes lesere for stokk dumme,men det er bare fordi at de enda ikke ser hva hun holder på med her.
Alvorlig talt !!!
Hilsen synskepeggy

injrye

06.02.2015 kl.18:47

Ikke rart POLITIET følger med på blogg.no , om dagen.

Dette har nå gått over stokk og stein.

Ok å vær syk, men når man kjeder seg, trenger man ikke la kjedsomheten gå utover andre?

For du lager innlegg på innlegg, som inndirekte er myntet på Lulu, odet kab vi andre se veldig tydelig.

Er det ikke snart på tide å gi Seg SP??

Det er jo en ULOVLIG personforfølging som he pågår.

Det er ufint.

Ser du ikke at folk er lei av dette nå??

Finn på noe annet når du kjeder deg, Noe som ikke går utover andre.

Lovelulu

06.02.2015 kl.18:50

Det er ikke innbilning at innleggene handler om meg, mange fler som har observert det samme. Ingenting av det du påstår du forutser stemmer. Jeg har mye sympati fra flere bloggere fortsatt jeg. Det er ikke vanskelig for noen å skjønne at de innleggene dine her er myntet på meg. Jeg blokkerer deg, for da slipper jeg å se på alt det nedlatende du og vennene dine skriver om meg. Orker ikke å bli trakassert på denne måten mer. Hilsen Kari.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.18:53

Lovelulu:
Jeg håper bare at ALLE gjennomskuer deg nå !!!!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.18:55

injrye: Hei,hei :)
Ikke ta dette ille opp for det har ingenting med deg å gjøre,men :
dette gidder jeg ikke å svare på,det blir for dumt at jeg begynner å forsvare meg for noe andre innbiller seg og gjør.
Ha en fin kveld,IngerJ :) Hilsen synskepeggy.

lovelulu

06.02.2015 kl.18:55

Jeg har ingenting som noen trenger å gjennomskue Synskepeggy. Men derimot ser det ut til at de fleste har gjennomskuet deg. Hilsen Kari.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.18:56

lovelulu:
Fornektelseståka er like tykk som alltid ser jeg !!!
Hilsen synskepeggy.

Kristin Johanne H

06.02.2015 kl.19:06

Alle, absolutt alle forstår jo at de fleste innleggene dine den siste tiden handler om Lovelulu. Tror du folk er dumme? Og selv om en er anonym så betyr det bare at jeg ikke har blogg! Det er rett og slett en skandale at du får holde på slik med folk!

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.19:30

Kristin Johanne H:
Det er FEIL !!!!
Men FLERE av innleggene HENNES har handlet om MEG uten at jeg har brydd meg om det.SÅNT SVIR,spesielt for sånne som henne som liker å holde dramaet i gang.
Hilsen synskepeggy.

Kristin Johanne H

06.02.2015 kl.19:34

Feil!! Det er du som ønsker å holde dette dramaet igang med å forsøke å fyre henne opp, noe du fint klarer! Du er overhodet ikke uskyldig slik du forsøker å fremstå. Latterlig!!

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.19:59

Kristin Johanne H:
Jeg er helt sjokkert,rett og slett over at det ondet hele tatt er mulig !!!! LATTRLIG,ja,sånn som du holder på å synse,beskylde og trakassere.
Hva er det som ikke fyrer det der spetakkelet opp.....
Hun er jo helt besatt !!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.20:01

Kristin Johanne H:
Hvem er det som kverulerer her nå - DET ER DU,men du klarer vel å legge skylden på meg for det også !!!
Hilsen synskepeggy.

Mjiaow

06.02.2015 kl.20:20

Jeg vil gjerne vite hvordan jeg blokkerer noen fra å vises når jeg går inn på blogg.no.. Den var ny.. Wow... :o

lovelulu

06.02.2015 kl.20:34

Takk for støtten dere over her, jeg er ikke så inne på dette med blokkering. Har sluppet å gjøre det før nå. Det er ingen som har plaget meg sånn som dette før, så derfor får jeg blokkere i den grad det lar seg gjøre nå da. Hilsen Kari.

sisu

06.02.2015 kl.20:39

Kristin Johanne H: men Kari er da et voksent menneske? Hvis hun har problemer med denne eller andre blogger, så kan hun da bare la være å lese dem? Såpass ansvar for egne handlinger og sjelefred kan man vel kreve av en voksen?

Pegasus

06.02.2015 kl.20:41

Lovelulu, kan du ikke bare ta å blokkere da??? Mååå du si det sånn ca 100 ganger først???

Synd at de over her ikke skjønner hvilken psykopat du er... Vi som har fulgt denne diskusjonen siden jul vet hvor hinsides bak mål du har oppført deg mot Synskepeggy og alle hennes bloggvenner.

Mjiaow

06.02.2015 kl.20:45

Eneste som kan blokkeres her inne, kjære Lovelulu.. Er IP adresser.. Noe som tilsier at Synskepeggy MÅ kommentere bloggen din.. Noe hun IKKE gjør.. DERFOR reagerte Synskepeggy som hun gjorde.. Eneste som kan blokkere noen fra Forsiden er sjefene i Blogg.no.. Og da er det INGEN som får se de på forsiden..

Syns du da det er rart at Synskepeggy mener du prøver å få henne til å se enda mere drittkjerring ut når du (tydeligvis uvitende) insinuerer at hun terroriser inne på DIN blogg? Eller er du her inne så mye at du tror dette er din blogg nå??

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.21:00

lovelulu:
"Har sluppet å gjøre det nå",betyr det at du omsider har innsett at det er dine egne forvrengte fantasier som gjør at du har trodd at jeg har plaget deg i bloggen din tidligere.
Du er rett og slett toooo much for absolutt alle som er så uheldige at de ikke vet at de må løpe for livet om de skulle treffe på,deg...
Jeg trodde at blokkering er et facebook-fenomen.Kanskje du tror du er på facebook,eller kanskje du er så omtåket av noe av noe at du ikke vet hvor du er.
Kanskje du er full sånn som du babler.....
Hilsen synskepeggy.

lovelulu

06.02.2015 kl.21:01

Javel, da må jeg vel bare fortsette å se på alle blogg shoutene til Synskepeggy som er myntet på meg på forsiden av blogg.no da. Men jeg skal ikke lese disse innleggene hennes som er myntet på meg mer. Jeg skjønner dette ikke er min blogg, men alt som det har vært innlegg om på denne bloggen har jo handlet om meg i det siste. Som de fleste andre folk på blogg.no har observert også. Det er bare sympatisørene til Synskepeggy som ikke har skjønt det. Så da er det vel ikke så rart jeg kommenterer innimellom heller da. Men er jo ikke noe poeng i å sitte her og diskutere med dere uansett. Syns du Pegasus at det er pent å kalle folk for psykopater. Håper dere innser at det er dere som blir oppfattet som psykopater sånn som dere oppfører dere mot meg, ikke jeg. Jeg skal nå uansett ha det bra med bloggingen min heretter. Hilsen Kari.

Therese

06.02.2015 kl.21:06

Tusen takk for den. Du har rett, jeg er stokk dum og har null inteligens siden jeg foretrekker å la være å krangle. Du har et flott menneskesyn. All ære til deg <3

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.21:10

lovelulu:
Du er helt besatt,du er det og ikke bare det,du må ha limt hendene dine fast til tastaturet,for maken til kjappe fingre har jeg aldri sett.
Jeg har ikke ord for hvordan du holder på her og det mener jeg.du er det verste spetakkelet jeg noensinne har stiftet bekjentskap med både på og av blogg.
Du er i tillegg så forkvaklet i dine vrangforestillinger at du leser ting som ikke står noen steder.Jeg har ikke skrevet om deg,kommentarene både mine og andre sine bekrefter det,du er ikke nevnt med ett ord før "anonyme" fra ditt eget hylekor blander seg inn,først da får du og kakklegjengen plutselig ALT til å handle om DEG.
La nå dette her være da,når du misliker det så sterkt,men det klarer du ikke og jeg fikk rett da jeg antydet st du er blitt AVHENGIG og du bruker hvert skitne triks i boken for å få dyrke avhengigheten din.
Og det er ikke mobbing eller noe i den retning,det er faktiske observasjoner som er gjort om deg og din oppførsel her over lang tid nå.
Hilsen synskepeggy.

lovelulu

06.02.2015 kl.21:10

Beklager at jeg ikke skjønte helt dette med blokkering da Synskepeggy. Jeg har ALDRI sagt at du har terrorisert meg på min blogg heller, det er det du som sier jeg har sagt! Jeg ønsket å blokkere deg fordi du blogg shouter innlegg som er myntet på meg, og hvor det snakkes nedsettende om meg av dine sympatisører. Det var det jeg mente med at jeg ville blokkere deg. Men du prøver jo alt i din makt å lyve og sverte meg nord og ned. Heldigvis har de fleste forstått det nå. Bare det å kalle folk for fulle, og omtale folk så nedlatende som du gjør i din forrige kommentar her til meg, viser jo hva slags menneske du er! Du har avslørt deg mange ganger nå på hvordan du er. De som bør løpe på livet, er de som møter på deg. Hilsen Kari.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.21:11

Therese:
Ikke legg ord i munnen på meg takk !!!!!
Det er hersketeknikk !!!! - som flere her er eksperter på !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.21:13

lovelulu:
Jeg tror at du må stikke fingeren i jorda nå,komme tilbake til virkeligheten og lokalisere deg om hvor du er !!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.21:17

lovelulu:
Jeg håper at folk har avslørt deg nå koooookkkolu for det du er og som flere av oss har sett hele tiden.
Jeg håper at folk ser det nå,for dette forsøket ditt på å komme tilbake her for å bråke ville vært i pinligste laget selv for en treåring.
Hilsen synskepeggy.

lovelulu

06.02.2015 kl.21:22

Det er nok ikke jeg som er den besatte her Synskepeggy. Det er nok du som er besatt av meg. Det er jo du som hele tiden skriver innlegg om meg og i tillegg bloggshouter dem. De innleggene jeg har shoutet om deg, er for å få fram hvordan du virkelig er som menneske! Det tror jeg at jeg har klart heldigvis, så ingen andre havner i dine klør. Det unner jeg ingen. Men nå skal du ikke få gleden av at spetakkelet kommenterer på din blogg mer. Jeg skal totalt overse deg i all fremtid. Har sagt det før, men føler nå at sannheten har kommet så tydelig frem om deg og visse andre her nå, at jeg ikke lenger trenger å kommentere en eneste kommentar til på denne bloggen. Hilsen Kari.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.21:26

Mjiaow:
Takk,Mijaow :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.21:27

lovelulu:
Klarer du ikke å skjønne at det er inne i ditt eget hode jeg skriver om deg INGEN andre steder.
Hilsen synskepeggy.

Linda

06.02.2015 kl.21:39

Morsom du. Fikk meg en god latter der :D

Therese

06.02.2015 kl.21:43

Hvordan kan jeg utøve hersketeknikk? Jeg er jo dum...

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.21:47

Therese:
Akkurat sånn som du gjør det nå.
Hilsen synskepeggy.

Kristin Johanne H

06.02.2015 kl.21:47

Uff og uff, du er jo bare helt fryktelig. La stakkaren være er du snill. Du og Toril bør passe dere synes jeg. Ikke bra å holde på slik med folk! Ikke alle tåler det hardkjøret dere driver med!

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.21:48

Linda:
Kjenner du noen som kan passe til beskrivelsen kanskje :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.21:50

Kristin Johanne H:
Vel,det er jo en måte å se det på.
Forresten så minner ordbruken i kommentarene dine mistenkelig likt en annen blogger som er/var aktiv her.......
Hilsen synskepeggy.

Kristin Johanne H

06.02.2015 kl.22:09

Ja, for på seg selv kjenner man andre ikke sant?? Det er mistenkelig mange av dine sympatisører som skriver på samme måte? Kjempebra og kjempefint det!

Enten du tror det eller ei så er det første gangen jeg sier noe til deg men dette synes jeg du har dratt altfor langt!

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.22:12

Kristin Johanne H:
Ok,men jeg har nå ikke tenkt å la mistanken ligge riktig ennå.Denne kommentaren styrker mistanken ytterligere.Å svare med nye anklager virker også kjent i mine ører.....
Hilsen synskepeggy.

Kristin Johanne H

06.02.2015 kl.22:26

Ja, deg om det. Du må vel få hun (Toril) som sjekker IP-adresser på saken først.

Du virker utrolig mistenksom og paranoid spør du meg men det er vel ikke så rart når hele livet dreier seg om å fremstå som noen andre?

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.22:28

Kristin Johanne H:
Denne kommentaren også,mistenkelig likt.....
Hilsen synskepeggy.

Julie

06.02.2015 kl.23:40

Kom egentlig innom bloggen din for å lese om ditt liv som synsk og om det overnaturlige (noe som er et tema som jeg er veldig opptatt av) derfor kommenterte jeg også ovenfor her hvorfor jeg ikke skjønner at du bruker så mye tid på å krangle med andre bloggere.. Var det ikke meningen at bloggen skulle handle om mitt liv som klarsynt?

Kristin Johanne H

06.02.2015 kl.23:49

På seg selv kjenner man andre....du tror automatisk at jeg er en person du har vært borti her før fordi ? Noen leser forskjellige blogger i kanskje flere år før man har lyst til å si noe og nå klarte ikke jeg la være lengre! Du fremstår for meg som : meget sta, tåler ikke andres meninger, veldig lite lydhør for andres mening, bastant, lite seriøs og du har veldig dårlig karisma grunnet dette. Kort fortalt, en vemmelig personlighet som ikke frister å ha noe som helst slags kontakt med.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.23:53

Kristin Johanne H:
Da er det jo rart at du i det hele tatt kommenterer her,det er ikke noe logikk i det.
Mistanken er slett ikke blitt noe mindre.Du angriper meg i hver eneste kommentar.det er litt for velkjent for meg....
Og det at du ikke gir deg heller,ikke engang etter at du har oppdaget alle sånne økenavn om meg,det gir ingen mening for meg,med mindre - jeg har rett da.....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.02.2015 kl.23:54

Julie:
Bloggen handler om litt av hvert,det kommer også tydelig frem i bloggens på høyreside.
Hilsen synskepeggy.

Therese

07.02.2015 kl.00:50

Du er nå søt da...

Livet mitt som klarsynt.

07.02.2015 kl.09:26

Therese:
Det er også hersketeknikk !!!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

07.02.2015 kl.09:37

lovelulu:
Nå er jeg sikker på at motivet ditt for å komme tilbake her var for å bråke mer.De få sympatisørene du måtte ha har sagt sitt så du får ikke litt av deg mer dritt om meg i egen blogg,så eneste muligheten for deg å,få fortsette da,er å,gjøre det her.
Du sier at du ville gi meg informasjonen om blokkering av hensyn til meg og min økonomi,det er den verste unnskyldningen jeg har hørt og unnskyldningen blir enda verre når min datter i går kunne fortelle meg at på Facebook regnes blokkering som en dødelig fornærmelse.
Jeg håper at du er avslørt for alle etter det siste forsøket ditt på å lage kvalme her i bloggen.
Det må være svært frustrerende for deg at ditt forsøk på dødelig fornærmelse mot meg endte så latterlig,idiotisk og lavmåls for deg.Oog i tillegg klarte du ikke å fornærme meg i det hele tatt.
Jeg hører Grrrrrr lang vei......
Hilsen synskepeggy.

Therese

07.02.2015 kl.12:11

Så bra 😄

Livet mitt som klarsynt.

07.02.2015 kl.12:19

Therese:
Ja,enig i det, å beherske hersketeknikk funker fint
på,kort sikt,ønsker man noe mer varig og varige resultater må,man ta andre metoder i bruk,og de metodene er det ikke alle som behersker like godt...
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits