På femårsdagen for bloggen min - blir den slettet ! (Kanskje....)

For snart fem år siden,
mer nøyaktig den 06.07.2010 kl. 21.47
blei mitt aller første innlegg publisert her
i bloggen.Og på nøyaktig samme tidspunkt
fem år seinere
blir bloggen slettet fra blogg.no


Tiden etter det har vært et eventyr på godt og vondt,
mest godt.
Bloggvenner har kommet og gått,
noen savner man og noen har vært av
det mer overfladiske slaget som man
ikke tenker så mye på.

En fin tid på blogg.no er over for meg,
jeg er på vei mot nye utfordringer,eventyr,horisonter
på full fart inn i den mystiske og spennende fremtiden.

Jeg vil bruke tiden på den virkelige verden,
der man ser dem man snakker med,der man kjenner duften av sjø
når man åpner døren,der man føler vinden,regnet og solen,
kort sagt,jeg vil være der man virkelig føler og vet at man er med alle sanser.

Enda et mål er nådd,fem år på blogg.no får
være nok for meg.

Takk til alle for følget i årene som har gått,
det har vært en fornøyelse,men jeg gjør det aldri igjen.
- Og,takk så mye for meg :)

Og husk : PEACE,FOLKENS !

Hilsen synskepeggy.

13 kommentarer

ufo

03.04.2015 kl.15:56

Det var dumt å høre at du skal slette bloggen din da. Det har vært spennende å følge bloggen din de årene. Faktisk er dette den eneste bloggen jeg leser fast her på blogg.no. Det har også vært svært lærerikt for meg å følge bloggen din. Du har lært meg mye ang det åndelige.

Men det er som du sier, livet går videre og nye spennende utfordringer kommer. Det er jo nettopp det livet handler om. Skjønner også godt at du velger å fjerne bloggen herfra. Har ikke akkurat vært rolig her siden jul.

Høres spennende ut det du skrev om i forrige innlegg med at du står ovenfor store endringer i livet. Vil ønske deg lykke til på veien:)

Håper også å høre fra deg i mellomtiden, er jo fremdeles en stund til:)

Takk for meg, det har vært morsomt å følge bloggen din:)

Livet mitt som klarsynt.

03.04.2015 kl.16:50

ufo: Hei,hei ufo :)
Du er en av tre jeg virkelig vil komme til å savne å høre fra når bloggen min er nedlagt og jeg skulle ønske at vi kunne finne en annen måte å fortsette å holde kontakten på.Det er jo også et faktum at om det er meningen at vi fortsatt skal ha kontakt så vil,det på en eller annen måte gå seg til :)

At jeg legger ned bloggen er ikke en impulshandling fra min side.Jeg tenkte på det for et år siden også,men da var jeg ikke helt klar til å ta det store steget.Nå har jeg hatt et år på meg til å forberede meg og jeg føler nå at det skal gå sånn noenlunde greit,men trist blir det selvfølgelig.Bloggen er jo etterhvert blitt som en god venn.
Det var forøvrig en kommentar fra min datter for en stund siden som fikk meg til å bestemme meg,det er rart hvordan en liten uskyldig kommentar sånn i forbifarten kan føre til et nytt og større perspektiv på ting.Det er i grunnen lurt å høre på ungdommene av og til,de har forbausende mye klokt å si noen ganger.
Ja,det er ikke umulig at jeg kommer inn å skriver litt innimellom,som du sier,så er det jo en stund til sletting er et faktum.
Takk du også ufo,det har bare vært en glede og en stor fornøyelse å bli kjent med deg :)
Hilsen synskepeggy.

Pegasus

03.04.2015 kl.19:02

Det var triste nyheter. Jeg har likt å følge bloggen din. Jeg HATER tanken på at noe(n) drev deg til dette steget nå, men gidder IKKE å røre i den suppa en gang til. Lykke til videre med mer tid sammen med din datter og andre interesser. Mulig jeg stikker innom en tur i ny og ne bare for å lese litt i arkivet og mimre.

Ha ei fortsatt god påske!

Livet mitt som klarsynt.

03.04.2015 kl.19:18

Pegasus: Hei,hei :)
Nei,avgjørelsen er tatt ene og alene fordi at jeg føler at jeg vil,prioritere andre ting.Ingen og ingenting har påvirket meg på noen måte,men som sagt,så var det en uskyldig liten kommentar fra min datter (om noe helt annet) som fikk meg til å bestemme meg.
Jeg har vært inne på,tanken tidligere og de som har fulgt bloggen min vil nok forstå at det er lenge siden jeg begynte å "bearbeide" meg selv til å slette.det er ca ett år siden og det er lett å se det på grunn av at jeg har blogget mye mindre i det siste året som har gått enn det jeg har gjort tidligere.
Du er hjertelig velkommen til å "snike rundt" inarkivet,det er bare hyggelig det :)
Det kan være at jeg kommer innom å skriver litt,det er enda noen måneder til den dagen det skal skje.
Takk så mye for følget til deg også :)
Og fortsatt God Påske :) Hilsen synskepeggy.

ufo

04.04.2015 kl.20:27

Det er riktig som du sier, hvis det er meningen at vi skal fortsette å ha kontakt så vil det gå seg til av seg selv. Mennesker vi møter på veien har vi planlagt før vi kom i dette livet. Meningen med det er jo at vi skal lære av hverandre for å kunne utvikle oss.

Jeg vet ikke helt hvorfor, men har en følese av at jeg også står ovenfor visse endringer i livet snart. Vet ikke om det bare er fantasien, eller om det faktisk er noe i det. Men har hatt en følese av at det er endringer i luften siden juletider, magefølesen min sier at jeg må vente litt til før jeg vil begynne å se det. Har også merket en ganske stor endring i drømmene mine i det siste.

Drømmer jeg går rundt i en stor by med mange mennesker, jeg går med folk jeg skjenner. Men plutselig kommer det en haug med mennesker i mellom oss. Jeg begynner å prate med noen av dem. Da oppdager jeg at de menneskene jeg egentlig gikk med er langt unna, ser også at det er umulig å nå dem pga alle menneskene. Da bestemmer jeg meg for å slå følge med dem istedenfor. Da oppdager jeg at disse menneskene var folk jeg skjente fra jeg var barn.

Vet ikke om disse drømmene betyr at jeg skal møte folk jeg skjente fra barndommen min, eller om dem betyr noe annet, men spennende er det i hvertfall.

Vil ønske deg og dine en god påskeaften:)

Mjiaow

04.04.2015 kl.21:28

Dette var triste nyheter ja.. :\

Livet mitt som klarsynt.

05.04.2015 kl.11:09

ufo: Hei igjen ufo:)

Så merkelig det var å lese denne kommentaren din.Drømmen din har helt utrolig mange likhetstrekk med min,så lik var den at jeg tror at tolkningen er den samme.Det var veldig rart.
Jeg tror du har,som jeg,spennende tider i møte og at det bare er å glede seg til fortsettelsen.
Jeg begynner å få mine tvil om det er så lurt å slette bloggen (kanskje vente en stund til med det).Du har hatt en helt fantastisk åndelig utvikling i disse årene og jeg vil gjerne følge med på den videre.Som jeg sier,det er bare begynnelsen du (og jeg) har mye mer i vente og jeg ønsker at vi kan dele det med hverandre,for ikke bare har du lært av meg,jeg har også lært mye av deg og det er akkurat sånn det skal fungere.

Jeg må tenke meg om en gang til ang.sletting etter dette,jeg syns det er så fantastisk at det blir tungt og trist å ta avskjed med det.
Ha en fortsatt fin påske ufo og takk så mye for at du enda engang gir meg nye perspektiver på (viktige) ting,som i dette tilfellet,slette bloggen :)
Hilsen synskepeggy.

BA

05.04.2015 kl.12:08

Hei :-) Synes ikke du skal slette bloggen din, du kan jo bare ta en pause å skrive når du har tid og lyst. Ser det har vært ufinheter igjen i påska, ingen trenger uvenner, livet er for kort til det. Ønsker deg alt godt og håper fremtiden bringer mye spennende, som bare er hygge for deg og dine.

Jeg kommer til å sjekke når jeg har tid om du har skrevet noe.

Fortsatt god påske, det er enda litt igjen av den. Hilsen fra Britt :-)

FISHGIRL

06.04.2015 kl.11:48

Hei SP :)

Noen ganger kommer man dit i livet, jeg har tatt selv en del beslutninger ang livet mitt. Jeg prøver ennå å skrive historier, men det blir på et annet plan. Man modnes for så gå videre. Det har vært et tøft år på det private som sagt, og mange "så kallet" venner har forsvunnet. Jeg er mest skuffet, men velger å gå videre med livet mitt. Jeg har hatt mye god lesing i din blogg, og takk for det. Jeg blir nok å titte innom fram til din avgang. Stor klem til deg for disse årene :)

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2015 kl.14:20

FISHGIRL: Hei,hei,sisselfish :)
Det var jammen en hyggelig overraskelse å høre fra deg igjen :)

Jeg forstår akkurat hva du mener ! Jeg hadde selv en sånn "opprydning" i mitt liv for ca 15-20 år siden,det var mer eller mindre bevisst styrt fra min side,mye og mange forsvant ut av livet mitt dengangen,nesten alt faktisk,men (om det kan være noen trøst for deg) så har livet mitt aldri vært så bra etter det og det har bare blitt bedre og bedre.
For to år siden gjorde jeg den samme "oppryddingen",bare ikke så omfattende som første gang.Jeg tok som utgangspunkt,nå som da,å kvitte meg med alt og alle som dro meg ned og stoppet meg i livet og heller bruke mer tid,energi og oppmerksomhet på det og dem som bidro til at jeg stadig beveget meg fremover og oppover.
Jeg har aldri angret en dag,men det tok sin tid før den positive effekten viste seg.
Jeg har det veldig godt i livet mitt nå,både privat,i jobben min og i øvrige relasjoner.
Jeg er sikker på at du vil komme dit du også :)

Jeg har tenkt lenge på å slette denne bloggen,men jeg er klar over at det ikke blir lett når den dagen kommer,og kanskje ombestemmer jeg meg helt og finner en måte der jeg kan kombinere livet som det er nå og (fortsatt vil være) og å blogge om det.
Uansett,sisselfish,det har vært en fornøyelse å bli kjent med deg og takk så mye for følget i de (kanskje foreløpige) fem spennende og lærerike bloggårene :)
Stor bloggklem fra synskepeggy.

Toril

06.04.2015 kl.16:31

Hei, og god 2.påskedag! Aller først tusen takk for den kjempekoselige telefonsamtalen vi hadde i går. Det gjorde meg godt å få pratet med deg <3

Håper du og familien din har hatt en fin og god påske? Jeg har vært syk i hele påsken med lungebetennelse og feber. Går på antibiotika, og er på bedringens vei. Er slapp pga medisinen, men det går fremover. Har ikke hatt ork eller overskudd å lese blogger, eller skrive blogg selv. Likevel har jeg storkost meg i påske, slappet av, lest bøker, blader, hørt på musikk, strikket, sett gode filmer på TV, hatt besøk av familie og venner og kost med kattene :)

Nei! Så kjempetrist å høre at du tenker på å slette bloggen din. Du har jo pratet om det til meg tidligere. Håper du ikke sletter den, og at du finner ut av en måte å kombinere blogg og privatlivet ditt på! Har jo vært fast leser av bloggen din siden du begynte å blogge i 2010! Jeg setter kjempestor pris på vennskapet med deg, og uansett så kommer vi to til å ha kontakt :)

Ønsker deg en kjempefin 2.påskedag :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2015 kl.19:04

Toril: Hei,hei Toril :)
Huffda,jeg håper at du er på bedringens vei :)

Jeg er svært fornøyd med min innsats i påsken.Jeg har jobbet 50 timer på natt i påskeuken,jeg har sovet,jeg har tilbragt tid med familien min,jeg har til og med fått tid til litt meditering og jeg har fått lurt noen folk skikkelig med mine kreative aprilspøker.Ja,jeg kan ikke si annet enn at jeg er svært fornøyd nå :)

Å slette bloggen har vært planlagt lenge og jeg syns det ville passe å gjøre det på femårsdagen,da ville,på mange måter,en ring være sluttet.Men,det blir litt vanskeligere når gode bloggvenner fra mange år tilbake skriver til meg,jeg kjenner på meg at det ikke er like lett gjort som det er sagt.Jeg er slett ikke sikker lenger,så vi får se når det nærmer seg dagen.
Jeg har fri nå i to netter før det braker løs igjen med mye jobbing og planen er å nyte fridagene.Jeg har kjøpt noen vårplanter som skal plantes ut og det er bla.sånt og hagearbeid generelt jeg liker å pusle med på fritiden på vår og sommer,det er reine terapien for meg.
Ha en fortsatt fin 2.påskedag du også og god bedring :) Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

07.04.2015 kl.20:30

BA: Hei,hei :)
Nå er jeg slett ikke så sikker på at det blir sletting,du ser vel at jeg forandret litt på overskriften.
Da jeg skreiv innlegget var planen klar,bloggen skulle slettes på femårsdagen,men så dukket flere gode bloggvenner opp og gjorde avgjørelsen verre enn det jeg trodde.
Jeg glemte mine gode venner,rett og slett :)

Noen har blogg fordi at de (ordrett sitat : "skal få fjernet synskepeggys blogg fra blogg.no for alltid",det var hele målet for å ha blogg og gudene skal vite at de har prøvd "å bli kvitt meg" på alle mulige (ufine) måter,men har ikke klart det så langt og vil heller ikke klare det.Nå er disse hysterisk morsomme "humoristene" og "satirikerne" i gang igjen og skal man da virkelig gi dem den gleden at de tror at de "endelig har klart å bli kvitt meg".Jeg tror ikke det nei,for om og når jeg evt.sletter bloggen så er grunnen så langt unna det de tror som det er mulig å komme.
Ja,du må fortsette å følge bloggen,jeg vil,uavhengig av om det blir sletting eller ikke,fortsette å skrive litt av og til.
Ha en flott torsdagskveld Britt :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits