Forsøkte å vise tillit.

Men det gikk dårlig.
Fremdeles vil man kverulere,anklage,
beskylde og krangle i
kommentarfeltet mitt og da
kom spamsperren snart på igjen.

Jeg har alltid hatt åpent kommentarfelt
og det har vært min måte å vise tillit,gjestfrihet
og respekt for mine lesere,men nå er ikke åpent
kommentarfelt mulig lenger og da stenger jeg - igjen,
rett og slett av respekt,tillit og gjestfrihet for mine
lesere.
Jeg vil ikke at de skal bli møtt av ekle oppgulp,
forsøk på kverulering og trakassering
når de trofast gjennom mange år
har fulgt bloggen min gjennom godt og gale,
bråk og spetakkel og
rolige og bedre tider.
Det fortjener de rett og slett ikke :)

Jeg åpnet kommentarfeltet mitt i noen timer
i dag og det viste seg å være en
lite gjennomtenkt avgjørelse -
det tok ikke mange minuttene før
kverulering og kranglegribbene luktet
blod og var på plass igjen.

Triste greier - at det fremdeles er bloggeier selv
som får skylden for stalkingen,forfølgelsen,
overvåkningen,kveruleringen,trakasseringen og
kranglingen på denne bloggen.

Men,håpet er der alltid om at en dag,
forhåpentligvis i nærmeste fremtid,
kan man blogge som før uten den
forbaska spamsperren på.

Det er dessverre andre enn meg som har "kontrollen"
over det !

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Har stor tillit til deg :)

24.04.2015 kl.15:37

Problemet til kverulantene og kranglefantene er at du ikke legger deg flat,påtar deg skyld og ber om unnskyldning for da får ikke de

sole seg i glansen av å ha rett i at det har vært din skyld hele tiden og at de har vært i sin fulle rett og til og med sett på det som sin plikt å være så frekk og arrogant at de har prøvd å irettesette deg i din egen blogg.

Maken til respektløs og arrogant oppførsel fra flere har man sjelden sett!

Det står stor respekt av at du ikke gjør det,men står støtt på ditt i visshet om at du har rett-:)

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2015 kl.16:06

Har stor tillit til deg:
Jeg tror at du nettopp traff spikeren på hodet :)
Hilsen synskepeggy.

24.04.2015 kl.22:35

lovelulu har fått en hærskare med tilhengere, det er vel mest de som kommentere her , deriblant hu anonymt.

hu har klart å fremstilt seg slik at hele bygda mobber henne - klare ikke skille mellom meninger og mobbing

synd det skal være slik.. men trur det alltid vil bli slik

Livet mitt som klarsynt.

25.04.2015 kl.08:38

Anonym:
Det er ikke en herskere som kommenterer her,det er en som er svært så flittig og muligens to til innimellom og jeg er temmelig sikker på hvem den ene er nå.
På generelt grunnlag kan jeg vel si at det er ikke det minste rart at folk reagerer på så ekstrem oppførsel som vi har sett fra den bloggeren,det er helt normalt å reagere men å kalle det mobbing er vel å ta begrepet mobbing litt langt,man kommenterer tydelig ekstrem og avvikende adferd og det er ikke mobbing.
Dessuten er jo all bruk av mobbekortet (der det ikke er grunnlag for det) en feig og simpel hersketeknikk.
Hilsen synskepeggy.

Pegasus

26.04.2015 kl.10:41

Hei igjen! LL har aldeles ikke en hærskare med tilhengere, de fleste støttekommentarene kommer fra henne selv!!! Hun kjeder seg noe enormt for tida og skriver innlegg etter innlegg om emner hun har skrevet om så mange ganger før (kjeeeeedeeeliiig) og for å skape litt debatt så angriper hun alle som ikke er enig i hennes uttalelser og kaller kommentarene deres for lavmål og mobbing. Jeg har ALDRI SETT noen som er så fullstendig blotta for mottak av konstruktive tilbakemeldinger. Hun sier selv at hun ALDRI ville kommentert med stygge uttalelser i noen andres blogg, og Gud hjelpe meg, hvor BLOTTA for selvinnsikt går det egentlig an å bli!!??!! Nei, SP, jeg tror ikke du kan fjerne søppelpost-sperren din i nærmeste fremtid, LL stalker bloggen din som aldri før og bare venter på en mulighet til å få komme tilbake for å spre mer eder og galle og kverulere seg rundt i ring med de samme argumentene igjen og igjen og IGJEN!!!

Ordet MOBBING føler seg mobbet og misbrukt på siden til LL, for hun slenger uttrykket rundt seg uten noen som helst form for kritisk vurdering av hva man kan regne som en negativ kommentar og regelrett hat-melding. Synd at noe så viktig blir tråkket ned i dritten og misbrukt, spesielt med tanke på at de som VIRKELIG blir mobbet må stå på sidelinjen og se hvordan LL kaster rundt om seg med ugyldige anklager. Skulle noen mot all formodning kommentere i retning av at ikke ALT er mobbing (hvis de slipper gjennom den rigide spam-sperren hennes), så får de så øra flagrer.

Nei, fint at spetakkel forblir spetakkel der spetakkel hører hjemme, så kan vi andre nyte våren og finværet :) Ha en fin dag, Synskepeggy! :)

Livet mitt som klarsynt.

26.04.2015 kl.11:02

Pegasus: Hei,hei :)
Det er flere ting (og ugreie uttalelser) både foran og bak spamsperren min som tyder på at du har helt rett i alt du skriver her.
Jeg ser akkurat det samme som deg og toppen av lite selvinnsikt er vel angrepene på naboer og øvrige sambygdinger,det er ikke et smart trekk.
Jeg vil tro at det siste sutre/stakkars meg-innlegget er "inspirert" av min siste overskrift i mitt siste innlegg,om det der spetakkelet mener at det innlegget mitt også er myntet på vedkommende så kan det bare ha sin grunn i at det er spetakkelet selv som står bak mesteparten av de ufine og kverulerende "anonyme" kommentarene som hagler inn på min blogg.Hvorfor ellers skulle noen ta et så generelt innlegg så personlig at vedkommende til og med skriver et innlegg som er myntet på mitt siste innlegg.
Frasen "ferdig med synskepeggy" som gjentas i det uendelige er rein løgn,men jeg skjønner spetakkelets behov for å gjenta det om og om igjen,det er vel et (så langt mislykket) forsøk på å overbevise seg selv.

Ja,det er et herligt vårvær her i Bergen,dessverre så må jeg sove vekk mesteparten av dagen,skal på jobb igjen til natten.
Ha en flott søndag,Pegasus :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits